- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.301
erbecim umudunu yitirme allahın izniyle sağlıkla alıcaksın bebişlerini... Yeterki sen moralini yüksek tut.. Dr. bana da bebek aşağıda dediğinde çok ağladım. Benimde daha önce bir düşüğüm oldu.. Ama moral çok önemli yat istirahat et...
canım çok geçmiş olsunGÜNAYDIN canım benimde sabah lavaboya gidince birden ağzıma iğrenç bir tat geldi tükürdüğümde ise kan geldi dişimden mi geldi midemden mi anlamadım doğrusu bazen dişimde kanıyor çünkü karnımada iğne batırıyorlar gibi ağrıyor eyvahedigeldismile
canım inşallah bişey çıkmaz tahlillerindegünaydın arkadaşlar.geçmiş olsun erbe inş.sorunsuzca alırsın bebişlerini.sabah sağlık ocağına gittim annem ilçenin tiroid tahliline güven olmaz dedi bi daha yaptırdm kan idrar epey tahlil yaptılar saat4te çıkcakmş bakalım bugün dra gidebilcem mi gidemicem mi bilmiom.bi de şu bileklikten fayda gören varsa ben de alayım sabahtan beri bi bardak su içtim 2defa çıkardım artık ne yapacam şaşırdım.3kg vermişimbilmiyorumkismile
wuslat senin kaçıncı haftandan beri mide bulantın var
deniz bizim aralık topiğinde liste başka sayfada yapılıyoo
herkes oraya yazıyoo bilgilerinii hemm böyleliklee sendee mesajlarıı rahatlıkla görebilirsinn canımm bak istersen bir
pruluton depot vurdular mı sana
ay şu yazına bayıldım kaydirigubbakcemile3birazda sebze ve meyva yede alışsın annesi:asigim:kaydirigubbakcemile3canım çok geçmiş olsun
dişindendir,benimde ara ara batmam oluyor,geçiyor hemen
canım inşallah bişey çıkmaz tahlillerinde
ben su da içemiyorum midem bulanır diye:)
benim bebek habire makarna ekmek yiyor
unlu mamullere erken alıştırdık:)
10 haftalıklara okadar özeniyorum ki :kedi:
ne güzel giderek azalıyor bulantıları
ADAM inşallah başlamazda
maşallah diyelim
evet canım sayımız giderek artıyormaşallah ne kaadar çok ocak annesi olmuşşş
slm canımslm kızlar.nasılsınız bakalım?bulantı beni bitirdi resmen naneli sakız çiğniyorum şimdi biraz bastırdı sankisempatiksalakcinni
maşallah diyelim ozaman canımALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAARR YAA BENDE NE BULANTI NE KUSMA
BAŞLARDA OLMUŞTU BİRAZ AMA ŞİMDİ İYİM ŞÜKÜR SADECE YEMEK YAPMAK İSTEMİYORUM OKADAR bilmiyorumkismileŞİMDİDEN 1 KİLO ALDIM BİLE..
arkadaşlar bırazönce karnımda tam rahmin oldugu yerde kalp atışları gibi kıpırdanmalar hissettim..yani 1 dakika aralıklarla hissettim..acaba kıpırdamalarımı yoksa kalp atışlarımı dersiniz..sizdede oldumu hiç...ama bi tuhaf oldum ya cok güzel bi duygu.bide gercekten tekmelerını hissetmeek daha muhteşemdir...
