2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun...zeylbayıldım zeynebe maşallhhhhhçok güzel bir bebek cnm...
ben de öksürük oldum kızlar öksürüp duruyorum doğum önü ne bu ya fenayım çokkk inşallh çabuk geçerrr.bir de bilen var mı acaba pastil atıyorum bi zararı var mıdır?içinde yazmıyor

kızlar doktordan geldim
kendimi çok tuhaf hissediyorum,neden böyle oldum bilmiyoru
doktorumuz 5 ocak olarak doğum tarihimizi verdi,
nstde filan ağrı sancı çıkmadı,herşey güzel dedi ama usgye girince oğlumun boynuna kordon dolanmış,ve haftasına göre çok iri dedi,3600 dedi kilosu için,bu da normal doğumu çok zorlaştırır dedi,anlattıkları çok mantıklı geldi,ve 5 ocakda oğlumuz kucağımızda olacak allahın izniyle.ama ben doktordan geldiğimden beri bir tuhafım,kendimi hazırlamamışım sanırım.böyle o içimdeyken daha iyiydi,güvendeydi şimdi artık kucağıma alıcam,ya bakamazsam,ya ona bir şey olursa diye öyle korkmaya başladım ki.

çok geçmiş olsun sanada. biz doğuma hazırız vallaha bende de taş varmış galiba. sabret dedi doktor çocuğu erken almak istemiyorum. ama çok acil bişi olursa dayanamazsan alabilirim dedi. oğlum için katlanıyorum.

Sorma canım gerçekten çok sinir bişey bide yapma şöyle olur böyle olur deyince de bişeycik olmaz diyo aynen devam ediyo deliriyorum sabredicem başka çare yok
Dikişlerim daha iyi öksürüğüm iyice azaldı yeni derdim de gülmek kızım çok güldürüyo bizi yüzünü şekilden şekile sokuyo şebeklikler yapıyo gülme krizi tutuyo sonrada kıvranıyorum uykusuzluk hiç sıkıntı değil aksine gece toplasan 5 saat delik deşik uyuyorum sabah erken kalıyorum ama sorun olmuyogündüz de uykum gelmiyo ewde sürekli gürültü olduğundan yatsamda uyuyamıyorum zaten lafa gelince kızım yat uyu dinlen yazık uykusuz kalıyosun yatıncada evin bi ucundan bi ucuna bağrınmalar tangur tungur iş yapmalar bitmiyo...

bazen diyorum benmi çok kötü düşünüyorum acaba
diye ama bu kaynana olayını herkes yaşıyor.

Yok yok kimi kaynanalar gerçekten fena gelininde kaynananında eziyetlisi var bence biz abartmıyoruz

Canım hiç korkma Allah o gücü veriyo öyle de güzel bakarsın ki kimse senden iyi bakamaz onun kokusunu içine çektiğin ilk an zaten herşey değişiyo
Tarih belli olunca insan afallıyo bende de olmuştu hem heycan, hem korku, hem kavuşucak olmanın verdiği sevinç... Eğer doktorun öyle diyosa gerçekten gerekli olduğuna inandıysan hayırlısı böyle demekki bende normal doğum için okadar uğraştım olmayınca hastanede sezeryana dönme kararım çok zor oldu
Peki spinal mi tam narkoz mu düşünüyosun?

sağol elifcim,diyorum ya içim bir hoş hala.doktorum en iyisinin epidural sezeryan olduğunu söyledi,ben de araştırdım öyle gibi.genel anestezi olmayacak yani:44:

sağol elifcim,diyorum ya içim bir hoş hala.doktorum en iyisinin epidural sezeryan olduğunu söyledi,ben de araştırdım öyle gibi.genel anestezi olmayacak yani:44:

