- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.621
cnm okurken heyecanlandımm valla...tecrübe olmuş sana ve bize de tabiki...sevindim cnm iyi olmanızaSelam kızlar ewe geldim ben geceden beri nst de sancılarım takip edildi açılmama bakıldı fln ama yeterli sancı ve açılma olmadığından ewe gönderip sabah gelmemi söylediler
biraz uyuyup tekrar gittik tabi o heycandan nasıl uyuduysam yine nst yine muayne yine bekleme durumda bi değişiklik olmadı ama bu arada tatbikat yapmış olduk hastaneden, doktordan,ebelerden çok memnun kaldık hepsi çok iyi ilgilendiler hep moral verdiler
doktorum da sağolsun ticari çıkarlı olarak hemen suni sancı yada sezeryana yönelmedi sakin olmamı, bazen böyle durumların olabileceğini söyledi yorgunluktan, stresten olabilirmiş yada gelen işaret kemiklerimin açılmasından kaynaklanan bişey olabilirmiş
sancım olduğu zamanlar dinlenmemi ama olmadığı zamanlarda sıcak duş almamı ve kendimi yormadan yürüyüş yapmamı söyledi bebeği bekletebildiğimiz yere kadar normal doğum için bekletip şansımızı deneyelim dedi daha suyu varmış bebeğin sağlığı da gayet yerindeymiş endişelenicek bi durum yok dedi
bu arada geceden beri o çatı muaynesi dedikleri şeyi defalarca yaptılar bende çok can yakan bişey olmadı birazcık acıdı ama korkulacak kadar değil
akşam hastaneye giderken istanbuldan annem,babam,teyzem,eniştem de evde duramamışlar, doğum fln başlarsa yalnız bırakmak istememişler geldiler şahsen eğer doğum başlasaydı kaynanamdansa annemi isterdim yakınımda gelmelerine sevindim onları görünce çok rahatladım ya kimse yokken bişey olursa diye gerilmiştim
Selam kızlar ewe geldim ben geceden beri nst de sancılarım takip edildi açılmama bakıldı fln ama yeterli sancı ve açılma olmadığından ewe gönderip sabah gelmemi söylediler
biraz uyuyup tekrar gittik tabi o heycandan nasıl uyuduysam yine nst yine muayne yine bekleme durumda bi değişiklik olmadı ama bu arada tatbikat yapmış olduk hastaneden, doktordan,ebelerden çok memnun kaldık hepsi çok iyi ilgilendiler hep moral verdiler
doktorum da sağolsun ticari çıkarlı olarak hemen suni sancı yada sezeryana yönelmedi sakin olmamı, bazen böyle durumların olabileceğini söyledi yorgunluktan, stresten olabilirmiş yada gelen işaret kemiklerimin açılmasından kaynaklanan bişey olabilirmiş
sancım olduğu zamanlar dinlenmemi ama olmadığı zamanlarda sıcak duş almamı ve kendimi yormadan yürüyüş yapmamı söyledi bebeği bekletebildiğimiz yere kadar normal doğum için bekletip şansımızı deneyelim dedi daha suyu varmış bebeğin sağlığı da gayet yerindeymiş endişelenicek bi durum yok dedi
bu arada geceden beri o çatı muaynesi dedikleri şeyi defalarca yaptılar bende çok can yakan bişey olmadı birazcık acıdı ama korkulacak kadar değil
akşam hastaneye giderken istanbuldan annem,babam,teyzem,eniştem de evde duramamışlar, doğum fln başlarsa yalnız bırakmak istememişler geldiler şahsen eğer doğum başlasaydı kaynanamdansa annemi isterdim yakınımda gelmelerine sevindim onları görünce çok rahatladım ya kimse yokken bişey olursa diye gerilmiştim
cnm okurken heyecanlandımm valla...tecrübe olmuş sana ve bize de tabiki...sevindim cnm iyi olmanıza
güldencim cemoş niye artık girmiyor konuştun mu?en son örgü mörgü diyodu hala ama
Selam kızlar ewe geldim ben geceden beri nst de sancılarım takip edildi açılmama bakıldı fln ama yeterli sancı ve açılma olmadığından ewe gönderip sabah gelmemi söylediler
Canım çok geçmiş olsun.Resmen ilk antremanı yaptın.İnşallah aslını kolay kolay atlatırsın.ne güze bak bu vesile ile ailen yanına gelmiş oldu....ay artık çok az kaldı yaaaa bende panik yapmaya başladım:18:
canım iyi haberini aldık ya şükür iyisin bebiş beklesin biras daha
sen böyle anlatınca heycanlanıo insan
hakkımızda hayırlısı olsun, bak anneciğin de gelmiş , benimde en büyük korkum o ya ewde yanlızken bişi olursa die :18: inş eşim yada annem yanımda olurrr
hadi bakalım 3. kim olacak
Elifcim zor günler gecirdin stres sinir ondan boyle oldu herhalde allah huzurun kaçırmasın.
Sabeg bende ıstanbula annemin yanına gidicem eşimden ayrı ne yapıcam bilmiyorum.Bayram öncesi gittim kaldım.Her gece ağladım.Zor olacak bizim icin .
Ayyyyyy tam karmaşa olmuş,hakikaten bu tarz şeyler yaşıyacağız ama birde benim en çok merak ettiğim şey arabayı süren kişi ne durumda olacak ki o araba sağsağlim hastaneye gidecekBende ilk işareti görünce çok panik oldum elim ayağım titredi önce kimseye söylemedim ama fena oldum yatağa zor attım kendimi zaten ağrım wardı gündüzden beri kötüydüm eşim anladı bi terslik olduğunu söyletmeden bırakmadı ağlaya ağlaya dedim işaret geldi demez olaydım önce beni sakinleştirdi ağlamamı susturdu moral verdi sonra yatakodasını düzenledi parkyatağı kurdu kaynanam pike takımını ütüledi kardeşim yatağı hazırladı bavulu gözden geçirdiler hepsini aldı bi telaş ben sakin kaldım yanlarındasonrada daha sıklaşmadı sancılar yok bişey iyiyim daha doğurmaya niyetim yok dememe rağmen götürdüler apar topar
Anladımki olay ciddiye binince çevredekiler bizden çok panik yapıcak eşimin yatağı kurmasına çok güldüm, daha önce de kurup nasıl olduğunu bilmesine rağmen sarhoş gibiydi eli ayağına dolaştı napıcanı şaşırdı, kardeşim anahtarı kapının üzerinde bırakıp çıkmış gecenin birinde dışarda kaldık... Bisürü komedi yani gerçek doğumda neler yaşarız bilmiyorum
Elifcim zor günler gecirdin stres sinir ondan boyle oldu herhalde allah huzurun kaçırmasın.
Sabeg bende ıstanbula annemin yanına gidicem eşimden ayrı ne yapıcam bilmiyorum.Bayram öncesi gittim kaldım.Her gece ağladım.Zor olacak bizim icin .
Allah kolaylık versin cambaz.Seni cok iyi anlıyorum .Allah tez zamanda kurtarsın
Sabeg hangi hastanede doğum yapacağına karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?