2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba
şirvancım dualarımız elifle,ne güzel vuslat bebişlerini getirmiş evine,inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun güzel kızına.
çitos doğum yaklaştı artık gün sayıyorsun,çok heyecanlı ya
duygu değişimleri son zamanlarda bende de oluyor,bir de kaynanamlar tepemde ki sormayın gitsin,en ufacık şeye zır zır ağlar oldum
artık bel ağrılarım arttı,gece uykusuzlukları da başladı,hadi hayırlısı sona doğru geldikçe zor oluyor herşey sanki.

amiinnnnn

slm canım h.g uzuuun zamandır yoktun sen ilk zamanlar çok sık gelirdin hatırladım
arkadaş erken doğum yaptı o yüzden bebişi kuvezde ama buyuk ihtimal yarın evine çıkacak

herkese merhaba,

vuslatyaren tekrar geçmiş olsun asıl şimdi hayırlı olsun bebişlerin çok güçlü kızlar olacaklar demekki iyileştiler. şirinem seninde inşallah yarın elifin çıkar hastaneden bizde bu 3 güzel kızların resimlerini görürüzde severiz azcık ne güzel şimdi mis gibi kokuyorlardır. ne kadar güzellerdir kim bilir maşallah onlara

bende okuyor ve hiç bişey yazamıyorum son zamanlarda işyernde yerime yeni birini aldılar geçici kız bendenden büyük 31 yaşında 1 senedir çalışmıyormuş ve çok yavaş not alsın diye bekliyorum almıyor kendim hazırlıyorum veriyorum bakma tenezülünde bulunmuyor çıldıracağım nete giriyorum gözleri pc de bu gün hapşurdum kız kalktı camı açtı yanımdan kalktı sanki ben mikropluyum sinir oldum soğuk nevale sinir oluyorum kıza hiç yapabilcekmiş gibi görünmüyor bakalım salı günü eğitimim var tek başına işlerin üstesinden gelecekmi :2:

Cambazın kaynana gitçek pazar akşamı da benimki gelicek nöbetleşe gericekler yani
annem bende pazardan beri o gitçek kaynanam gelcek
yarın da doktora gidicez öğleden sonra bakalım inşallah bişey çıkmaz da döneriz evimize
mobilyalarımı getirdiler bu akşam odaya paketle koydular yarın sabah da gelip kurucaklarmış

amiinnnnn

slm canım h.g uzuuun zamandır yoktun sen ilk zamanlar çok sık gelirdin hatırladım
arkadaş erken doğum yaptı o yüzden bebişi kuvezde ama buyuk ihtimal yarın evine çıkacak

slm cnm hoşbulduk eve uzun zamndır yokum kpss sınavına hazırlanıyordum o yüzden bir çok şeyle bağlantım koptu diyebilirim nadir oalrak siteye uğruyordum birde son günlerde site değişince topiği bulamamıştım fazlada vaktim olmayınca tam arayamadım doğrusu.Ama sizleri unutmuş değilim çok mutlu oldum doğum haberlerini duyunca.Seninde az kalmış canım Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

işin zormuş canım Alalh koalylık versin başkasına iş anlatmak kötü hele birde anlamıyorsa ve çaba göstermiyorsa daha kötü.Ne zamn ayrılıyorsun doğum iznine

ayy ne güzel cnm son hazırlıklarda bitiyor desene bi tek meleğin eksik o da gelicek hayırlısıyla ahhh zaman çabuk geçsinde kavuşalım artık son günler hem daha zor hemde daha sabırsız bekleyişler oluyo

sormayın kızlar vallahi haftasonunu iple çekiyorum,kaynana maynana çekilmiyor inanın.kadın bide demezmi ben buraya iş yapmaya gelmedim diye,karnı burnunda hamile kadının evine neye gelinirse başka onu da anlamadım ya,elfella canım sende sakin ol gerilme sakın

tuhaf şey ya ne yapmaya gelmiş sorması ayıp.Destekten çok köstek olacaklarsa ne işleri var bu insanların anlamıyorum yaaa

arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tsk ederım dıkıslerımı sormussun zapzup zor zar yuruyorum ama bebısımıcın herseye razıyım cok yoruluyorum emzırmeye gıdınce 2 kere gıdıyorum gunde ama mıs kokuluma deger dualarınızı eksık etmeyınn yanıma gelsın melegımm

