2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bişey olmaz bebeklerine sana sıkıca tutunurlar canım :Saruboceq:

dişetin kanamıştır canım korkma benimde çok kanıyor a.sağrılarda rahimin genişledikçe oluyor benimde çok giriyor bıçak sokulmuş gibi oluyor bazen benimde kafamçokkarıştı

erbecim umudunu yitirme allahın izniyle sağlıkla alıcaksın bebişlerini... Yeterki sen moralini yüksek tut.. Dr. bana da bebek aşağıda dediğinde çok ağladım. Benimde daha önce bir düşüğüm oldu.. Ama moral çok önemli yat istirahat et...

bence özel bi kliniğe git seni rahatlatıcı
ve rahmin kasılmasını engelleyici destek tedavisi yaparlar
bana öle yaptılar
400 milyon verdim 1 gece kaldım
ama geçti maşallahh

günaydın arkadaşlar.geçmiş olsun erbe inş.sorunsuzca alırsın bebişlerini.sabah sağlık ocağına gittim annem ilçenin tiroid tahliline güven olmaz dedi bi daha yaptırdm kan idrar epey tahlil yaptılar saat4te çıkcakmş bakalım bugün dra gidebilcem mi gidemicem mi bilmiom.bi de şu bileklikten fayda gören varsa ben de alayım sabahtan beri bi bardak su içtim 2defa çıkardım artık ne yapacam şaşırdım.3kg vermişimbilmiyorumkismile

canım günaydın çok geçmiş olsun

canım inşallah seninde bulantın geçer
bende bazen kötü bazen iyi oluyorum
saati saatini tutmuyor malesef
canım çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun,inşallah bebeklerine bişey olmaz

canım inşallah guzel haberler alırsın bende var o bıleklerdenden gecırdıgını soyleyemem ama kıseye gore degısır belkı sonucta taktıgımdada kusmam devam edıyor aynı durumdayız yanı bende bebe bıskuvıı aldım en zından ıcınde vıtamın var onu sute atıp yemege calısıyorum ama sabah rutın olarak cıkarmaya devam

günaydın kızlaarr
erbe geçmiş olsun tatlım bazı hamileler oluyo senin gibi hemen umitsizliğe kapılmaa bişey olmaz inşallah,Allah yardımcın olsunn

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAARR YAA BENDE NE BULANTI NE KUSMA
BAŞLARDA OLMUŞTU BİRAZ AMA ŞİMDİ İYİM ŞÜKÜR SADECE YEMEK YAPMAK İSTEMİYORUM OKADAR bilmiyorumkismileŞİMDİDEN 1 KİLO ALDIM BİLE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…