2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar vallahi sabah sabah moralim bozuldu hepimiz hamileyiz hepimizin sorunları var ben birde muhasebecilikle uğraşıyorum stres stres stres yazdığım mesajda alınacak bir şeyin olduğunu da sanmıyorum kimseye de gelmezseniz silerim diye bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum benneyaptımki

günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum az,ne çok yazmışsınız:)))
oku oku bitmedi:)

hunny bileklik inşallah iyi gelir canım benim
bulantı gerçekten zor oluyor
hiç farketmedim

selsel canım yazdıklarını okuyunca
karnımı yokladım,hiç farketmedim
ilerde bizlerde tekmeleri duyacakmıyız
düşündükçe heycanlanıyorum

canım benim lütfen moralini hiç bozma
şuanda herkeste bi hassasiyet var
alınganlıklar olabilir

bütün samimiyetimle söylüyorum bu topiğe girdiğim
süreden beri hiç olumsuzluklarla karşılaşmadım
çok güzel paylaşımların olduğu bir topik burası
çok güzel şeyler öğreniyorum
anne adayları olarak hassas bir dönemden geçiyoruz a.s

günaydın güzel annelerrr stress sınır alınganlık bulantı ve aclık sanırım hepımızde var.arkadaslar o bulantı bıleklıklerınden bende bayadır var bu arada kusmamı engellemıyor soyluyeyım ama belkı kısıden kısıye fark eder ıstersenız bı deneyın .ben gune yıne lavaboya kosarak basladım yemek yıyemedıgım ıcın dun bebek bıskuvısı aldım sute atıp yemege calısıyorum en azından vıtamınlı

merhaba, ben bu siteye uzun süredir üyeyim. Şu an hamileyim bunun için baya uğraştım. Düşük sonrası laparoskopi ve aşılama ile hamile kaldım. Bende gece yatına dediğiniz gibi bişi hissettim eşim sana öğle geliyordur dedi. Ama bende tam netten araştırıyordum. Demekki olabilcek bişi. Hakikaten çok güzel bişi.

gülüm canım hayırlı olsun bebeğin
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım

şirinem bebek bisküvisinde vitamin var mı öyle?
birde midene nasıl geldi,bende alayım
canım bende süte nesquik atıp içiyorum
süt kokusu gelmiyor,
birde light süt alayım diyorum

canım cicibebenin biskuvısını al bebekler için o ustunde 12 vıtamın 8 mınarel yazıyo ballı yemek yıyemesken baya destekler dıye dusundum tadına guzel

herkese günaydın
kızlar bugün muthiş başım ağrıyor bide bulantım çok fazla :2:
kızlar hamilelikte alınganlık çok oluyor bunlar normal şeyler lütfen stres yapmayın burda güzel paylaşımlar oluyor hepimiz zaman zaman yanlızlık çekiyoruz ama burda benim yaşadığım sorunları sizlerde paylaşınca rahatlıyorum burayı çok seviyorum denizcim sende üzülme lütfen Şeniz

günaydın canım
seninde 5 gün şaşmış:)
canım bulantın var mı seninde?

Günaydın dirim.. Evet bulantım var hala ama daha çok yanma hissi gibi dr. rennie nin şurubunu verdi. Çok yanmam olursa içebileceğimi söyledi. Onun sayesinde daha iyi gibiyim.. Akşamları da megadyn vitamini içiyorum.. :ecrin_bebek:

merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..

GÜNAYDIN canım benimde sabah lavaboya gidince birden ağzıma iğrenç bir tat geldi tükürdüğümde ise kan geldi dişimden mi geldi midemden mi anlamadım doğrusu bazen dişimde kanıyor çünkü karnımada iğne batırıyorlar gibi ağrıyor eyvahedigeldismile

inşallah sıkı tutunur bebişlerin sana dinlen sakın kalkma yataktan yorma kendini de Allah yardımcın olsun

kızlar günaydın ben bu sabah kendimde bir şey farkettim
acıklı bi söz tv de bi program görsem ağlıyom
eşim de gülüyo ne var bunda die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…