2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ocak anneleri nasılsınız artık sıkısık girilmiyor sayfalar çok yavaş ilerliyor.herkez son hazırlıklarını tamamlıyor galiba.benimde hastahane çantam hazır gibi aklıma geleni koyuyorum içine kolay olsun diye kendime ayrı bebişe ayrı yaptım.yaklaştıkça heyecanda artıyor bende biran önce doğsun istiyorum hamilelik yoruyor artık ve sıkıldım ama daha günü var ocağın başında olacak sezeryan.birde çalışıyorum ben zor oluyor bu halimle ama ne yapalım mecburum kendi işim birde.asıl doğumdan sonra zor olacak.Allah yardım etsin hepimize....

selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah

sirinem Allah anali babali büyütsün,cok gecmis olsun.Sagliginizin iyi olmasina sevindim.Haberlerini dört gözle bekliyorduk.Insallah elifimizi görürüz biraz toparlansin.

Tünaydın kızlar..
benimde bugün işyerinde son günüm ama ağrılarım hafif hafif başladı nefes alıp vermek güçleşti sürekli yürüyorum.. cumartesi günü nst ye bağlanacağım sancılarıma bakılacak..
yürüyünce rahatlıyorum.. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın bebişlerimizi sağsalim elimize almayı nasip etsin...
şirvancım inşallah elifimiz iyidir..sonuçları bugünde iyi çıkar ve artık evinize 3 kişi dönersiniz...

slm kızlarr

bizde dr dan geldik şimdi bebişim iyiyimiş herşey yolunda
nts sonuçlarıda iyi beklemeye devam yani
haftaya tekrar gidecez bakalım neler olacak

elifcim inş. sende sorunsuz dönersin bebişinin eşyalarını tamamlarsınız

seçilcim inş bebişin bekler o zamn 2 gün daha hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun rabbim bi awazda kurtarsn inş

erazze h.geldin canım o sıkıntılar hepiimizde war ama bebişlerimiz için değer onları gördüğümüz an seslerini duyduğmz an hepsi biticek inş

hayran canım maşallah bebişlerinin kilosu ii o yüzden sıkma canını acele de etmezler de zamanında sağlıkla gelirler

difambahya sende h.geldin canım aramıza

citos2903 tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine hakkınızda nasıl hayırlıysa öle olsun sağlıkla doğsn inş bebişin

vuslatyaren AHSEN we SÜMEYYE sağlıkla büyüsünler inş sewindim kawuşmanıza güsel kızlarının resimlerini bekliyoruz merakla

belgüncüm bende canım geçmiş olsun ağrıların için bak z kalmış sık dişini olur mu bende sabahlara kadar dönüyorum yatakta ağrılardan 1 haftadr sırt ağrısıyla cebelleşiyorum bel ağrısını aştık artık eşim uykusuz kalıyo benim yüzümden garibim masaj yaparken ayakta uyuyo resmen ama az kaldı 9 gün sonra kızımdan da bendende kurtuluyo yılbaşına kadar
bebişinin ii olmasına sewindim inş waktinle sağlıkla gelir

buarada komşun için üzüldüm gerçekten akrabaları gelemiyosa o da bi süre kendi gitsn ailesinin yanına tabi ewdeki çocukları küçük diilse

elifcim odanız hayırlı olsun güle güle kullansn bebişin
annen senden dha panik sanırm herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre wersn umarım benlerinle ilgilide bi problem yoktur

zapzup canım sıkma canını rahat ol büyüklük sende kalsn bi söz wardır
keser döner sap döner birgün gelir hesap döner
o yaptıklarının hepsini çekecek inan sen rahat ol olur mu

şirwancım bebişnin tahlillerinin temiz çıkmasına sewindm inş sonuncuda ii çıkar rabbim güsel kızını size bağışlasın dualarımz sizinle

bebish22 tatlım güle güle git hayırlı doğumlar bizde gitcez we senin gibi 40mız çıktıktan sonra gelicez amin inş rabbim hepimize kolay we hayırlı doğumlar nasip eder inş allaha emanet olun

suhancım gözün aydın canım artık dinlenir we bebişine hazırlanırsn rahat rahat

guldeseker herşeyin yolunda olmasına sewindm rabbim hepimize zamanlı we hayırlı doğumlar nasip etsn inş

kızlar günlerdr sadece okuyup çıkıyodm yazmak gelmiyodu içimden unuttuğm gözden kaçırdığım şeyler warsa ksra bakmayın
ben 9 gün sonra gitcem die sewiniyodum ama sanırım bi aksilk çıktı eşime izin wermiyolarmış sanırım we o beni memlekete tek başıma da göndermk istemiyo bu halinle otobüsle o kadr yolu nasıl gitcen falan dio ayy dua edinde izin wersinler kocaccıma yoksa bu gidişle yılbaşında gidebilcem anneme we o zamana kadarda sanki kızım gelecekmiş gibi hissediyorm bennnnnn

merhaba kızlar..
nasılsınız
selselden haber yok anladıgımkadarıyla...
akrabası da yazsa ıyı olucak..
merak edıyoruz...ınşallah ıyılerdır...
ben bugun cok yogundum..emırı yıne doktora goturduk..öksurukk...
sonra kresete anne etkınlıgı vardı..
bugun benım gunumdu..
evde babamızın kuruttugu bocekler vardı...
mınık yılan,akrep,orumcek,gelıncık kafatası vs...
çocukların ılgısını çok cektı..
sonra degısık denız kabukları goturdum..denız kestanesı vs..
bırd kendı yaglı boya yaptıgım portrelerı goturdum
çok ılgı gosterdıler...
sonrada ogretmenıyle oturduk.kahve ıçtık..guzel bır sohbet yaptık..
özlemısım guzzel muhabbetlerı.....

yarın kocişimin ızın gunu
yarın doktor kontrolum de var...
bakalım bebeke nasıl olmus...
buyumusmu...ne dıyecek doktor..
sonrada kociş gezdırır bızı ınsallah...

