- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.001
slm cnm ben bayadır giremiyordum topiğinde yerini bulamayordum iyiki bu akşam buldum.Çok şaşırdım baya bir haber var doğum yapanlar falan kimler yaptı hepsini bilmiyorum.Ama doğum yapan herkesi tek tek tebrik ediyorum Allah bütün bebişlerimizi analı babalı sağlıklı büyütsün.Onları bize bizi onalra bağışlasın.Senin durumun neden böyle tam analamdım ama inşallah sende yarın alırsın meleğini hastaneden kavuşursunuz birbirinize herşeyin yolunda geçmesi dileğiyle.
Bu arada doğumu bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı kolay doğumlar diliyorum hep beraber hayırlısıyla kurtuluruz inşallah.
amiinnnnn
slm canım h.g uzuuun zamandır yoktun sen ilk zamanlar çok sık gelirdin hatırladım
arkadaş erken doğum yaptı o yüzden bebişi kuvezde ama buyuk ihtimal yarın evine çıkacak
herkese merhaba,
vuslatyaren tekrar geçmiş olsun asıl şimdi hayırlı olsun bebişlerin çok güçlü kızlar olacaklar demekki iyileştiler. şirinem seninde inşallah yarın elifin çıkar hastaneden bizde bu 3 güzel kızların resimlerini görürüzde severiz azcık ne güzel şimdi mis gibi kokuyorlardır. ne kadar güzellerdir kim bilir maşallah onlara
bende okuyor ve hiç bişey yazamıyorum son zamanlarda işyernde yerime yeni birini aldılar geçici kız bendenden büyük 31 yaşında 1 senedir çalışmıyormuş ve çok yavaş not alsın diye bekliyorum almıyor kendim hazırlıyorum veriyorum bakma tenezülünde bulunmuyor çıldıracağım nete giriyorum gözleri pc de bu gün hapşurdum kız kalktı camı açtı yanımdan kalktı sanki ben mikropluyum sinir oldum soğuk nevale sinir oluyorum kıza hiç yapabilcekmiş gibi görünmüyor bakalım salı günü eğitimim var tek başına işlerin üstesinden gelecekmi :2:
Cambazın kaynana gitçek pazar akşamı da benimki gelicek nöbetleşe gericekler yani
annem bende pazardan beri o gitçek kaynanam gelcek
yarın da doktora gidicez öğleden sonra bakalım inşallah bişey çıkmaz da döneriz evimize
mobilyalarımı getirdiler bu akşam odaya paketle koydular yarın sabah da gelip kurucaklarmış
sormayın kızlar vallahi haftasonunu iple çekiyorum,kaynana maynana çekilmiyor inanın.kadın bide demezmi ben buraya iş yapmaya gelmedim diye,karnı burnunda hamile kadının evine neye gelinirse başka onu da anlamadım ya,elfella canım sende sakin ol gerilme sakın
saol cnm yavaş yavaş kalkıyor ayağa artıkseçil sende zamanında sağlıkla al bebişini inşallah cnm
beyficey allah şifa versin babana
yazarken belgünün durumuna dalıp atlamışım kızlar
secil canım nlye erken geldı bılmlyırum sanırım sıkıldı.yaramazım beklıyoruz bakalım ınsallah bıran once alabılırız cunku cok özluyorumm
cnm teşekkürler iyi dileklerin içinbeycifey babana çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.
selsel bebeklerini kucağına almıştır inş sağ salim, Allah analı babalı büyütsün.