Selam kizlar herkes ağrılardan yakınıyor benim ağrım yok sukur ama karnım bi anda sertlesiyor okulda cok fazla ayakta duramıyorum su iki haftayı da bi atlatsam hayirlisiyla onda sonra da evde cok islerim var hoş ben yapamam kadın gelicem ama ben evde olmayınca o isler de kaliyo ...Zamanında gelsin inşallah Kuzucuk :)
Sirinem inşallah sonuclar iyi çıkar da alırsın kızını artık dualarım seninle bak hayran da kavuşmuş kızlarına cok sevindim ...

seçil sende zamanında sağlıkla al bebişini inşallah cnm
beyficey allah şifa versin babana

yazarken belgünün durumuna dalıp atlamışım kızlar
saol cnm yavaş yavaş kalkıyor ayağa artık

secil canım nlye erken geldı bılmlyırum sanırım sıkıldı.yaramazım beklıyoruz bakalım ınsallah bıran once alabılırız cunku cok özluyorumm

cnm teşekkürler iyi dileklerin için

kızlar hastanedeyım emzırdım kuzumu ıkı tahlılı ıyl cıkmıs yarınkıde guzel cıkarsa doktor verıcek elifimi dua edinnn ne olurrrr
cnm inşllh alırsın evine götürürsün bol bol koklarsın bebeğini
cnm neden çıkıyor acaba birde sezeryan için daha erken değilmi senin doğumdan 10 gün önce ameliyat yapıyorlar

senin ameliyat epiduralmi genel anestezi mi oldu cnm

herkese iyi geceler kızlar vucudum ağrıyor uyku gözümden aksada uyuyamıyorum 3.gün bugün sabaha kadar cebelleşip ancak uykuya dalıyorum dualar ede ede..bacaklarım belim ağrıyor vucudum kaşınıyor karnım ağırlık yapıyor ne çok şikayet ettim ama kızım için değer napalım. bugün kontrolümüz vardı nst bakıldı yine herşey çok güzel dedi doktorumuz gelişimi hala bir hafta önde dedi.bu kızın 1 aydan az zamanı kalmış ben sana diyim dedi hehehe ocak olmayabilir dedi haftaya birdaha cmt bekliyor bakalım...bu arada çok tatlı bakıyordu prensesim kocaman iri iri gözleri vardı yerim onu. istersen artık 3-4 haftaya gün verim dedi dedim yok ben normal istiyorum geçen haftada konuşmuştuk tmm dedi bekliyoruz bakalım..allahım sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş. biraz bişiler aldık yine anneannemiz süslerimizi şekerlerimizide tamamladııı nasıl çocuklar gibi şendim :)

sorma dilekçim zaten bakıma ihtiyacı yok yanında bir ses olsun biri olsun yeter onun için çok zor durumu allahım gerçekten kimseyi o durummlarda koymasın.2 gündür işlerimden gidip gelemiyorum doğrudüzgün bugün tam çıkıyorduk doktor için geldi kucağında bebeği sarmış sarmalamış kapı kapı geziyor uyuyorsunuzdur diye erken gelmedim dedi şimdi geldim dedi görünce hazırlanmışız hayırdır dedi dedim gidiyoruz dra üzüldü tabi aldı bebeğini çıktı üzüldüm ama çıkmak zorundaydım. ne yazıkki kendi akrabaları çok yok olanlarda uzak gelemiyor herkes dertli dediğine göre. kocasının sülaleside ilgisiz fesat anlattığına göre. bakalım inş birileri gelir artık..

cnm dularımız sen ve prensesinle herşey yolunda artık galiba testelrde güzel çıkmış hadi bakalım mis kokulun evine çıksın artık sağlıkla sıhatle.

ahhh canımmm valla özledikkk neyse ii olunda eve çıkınca konuşuruz bol bol inş..doğumlar başladı ve yaklaştıkça çok giripte eskisi gibi sohbetler yapamaz olduk inş doğumlardan sonra yine eski muhabbetlerimize dönerrr.. bu arada haftaya doğumun ayyy çok heyecanlı hadi bakalım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizi haberdar et öptüm

canmmm gözünüz aydın çok dua ettim ve nasıl sevindim anlatamam.. artık kızların evde ya olsun kiloları çoğalır anneleri bakar onlarda tosuncuk olur inş.. isimleride güzel maşallah..bizi habersiz koyma...öptümmm...

