2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah canim..bu zamanlar cabucak gecse,

slm kızlar.nasılsınız bakalım?bulantı beni bitirdi resmen naneli sakız çiğniyorum şimdi biraz bastırdı sankisempatiksalakcinni

deniz bizim aralık topiğinde liste başka sayfada yapılıyoo
herkes oraya yazıyoo bilgilerinii hemm böyleliklee sendee mesajlarıı rahatlıkla görebilirsinn canımm bak istersen bir

canım çok geçmiş olsun
dişindendir,benimde ara ara batmam oluyor,geçiyor hemen

canım inşallah bişey çıkmaz tahlillerinde
ben su da içemiyorum midem bulanır diye:)
benim bebek habire makarna ekmek yiyor
unlu mamullere erken alıştırdık:)
10 haftalıklara okadar özeniyorum ki :kedi:
ne güzel giderek azalıyor bulantıları

ADAM inşallah başlamazda
maşallah diyelim

wuslat senin kaçıncı haftandan beri mide bulantın var

ya galiba 5haftadan beri var tam hatırlayamıyom ama hamile olduğumu öğreneli beri yaşıyom bu sıkıntıyı.ilk çocuğumda da olmuştu ama bu kadar değildi.bu acayip bişey süt içmeyi falan geçtim suyu bile doğru düzgün içemiyom

deniz bizim aralık topiğinde liste başka sayfada yapılıyoo
herkes oraya yazıyoo bilgilerinii hemm böyleliklee sendee mesajlarıı rahatlıkla görebilirsinn canımm bak istersen bir

biliyorum ama biz baştan böyle başladık zorlanmıyorum da
dağılmayalım hem :)) bu zamandan sonra hamile kalanlar şubat annesi olur zaten
teşekkür ederim fikriniz için

ay şu yazına bayıldım kaydirigubbakcemile3birazda sebze ve meyva yede alışsın annesi:asigim:kaydirigubbakcemile3

maşallah ne kaadar çok ocak annesi olmuşşş
evet canım sayımız giderek artıyor
kısmetse 2011 in ilk anneleri olacağız:)

slm kızlar.nasılsınız bakalım?bulantı beni bitirdi resmen naneli sakız çiğniyorum şimdi biraz bastırdı sankisempatiksalakcinni
slm canım
birde mide bulantımız olmasa süper olacakmış

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAARR YAA BENDE NE BULANTI NE KUSMA
BAŞLARDA OLMUŞTU BİRAZ AMA ŞİMDİ İYİM ŞÜKÜR SADECE YEMEK YAPMAK İSTEMİYORUM OKADAR bilmiyorumkismileŞİMDİDEN 1 KİLO ALDIM BİLE..
maşallah diyelim ozaman canım
12 haftadan sonra belirginleşmeye başlar artık

canım inşallah bişey çıkmaz tahlillerinde
ben su da içemiyorum midem bulanır diye:)
benim bebek habire makarna ekmek yiyor
unlu mamullere erken alıştırdık:)
10 haftalıklara okadar özeniyorum ki :kedi:
ne güzel giderek azalıyor bulantıları

sağolasın canım inşallah çıkmaz bişey:Saruboceq:

canım ben 14 haftalığımm ve dahaa hissetmediim hareketlerinii
bağırsak hareketleridir

deniz bencede sen benimm dediğimii yap canımmm
herkes sadece o başlığa yazsınn bilgilerinii orda yazışmaa olmayacakk yanii muhabbet ve sen her gelenii görebileceksinn
dahaa cinsiyet ler söylendiğindedee çokk yazacaksınn canımm

günaydın arkadaşlar çok hızlı bişekilde okudum

doktorumu değiştireceğim canım ercan aygen infertilitede uzmanlaşmış bi doktor olduğunu duydum canım mustafa başbuğu buldum internette riskli gebeliklerde baya bi uzmanmış ona gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.......

benimde gebeliğimin tek belirtisi göğüslerimdeki ağrı oda olmasa hamilemiyim değilmiyim belli değil

inş aynı sıkıntıları yaşamazsın canım bi daha moralini yüksek tut
inş bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunur canım sıkma canını:1hug:

üzülme canım ya bi yanlış anlama olmuş herşey yolundaa.s

çok üzüldüm Allah yardımcı olsun bol bol dinlen canım ağrılar bendede oluyor istirahat etmek lazım kendine dikkat et

kızlar günaydın ben bu sabah kendimde bir şey farkettim
acıklı bi söz tv de bi program görsem ağlıyom
eşim de gülüyo ne var bunda die

aynı ben zaten yatıyorum karşımda televizyon ama nasıl ağlıyorum içimi çeke çeke en sonunda tv yi kapatıyorum biri beni böyle görse diyorumkaydirigubbakcemile3

umarım güzel sonuçlar alırsın canım ya ben yatmaktan kilo alıyorum yiyorum yatıyorum düşünsenize :1no2:

kyle mustafa başbuğu duydum ama çoğu gebelikte sakat falan diyomuş yani moral bozuyomuş ve sakat dediği halde çoğu da sağlam çıkıyomuş bence bi daha araştır istersen çünkü öle bişey dediğinde düşünsesne 9ay geçmez yaaa

ay gerçektenmi ya ne yapacağımı bilmiyorum bana olumlu bi doktor lazım zaten benim doktorum çok olumsuz diye değiştirmek istiyorum mehmet tayyarı duydunmu peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…