- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.961
Amin.Benimde ocak 28 diye görünüyor senin ne zamanGünaydin kizlar.Bebegi olanlari Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Dogmayanlarida benimkiyle beraber hepimiz kazasiz bir sekilde kucagimiza alalim ins.Daha günüm var ocak ayinin sonu ama simdiden cok merak ediyorum nasil olucak diye.Allah hepimizin yardimcisi olsun bir avazda kurtulalim ins.
Amin.Benimde ocak 28 diye görünüyor senin ne zaman
anldm cnm inşallah bir an önce kızını sağlıkla alırsın kucağına hep dua ediyorum....o yüzden çok korkuyorum ya anlaymazsam bişii olursa die...sürekli bi tedirginlik içindeyim...kaç kilo doğdu cnm elifcik
canım bendede ağrı ve kasılma oluyor hemen aklıma doğuruyorum diye geliyor ama sonradan geçiyor ve geceleri çok oluyor.özellikle kasıklarımda oluyor bazen şiddetli oluyor korkuyorum.zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz.Acaba yalancı doğum sancısı gibi birşey mi yaşadımki :26: Belkide ilk defa kasılma olduğu için abartıyorum :18: ama çok korktum .Eşimi uyandırdım sancım var çok diyeHemen doğurucakmışım gibi geliverdi
beycifey babana çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.
selsel bebeklerini kucağına almıştır inş sağ salim, Allah analı babalı büyütsün.
erken doğumdan bende korkmaya başladım.Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Günaydin kizlar.Bebegi olanlari Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Dogmayanlarida benimkiyle beraber hepimiz kazasiz bir sekilde kucagimiza alalim ins.Daha günüm var ocak ayinin sonu ama simdiden cok merak ediyorum nasil olucak diye.Allah hepimizin yardimcisi olsun bir avazda kurtulalim ins.
seçil kasılmaların nasıl oluyor anlatabilir misin?Dün gece ne yaşadığımı hala anlamış değilim çünkü :26:
canım bendede ağrı ve kasılma oluyor hemen aklıma doğuruyorum diye geliyor ama sonradan geçiyor ve geceleri çok oluyor.özellikle kasıklarımda oluyor bazen şiddetli oluyor korkuyorum.zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz.
kızlar hastanedeyım emzırdım kuzumu ıkı tahlılı ıyl cıkmıs yarınkıde guzel cıkarsa doktor verıcek elifimi dua edinnn ne olurrrr
kızlar hastanedeyım emzırdım kuzumu ıkı tahlılı ıyl cıkmıs yarınkıde guzel cıkarsa doktor verıcek elifimi dua edinnn ne olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?