2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlısıyla gerçekleşir inşallah doğumun.Allah şifa versin.Bir daha yükselmez inşallah tansiyonun.Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun.Sana da bol bol dua edicem canım

Slm annişler yeni bi bebişimiz var sanırsam.. Gözümüz aydın.. KIzlar bu arada bişi danışcam sizlere..siznde göbeğinizin altında yani malum yerinizde ama üstünde ya içinde falan degil, böylee hamlama gibi bi agrı var mı< b enim sanki carpmışımda ezikligi var gibi bi agrı var 3 gündür ama görünürde bişey yok.. Özellikle oturup veya yatıpta kalktıysam çok şiddetleniyo bi süre sonra hamlama gibi açılıo ama tam geçmio..:26:

slm kızlar kendimi çok sıkıntılı hissediyorum...kasılmalarım var ama eşim bunlar yalancı ağrı deyip duruyo...herşeyi sakin karşılamamı istiyor...ağlıyasım var sürekli..

slm kızlar kendimi çok sıkıntılı hissediyorum...kasılmalarım var ama eşim bunlar yalancı ağrı deyip duruyo...herşeyi sakin karşılamamı istiyor...ağlıyasım var sürekli..
Ah canım benim de aynı.Kk da gezinip duruyorum.Zaten bir ton problemlerimizde var.Bende devamlı ağlayıp duruyorum daha da 51 günüm var.Çabucak doğurmak istiyorum bazen.

Allah allah ben hiç yaşamadım öyle birşey canım.Çatın mı genişliyorki acaba :26: Günlerimizde birbirine yakınkış.Senin kasılmaların başladı mı

çok kötü hissediyorum bugün kendimi içimde bi sıkıntı ağlaysım var eşim çok rahat herşeyi normal karşılıyo

Bu aralar duygularımızda çok yükseldi herhalde. Benimde eşim kendi halinde.Böyle olunca da insanın içinde patlıyor sıkıntı.Biraz hava alıyım diye dışarı çıkacaktım.Ağrım olur diye de korktum.Bi de mevsim değişikliği falan oluyor ya normal insanlar bile depresyona giriyor.

çok kötü hissediyorum bugün kendimi içimde bi sıkıntı ağlaysım var eşim çok rahat herşeyi normal karşılıyo

Ay aklıma ne geldi şimdi.Sirinem demiştiki çok sıkıntılıydım son birkaçgündür doğumdan önce. panikletmek gibi olmasın ama seninde günün yaklaşıyor ya acaba ondan mı ki bunalman.Ağrılar uykusuzluk falan da sinirlerini yıpratıyor insanın

selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah

bilmiyorum cnm valla neyi nasıl anlıcamı gerçek ağrımı yalancı ağrımı anlymyrum çok huzursuzm sıkıntılıym

selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah

İnşallah canım.Doğum haberini aldığımdan beri dua ediyorum sana da elife de.Dikişlerin falan nasıl, sen nasılsın toparlanabildin mi?Devamlı hastaneye gidip geliyorsun falan yorucu oluyordur

cnm kaç kilo olmuş bebişin emio baya toparlnmıştır...inşallh gelir yarnda ikiinzn özlmide biter

Canım enson ultrason olcumune gore dha zayıf ultrasonlar tahmınıymıs yanı 2600 dogdu mınıgım bı alıyo bı verıyo kılo cok sukur emıyo ememedıgı zamanlar ıcınde sagıp gonderıyorum ama 10 gun kılo bı alır bı verırlermıs sıslıklerı ındıgı ıcın

Allah allah ben hiç yaşamadım öyle birşey canım.Çatın mı genişliyorki acaba :26: Günlerimizde birbirine yakınkış.Senin kasılmaların başladı mı

ya kasılmalar elbet oluo ama öle dayanılmaz degil.. ama bu agrı 3 gündür cok kötü yapıo beni.. ne olabilir ki acabA?

slm kızlar hepinize
guldeşeker, adilemir, sheker cat, elfella, cancer68, sibush,cambazz, burcuumm, neva10, beycifey, suhan1, seçil8984, shirim, hepinize iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teşekkürler
beycifey babana geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin
şirinem inşallah sen de sonuç iyi çıkar da bebişini alıp evine dönersin
gülay seçil zap zup inşallah ve tüm arkadaşlar inşallah zamanında doğum yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bebekler hastanede olunca saatler hiç geçmiyodu 2 hafta geçti ama nasıl geçti neyse ki çok şükür meleklerimiz evimizde
ALLAHIM bu mutluluğu hepinize yaşatsın.
bebeklerin ismleri AHSEN-SÜMEYYE
AHSEN 2180gr,SÜMEYYE 2300gr doğdu
hastaneden çıkarken 2060 ve 2120gr dılar
inş kısa sürede daha da ii olurlar
RABBİM hepinize kolay ve zamanında doğumlar sağlıklı sıhhatli bebişler versin

canım bende olmadı hiç,
orda çatlakların oluşmuşsa onlarda acıma hissi verebilir belkide

gözün aydın cnm.. sen onları sevginle tombalak yaparsın Allahın izniyle.hiç merak etme.. inş bşz de hayırlısıyla atlatırız..dua ile..

slm cnm ben bayadır giremiyordum topiğinde yerini bulamayordum iyiki bu akşam buldum.Çok şaşırdım baya bir haber var doğum yapanlar falan kimler yaptı hepsini bilmiyorum.Ama doğum yapan herkesi tek tek tebrik ediyorum Allah bütün bebişlerimizi analı babalı sağlıklı büyütsün.Onları bize bizi onalra bağışlasın.Senin durumun neden böyle tam analamdım ama inşallah sende yarın alırsın meleğini hastaneden kavuşursunuz birbirinize herşeyin yolunda geçmesi dileğiyle.

Bu arada doğumu bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı kolay doğumlar diliyorum hep beraber hayırlısıyla kurtuluruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…