- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.041
gule gule csnım..bernde çıkıyorumkızlar benim çıkmam lazım yine görüşürüz kendinize ii bakın allaha emanet olun hepiniz
canım bnım..tesekkur ederız...sekercat saol canım inş. eşine izin verirler ya amn yanlız gitme sakın yollarda o halinle allah korusun
dilekcim emirede geçmiş olsun sen aynı tempoda devam ediyosun allah sana güç kuvvet versin ya nasıl dayanıyosun
bulut senin bebişş gelmeye niyetli sanırım allah tek avazda kurtarsın inş. önce seni sonra hepimizi
sağolun kızlar
26 kasımdan beri doğumu durdurmaya uğraşıyor drum
2 kez hastaneye yattım
ciğer geliştiriciler yapıldı
4 doz pre par kullanıyorum doğumu durdursun diye
ama hala sancım ve açılmam var dr her an olabilir sürekliyat diyor
1 gün bile fazla kalsa daha iyi diyo
hayırlısı artık kızım için katlanıyorum
kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen
herkese sağlık diliyorummmmm
kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
sağolun kızlar
2 kez hastaneye yattım
Kızlar bir de size bir sorum olacak .Ayıptır söylemesi sümüksü kokusuz akıntım var.Bugünde karnım çok sık sertleşti.Hala çok gergin.İğne batacak olsa fırlatır iğneyi yani.:26: Normal mi bu dönemde bunlar acaba.İnternette de araştırdım ama pek tatmin edici birşey bulamadım.Telaşlandım :26:
benimde oldu 2 hafta kadar önce cnm karın sertliğim hala devam ediyor ama akıntım bitti çok şükür dr bi krem verdi onu kullandım geçti korkulacak bişey değil ama bence bi dr una sormanda fayda var diye düşünüyorum...
Ne için krem verdi sana? Mantar için falan mı?
benimde bir oğlum var canım ikinciler gelince çok zor olacak birde ben çalışmak zorundayım hemde hemen...Allah yardımcımız olsun gerçekten.bize güç kuvvet versin.oğlunada geçmiş olsun öksürük olmuş acil şifalar..canım bnım..tesekkur ederız...
annemede dıyoum napcam ben ıkıncıde gelınce dıye..allah gücünü verıyor.bakılıyor "" dıyor...
canım sen nasılsın...
ıyımısın...
bende kaçıcam bırazdan...öptum canımmm...:89::89:
geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde gelir.seninle günlerimiz aynı ben hemen doğurmak istiyorum ama dediğin gibi erken daha.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.sağolun kızlar
2 kez hastaneye yattım
gözün aydın canım çok sevindim benim içinde kokla annesi güzel elifimizi.....kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
canım iltihaptanda akıntı olabilir üşüttüysen karnın çok setleşiyor benim iki hafta önce öyle oldu doktora gittim erken doğum belirtisi yok dedi.üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine allah hepimizin yardımcısı olsun...Kızlar bir de size bir sorum olacak .Ayıptır söylemesi sümüksü kokusuz akıntım var.Bugünde karnım çok sık sertleşti.Hala çok gergin.İğne batacak olsa fırlatır iğneyi yani.:26: Normal mi bu dönemde bunlar acaba.İnternette de araştırdım ama pek tatmin edici birşey bulamadım.Telaşlandım :26:
geçmiş olsun canım.bende sıksık sancilanıyorum hemen korkuyorum geliyormu diye.ama yalancı sancılar olabilirmiş.biz heran tetikte bekliyoruz ama daha zamanımız var..merhaba kızlar,bugün evdeyim ,dün akşam işyerinden apar topar hastaneye gittik,rahimde kasılmalarım çoğalmıştı ve karnım çok sertleşti,doktorumu aradım en yakın hastaneye git,nstye bağlan ordan beni ara dedi çünkü ben anadolu yakasında çalışıyorum,evim ve doktorum avrupa yakasında o yüzden çalıştğım yere yakın bir hastaneye gittik arkadaşlarla sağolsunlarsancım falan yoktu ama yinede tedbiri elden bırakmamak için gittim,çok şükür her şey normal çıktı doktorum bu zamanlarda böyle şeylerin olabileceğini rahimin kendisini doğuma hazırladığını söyledi,bugün evdeyim dinleniyorum,yarın işyerinde son günüm,pazartesi rapor olayını halledeceğim,salı günü çatı muayenem var,doğum şeklime karar verilecek,az kaldı kızlar bir ara zaman geçmiyordu birdenbire hızla geçti....