ewet bende öyle doğurdum memnun da kaldım başta amilyathaneye aldıklarında biraz panik oldum etrafta birsürü önlüklü maskeli insan beni hazırladılar ama sonra doktorum geldi eliiif ben geldim burdayım korkulacak bişey yok birazdan Rüyana kavuşturucaz seni kızının inadını kırıcaz fln dedi çok rahatladım kızımın hiçbir anını kaçırmamış oldum çıktığını hissettim ilk ağlamasını duydum yanıma getirdiler kokladım ağlamaya başladım
doktorlarım da çok iyiydi sohbet ederek geçti komik diyaloglar da yaşadık doktoruma şimdi napıyosunuz noluyo fln diye aşama aşama herşeyi sordum o da şuan içini temizliyorum herşey yolunda fln gibi cevaplar verdi narkoz uzmanı da bi yandan kızımın saçlarına taktı ne tarafa tarasak babamıza güzel gözükelim adı ne anlamı ne ilk bebek şimdi ne heycandır fln kızımla ilgili konuşturdu beni stresim kalmadı

kızlar ii gecelerr nasılsınız ben perşembe günü akşam sezeryanla doğum yaptım haber vereyim dedim daha sonra detayları konuşuruzz

canım doğum ne zamn olur bilemem ama içimden bir ses ocak 1de olacakmış gibi geliyor
ay çok heyecanlı ya bu arada elfella canım hayırlı olsun bebişin
rabbim bize de sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah

kızlar benim bir arkadaşım vardıyaklaşık 2 ay önce doğum yaptı ama arkadaşım doğumdan sonra görmemeye başlamış şimdi ne halde ben de bilemiyorum çok korktuğum için ne yaptı ben de bilemiyorum bazen olabiliyormuş geçici körlükmüş çok tuzlu yemekle alakalıymış galiba

canım..kaynanacıgın tipik bır kaynana ıste..
benım kıde oyle...dogum sonrası genelde işine gelemeyınce benı hıç duymamazlıktan gelır..
çok delı ettı benı emırde...
bırde acayıp bır sey demışim gıbı hayret hayret bakışı vardır kı sormayın..insanı hasta eder..
emır dogdugunda aglayınca vermıyordu mesela..ben susutururum falan dıyordu...ver dıyorum arkasını dönüyordu..:26:
güler mısın aglarmısın..
artık büyümüştür benım kayınvalıdem.bıraz olgunlaşmıstır dıye düşünüyorum..bu kez daha akıllı olur umarım...
bende mantık kullandıgım için kaldıramıyorum şaçmalıklarını..o mantıgını hiçç çalıştırmıyor...
annem olsun çook ısterdım yanımda...
emırdede terslık oldu gelemedı..şimdıde kardesım dogurdu yıne gelemıycek...
ama annem kız kardesımden donsun annemi bırakmıycam hiç..kaynanam gelemesın dıeee...ama annem gelene kadar ona kalmıs durumdayım.. :44:

kızlar ii gecelerr nasılsınız ben perşembe günü akşam sezeryanla doğum yaptım haber vereyim dedim daha sonra detayları konuşuruzz

Hayırlı olsun bebişin canım.Hayırlısıyla büyütmesi nasip etsin allah..
Herkese günaydın kızlar.Gece köpeğimiz teki sabaha kadar hiç durmadan havladı.Kalkıp bakıyoruz fenerle ne var diye birşey de yok.Deli oldum eşimle sinirden kalkıp ağladım artık.İpini çöz sal gitsin dedim artık.Rüyalarıma falan girdi.Sabah anladıkki yanına gelen kuşlara havlıyor.Kuşlarda o kadar pişkin ki kalkıp gitmiyorlar bile .Eşim gece bağırdı camdan sustu bi saat sonra devam.Burçehan bile uyuyamadı.Anca uyuyor yavrum.Perişan olduk
Eşim bugün öğleyin eşim yemeğe gelmeyecek .Bende öyle yatağın içinde oturuyorum.Her an uyuyabilirim ama buralardayım

Son düzenleme:
Gunaydınn hanımlar,,,,bu gece de adam gıbı uyuyamadım enaz 10 kere uyandım, sağ yanım cok ağrıdı.boynum tutulmuştu bi arada.zorla zorlaa sabah ettım saat 5ten sonra uyumusum ....nihayett....

