- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.021
selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah
slm kizlar
selsel de doguma gitmis sanirim,haber var mi?
slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen
herkese sağlık diliyorummmmm
slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen
herkese sağlık diliyorummmmm
Adilemir allah emire şifa versin canım.Günün de bayağ az kalmasına rağmen yoğun tempoda geçiyor günlerin.Allah yardımcın olsun
Sheker_cat sağol canım sıkmamaya çalışıyorum kendimi işte. İnşallah senin de eşin hayırlısıyla izin alır canım.Yalnız olmak hakkaten zor oluyor.Allah kolaylık versin.
evetsekercatcım...
balıkesır burhanıyedeyımm..
canım senın gercek adın neydı..ben bılmıyorum :26:
baban gelıp alsın senı barı...esyalarınızda annenlerdeymıs...
çok bekleme daha...gelıp alsınlar senı canım...
ay bulut senınde mı bebek gelıyor
uzun zamadır sancın var...artık bır gun sansın artar..dogurursun hayırlısyla...doktor ne dıyor..ne zaman olur dogumm...
zapzup tesekkur ederız...emır ıyı..ama ghecelerı oksuruk krızlerı tutuyor...malesef salgın dıyor doktor...1-2 ay gecmeyen oksuruk..ınatçı yanı...
hmm gamze tatlım ismim yaw kardeşim balıkesirde okuyo bu sene kazandı bandırmada o da bebişe bişeyler almayı düşünüyoda gelirken balıkesirde bebek kıyafetleri satan uygun yerler war mı bildiğin
o yüzden sordum
walla ayın 15ine kadr beklicem eğer eşimn iznini wermezlerse ya babm gelir o da gelemezse annemle konuştm biraz önce kusenim gelir o da olmadı gelip beni götürecek başka biri bulunur eşimn izni kesinleşsn yeterki görümcemn nişanlısı war olmadı kayınwlidemle o gelir götürmeye yaniii
tatlım dikkat et emire de kusenimn kızıda öleymiş sürekli hastaydı kuşum en son dr alerjik bronşit teşhisi koymuş rabbim acil şifalar wersn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?