bulut Allah yardım etsin,hakkında hayırlısı olsun,bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.
canım gözünaydın,kavuşmuşsunuz maşallah,çok sevindimher şey daha güzel olacak bundan sonra
cnm cok cok geçmiş olsun dr dediklerini uygula seninle günlerimiz aynıymış bende 4 gün önce gece hastaneye gittim sancım ve böbrek ağrısı nedeniyle dr muayenede karnın cok sert bu erken doğum tehlıkesi olabilir demezmi bi korku sardı beni hemen nst ye bagladı az sancım cıktı ama doğum olacak şekilde değilmiş çok şükür bende yatıyorum o günden beri dikkat et cnm kendine...
canım ben 10 ay once buraya tasındım..ondan once çanakkale bıga daydım..orası bandırmaya 1 saat
çok guzelmıs..uygun bebk esysı satan yerler vardır..
ama en guzelı gelıncememleketten alsın..adana dan yanı....
orda dah bıldıgınız yerlr vardır..
degısım yapmak gerekırse de ımkan olur...yoksa getır gotur zor olur...
gamzecım..bızımde bugun doktor alerjık olabılşır dedı..1 oksuruk surubu verdı.bırtde allerjı surubu verdı...
sekercat saol canım inş. eşine izin verirler ya amn yanlız gitme sakın yollarda o halinle allah korusun
dilekcim emirede geçmiş olsun sen aynı tempoda devam ediyosun allah sana güç kuvvet versin ya nasıl dayanıyosun
bulut senin bebişş gelmeye niyetli sanırım allah tek avazda kurtarsın inş. önce seni sonra hepimizi
sağolun kızlar
2 kez hastaneye yattım
Tünaydın kızlar..
benimde bugün işyerinde son günüm ama ağrılarım hafif hafif başladı nefes alıp vermek güçleşti sürekli yürüyorum.. cumartesi günü nst ye bağlanacağım sancılarıma bakılacak..
yürüyünce rahatlıyorum.. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın bebişlerimizi sağsalim elimize almayı nasip etsin...
şirvancım inşallah elifimiz iyidir..sonuçları bugünde iyi çıkar ve artık evinize 3 kişi dönersiniz...
günaydın ocak anneleri nasılsınız artık sıkısık girilmiyor sayfalar çok yavaş ilerliyor.herkez son hazırlıklarını tamamlıyor galiba.benimde hastahane çantam hazır gibi aklıma geleni koyuyorum içine kolay olsun diye kendime ayrı bebişe ayrı yaptım.yaklaştıkça heyecanda artıyor bende biran önce doğsun istiyorum hamilelik yoruyor artık ve sıkıldım ama daha günü var ocağın başında olacak sezeryan.birde çalışıyorum ben zor oluyor bu halimle ama ne yapalım mecburum kendi işim birde.asıl doğumdan sonra zor olacak.Allah yardım etsin hepimize....
Günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim kalkalı baya oldu zaten gece de geçe kadar uyku tutmadı döndüm durdum
bugün yoğun bi gün bizim için şuan mobilyalarımız kuruluyo erkenden geldiler uzun sürücek gibi gözüküyo
öğleden sonra da doktora gidicez onun da heycanı var nedense annem günlerdir gidicez de dönebilirsek ya açıklığın çıkar yatırırlarsa fln deyip duruyo korkuyorum
bikaç gün daha sabretsin güzel kızım da odasını bitirelim, eşyaları yerleştirelim el kadar bebekten ne çok anlayış bekliyoruz
bide doğuştan ensemde benlerim var bikaç gündür çok acıyo kaşınıyo we arada kanıyo bazıları kopup dökülmeye başladı
onlar için de doktora gidicez bakalım hastanede baya oyalanıcak gibi gözüküyoruz ewe gelince de kızmetse kızımın mobilyalarını siler temizleriz uyku setini yıkayıp sereriz
Ayy allah sabır versin kaynana derdi olanlara .Benimkilerde görümcemi almış gelmişler dün.Kayınpederim benim için barış dedi.Görümcemi öptüm öyle ama soğuk soğuk.Gece sancılandım diye anlatınca eşim geçmiş olsuna gelmişler güya.Lafları saydırsın saydırsın görümcem sonra hiç birşey olmamış gibi devam.Bende susmayacağım artık bir yere kadar yani.2 senedir aynı olay.Soğuk soğuk durdum artık.Birşeyde demedim gelmişler.Tam yemek saati geliyorlar bi de .Allahtan yiyip de gelmişler.Ya da yemeğim az olduğu için utanma belası öyle dediler.Ya yardım edeceklerine iş bekleyen akraba kaynana vs. den nefretim dönüyor artık.Allah yardımcınız olsun kızlar.Cambazcım allah sabır versin sana da.
