2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar.Bebegi olanlari Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Dogmayanlarida benimkiyle beraber hepimiz kazasiz bir sekilde kucagimiza alalim ins.Daha günüm var ocak ayinin sonu ama simdiden cok merak ediyorum nasil olucak diye.Allah hepimizin yardimcisi olsun bir avazda kurtulalim ins.

Amin.Benimde ocak 28 diye görünüyor senin ne zaman

seçil kasılmaların nasıl oluyor anlatabilir misin?Dün gece ne yaşadığımı hala anlamış değilim çünkü :26:

canım bendede ağrı ve kasılma oluyor hemen aklıma doğuruyorum diye geliyor ama sonradan geçiyor ve geceleri çok oluyor.özellikle kasıklarımda oluyor bazen şiddetli oluyor korkuyorum.zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz.

canım sen 37 ye girmişsin gelse bile erken sayılmaz ama yinede gününü beklesin bir sıkıntı olmasın.

günaydın aramıza hoşgeldin.inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.senin daha var gibi görünüyor kaç haftalıksın

İlk defa bu kadar şiddetli ve uzun olunca tedirgin oldum bende.Dün bi de çok stresli geçmişti.Daha da bayağ günüm olduğuna şaşırmıştım sağol :78:

Selam kızlar selselden haber yok sanırım inşallah yolunda gitmiştir herşey
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizz
Şirvan çok iyi yapmışsınız riske atmayıp hastaneye gitmekle tedbiri elden bırakmamak lazım dediğin gibi telafisi yok

Ben yokken bi bakıyorum forum dolmuş taşmış.Ben giriyorum kimse yazmıyor ya Herkes doğuma gitti annesinin yanına falan böyle bi sessiz kaldı buralar

hastayımmm. üşüttüm galiba çok fena.nerden çıktı bu şimdi.hapşururken doğurucam diye korkuyorum. bazen okadar şiddetli hapşuruyorumki kasıklarıma ağrı giriyo.offffffffff hiç hapşurarak doğuran kadın duydunuz mu

kızlar hastanedeyım emzırdım kuzumu ıkı tahlılı ıyl cıkmıs yarınkıde guzel cıkarsa doktor verıcek elifimi dua edinnn ne olurrrr

şirinem canım benim sen bebeği hastanede bırakıp gidiyor musun geceleri sabah erkenden geliyor musun ya da hep hastanede bebişinin yanında mı kalıyorsun

herkese slm
doğuma kadar ablamlarda kalıcam o yüzden çok sık giremiyorum umarım herkes iyidir
en son şirvan doğum yapmıştı sanırım bugünde sel sel doğum yapmış çok sevindim onlar adına allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi kızlar
bizde dün rutin kontrolümüze gittik oğluşumun gelişimi iyi dedi dktr plasentası suyu herşeyi normalmiş fakat 1 haftadır tansiyonum yükselişe geçti ayın 20sine vermişti sezeryan günümüzü enson dün yine tansiyonum yüksek çıktı seni riske atamam haftaya salıya alıyorum gününü dedi 14üne gün verdi bu arada tuzlu herşey yasak zatende çok tuzlu yemiyorum ama neden bu kadar yükseldi anlamadım :18:
kızlar benim için dua edin nolur sağ salim alırım inşallah kucağıma bebişimi tabi hepimiz inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bu aralar çok takılamıyorum buraya ama uzaktanda olsa takip ediyorum sizi doğumdan sonra evime dönünce bol bol konuşuruz inşallah hepinizde allaha emanet olun sizi çok seviyorum görüşmek üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…