- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.281
inşallah bişey olmaz bebeklerine sana sıkıca tutunurlar canım :Saruboceq:merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
dişetin kanamıştır canım korkma benimde çok kanıyor a.sağrılarda rahimin genişledikçe oluyor benimde çok giriyor bıçak sokulmuş gibi oluyor bazen benimde kafamçokkarıştıGÜNAYDIN canım benimde sabah lavaboya gidince birden ağzıma iğrenç bir tat geldi tükürdüğümde ise kan geldi dişimden mi geldi midemden mi anlamadım doğrusu bazen dişimde kanıyor çünkü karnımada iğne batırıyorlar gibi ağrıyor eyvahedigeldismile
yaş 32 son adetim 15 nisan...daha ne demem gerekli aceba?
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
canım günaydın çok geçmiş olsunherkese günaydın
kızlar bugün muthiş başım ağrıyor bide bulantım çok fazla :2:
kızlar hamilelikte alınganlık çok oluyor bunlar normal şeyler lütfen stres yapmayın burda güzel paylaşımlar oluyor hepimiz zaman zaman yanlızlık çekiyoruz ama burda benim yaşadığım sorunları sizlerde paylaşınca rahatlıyorum burayı çok seviyorum denizcim sende üzülme lütfen Şeniz
canım inşallah seninde bulantın geçerGünaydın dirim.. Evet bulantım var hala ama daha çok yanma hissi gibi dr. rennie nin şurubunu verdi. Çok yanmam olursa içebileceğimi söyledi. Onun sayesinde daha iyi gibiyim.. Akşamları da megadyn vitamini içiyorum.. :ecrin_bebek:
canım çok geçmiş olsunmerhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
günaydın arkadaşlar.geçmiş olsun erbe inş.sorunsuzca alırsın bebişlerini.sabah sağlık ocağına gittim annem ilçenin tiroid tahliline güven olmaz dedi bi daha yaptırdm kan idrar epey tahlil yaptılar saat4te çıkcakmş bakalım bugün dra gidebilcem mi gidemicem mi bilmiom.bi de şu bileklikten fayda gören varsa ben de alayım sabahtan beri bi bardak su içtim 2defa çıkardım artık ne yapacam şaşırdım.3kg vermişimbilmiyorumkismile
bu tablo hangi sayfada aceba?
günaydın arkadaşlar.geçmiş olsun erbe inş.sorunsuzca alırsın bebişlerini.sabah sağlık ocağına gittim annem ilçenin tiroid tahliline güven olmaz dedi bi daha yaptırdm kan idrar epey tahlil yaptılar saat4te çıkcakmş bakalım bugün dra gidebilcem mi gidemicem mi bilmiom.bi de şu bileklikten fayda gören varsa ben de alayım sabahtan beri bi bardak su içtim 2defa çıkardım artık ne yapacam şaşırdım.3kg vermişimbilmiyorumkismile
canım inşallah guzel haberler alırsın bende var o bıleklerdenden gecırdıgını soyleyemem ama kıseye gore degısır belkı sonucta taktıgımdada kusmam devam edıyor aynı durumdayız yanı bende bebe bıskuvıı aldım en zından ıcınde vıtamın var onu sute atıp yemege calısıyorum ama sabah rutın olarak cıkarmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?