2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ewe geldim ben geceden beri nst de sancılarım takip edildi açılmama bakıldı fln ama yeterli sancı ve açılma olmadığından ewe gönderip sabah gelmemi söylediler
biraz uyuyup tekrar gittik tabi o heycandan nasıl uyuduysam yine nst yine muayne yine bekleme durumda bi değişiklik olmadı ama bu arada tatbikat yapmış olduk hastaneden, doktordan,ebelerden çok memnun kaldık hepsi çok iyi ilgilendiler hep moral verdiler
doktorum da sağolsun ticari çıkarlı olarak hemen suni sancı yada sezeryana yönelmedi sakin olmamı, bazen böyle durumların olabileceğini söyledi yorgunluktan, stresten olabilirmiş yada gelen işaret kemiklerimin açılmasından kaynaklanan bişey olabilirmiş
sancım olduğu zamanlar dinlenmemi ama olmadığı zamanlarda sıcak duş almamı ve kendimi yormadan yürüyüş yapmamı söyledi bebeği bekletebildiğimiz yere kadar normal doğum için bekletip şansımızı deneyelim dedi daha suyu varmış bebeğin sağlığı da gayet yerindeymiş endişelenicek bi durum yok dedi
bu arada geceden beri o çatı muaynesi dedikleri şeyi defalarca yaptılar bende çok can yakan bişey olmadı birazcık acıdı ama korkulacak kadar değil
akşam hastaneye giderken istanbuldan annem,babam,teyzem,eniştem de evde duramamışlar, doğum fln başlarsa yalnız bırakmak istememişler geldiler şahsen eğer doğum başlasaydı kaynanamdansa annemi isterdim yakınımda gelmelerine sevindim onları görünce çok rahatladım ya kimse yokken bişey olursa diye gerilmiştim

cnm okurken heyecanlandımm valla...tecrübe olmuş sana ve bize de tabiki...sevindim cnm iyi olmanıza

Kızlar dua eden, merak eden herkese çok teşekkür ederim gerçekten zamanla burda aramızda güzel bi bağ kurulmuş
Şirvan da doğurmuş Allah analı babalı büyütsün Elif bebeğimizi zaten kilosu önde gidiyodu sanırım küveze fln gerek kalmamış annesinin kucağındadır şimdi ayy ne güzel
Allah hepimize nasip etsin o mutluluğu akşam çok yaklaştım sandım ama neyseki kızım şakacı çıktı biraz daha bekleyecek gibi

Canım çok geçmiş olsun.Resmen ilk antremanı yaptın.İnşallah aslını kolay kolay atlatırsın.ne güze bak bu vesile ile ailen yanına gelmiş oldu....ay artık çok az kaldı yaaaa bende panik yapmaya başladım:18:

güldencim cemoş niye artık girmiyor konuştun mu?en son örgü mörgü diyodu hala ama

yok canım geçen gün çağrı yaptım belki msn filan açar die ama yok gelmedi çağrı da yapmadı bende merak ediyorum nasıl die :26: inş iyidir..

canım iyi haberini aldık ya şükür iyisin bebiş beklesin biras daha
sen böyle anlatınca heycanlanıo insan
hakkımızda hayırlısı olsun, bak anneciğin de gelmiş , benimde en büyük korkum o ya ewde yanlızken bişi olursa die :18: inş eşim yada annem yanımda olurrr
hadi bakalım 3. kim olacak

