2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyatlara göre karar vericez bizde özel istiyor gönlüm aslında sigortam olmadığı icin 1 milyarı gecmezse normal doğum özel hastanede yaparım büyük ihtimal

elifcim cok büyük heyecan yaşamışşın artık beklemek daha zordur sana:))))))))))

begümcüm istanbulda doguma karar vermişsin.. hayırlısı olsun canım.. ilk zamanlar kocandan cok inan annenin faydası olacaktır sana.. artık mesafeler cok kısa zaten kocişin 45 dakikada yanında olur....

cambazcım su son günlerde böyle kaynana eziyetlerini okuyunca cok sinir oluyorum gercekten.. aksamustude zap zupun görümcesi sinir etti beni.. allah kurtarsın sızı

Fiyatlara göre karar vericez bizde özel istiyor gönlüm aslında sigortam olmadığı icin 1 milyarı gecmezse normal doğum özel hastanede yaparım büyük ihtimal
Canım özelde o fiyata çok zor malesef istanbul pahalı şehir biliyorsun.devlet hastaneleri eğer sigortan yoksa yaklaşık 1 milyar filan istiyorlar....

Sağol canım çok teşekkürederim.evet bizde öyle düşündük annemlerin yanında olmam benim için daha faydalı hem kocamda devlet memuru değil ya kendi yerimiz nasıl olsa istedikçe atlar atlar gelir.gelemezsede bebeğimiz için katlanacağız mecbur...

canım gecmıs olsun..nerde oturuyorsun...
nerde calısıyorsun canım...
allah korumus...
benım ablamda 2 gun once servıs arabasında kaza atlatmıs..tırla burun buruna gelmısler..
aynalar falan surtulmus galıba..
bırde aynı yerde çalısyor cıkmayın..:26:

dilekte yok 2 gündür odamı doğurdu acep
ahh kuzummmmmmmmmmmmmmm...benı merak etmısın..düşünülmek ne guzelmıs canım benım..
ben ıyıyım...dıger topıgımızede yazdım..kayınvaldem bendeydı..onu ayvalık a goturduk...oda bızı cunda ya goturdu gezdırdı...ıkı gun uzak kaldım..
ama benım vaktım var gıbı hıssedıyorum..daha dogum yokkk....

sırvan cıgım..bebegın hayırlı olsun..kılosu maşallah çok ılerdeydı..demekkı gelısımını tamamlamıs..beklemeye gerek duymamıs..maşallah..ohh sen atlattın dogumu...kollarına aldın kuzunu..

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn
bugun 6 da uyandım..dun ve oncekı gun 5 de kalktım..kendımı dövücem...:84: :84: :84:

Günaydın kızlar...
şirvan için çok sevindim.. bugün kısmetse güldenle gideceğiz ziyaretine.. Elifimiz hoşgeldi.. allah analı babalı büyütsün...
darısı bizim başımıza..:90:

Günaydın kızlar...
şirvan için çok sevindim.. bugün kısmetse güldenle gideceğiz ziyaretine.. Elifimiz hoşgeldi.. allah analı babalı büyütsün...
darısı bizim başımıza..:90:

herkeslere günaydınnnnn

canım dün sihirim le konuştuk oda gelebilirim dedi... inş benim o saat te işim olmas bugün halılarım gelicek, kayınpederim gelebilirim dedi beşik alıcas, kardeşim gelicek ama onlar gece geliris dediler...

bende şimdi ortalığı toparladım süpürdüm, bide sildimi işim bitiyo halılarım da inş erken gelir temis temis otururum enazından aklım ewde kalmaz rahat çıkarım dışarı...

dilekcim hoşgeldinn... ohh gezmişsin bugünlerin tadını çıkar
senden de bi doğum haberi beklioduk aman inş vaktinle sağlıcakla gelir...
benim bebişde dün akşamdan beri fıkır fıkr elif in geldiğini anladı heralde bende çıkcam dio
neyse kızlar ben işimi bitireyim yine gelirimm...
kendinise iyi bakın öptümm

günaydın kızlar.
şirvana gidecek olan arkadaşlar bizdende slm söyleyin.Allah analı babalı büyütsün Elif bebeği
ben şimdi kahvaltıya gidiyorum sonra görüşürüz

