- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.641
Canım özelde o fiyata çok zor malesef istanbul pahalı şehir biliyorsun.devlet hastaneleri eğer sigortan yoksa yaklaşık 1 milyar filan istiyorlar....Fiyatlara göre karar vericez bizde özel istiyor gönlüm aslında sigortam olmadığı icin 1 milyarı gecmezse normal doğum özel hastanede yaparım büyük ihtimal
elifcim cok büyük heyecan yaşamışşın artık beklemek daha zordur sana:))))))))))
begümcüm istanbulda doguma karar vermişsin.. hayırlısı olsun canım.. ilk zamanlar kocandan cok inan annenin faydası olacaktır sana.. artık mesafeler cok kısa zaten kocişin 45 dakikada yanında olur....
cambazcım su son günlerde böyle kaynana eziyetlerini okuyunca cok sinir oluyorum gercekten.. aksamustude zap zupun görümcesi sinir etti beni.. allah kurtarsın sızı
canım gecmıs olsun..nerde oturuyorsun...günaydın annecikler;
ne sıkıcı bir gün sabah servisle gelirken ufak çaplı bir kaza atlattık Allahtan servis şöförümüz çok iyi salak tırcı beklemedi üzerimize sürdü tam burun buruna durduk tabi en önde ben Allah korudu bizi kocişim bunu duysa kıyameti koparır izne ayrıl diye ama ben bir ay daha çalışacağım ve yarın raporumu alacağım zaten şurda ne kaldı aralık sonuna :)))
ahh kuzummmmmmmmmmmmmmm...benı merak etmısın..düşünülmek ne guzelmıs canım benım..dilekte yok 2 gündür odamı doğurdu acep
Günaydın kızlar...
şirvan için çok sevindim.. bugün kısmetse güldenle gideceğiz ziyaretine.. Elifimiz hoşgeldi.. allah analı babalı büyütsün...
darısı bizim başımıza..:90:
Günaydın herkese bizde hazırlanıyoruz istanbula annemlere gidicez doktor izin verdi kızımın ordaki eşyalarını toparlayıp ewe getiricez
salı günü kısmetse mobilyalarım geliyomuş anca yerleştiririz annemle yavaş yavaş
kızlar bide lohusalıkta ewe gelen misafirlere ikram yapmayı düşünüyomusunuz? Bizde yapılıyomuş sanırım annem börek ve pasta yapıp buzluğa koyalım diyo zaten istanbuldaki evde hepsini hazır etmiştik kaynanam sağolsun bütün hazırlığımız güme gitti
şimdi kendi evimde tekrar bişeyler yapıp koyalım diyo annem kaynanamın daha hiç öyle dertleri yok bi ara eşimin yanında ona da sorucam ikram yapıcaksa hazırlasın alsın bişeyler sonra annemin yaptıkları onun misafirlere bigün zor dayanır bende uyuz olurum yine hazıra konmasına
Günaydın kızlar.Evdeki bütün bakliyatları bilmem neyi kayınvaldemlere götürmüştük.Zaten herşeyi biz aldık orada.Buraya gelince dımdızlak kaldık yani.Görümcem de nankörlük yapınca herşeyi eve geri getiresim geldi.Pundigten tut una şekere kadar bakliyat falan dünyayı götürdük.(Benim annemler alıp evimize depo etmişlerdi hep.)İçime oturdu orda bırakmak.Görümcem rüyalarıma girmiş koca gece.Eşimde annesine ayıp olmasın diye hiç birşeyi almıyor.Artık makarnaya talim edicez birkaç gün
Uyanır uyanmaz sinirle uyandım zaten.Bugün evimi temizliycem falan.Kızımın eşyaları da orada kaldı.Çok bunaldım.Bütün düzenim bozuldu.
Şirvana bende de selam söyleyin.
Hepinizi mutlu güzel günler
Günaydın herkese bizde hazırlanıyoruz istanbula annemlere gidicez doktor izin verdi kızımın ordaki eşyalarını toparlayıp ewe getiricez
salı günü kısmetse mobilyalarım geliyomuş anca yerleştiririz annemle yavaş yavaş
kızlar bide lohusalıkta ewe gelen misafirlere ikram yapmayı düşünüyomusunuz? Bizde yapılıyomuş sanırım annem börek ve pasta yapıp buzluğa koyalım diyo zaten istanbuldaki evde hepsini hazır etmiştik kaynanam sağolsun bütün hazırlığımız güme gitti
şimdi kendi evimde tekrar bişeyler yapıp koyalım diyo annem kaynanamın daha hiç öyle dertleri yok bi ara eşimin yanında ona da sorucam ikram yapıcaksa hazırlasın alsın bişeyler sonra annemin yaptıkları onun misafirlere bigün zor dayanır bende uyuz olurum yine hazıra konmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?