Belgüncüm gün geçtikçe sıkıntılar daha çok artıyor herhalde allah kolaylık versin.Hamile hamile komşuna yardımcı olman çok güzel.İnşallah kıy*****i bilir komşun ama sende kendini çok yormamaya çalış.Farkında olmadan çoğu olay bizi psikolojik olarakda yoruyor.Gece vücudumuzdan ağrılarla çıkıyor acısı.
Özgecim şu izine çabucak ayrılsan da dinlensen.Günlerimizde yakın.Kendimi senin yerinde düşünemiyorum allah sabır versin.8'den sonra burada birlikte gün sayarız artık
Vuslat kızlarını evine getirmişsin çok sevindim.Hayırlısısıyla büyütmeyi nasip etsin rabbim.Artık evinizdesiniz ya,sen de daha rahat olup daha iyi beslersin kızlarını.Allah güç kuvvet bol bol süt versin
slm kızlarr
bizde dr dan geldik şimdi bebişim iyiyimiş herşey yolunda
nts sonuçlarıda iyi beklemeye devam yani
haftaya tekrar gidecez bakalım neler olacak
elifcim inş. sende sorunsuz dönersin bebişinin eşyalarını tamamlarsınız
şirwancım bebişnin tahlillerinin temiz çıkmasına sewindm inş sonuncuda ii çıkar rabbim güsel kızını size bağışlasın dualarımz sizinle
bebish22 tatlım güle güle git hayırlı doğumlar bizde gitcez we senin gibi 40mız çıktıktan sonra gelicez amin inş rabbim hepimize kolay we hayırlı doğumlar nasip eder inş allaha emanet olun
suhancım gözün aydın canım artık dinlenir we bebişine hazırlanırsn rahat rahat
guldeseker herşeyin yolunda olmasına sewindm rabbim hepimize zamanlı we hayırlı doğumlar nasip etsn inş
kızlar günlerdr sadece okuyup çıkıyodm yazmak gelmiyodu içimden unuttuğm gözden kaçırdığım şeyler warsa ksra bakmayın
ben 9 gün sonra gitcem die sewiniyodum ama sanırım bi aksilk çıktı eşime izin wermiyolarmış sanırım we o beni memlekete tek başıma da göndermk istemiyo bu halinle otobüsle o kadr yolu nasıl gitcen falan dio ayy dua edinde izin wersinler kocaccıma yoksa bu gidişle yılbaşında gidebilcem anneme we o zamana kadarda sanki kızım gelecekmiş gibi hissediyorm bennnnnn
merhaba kızlar..
nasılsınız
selselden haber yok anladıgımkadarıyla...
akrabası da yazsa ıyı olucak..
merak edıyoruz...ınşallah ıyılerdır...
ben bugun cok yogundum..emırı yıne doktora goturduk..öksurukk...
sonra kresete anne etkınlıgı vardı..
bugun benım gunumdu..
evde babamızın kuruttugu bocekler vardı...
mınık yılan,akrep,orumcek,gelıncık kafatası vs...
çocukların ılgısını çok cektı..
sonra degısık denız kabukları goturdum..denız kestanesı vs..
bırd kendı yaglı boya yaptıgım portrelerı goturdum
çok ılgı gosterdıler...
sonrada ogretmenıyle oturduk.kahve ıçtık..guzel bır sohbet yaptık..
özlemısım guzzel muhabbetlerı.....
yarın kocişimin ızın gunu
yarın doktor kontrolum de var...
bakalım bebeke nasıl olmus...
buyumusmu...ne dıyecek doktor..
sonrada kociş gezdırır bızı ınsallah...
çıtoscugum senın dogum one geldı...
stresten uzak dur..
ve tuzlu yeme...
allahın ıznıyle çok az kaldı canım...
slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen
herkese sağlık diliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?