- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.261
canım benim lütfen moralini hiç bozmagünaydın kızlar vallahi sabah sabah moralim bozuldu hepimiz hamileyiz hepimizin sorunları var ben birde muhasebecilikle uğraşıyorum stres stres stres yazdığım mesajda alınacak bir şeyin olduğunu da sanmıyorum kimseye de gelmezseniz silerim diye bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum benneyaptımki
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla al inş bebişini kucağınaa.s.
gülüm canım hayırlı olsun bebeğin
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım
şirinem bebek bisküvisinde vitamin var mı öyle?
birde midene nasıl geldi,bende alayım
canım bende süte nesquik atıp içiyorum
süt kokusu gelmiyor,
birde light süt alayım diyorum
GÜNAYDINNN..
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi a.s.kucağımıza.... Bu arada ben 11 değil 10 +2 haftalıkmışım hehehe:kedi:
günaydın canım
seninde 5 gün şaşmış:)
canım bulantın var mı seninde?
herkese günaydın
kızlar bugün muthiş başım ağrıyor bide bulantım çok fazla :2:
kızlar hamilelikte alınganlık çok oluyor bunlar normal şeyler lütfen stres yapmayın burda güzel paylaşımlar oluyor hepimiz zaman zaman yanlızlık çekiyoruz ama burda benim yaşadığım sorunları sizlerde paylaşınca rahatlıyorum burayı çok seviyorum denizcim sende üzülme lütfen Şeniz
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
inşallah sıkı tutunur bebişlerin sana dinlen sakın kalkma yataktan yorma kendini de Allah yardımcın olsun
kızlar günaydın ben bu sabah kendimde bir şey farkettim
acıklı bi söz tv de bi program görsem ağlıyom
eşim de gülüyo ne var bunda die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?