- Konu Sahibi teknekazintisii
- #22.881
Günaydın kızlar annemden fırsat bulabildikçe bakmaya çalışıyorum ewi toparlıyoruz dolaplar baştan yerleşiyo fln ben başında olmadan yapmak istemiyo sonra aradığımı bulayım diye
bilgisayar başında yakalanınca fırça yiiyorum
ayy artık kızım iyice büyüdü sanırım kemikleri çok kötü batıyo içerde bazen öyle hareketler yapıyo ki çok canım yanıyo yanımdakilerde korkuyolar sancısımı tuttu diye oysaki tık yok sadece kızım dirsek yada diz atıyo
Sibush gözünaydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı bende çok özledim araba kullanmayı, rahat rahat tek başıma alışwerişe çıkmayı... Bebişlerimiz gelip biraz toparlanınca yaparız artık
Beyficey geçmiş olsun canım inşallah baban çabucak iyileşir
bilgisayar başında yakalanınca fırça yiiyorum
ayy artık kızım iyice büyüdü sanırım kemikleri çok kötü batıyo içerde bazen öyle hareketler yapıyo ki çok canım yanıyo yanımdakilerde korkuyolar sancısımı tuttu diye oysaki tık yok sadece kızım dirsek yada diz atıyo
Sibush gözünaydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı bende çok özledim araba kullanmayı, rahat rahat tek başıma alışwerişe çıkmayı... Bebişlerimiz gelip biraz toparlanınca yaparız artık
Beyficey geçmiş olsun canım inşallah baban çabucak iyileşir