2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sekercat saol canım inş. eşine izin verirler ya amn yanlız gitme sakın yollarda o halinle allah korusun

dilekcim emirede geçmiş olsun sen aynı tempoda devam ediyosun allah sana güç kuvvet versin ya nasıl dayanıyosun

bulut senin bebişş gelmeye niyetli sanırım allah tek avazda kurtarsın inş. önce seni sonra hepimizi

canım bnım..tesekkur ederız...
annemede dıyoum napcam ben ıkıncıde gelınce dıye..allah gücünü verıyor.bakılıyor "" dıyor...
canım sen nasılsın...
ıyımısın...
bende kaçıcam bırazdan...öptum canımmm...:89::89:

sağolun kızlar
26 kasımdan beri doğumu durdurmaya uğraşıyor drum
2 kez hastaneye yattım
ciğer geliştiriciler yapıldı
4 doz pre par kullanıyorum doğumu durdursun diye
ama hala sancım ve açılmam var dr her an olabilir sürekliyat diyor
1 gün bile fazla kalsa daha iyi diyo
hayırlısı artık kızım için katlanıyorum

cnm inşllah biraz daha beklerde erken doğmaz sürekli yat drun dediği gibi bebeğin erken olmasın ama hayırlısı sağ salim dünyaya gelsin

kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız

kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız

Ayy allaha şükürler olsun yaa.Allahım seni de elifi de nazarlardan korusun inşallah Nasıl birşey kızın çok merak ediyorum.:78:Ne güzel kokuyordur şimdi melek gibi

Kızlar bir de size bir sorum olacak .Ayıptır söylemesi sümüksü kokusuz akıntım var.Bugünde karnım çok sık sertleşti.Hala çok gergin.İğne batacak olsa fırlatır iğneyi yani.:26: Normal mi bu dönemde bunlar acaba.İnternette de araştırdım ama pek tatmin edici birşey bulamadım.Telaşlandım :26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar,bugün evdeyim ,dün akşam işyerinden apar topar hastaneye gittik,rahimde kasılmalarım çoğalmıştı ve karnım çok sertleşti,doktorumu aradım en yakın hastaneye git,nstye bağlan ordan beni ara dedi çünkü ben anadolu yakasında çalışıyorum,evim ve doktorum avrupa yakasında o yüzden çalıştğım yere yakın bir hastaneye gittik arkadaşlarla sağolsunlar sancım falan yoktu ama yinede tedbiri elden bırakmamak için gittim,çok şükür her şey normal çıktı doktorum bu zamanlarda böyle şeylerin olabileceğini rahimin kendisini doğuma hazırladığını söyledi,bugün evdeyim dinleniyorum,yarın işyerinde son günüm,pazartesi rapor olayını halledeceğim,salı günü çatı muayenem var,doğum şeklime karar verilecek,az kaldı kızlar bir ara zaman geçmiyordu birdenbire hızla geçti....

bulut Allah yardım etsin,hakkında hayırlısı olsun,bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.

canım gözünaydın,kavuşmuşsunuz maşallah,çok sevindim her şey daha güzel olacak bundan sonra

cnm cok cok geçmiş olsun dr dediklerini uygula seninle günlerimiz aynıymış bende 4 gün önce gece hastaneye gittim sancım ve böbrek ağrısı nedeniyle dr muayenede karnın cok sert bu erken doğum tehlıkesi olabilir demezmi bi korku sardı beni hemen nst ye bagladı az sancım cıktı ama doğum olacak şekilde değilmiş çok şükür bende yatıyorum o günden beri dikkat et cnm kendine...

benimde oldu 2 hafta kadar önce cnm karın sertliğim hala devam ediyor ama akıntım bitti çok şükür dr bi krem verdi onu kullandım geçti korkulacak bişey değil ama bence bi dr una sormanda fayda var diye düşünüyorum...

benimde bir oğlum var canım ikinciler gelince çok zor olacak birde ben çalışmak zorundayım hemde hemen...Allah yardımcımız olsun gerçekten.bize güç kuvvet versin.oğlunada geçmiş olsun öksürük olmuş acil şifalar..
geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde gelir.seninle günlerimiz aynı ben hemen doğurmak istiyorum ama dediğin gibi erken daha.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
gözün aydın canım çok sevindim benim içinde kokla annesi güzel elifimizi.....
canım iltihaptanda akıntı olabilir üşüttüysen karnın çok setleşiyor benim iki hafta önce öyle oldu doktora gittim erken doğum belirtisi yok dedi.üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine allah hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun canım.bende sıksık sancilanıyorum hemen korkuyorum geliyormu diye.ama yalancı sancılar olabilirmiş.biz heran tetikte bekliyoruz ama daha zamanımız var..

son zamanlarda stres oluyor insanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz sanada geçmiş olsun canım.