erken doğumdan bende korkmaya başladım.Rabbim ne verirse hayırlısını versin
cnm inşllh alırsın evine götürürsün bol bol koklarsın bebeğinikızlar hastanedeyım emzırdım kuzumu ıkı tahlılı ıyl cıkmıs yarınkıde guzel cıkarsa doktor verıcek elifimi dua edinnn ne olurrrr
cnm neden çıkıyor acaba birde sezeryan için daha erken değilmi senin doğumdan 10 gün önce ameliyat yapıyorlarherkese slm
doğuma kadar ablamlarda kalıcam o yüzden çok sık giremiyorum umarım herkes iyidir
en son şirvan doğum yapmıştı sanırım bugünde sel sel doğum yapmış çok sevindim onlar adına allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi kızlar
bizde dün rutin kontrolümüze gittik oğluşumun gelişimi iyi dedi dktr plasentası suyu herşeyi normalmiş fakat 1 haftadır tansiyonum yükselişe geçti ayın 20sine vermişti sezeryan günümüzü enson dün yine tansiyonum yüksek çıktı seni riske atamam haftaya salıya alıyorum gününü dedi 14üne gün verdi bu arada tuzlu herşey yasak zatende çok tuzlu yemiyorum ama neden bu kadar yükseldi anlamadım :18:
kızlar benim için dua edin nolur sağ salim alırım inşallah kucağıma bebişimi tabi hepimiz inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bu aralar çok takılamıyorum buraya ama uzaktanda olsa takip ediyorum sizi doğumdan sonra evime dönünce bol bol konuşuruz inşallahhepinizde allaha emanet olun sizi çok seviyorum görüşmek üzre
senin ameliyat epiduralmi genel anestezi mi oldu cnmarkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tsk ederım dıkıslerımı sormussun zapzup zor zar yuruyorum ama bebısımıcın herseye razıyım cok yoruluyorum emzırmeye gıdınce 2 kere gıdıyorum gunde ama mıs kokuluma deger dualarınızı eksık etmeyınn yanıma gelsın melegımm
belgun..komsun ıçın çok uzuldum..
allah kolaylık versın...
ama kesınlıkle bır akrabasının yanında olması lazım...
ıkı cocuk yetıstırmıs bıle olsa şuan hasta...hastalıgıyla mucadele edıyor..bır yandanda bebek bakıyor...
allah korusun daha kötü olabılır belgun...
ınşallh bıılerı gelır kadına bakar...
bakım bıle olmasada onun yanlız kalmaması lazım...ablası kardesı yokmu allah askına kadının..olmaz yanı..saglıklı olsa neyse...bırde uzerıne lohusalık eklenınce kat kat hassas oluyor zaten ınsan..
gunaydın kızlar sütü sormusunuz geldımı hemen dıye basta cok zor oluyo söylıyım ama vazgecmeyın ısrar edın mutlaka manuel pomapalr hıc ıse yaramıyo medela elektırıklı aldık bızde gecelerı evde sagıyorum gunduz ıkı kereyanına gırıp emzırıyorum.basta cok az gelıyo gelmıycek sanmayın sakın.sıvıyı bol tuketınce bıde süt bezlerını uyarınca artıyo.ellemasaj yapmak sıcakhavlu koymak cok işe yarıyo benım tecrubelerım bunlar:))umarım işinize yarar bırde dogum belırıtısı neydı dıye sormussunuz ben basta hıc agrı hıssetmedım.sadece kasılmaları yanı sertlesmelerı hıssettım.sıklıklarıarttı sonra sertlesmelerın 15 dakıka bıre dustu hemen hastaneyegıttık nst aldılar kasılamalar ordada gorundu serum verdıler dogumhanede yattyım o gece sabaha kadar durdurmaya calıstılar sabah artık agrılarda baslamıstı belıme bacaklarıma vuranhafıf bı agrı bıde tatlı tatlı aet olcakmıs gıbı agrı kasılmalar7 dakıka bıre dusmus sonra Elifimin kalbınde sıkıntı oldugunu soyledı ebe dr beklemek ıstemedı daha fazla sezeryana aldılar.ıste bole
herkese slm
doğuma kadar ablamlarda kalıcam o yüzden çok sık giremiyorum umarım herkes iyidir
en son şirvan doğum yapmıştı sanırım bugünde sel sel doğum yapmış çok sevindim onlar adına allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi kızlar
