2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay şu yazına bayıldım kaydirigubbakcemile3birazda sebze ve meyva yede alışsın annesi:asigim:kaydirigubbakcemile3
:kedi:
sadece muz yiyebiliyoruz teyzesi
inşallah mide bulantım geçtikten sonra alışacak
tünaydın canım

slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım???????

selam canım
bi çoğumuz mideyle uğraşıyoruz
sen nasılsın?

ay gerçektenmi ya ne yapacağımı bilmiyorum bana olumlu bi doktor lazım zaten benim doktorum çok olumsuz diye değiştirmek istiyorum mehmet tayyarı duydunmu peki canım

mehmet tayyarı bi defasında hastanede karşılaştığım bi bayandan duymuştum.ama kız kardeşimin hamileliğinde de dru kardeşime bi defasında bana güvenmiyosanız ercan aygene gidin demişti ve fakültede çalışan arkadaşım tavsiye etti ama yine de sen bilirsin.benim gittiğim zeki bey de iyi ama randevuyu çok geç tarihe veriyolar.bide bazı hastalar giriyo 45dak sürüyo muayenesi bei 5dkdan çıkarıyo onlartamamen özel mi geliyo acaba annem de diyor ki bu sefer soralım bizde özeline gideli ii ilgilensin diyo valla ben de karrarsızım belki ercan aygene giderim yada iii birini duyarsan bana da haber ver canım

h.g hilal

kızlarr bir annemiz daha var benim diğer topikten arkadaşım yeni öğrendi daha üstüne görme olmuş 10+2 bugün öğrendi daha 3 gün sonra gelecek aramıza ozaman bilgilerini verir eklersin denizcim maşallah yaa ne bereketli bi ay oldu bu ayy

tabiki iyi bi doktor duyarsam paylaşırım canım şu aygünü biraz daha araştırayım bakim bencede onlar özel hastaları olabilir aslında çok yoğun olan bi doktor istemiyorum ama iyi olan doktorlarda hep yoğun olyorlar -tatlicadiarzu-

malesef öyle
benim doktorumda çok yoğun
odasının önü hastalarla dolup taşıyor
soru bile soramıyorum yeri geliyor
kendi konuşuyor hep

kızlar yürüyüş yapabiliyormusunuz?

malesef öyle
benim doktorumda çok yoğun
odasının önü hastalarla dolup taşıyor
soru bile soramıyorum yeri geliyor
kendi konuşuyor hep

kızlar yürüyüş yapabiliyormusunuz?

her akşam olmasa da çoğu akşam yürüyoruz eşimle... havalar biraz daha ısınsın akşamları denize gitmeye karar verdik... gündüzleri girmeye başlamış millet... çalıştığımızdan gidemiyoruz belki bizde pazar açılış yaparız

deniz canım antalya da olduğun için gerçekten çok şanslısın
yüzmek ikinizede iyi gelir
peki doktorun denize girmenle ilgili bişey söyledi mi
gir yada girme diye

vuslatyaren günde yarımsaat felan yürüyorsun sende
kızlar bende yürümeye çalışıyorum hergün bazen yarım saat
bazen bir saat değişiyor,midem bulandığında çıkamıyorum tabi

aslında doktoruma sormadım ama denizin hamilelere faydalı olduğunu biliyorum ama kendimizi yormayacak şekilde ve uzun süreli kalmamak şartıyla
havuz zararlı diye sormuştum mikrop kapma olayı olduğundan

denizciğim arkadaşımda hamileyken yüzmeye gidiyordu havuza ama
doktor kolay doğum için önermiş,ayrıca bulantılar için de iyi geliyor diyordu
ama şahsen ben havuza girmezdim

kızlar ben bide tick tack diye bişey çıkmış ondan içiyorum
tahıllı,ballı,muzlu sütmüş,süt kokusu gelmiyor

denizciğim arkadaşımda hamileyken yüzmeye gidiyordu havuza ama
doktor kolay doğum için önermiş,ayrıca bulantılar için de iyi geliyor diyordu
ama şahsen ben havuza girmezdim

bende hazuva girmeyi düşünmüyorum tatilimizi bile iptal ettik bu sene için bir kere mantar kaptım zaten havuzdan aman uzak dursun deniz en iyisi

tunaydın kızlar. bugun kendımı zorlaya zorlaya 12ye kadar uyudum. çok mutluyum :)

ergecim canını sıkma. nısanda doğum yapan bır arkadasım parçalı kanama yuzunden 15 gun yerınden kalkmadan yattı. kızı şimdi maşalah çok sağlıklı. sende tuvalet harıcı kalkma yerınden. dinlen kalbı atıyorsa korkma.

bende hazuva girmeyi düşünmüyorum tatilimizi bile iptal ettik bu sene için bir kere mantar kaptım zaten havuzdan aman uzak dursun deniz en iyisi
ben 4 aya grdiğimde yanı kışın düşünüyorum kolay doğum için havuzu. çünkü şimdi yatmam gerekıyor düşük riskim var. sonrada havalar soğur zaten. guvenılır temız bı yere gıtmek lazım. kışın da o kadar çok havuza gıden yok. yazın bende asla gırmem havuza. zaten havuzda yuzmekde keyıf vermıyor.

umarım güzel sonuçlar alırsın canım ya ben yatmaktan kilo alıyorum yiyorum yatıyorum düşünsenize :1no2:

aynı bende senın gibiyim kylecim. yiyiorum yatıyorum. o yüzden ekmek yememeye dikkat ediyorum. bol meyve sebze bakliyat yiyorum. hafta birde balık. ama kahvaltı hariç ekmek yemiyorum. kilo almiim diye.

dun bende aynı şeyi hissettim. sanki kalp atışı gibi. keşke öyle olsa ama daha kaç mmlerdeğildir. bağırsak hareketleri yada rahim biyidiği için kas kasılmaları gibi bişidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…