Mantarla idrar yolu enfeksiyonu olmadığımdan eminim .O kadar sık oluyordumki hemen ayırt edebiliyorum.Üşüttüğümden dolayı karnım kasılıyor olabilir.Ev buz gibi çünkü.:26:

cm çok çok geçmiş olsun.elif bbebeği bol bol kokla bizler içinde.bebeğine sana ve eşine uzun sağlıklı hiç ayrılmadan bi ömür nasip etsin rabbim.
nasipse görmeye gelcez kızlarla.siz bi iyileşin toparlanın.bu arada bizde doğurmayalım tabii:))

hmm haklısın tatlım saol o da acele ediyo işte bizde dedik ama heyecanlı dayı olacağı için biraz
hmm tekrar tekrar geçmiş olsn tatlım dikkat edinde çok ilerlemesin benimde öksürüklerim alerjiktir genelde

saol tatlım inş werirler wermezlersede başka bi yol bulucaz zaten kısmet artk

canım ya hayırlısı artık 1 hafta dha gelmez inş bebişin dikkat et kendine dinlen bol bol

canım benim gözün aydın allahım mutluluktan ağlatsn sadece her zaman çok sewindm kızına kawuşmana darısı da bizlerin başına artıkkk

gözün aydın cnm iznin tadını çıkar kuzucummm...az kaldı senin allahım hadi hayırlısı inş..cmt haberlerini bekliyoruz hayırlı...

bende bavuluma ne bulsam koydum hehehe:))kızımın çantası ayrı benim ayrı onunki az benimki daha çok:)) heyecan heves işte..allah yardımcın olsun seninde kendi işin hem zor bırakamamak.. hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz

cnm gözünüz aydın mobilyalarınız kurulmuştur artık yerleştirde bekliyoruz..bu arada merak ettim seni ne dedi acaba dr ne oldu geldinmi gelmedinmii?? allahım hayırlısı hepimizin hakkında...

görümcenle tartıştınızmı kız ben kaçırdım galiba yazdıysan..valla allah böle çeken herkese yardım etsin sabırlar versin. komşuma gelince gerçekten piskolojik olarak yoruluyormuş insan kaç gündür uyku uyuyamıyorum ama olsun ii olsunda şimdi şimdi daha alıştı ara ara tek kalmaya bugünde indi bana biraz oturdu gittti sonra yine beni çağırttırdı bebek yine boğazına kaçmış galiba emerken korkmuş gittim aldım onları geldim sobra kızı geldi zaten çıktılar valla çok zor allah yardım etsin onada herkese hepimize..

hadi gözün aydın beklemeye devam aynennn maşallah bebişe...benimde dün nts güzel çıktı herşey yolunda kızımın gelişimi önden gidiyor sadece okadar bekliyoruz bakalım...

ayy cnm ya tek gidemezsin tabi otobüslerde inş izin verirler eşine cnm yaaa allahım hayırlısını versin banada hep yılbaşına kadar kızım gelecekmiş gibi geliyor

canım çok geçmiş olsun emire... bu arada anne etkinliği muhabbeti çok güzelmiş ya her kreşte yok diye biliyorum ben.. çocuklarında dikketini çekecek güzel şeler götürmüş sunmuşsun çok hoş.. karı koca el etkinlikleri falan çok güzel.. inş doktordanda güzel haberlerle gelirsiniz cnm öptüm çok

rabbim hayırlısını versin hakkında inş..allahın izniyle sağlıklı sıhatli doğsunda zaman önemli değil bence..önemli olan sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmen hayırlısı olsun sakin olmaya çalış cnm..

ayyyyy hadi gözünüz aydınnnn çok sevindim tatlım kızını doya doya öp kokla duygulandım ya ağlayasım geldi zaten sulugöz oldum...kızımı koklayasım geldi benimdee bir an önceeee

mrb kızlar
gulay85 özgey belgün zap zup sheker cat hepinize teşekkür ederim.
kızlarım uyurken bi bakayım dedim
sheker cat inş eşin izin alır canım.
şirinem gözünaydın çok sevindim seni çok ii anlıyorum gerçekten bebekler eve geldiği gün benim de hislerim bi tuhaftı o anki mutluluk tarif edilemez bişey.çok şükür sen de rahatladın darısı toikteki herkesin sağlıklı sıhhatli bebişleriyle evlerine dönmesine diyelim elifi de öptm
bulut geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin inş bebişin biraz daha sabreder de doğunca hastanede kalmak zorunda olmazsınız.çünkü hastaneden eve dönmesini beklemek çok zor oluyo
öptm hepinizi.
iyi haberler almak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…