YusNes Allah bağışlasın bebeğinii,gözün aydın.

ZapZupcum pazar tembellıgı yapacaksın desenee

kızlarr bıraz kıtap okuyacam, sonrada kahvaltı yaparız eşimle.

Afiyet olsun canım mutlu pazarlar

günaydın arkadaşlar
kahvaltı yaptım duşta aldım geldim
bir bardak çay içeyim sizle.
gece bende sorun yaşadım heryerim agrıdı.
hayırlısıyla doğsaydı.beyimizde pek rahat galiba çıkmayıda düşünmüyor sanki hiç.:):)

yesyu hayırlı olsun bebişin darısı bizlere inş.

cambazz hadi hayırlısı inş. sağlıcakla alırsın kucagına bebişini.

kaynana deyince dün gittik elinde kendine yelek örüyor
eşimde dediki oğlumamı örüyorsun diye yokk
öyle becerememki ben dedi şaşırdım
bebege örmek daha kolay değilmidir kızlar
ayıp sana kendine yakışanı yaptı yine
benim annem gelecek yanıma işte ben kimseye gidemedim
ben bebege bakamam falan
bir kulagımdan girdi bir kulagımdan çıktı
sen bana akıl vermeye çıkarsın bak ben ozaman nediyorum sana
sinir kadın ya
iyiki soğuk davranıyorum hiç sıcaklıgı haketmiyorr.

Bu ara bu kaynanaların görümcelerin asıl yüzleri ortaya çıkmaya başladı Al birini vur ötekine aa sinirlerimi bozuyorlar.Benim ailemde bütün eşyaları hazırladılar az çok.Kayınvaldem pembe yelek örüyormuş kızıma eşime hiç birşey demedim .Zaten dün değil ondan önceki gece kavga ettik eşimle koca gece trip attı bana Bi de dersini aldın mı dün diyo. hiç birşey almadım akıllanmadım da aynı tas aynı hamam dedim Gıcık Bana nasıl trip atabiliyor bilmiyorum .Neysecime şimdi son anda bi iki birşeyde alırlar pişkin pişkin sefasını sürmeye gelip aylarca kalırlar.

Normalde bu küçük birşey gibi durabilir ama düğünde nişanda herşeyde aynı şeyi yaptılar.Herşeyi benim ailem yapıyor.Onlar yemeye geliyor.Para bitince gidiyorlar. O kadar pişkinlerki sinirimi bozan bu babanem laf sokuyor hiç birşey yapamıyorlar trip atıp gidiyorlar.Sonra onlar gelir gelmez hemen bitiyorlar gene.(Hiç eli boş gelmez babanem evi yiyecekle doldulur.) Böyle garip insanlar millet versin biz oturduğumuz yerden yiyelim diyorlar.Gene saygım vardı eşimin annesi babası diye ama bi de iki kez evlerinden kovdular artık zırnık sevgim kalmadı.

keşke bizimde zamanımız belli olsa bu şekilde beklemek daha zor hakkınızda hayırlısı olsun canım hiç aklına kötü şeyler getirme oğluşunu kucağına alınca biter bu düşünceler...
hayırlı olsun canım Allah uzun ömür versin yavruna inşallah

herkese günaydın dün akşam hiç ağrım falan olmadı ama bir uyanıp bir uyudum deliksiz uykulu geceleri özledim ve biliyorum ki uzun süre böyle olacak kızıma değer ama :)

hiç birşeyinide istemiyorum aslında
karışmasın bana yeter.
annem olunca çok karışamaz zaten.
annemden çekiniyor:)):

havalar burda çok güzel
çıkıp yürümek istiyorum ama hafif tembellikte var.
bakalım belki çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…