Günaydın kızlar.Evdeki bütün bakliyatları bilmem neyi kayınvaldemlere götürmüştük.Zaten herşeyi biz aldık orada.Buraya gelince dımdızlak kaldık yani.Görümcem de nankörlük yapınca herşeyi eve geri getiresim geldi.Pundigten tut una şekere kadar bakliyat falan dünyayı götürdük.(Benim annemler alıp evimize depo etmişlerdi hep.)İçime oturdu orda bırakmak.Görümcem rüyalarıma girmiş koca gece.Eşimde annesine ayıp olmasın diye hiç birşeyi almıyor.Artık makarnaya talim edicez birkaç gün
Uyanır uyanmaz sinirle uyandım zaten.Bugün evimi temizliycem falan.Kızımın eşyaları da orada kaldı.Çok bunaldım.Bütün düzenim bozuldu.
Şirvana bende de selam söyleyin.
Hepinizi mutlu güzel günler

Günaydın herkese bizde hazırlanıyoruz istanbula annemlere gidicez doktor izin verdi kızımın ordaki eşyalarını toparlayıp ewe getiricez
salı günü kısmetse mobilyalarım geliyomuş anca yerleştiririz annemle yavaş yavaş
kızlar bide lohusalıkta ewe gelen misafirlere ikram yapmayı düşünüyomusunuz? Bizde yapılıyomuş sanırım annem börek ve pasta yapıp buzluğa koyalım diyo zaten istanbuldaki evde hepsini hazır etmiştik kaynanam sağolsun bütün hazırlığımız güme gitti
şimdi kendi evimde tekrar bişeyler yapıp koyalım diyo annem kaynanamın daha hiç öyle dertleri yok bi ara eşimin yanında ona da sorucam ikram yapıcaksa hazırlasın alsın bişeyler sonra annemin yaptıkları onun misafirlere bigün zor dayanır bende uyuz olurum yine hazıra konmasına

günaydın kızlar.
uhan şirvana selam söyleyin canım benden de.keşke ben de orda olsaydım ben de katılırdım aranıza.elif bebeği de koklayın benim yerime

canım ben kendi ağzımla istedim kaynanamdan.anne gelirken bi sini tatlı açtır getir,gelene gidene verilir dedim.önce mırın kırın etti kim gelcek okadar sizin burda okadar tanıdğınız mı var,memleket olsa neyse dedi,allah allah dedim.bizim de eşimiz dostumuz var kendimizce çok da gelen olur görürsün dedim,tamam ozaman dedi.bi boşlukta da su böreği aç buzluğa atalım diyecem.hepsini üstüste diyemedim okadarını da yapsınlar demi ama

Herkese günaydın....ben bugün hiç birşey yapmıyacam.bütün gün yatıcam.kayınvalidemde bende ama bana hiç bir derdi yoktur çok kafa dengidir...

canım bırak başının gözünün sadakası olsun.....sen orda kalacaktın daha dimi?ya senin şu görümceni bana versene zevkine döveyim.....ne kıl birşey o yaaaaa......

günaydın herkese,

nasıl heyecanlandım ya sirvan doğum yapmış elif bebek gelmiş hayılısı olsun,allah analı babalı büyütsün..

ayyy bugün bütün kayınvalideleri ve görümceleri parçalamak istedim.ne kadar düşüncesizler,ne kadar benciller sanki gelinler insan değil......:84:Allahtan benimki hiç öyle değil ama zaten benim kayınvalidem çok genç 44 yaşında o yüzden arkadaş gibiyiz....birde oğluna aşık bir anne olduğu için zaten evladı güç durumda kalmasın diye düşünüyor.aslında hakikaten gelinini düşünmeyen oğlunu düşünsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…