umurumuzda olmasaydı listede olmazdınız sanırım listenin ortalarındasınız birde dikkate alınmış yani
artı benim yazdığım ileti sitem değildi herkesin katılmasını istediğimden olabilir mi daha öncede yazdım
günaydın kızlaarr
erbe geçmiş olsun tatlım bazı hamileler oluyo senin gibi hemen umitsizliğe kapılmaa bişey olmaz inşallah,Allah yardımcın olsunn
ya bi tuhaflar bu drlar.anlamak zor bakalım yarın sonuç gösterince nasıl karşılayacaklar?anlamadım sen drunu değişcen mi değişmicen mi?allahım inş.sorunsuzca kucağımıza almayı nasip etsin.sen fakülteye ne zaman gitcen?ercan aygeni fakültede çalışan yakın bi arkadaşım araştırıp tavsiye etti
aynen canım bende her okudugum seyde kendıme bı pay çıkartıp endıselenmeye baslıyorum. geçen yıl ocak ayında doğum yapan bı tanıdıgıma doktoru en sonunda ınteretten bılgılenmeyı yasaklamıstı :) benım canımı sıkanda bı kaçgundur gebelık belırtelerının olmamasıydı. ama akşama doğru göğüslerim yenıden acımaya başlayınca mutlu oldum :) henüz bi kaç mm olsada bebişlerimiz şimdiden hayatımızı alt üst ettiler :)) pozitif olmak lazım :)
inş aynı sıkıntıları yaşamazsın canım bi daha moralini yüksek tutAilemden arkadaslarimdan ve sevdigim herseyden 4000 km uzaktayim 1 yildir gormuyorum. Daha evliligim 1. Yilini bile doldurmadi, ilk bebegimi daha hamile oldugumu anlayamadan dusurmus oldugumu ogrendim, su an oyle tedirgin ve oyle korkuyorum ki fazla alinganlik etmekte haksiz degilim sanirim. Keske bende hamile oldugumu annecigimin gozlerinin icine bakarak soyleyebilseydim sicakligini hissedebilseydim belki daha guclu olurdum. Bulantilarim cok fazla 2 haftadir hicbisey yiyemiyorum dua edin saglikla bebegime kavusabileyim buradaki herkesle beraber.
inş bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunur canım sıkma canını:1hug:cnm seni çok iyi anlıyorum benimde yanımda kimse yok yanlız başıma ewde aç aç yatıyorum hiç bişey yapamıyorumm :sinifsinif: kendimi işe yaramaz hissediyorum eşim sağolssun herşeyimle ilgileniyo ne istesem hemen alıyo yapıo oda olmasa akşam da akşama ne yaparım bilmemm eyvahedigeldismile ama bebişlerimiz için güçlü olmalıyıs bende senin gibi 2 düşük yaptım tam öğreniyorum kanamam başlıyo ve düşüyo ama şükürler olsun bu hamileliğim iyi geçio bide bulantılarım olmasa ama oda bebişlerimizin iyi olmasından kaynaklanıyomuş a.s hakkımızda hayırlısı diyelim olumunekankayizsmile
günaydın kızlar vallahi sabah sabah moralim bozuldu hepimiz hamileyiz hepimizin sorunları var ben birde muhasebecilikle uğraşıyorum stres stres stres yazdığım mesajda alınacak bir şeyin olduğunu da sanmıyorum kimseye de gelmezseniz silerim diye bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum benneyaptımki
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
kızlar günaydın ben bu sabah kendimde bir şey farkettim
acıklı bi söz tv de bi program görsem ağlıyom
eşim de gülüyo ne var bunda die
biliyorum ama biz baştan böyle başladık zorlanmıyorum da
dağılmayalım hem :)) bu zamandan sonra hamile kalanlar şubat annesi olur zaten
teşekkür ederim fikriniz için
günaydın arkadaşlar.geçmiş olsun erbe inş.sorunsuzca alırsın bebişlerini.sabah sağlık ocağına gittim annem ilçenin tiroid tahliline güven olmaz dedi bi daha yaptırdm kan idrar epey tahlil yaptılar saat4te çıkcakmş bakalım bugün dra gidebilcem mi gidemicem mi bilmiom.bi de şu bileklikten fayda gören varsa ben de alayım sabahtan beri bi bardak su içtim 2defa çıkardım artık ne yapacam şaşırdım.3kg vermişimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?