2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm seni çok iyi anlıyorum benimde yanımda kimse yok yanlız başıma ewde aç aç yatıyorum hiç bişey yapamıyorumm :sinifsinif: kendimi işe yaramaz hissediyorum eşim sağolssun herşeyimle ilgileniyo ne istesem hemen alıyo yapıo oda olmasa akşam da akşama ne yaparım bilmemm eyvahedigeldismile ama bebişlerimiz için güçlü olmalıyıs bende senin gibi 2 düşük yaptım tam öğreniyorum kanamam başlıyo ve düşüyo ama şükürler olsun bu hamileliğim iyi geçio bide bulantılarım olmasa ama oda bebişlerimizin iyi olmasından kaynaklanıyomuş a.s hakkımızda hayırlısı diyelim olumunekankayizsmile

bu bileklik nasil bisey bahseder misiniz ben yurt disindayim eger sadece turkiyede bulunuyorsa kayinvalidem bu ay sonu gelecek ona aldirabilirim. Gercekten ise yariyor mu?

bu bileklik nasil bisey bahseder misiniz ben yurt disindayim eger sadece turkiyede bulunuyorsa kayinvalidem bu ay sonu gelecek ona aldirabilirim. Gercekten ise yariyor mu?

inş işe yarar cnm çin malı dio internette de bulabilirsin
1 sn adresini göndeeryim

Cok tesekkur ediyorum biraz olsun konusabilecek birilerinin oldugunu gormek bile icimi rahatlatti. Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kavustursun insallah. Hepimiz benzer seyler yasiyoruz belli ki..

Cok tesekkur ediyorum biraz olsun konusabilecek birilerinin oldugunu gormek bile icimi rahatlatti. Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kavustursun insallah. Hepimiz benzer seyler yasiyoruz belli ki..

ewet cnm bende kendimi çok yanlız hissediyorum kesin bunlar hamilelik psikolojisi a.s ama inş hep beraber atlatıcas olumunekankayizsmile

Ben fransadayim canim esime soylerim o arastirsin faydasi olacaksa hic kacirmam kaydirigubbakcemile5

ay canım sende bendensin aynı seyleriş yasıyoruz canım.bende 4000 km uzaktayım ulkemden yoksa aynı yerdemıyız sen hangı ulkedesınsevdıklerımın yoklugunu cok yogun bu hamılelık donemımde hıssettım..ozelliklede annemın neysekı 1 haftalıgına gıtme fırsatım oldu..ama yetermı kı yetmez suan bende arada rahatsızlanıyorum ve nerde annem olsa ona gıder nazlanırdım bana corbalar yapardı..ve ben hamile kaldıktan sonra eşime baskı yapmaya başladım cabuk dönelim diye..eşimin işi dolayısıyla ıkı yıllıgına geldık biz ama uzayabılırde kısalabılırde dua edıyorum bıran once donmek ıcın bebeklerımı ailemle beraber sevdıklerımle kalabalık aile içinde buyutmek istiyorum

Fransadayim ve benim donme sansim yok esim dogma buyume burali. Bebek olmasaydi belki yazin gidebilirdim ailemin yanina ama simdilik bebegimi dusunmek zorundayim ucaga binemem sizin donme sansiniz varmis ne guzel :gitme:

lalcım fransadasın demek neresındesın fransanın..yanında kayınvalıdenler veya başka türkler varmı en azından onların olması da ıyıdır.benım burda kımse yok ıkı turk komsu dısında havalar felaket sıcak dısarı dahı cıkılmıyo gunuz aksam cıksan bıle boguluyosun nemden tabı suan yaz dıye boyle kısın güzel oluyo ama suan dısarı yuzu goremıyorum ve sıkılıyorummm....neysekı eşim acıdı halıme bu ay sonu gidicem inş türkiyeye sen yazın gıtmeyı dusunmuyomusun turkıyeye..

ben yatıyorum hepinise iyi geceler yarın görüşürüss kaydirigubbakcemile5 Allah rahatlık versinn....

Fransadayim ve benim donme sansim yok esim dogma buyume burali. Bebek olmasaydi belki yazin gidebilirdim ailemin yanina ama simdilik bebegimi dusunmek zorundayim ucaga binemem sizin donme sansiniz varmis ne guzel :gitme:

anladım canım evet o kötü işte donme sansının olmaması peki nasıl fransa sevdın mı alışabildinmi..ayrıca ucaga bınmek tehlıkelı degıl canım ama senın dusuk rıskın varsa bılemem tabı.ama hamılelere ucak yolculugu tavsıye edılır normalde benım eşimde uçak sektöründe çalışıyo hamıle oldugumu ogrendıkten 1 hafta sonra beraber gıttık..doktorunla konuş sorun gormezse düşük gibi bi sorun olmaz sanırım..

arkadaşlar bırazönce karnımda tam rahmin oldugu yerde kalp atışları gibi kıpırdanmalar hissettim..yani 1 dakika aralıklarla hissettim..acaba kıpırdamalarımı yoksa kalp atışlarımı dersiniz..sizdede oldumu hiç...ama bi tuhaf oldum ya cok güzel bi duygu.bide gercekten tekmelerını hissetmeek daha muhteşemdir...

günaydın kızlar,hayırlı sabahlar,

selsel aynı şeyi dün sabah bende hissetim,benim bebiş sol tarafta ve o tarafa elimi koyduğumda bir sertlik hissediyorum birde sanki hızlı hızlı atan kalbini de hissediyorum bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama güzel bir duygu ve tekmelerini hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

umurumuzda olmasaydı listede olmazdınız sanırım listenin ortalarındasınız birde dikkate alınmış yani
artı benim yazdığım ileti sitem değildi herkesin katılmasını istediğimden olabilir mi daha öncede yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…