çıtoscugum senın dogum one geldı...
stresten uzak dur..
ve tuzlu yeme...
allahın ıznıyle çok az kaldı canım...

Son düzenleme:
sekercat cım..
napıcaksın..yanlızmı gıdeceksın memlekete..uzakmı nerdesın
nereye gıdeceksın

dilekcim h.geldin bizler iiyiz sen nasılsn
emire geçmiş olsn zor oluyo demi hastalıkları bende kusenimden biliyorum
umarm yarın kontrolünüzde güsel geçer inş

ewet selselden haber yok akrabasına özelden msj atmayı düşünüyorm bakim bakim bi

bana gelince bilmiyorum şuan urfa wiranşehirde oturuyorm annemler adanadalar 6 saatlk bi yol war aslında annemler bayramda gittiğimde göndermk istemediler bende eşimden o kadr süre ayrı kalmak istemedğim için geldim eşimn normalde 15 günde 1 pazar izni oluyo beni bırakıp geri gelcekti sözdeayın 18de ama patronları o bi günlük iznide yılbaşına aktarmayı düşünüyolarmış bilmiyorm artık ne yaparız olmadı babm gelip alacak başka yolu yok artık çünkü burda kimsemiz yok tek başımayım we işin garibi tüm hazırlıklarımz kıyafetlerimiz herşeyimzde memlekette

buarada sen balıkesirlimiydin???

slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen

herkese sağlık diliyorummmmm

Adilemir allah emire şifa versin canım.Günün de bayağ az kalmasına rağmen yoğun tempoda geçiyor günlerin.Allah yardımcın olsun
Sheker_cat sağol canım sıkmamaya çalışıyorum kendimi işte. İnşallah senin de eşin hayırlısıyla izin alır canım.Yalnız olmak hakkaten zor oluyor.Allah kolaylık versin.

Allah yardım etsin canım.Sabır güç kuvvet versin.Hakkınızda hayırlı vakitte gelir inşallah bebeğin

evetsekercatcım...
balıkesır burhanıyedeyımm..
canım senın gercek adın neydı..ben bılmıyorum :26:
baban gelıp alsın senı barı...esyalarınızda annenlerdeymıs...
çok bekleme daha...gelıp alsınlar senı canım...

ay bulut senınde mı bebek gelıyor
uzun zamadır sancın var...artık bır gun sancın artar..dogurursun hayırlısyla...doktor ne dıyor..ne zaman olur dogumm...
zapzup tesekkur ederız...emır ıyı..ama ghecelerı oksuruk krızlerı tutuyor...malesef salgın dıyor doktor...1-2 ay gecmeyen oksuruk..ınatçı yanı...

Son düzenleme:

canım hakkınızda hayırlısı rabbim kolaylık wersn sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsn inş sanırım seninle günlerimiz aynı bizim bende panikliyorum sabah ara ara benimde sancım oldu ama şimdi bi şikayetim yok allaha şükür dualarım sizinle

sıkma zaten hiçbirşey senden we bebğinden dha önemli diil çünkü bak ben doğumdan sonra kayınwalidemlede kalcam halde ki biraz sinsi we fesattırlar kendileri ailecek gayet rahatım çok sıkarlarsa kalkıp annemlere geçerim zor diiil napim yaptıklarını umursamıyorm çünkü bana ne yaşattılarsa hepsini bir bir çektiler we çekecekleride geride biliyorm o yüzdende canımı sıkmıyorm kocamı we kızımı sewiyorm onlar yeter banaaaa
walla inş giderim yoksa kafayı yemem an meselesi olur burda yaa eşim izin alamazsa ya babam ya da kusenim gelip alırlar beni artık başka alternatif yokkkk

hmm gamze tatlım ismim yaw kardeşim balıkesirde okuyo bu sene kazandı bandırmada o da bebişe bişeyler almayı düşünüyoda gelirken balıkesirde bebek kıyafetleri satan uygun yerler war mı bildiğin
o yüzden sordum
walla ayın 15ine kadr beklicem eğer eşimn iznini wermezlerse ya babm gelir o da gelemezse annemle konuştm biraz önce kusenim gelir o da olmadı gelip beni götürecek başka biri bulunur eşimn izni kesinleşsn yeterki görümcemn nişanlısı war olmadı kayınwlidemle o gelir götürmeye yaniii

tatlım dikkat et emire de kusenimn kızıda öleymiş sürekli hastaydı kuşum en son dr alerjik bronşit teşhisi koymuş rabbim acil şifalar wersn inş

canım ben 10 ay once buraya tasındım..ondan once çanakkale bıga daydım..orası bandırmaya 1 saat
çok guzelmıs..uygun bebk esysı satan yerler vardır..
ama en guzelı gelıncememleketten alsın..adana dan yanı....
orda dah bıldıgınız yerlr vardır..
degısım yapmak gerekırse de ımkan olur...yoksa getır gotur zor olur...
gamzecım..bızımde bugun doktor alerjık olabılşır dedı..1 oksuruk surubu verdı.bırtde allerjı surubu verdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…