kuzummm seni arıcam arıcam ama on gündür telsizim( hattım arızalandı yenisi gelmiş şirkette gidip alamadım yarın gidicem inş hattıma kavuşim arıcam seni.bende öleyim herşeye ağlar oldum bel ağrıları hat safada..hele uyku 3 gündür haretim...allah yardım etsin hepimize. bu arada kaynananda patavatsızlık yapmış ayıp yani...üzülme kzuum gidicek nede olsa öptümmm

canım inş güzel haberlerle gelirsin birde yarın doğum dermiş doktorunnn düşünsene ayyy yerim onu allahım sağlık sıhatle doğmayı nasip etsinde en önemlisi bu... öptüm cnmcım

işin zormuş canım Alalh koalylık versin başkasına iş anlatmak kötü hele birde anlamıyorsa ve çaba göstermiyorsa daha kötü.Ne zamn ayrılıyorsun doğum iznine

herkese günaydın,

ocağın 8 inde izne ayrılıyorum bakalım o zamana kadar aksi bir durum olmazsa çalışacağım ama eve gidiyorum hiç iş yapmaya gücüm kalmıyor direk uyuyorum

Ayy allah sabır versin kaynana derdi olanlara .Benimkilerde görümcemi almış gelmişler dün.Kayınpederim benim için barış dedi.Görümcemi öptüm öyle ama soğuk soğuk.Gece sancılandım diye anlatınca eşim geçmiş olsuna gelmişler güya.Lafları saydırsın saydırsın görümcem sonra hiç birşey olmamış gibi devam.Bende susmayacağım artık bir yere kadar yani.2 senedir aynı olay.Soğuk soğuk durdum artık.Birşeyde demedim gelmişler.Tam yemek saati geliyorlar bi de .Allahtan yiyip de gelmişler.Ya da yemeğim az olduğu için utanma belası öyle dediler.Ya yardım edeceklerine iş bekleyen akraba kaynana vs. den nefretim dönüyor artık.Allah yardımcınız olsun kızlar.Cambazcım allah sabır versin sana da.
Belgüncüm gün geçtikçe sıkıntılar daha çok artıyor herhalde allah kolaylık versin.Hamile hamile komşuna yardımcı olman çok güzel.İnşallah kıy*****i bilir komşun ama sende kendini çok yormamaya çalış.Farkında olmadan çoğu olay bizi psikolojik olarakda yoruyor.Gece vücudumuzdan ağrılarla çıkıyor acısı.

Özgecim şu izine çabucak ayrılsan da dinlensen.Günlerimizde yakın.Kendimi senin yerinde düşünemiyorum allah sabır versin.8'den sonra burada birlikte gün sayarız artık

Vuslat kızlarını evine getirmişsin çok sevindim.Hayırlısısıyla büyütmeyi nasip etsin rabbim.Artık evinizdesiniz ya,sen de daha rahat olup daha iyi beslersin kızlarını.Allah güç kuvvet bol bol süt versin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim kalkalı baya oldu zaten gece de geçe kadar uyku tutmadı döndüm durdum
bugün yoğun bi gün bizim için şuan mobilyalarımız kuruluyo erkenden geldiler uzun sürücek gibi gözüküyo
öğleden sonra da doktora gidicez onun da heycanı var nedense annem günlerdir gidicez de dönebilirsek ya açıklığın çıkar yatırırlarsa fln deyip duruyo korkuyorum
bikaç gün daha sabretsin güzel kızım da odasını bitirelim, eşyaları yerleştirelim el kadar bebekten ne çok anlayış bekliyoruz
bide doğuştan ensemde benlerim var bikaç gündür çok acıyo kaşınıyo we arada kanıyo bazıları kopup dökülmeye başladı
onlar için de doktora gidicez bakalım hastanede baya oyalanıcak gibi gözüküyoruz ewe gelince de kızmetse kızımın mobilyalarını siler temizleriz uyku setini yıkayıp sereriz

Allah kolaylık vrsin canım inşallah önemli birşey değildir benlerinin sorunu.Ayy ne kadar heyecanlı bir durum ne kadar az günün kaldı.Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…