- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.321
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım???????
:kedi:ay şu yazına bayıldım kaydirigubbakcemile3birazda sebze ve meyva yede alışsın annesi:asigim:kaydirigubbakcemile3
tünaydın canımgünaydın arkadaşlar çok hızlı bişekilde okudum
doktorumu değiştireceğim canım ercan aygen infertilitede uzmanlaşmış bi doktor olduğunu duydum canım mustafa başbuğu buldum internette riskli gebeliklerde baya bi uzmanmış ona gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.......
benimde gebeliğimin tek belirtisi göğüslerimdeki ağrı oda olmasa hamilemiyim değilmiyim belli değil
inş aynı sıkıntıları yaşamazsın canım bi daha moralini yüksek tut
inş bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunur canım sıkma canını:1hug:
üzülme canım ya bi yanlış anlama olmuş herşey yolundaa.s
çok üzüldüm Allah yardımcı olsun bol bol dinlen canım ağrılar bendede oluyor istirahat etmek lazım kendine dikkat et
aynı ben zaten yatıyorum karşımda televizyon ama nasıl ağlıyorum içimi çeke çeke en sonunda tv yi kapatıyorum biri beni böyle görse diyorumkaydirigubbakcemile3
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım???????
ay gerçektenmi ya ne yapacağımı bilmiyorum bana olumlu bi doktor lazım zaten benim doktorum çok olumsuz diye değiştirmek istiyorum mehmet tayyarı duydunmu peki canım
h.g hilal
kızlarr bir annemiz daha var benim diğer topikten arkadaşım yeni öğrendi daha üstüne görme olmuş 10+2 bugün öğrendi daha 3 gün sonra gelecek aramıza ozaman bilgilerini verir eklersin denizcim maşallah yaa ne bereketli bi ay oldu bu ayy
mehmet tayyarı bi defasında hastanede karşılaştığım bi bayandan duymuştum.ama kız kardeşimin hamileliğinde de dru kardeşime bi defasında bana güvenmiyosanız ercan aygene gidin demişti ve fakültede çalışan arkadaşım tavsiye etti ama yine de sen bilirsin.benim gittiğim zeki bey de iyi ama randevuyu çok geç tarihe veriyolar.bide bazı hastalar giriyo 45dak sürüyo muayenesi bei 5dkdan çıkarıyo onlartamamen özel mi geliyo acaba annem de diyor ki bu sefer soralım bizde özeline gideli ii ilgilensin diyo valla ben de karrarsızım belki ercan aygene giderim yada iii birini duyarsan bana da haber ver canım
malesef öyle
benim doktorumda çok yoğun
odasının önü hastalarla dolup taşıyor
soru bile soramıyorum yeri geliyor
kendi konuşuyor hep
kızlar yürüyüş yapabiliyormusunuz?
malesef öyle
benim doktorumda çok yoğun
odasının önü hastalarla dolup taşıyor
soru bile soramıyorum yeri geliyor
kendi konuşuyor hep
kızlar yürüyüş yapabiliyormusunuz?
deniz canım antalya da olduğun için gerçekten çok şanslısın
yüzmek ikinizede iyi gelir
peki doktorun denize girmenle ilgili bişey söyledi mi
gir yada girme diye
vuslatyaren günde yarımsaat felan yürüyorsun sende
kızlar bende yürümeye çalışıyorum hergün bazen yarım saat
bazen bir saat değişiyor,midem bulandığında çıkamıyorum tabi
denizciğim arkadaşımda hamileyken yüzmeye gidiyordu havuza ama
doktor kolay doğum için önermiş,ayrıca bulantılar için de iyi geliyor diyordu
ama şahsen ben havuza girmezdim
ben 4 aya grdiğimde yanı kışın düşünüyorum kolay doğum için havuzu. çünkü şimdi yatmam gerekıyor düşük riskim var. sonrada havalar soğur zaten. guvenılır temız bı yere gıtmek lazım. kışın da o kadar çok havuza gıden yok. yazın bende asla gırmem havuza. zaten havuzda yuzmekde keyıf vermıyor.bende hazuva girmeyi düşünmüyorum tatilimizi bile iptal ettik bu sene için bir kere mantar kaptım zaten havuzdan aman uzak dursun deniz en iyisi
umarım güzel sonuçlar alırsın canım ya ben yatmaktan kilo alıyorum yiyorum yatıyorum düşünsenize :1no2:
arkadaşlar bırazönce karnımda tam rahmin oldugu yerde kalp atışları gibi kıpırdanmalar hissettim..yani 1 dakika aralıklarla hissettim..acaba kıpırdamalarımı yoksa kalp atışlarımı dersiniz..sizdede oldumu hiç...ama bi tuhaf oldum ya cok güzel bi duygu.bide gercekten tekmelerını hissetmeek daha muhteşemdir...
Sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor(
inşallah bi sorun olmaz canım.belki de normaldeki adet gününse ondan da olabilir o karın ağrısı
sağol canım adet günümde değil aslında inşallah normal bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?