- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.981
herkese slm
doğuma kadar ablamlarda kalıcam o yüzden çok sık giremiyorum umarım herkes iyidir
en son şirvan doğum yapmıştı sanırım bugünde sel sel doğum yapmış çok sevindim onlar adına allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi kızlar
bizde dün rutin kontrolümüze gittik oğluşumun gelişimi iyi dedi dktr plasentası suyu herşeyi normalmiş fakat 1 haftadır tansiyonum yükselişe geçti ayın 20sine vermişti sezeryan günümüzü enson dün yine tansiyonum yüksek çıktı seni riske atamam haftaya salıya alıyorum gününü dedi 14üne gün verdi bu arada tuzlu herşey yasak zatende çok tuzlu yemiyorum ama neden bu kadar yükseldi anlamadım :18:
kızlar benim için dua edin nolur sağ salim alırım inşallah kucağıma bebişimi tabi hepimiz inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bu aralar çok takılamıyorum buraya ama uzaktanda olsa takip ediyorum sizi doğumdan sonra evime dönünce bol bol konuşuruz inşallahhepinizde allaha emanet olun sizi çok seviyorum görüşmek üzre
Ah canım benim de aynı.Kk da gezinip duruyorum.Zaten bir ton problemlerimizde var.Bende devamlı ağlayıp duruyorum daha da 51 günüm var.Çabucak doğurmak istiyorum bazen.slm kızlar kendimi çok sıkıntılı hissediyorum...kasılmalarım var ama eşim bunlar yalancı ağrı deyip duruyo...herşeyi sakin karşılamamı istiyor...ağlıyasım var sürekli..
Slm annişler yeni bi bebişimiz var sanırsam.. Gözümüz aydın.. KIzlar bu arada bişi danışcam sizlere..siznde göbeğinizin altında yani malum yerinizde ama üstünde ya içinde falan degil, böylee hamlama gibi bi agrı var mı< b enim sanki carpmışımda ezikligi var gibi bi agrı var 3 gündür ama görünürde bişey yok.. Özellikle oturup veya yatıpta kalktıysam çok şiddetleniyo bi süre sonra hamlama gibi açılıo ama tam geçmio..:26:
Ah canım benim de aynı.Kk da gezinip duruyorum.Zaten bir ton problemlerimizde var.Bende devamlı ağlayıp duruyorum daha da 51 günüm var.Çabucak doğurmak istiyorum bazen.
çok kötü hissediyorum bugün kendimi içimde bi sıkıntı ağlaysım var eşim çok rahat herşeyi normal karşılıyo
çok kötü hissediyorum bugün kendimi içimde bi sıkıntı ağlaysım var eşim çok rahat herşeyi normal karşılıyo
Ay aklıma ne geldi şimdi.Sirinem demiştiki çok sıkıntılıydım son birkaçgündür doğumdan önce.panikletmek gibi olmasın ama seninde günün yaklaşıyor ya acaba ondan mı ki bunalman.Ağrılar uykusuzluk falan da sinirlerini yıpratıyor insanın
selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah
selam kızlar evdeyım simdi 7 de emzırmeye gıdıcem ınsallah yarın gwlır bebegım evımıze buarada gıdıp gelıyorum hastaneye ben pazar gunu taburcu oldum elifimde yarın alıcam ınsallah
cnm kaç kilo olmuş bebişin emio baya toparlnmıştır...inşallh gelir yarnda ikiinzn özlmide biter
Allah allah ben hiç yaşamadım öyle birşey canım.Çatın mı genişliyorki acaba :26: Günlerimizde birbirine yakınkış.Senin kasılmaların başladı mı
Slm annişler yeni bi bebişimiz var sanırsam.. Gözümüz aydın.. KIzlar bu arada bişi danışcam sizlere..siznde göbeğinizin altında yani malum yerinizde ama üstünde ya içinde falan degil, böylee hamlama gibi bi agrı var mı< b enim sanki carpmışımda ezikligi var gibi bi agrı var 3 gündür ama görünürde bişey yok.. Özellikle oturup veya yatıpta kalktıysam çok şiddetleniyo bi süre sonra hamlama gibi açılıo ama tam geçmio..:26:
slm kızlar hepinize
guldeşeker, adilemir, sheker cat, elfella, cancer68, sibush,cambazz, burcuumm, neva10, beycifey, suhan1, seçil8984, shirim, hepinize iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teşekkürler
beycifey babana geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin
şirinem inşallah sen de sonuç iyi çıkar da bebişini alıp evine dönersin
gülay seçil zap zup inşallah ve tüm arkadaşlar inşallah zamanında doğum yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bebekler hastanede olunca saatler hiç geçmiyodu 2 hafta geçti ama nasıl geçti neyse ki çok şükür meleklerimiz evimizde
ALLAHIM bu mutluluğu hepinize yaşatsın.
bebeklerin ismleri AHSEN-SÜMEYYE
AHSEN 2180gr,SÜMEYYE 2300gr doğdu
hastaneden çıkarken 2060 ve 2120gr dılar
inş kısa sürede daha da ii olurlar
RABBİM hepinize kolay ve zamanında doğumlar sağlıklı sıhhatli bebişler versin
ayır cnm catlak yohk orda.zaten sızı degil..resmen hamlama , et ezigi agrısııı..canım bende olmadı hiç,
orda çatlakların oluşmuşsa onlarda acıma hissi verebilir belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?