Bende ilk işareti görünce çok panik oldum elim ayağım titredi önce kimseye söylemedim ama fena oldum yatağa zor attım kendimi zaten ağrım wardı gündüzden beri kötüydüm eşim anladı bi terslik olduğunu söyletmeden bırakmadı ağlaya ağlaya dedim işaret geldi demez olaydım önce beni sakinleştirdi ağlamamı susturdu moral verdi sonra yatakodasını düzenledi parkyatağı kurdu kaynanam pike takımını ütüledi kardeşim yatağı hazırladı bavulu gözden geçirdiler hepsini aldı bi telaş ben sakin kaldım yanlarında sonrada daha sıklaşmadı sancılar yok bişey iyiyim daha doğurmaya niyetim yok dememe rağmen götürdüler apar topar
Anladımki olay ciddiye binince çevredekiler bizden çok panik yapıcak eşimin yatağı kurmasına çok güldüm, daha önce de kurup nasıl olduğunu bilmesine rağmen sarhoş gibiydi eli ayağına dolaştı napıcanı şaşırdı, kardeşim anahtarı kapının üzerinde bırakıp çıkmış gecenin birinde dışarda kaldık... Bisürü komedi yani gerçek doğumda neler yaşarız bilmiyorum

Elifcim zor günler gecirdin stres sinir ondan boyle oldu herhalde allah huzurun kaçırmasın.
Sabeg bende ıstanbula annemin yanına gidicem eşimden ayrı ne yapıcam bilmiyorum.Bayram öncesi gittim kaldım.Her gece ağladım.Zor olacak bizim icin .

Heycanlanılmayacak gibi değildi stresten karnım acıktı yemek yeyip gittim hastaneye, bide dakkada bi tuvalete gittim heycandan uff bikaç gün yetti bana bu yorgunluk kızım biraz beklesin hem psikolojik hem bedenen bi dinlenelim
Evet 1. de 2.de daha günlerine çok olan arkadaşlar oldu bakalım 3.müz de erken bi doğummu olucak, beklenen bi doğummu
ben dileği merak etmeye başladım yani adilemir i 3gün önce girmiş en son onun da günü yakındı aramızda bi gün war bişey mi oldu acaba

Evet canım ben iki hafta zor geçirdim sen hamileliğinin başından beri çekiyosun bunlardan Allah sabır versin artık ama sonlara yaklaştık üzmemeye çalış kendini onların seni we kızını üzmesine izin werme yeterince yaptılar zaten yapacaklarını
Annenin yanında eşini özlersin evet ama bare ailesinden uzak olursun daha az stresli olur senin için

Ayyyyyy tam karmaşa olmuş,hakikaten bu tarz şeyler yaşıyacağız ama birde benim en çok merak ettiğim şey arabayı süren kişi ne durumda olacak ki o araba sağsağlim hastaneye gidecekneyse bari senin o karmaşada eksiklerin komple tamamlanmıştır artık elini kolunu sallaya sallaya gidersin doğuma...

aaaaa neresine gideceksin....Eşlerden ayrı kalma durumu benim hiç hoşuma gitmiyorrrrrr:95:

kızlar ne zamandır giremiyorum topiğe.bi gireyim dedim şirvanın doğum haberini gördüm,çok şükür elif bebeğimiz gelmiş.derısı hepimize inşallah
elifcim sana da geçmiş olsun,büyük bir heyecan yaşamışsın,allah sağlıklıa bebeğini kucağına almanı nasip etsin vakti zamanında tabiki
ayy kaç haftadır kaynanamlar bizdeler,o kadar doluydum ki,ağla ağla ölüyorum kaç gündür,1 hafta daha başımdalar.ama inanın elif bebeğin doğum haberi herşeyi unutturdu,keyfim yerine geldi çok şükür.
kendinize dikkat edin..

hayır veremedim.bir kaç güne kadar gidicez,hastaneleri dolaşıcaz.Sen karar verebildin mi?devletmi düşünüyorsun özelmi?

elfella canım benim geçmiş olsun eşinin park yatağı kurmasına çok güldüm ben de ay ben bebişlerimin eşyalarını yıkamadım daha henüz odası da gelmedi

Allah kolaylık versin cambaz.Seni cok iyi anlıyorum .Allah tez zamanda kurtarsın
Sabeg hangi hastanede doğum yapacağına karar verdin mi

sağol canım,senin de başından az iş geçmemiş yine,allah seni de görümcenin şerrinden korusun,okudum yazdıklarını vallahi ben sinirlendim,allah kolaylık versin sana da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…