- Konu Sahibi teknekazintisii
- #22.881
Günaydın kızlar annemden fırsat bulabildikçe bakmaya çalışıyorum ewi toparlıyoruz dolaplar baştan yerleşiyo fln ben başında olmadan yapmak istemiyo sonra aradığımı bulayım diye 
bilgisayar başında yakalanınca fırça yiiyorum
ayy artık kızım iyice büyüdü sanırım kemikleri çok kötü batıyo içerde bazen öyle hareketler yapıyo ki çok canım yanıyo yanımdakilerde korkuyolar sancısımı tuttu diye oysaki tık yok sadece kızım dirsek yada diz atıyo
Sibush gözünaydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı bende çok özledim araba kullanmayı, rahat rahat tek başıma alışwerişe çıkmayı... Bebişlerimiz gelip biraz toparlanınca yaparız artık
Beyficey geçmiş olsun canım inşallah baban çabucak iyileşir

bilgisayar başında yakalanınca fırça yiiyorum

ayy artık kızım iyice büyüdü sanırım kemikleri çok kötü batıyo içerde bazen öyle hareketler yapıyo ki çok canım yanıyo yanımdakilerde korkuyolar sancısımı tuttu diye oysaki tık yok sadece kızım dirsek yada diz atıyo

Sibush gözünaydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı bende çok özledim araba kullanmayı, rahat rahat tek başıma alışwerişe çıkmayı... Bebişlerimiz gelip biraz toparlanınca yaparız artık
Beyficey geçmiş olsun canım inşallah baban çabucak iyileşir

hazır kimsecikler yokken bol bol uyu tatlım en cok uykuyu özleyecegiz bence.. helede ben cook uykucuyumdur:)
 hazır kimsecikler yokken bol bol uyu tatlım en cok uykuyu özleyecegiz bence.. helede ben cook uykucuyumdur:)

Hayırlısıyla mutlu günlerde  kullanmayı nasip etsin arabanı.
 Hayırlısıyla mutlu günlerde  kullanmayı nasip etsin arabanı. bişi yapasım gelmio ve resmen nefes darlığı çekiyorum.sona yaklaştıkça sorun yaşamaya başladım bende
bişi yapasım gelmio ve resmen nefes darlığı çekiyorum.sona yaklaştıkça sorun yaşamaya başladım bende