bizde dün rutin kontrolümüze gittik oğluşumun gelişimi iyi dedi dktr plasentası suyu herşeyi normalmiş fakat 1 haftadır tansiyonum yükselişe geçti ayın 20sine vermişti sezeryan günümüzü enson dün yine tansiyonum yüksek çıktı seni riske atamam haftaya salıya alıyorum gününü dedi 14üne gün verdi bu arada tuzlu herşey yasak zatende çok tuzlu yemiyorum ama neden bu kadar yükseldi anlamadım :18:
kızlar benim için dua edin nolur sağ salim alırım inşallah kucağıma bebişimi tabi hepimiz inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bu aralar çok takılamıyorum buraya ama uzaktanda olsa takip ediyorum sizi doğumdan sonra evime dönünce bol bol konuşuruz inşallahhepinizde allaha emanet olun sizi çok seviyorum görüşmek üzre
slm kızlar hepinize
guldeşeker, adilemir, sheker cat, elfella, cancer68, sibush,cambazz, burcuumm, neva10, beycifey, suhan1, seçil8984, shirim, hepinize iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teşekkürler
beycifey babana geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin
şirinem inşallah sen de sonuç iyi çıkar da bebişini alıp evine dönersin
gülay seçil zap zup inşallah ve tüm arkadaşlar inşallah zamanında doğum yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bebekler hastanede olunca saatler hiç geçmiyodu 2 hafta geçti ama nasıl geçti neyse ki çok şükür meleklerimiz evimizde
ALLAHIM bu mutluluğu hepinize yaşatsın.
bebeklerin ismleri AHSEN-SÜMEYYE
AHSEN 2180gr,SÜMEYYE 2300gr doğdu
hastaneden çıkarken 2060 ve 2120gr dılar
inş kısa sürede daha da ii olurlar
RABBİM hepinize kolay ve zamanında doğumlar sağlıklı sıhhatli bebişler versin
herkese merhaba
şirvancım dualarımız elifle,ne güzel vuslat bebişlerini getirmiş evine,inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun güzel kızına.
çitos doğum yaklaştı artık gün sayıyorsun,çok heyecanlı ya
duygu değişimleri son zamanlarda bende de oluyor,bir de kaynanamlar tepemde ki sormayın gitsin,en ufacık şeye zır zır ağlar oldum
artık bel ağrılarım arttı,gece uykusuzlukları da başladı,hadi hayırlısı sona doğru geldikçe zor oluyor herşey sanki.
Cambazın kaynana gitçek pazar akşamı da benimki gelicek nöbetleşe gericekler yani
annem bende pazardan beri o gitçek kaynanam gelcek
yarın da doktora gidicez öğleden sonra bakalım inşallah bişey çıkmaz da döneriz evimize
mobilyalarımı getirdiler bu akşam odaya paketle koydular yarın sabah da gelip kurucaklarmış
işin zormuş canım Alalh koalylık versin başkasına iş anlatmak kötü hele birde anlamıyorsa ve çaba göstermiyorsa daha kötü.Ne zamn ayrılıyorsun doğum iznine
Günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim kalkalı baya oldu zaten gece de geçe kadar uyku tutmadı döndüm durdum
bugün yoğun bi gün bizim için şuan mobilyalarımız kuruluyo erkenden geldiler uzun sürücek gibi gözüküyo
öğleden sonra da doktora gidicez onun da heycanı var nedense annem günlerdir gidicez de dönebilirsek ya açıklığın çıkar yatırırlarsa fln deyip duruyo korkuyorum
bikaç gün daha sabretsin güzel kızım da odasını bitirelim, eşyaları yerleştirelim el kadar bebekten ne çok anlayış bekliyoruz
bide doğuştan ensemde benlerim var bikaç gündür çok acıyo kaşınıyo we arada kanıyo bazıları kopup dökülmeye başladı
onlar için de doktora gidicez bakalım hastanede baya oyalanıcak gibi gözüküyoruz ewe gelince de kızmetse kızımın mobilyalarını siler temizleriz uyku setini yıkayıp sereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?