2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah nazarlardan saklasın
maşallah çok tatlı....Allah analı babalı büyütsün....sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş...2011 mart annesi olucam inş Allah nasip ederse darısı başımıza....

benim çalıştığım yerde bir kadın var ikiz hamileymiş bebekleri tam 5 kilo doğmuş ve kadın 120 kiloolmuş çok şaşırmıştım hem de kadın normal doğurmuş mucize gibi bir şey

Vay bee maaşallah.Benim eşim ikiz bebeğimiz olsun çok istiyordu :26: Bende çok korkuyordum ikiz olursa diye.(Ailede var çünkü.) İkiz hamilelikte böyle herşey iki kat artacak gibi geliyordu. İki kat fazla yerim,iki kat fazla ağrım olur falan diye korkuyordum :26: Allah sabrını kolaylığını veriyor demekki

Ya ben bi de şeyi çok merak ediyorum :26: Bebeklerin ikiz ya şimdi ağırlığın daha fazla arttı senin.Bu bacak ağrıların bel ağrıların tek bebeğe göre iki kat fazla mı oluyor? :26:

canım tek gebeliği bilmiyorum ama yürümek çok zor geliyor bana bi de şeyim çok ağrıyor sağımdan soluma dönerken bacaklarımı zor kapatıyorum bel ağrım şimdi bile çok zor kalkıyorum yerimden

O zaman bu ağrılar falan kişinin büyesine göre değişiyor demekki :26: Sayıya değil :26: Bende de tık yok :26: Bi tek geçen aydan önce magnezyum ilacım yokken çok kramplarım ve durmak bilmeyen bel ağrılarım vardı o da geçti kuş gibi hafififm Gerçe ben hiç evden dışarı çıkmıyorum.Çıktığım zamanlar iki adımda bi kasıklarıma kramp giriyor sonra yavaşlıyoruz geçiyor. Ama şimdilik herşey yolunda allaha şükür

canım benim de ailemde de var annemin tarafından millet hep soruyor tüp bebek mi diye yok diyom ben de
her şey iki kat oluyor gerçekten zapzupcum gece taraken 6 yastıkla yatabiliyorum ona da yatmak denirse oturarak uyuyorum sağa yatsam sağdaki bebe tekmeliyo sola yatsam soldaki bebiş tekmeliyo özledim uykuyu her gün 3 ya da 4 saat anca uyuyabiliyorum uykusuz geceler benim için başladı bile benim için tek önemli olan şey 3 saatte olsa yatark rahat rahat uyumak

bu yazdıklarının hepsi bende de var canımm
doğrudur canım
doktor bile şaşırıyor bana senin nasıl bu zamna kadar dayanabilmen sancının olmaması mucize gibi dedi doktor amcamızı bile şaşırttık
galiba hamilelik öncesi zayıf olmak avantaj oldu gibi geliyor çok sıska bişeydim ben şimdi yüzüme can geldi millet çok yakışmış diyo

canım yalnız düzenli kremlenmeme rağmen baldırlarımda bile çatlaklar oluştu bu da ağırlığın ne kadar fazla olduğuna işaret hani kiloları da az değil çok çok da abartılı kiloları yok ama ortalam değerlerde gidiyor

kızlar bu arada bebişlerin boyu 50 cm in üzerinde olursa uzun boylu olacağına işaretmiş diye duydum doğru mu bu acaba

Ayy evet ya onların tekmeleri birbirine çarpıyor mudur ki biri uyurken diğeri uyansa diğerinide uyandırır Allahımm hiç uyumazlar bıdık bıdık iki tane Allah kolaylık versin zorluğu da mutluluğuda x2 oluyor desene Benim kızım bile fıkır fıkır yatağın üstünde hopluyor.İki tane olduğunu düşünüyorum .Biri sağa gitmeye çalışır biri sola fokur fokur olur karnın

zapzup canım zaten doktor muayenemizde doktor ultrasonla bakarken bir tekme attı nasıl tekmelediğini gördük acayip güldük resmen tekmeleri kardeşine savuruyor garipim o da boş durur mu o da bir tekme içerde şimdiden başlamış maçlar
bir de elini ağzına götürdü parmağını emmeye başladı o kadar şirin geldi ki

kızlar benim sağ ayağım dobi gibi oldu şişti ya soldaki ayağım normal de sağ çokşişik doktora söyledim tuzlu yeme dedi bana tuzsuz yiyorum ama gitmiyor anlamadım düzelir dimi hamilelikten sonra

Ayy yavrum yaa doğunca resimlerini ekle hemen olur mu inşallah çabucak toparlanırsın kolay bir doğum olur Şimdiden ikisinide nasıl merak ettim
Zeyl de kızının resmini koymuş eşime de gösterdim içimiz içimizi yiyor burada aynı böyle olduk Bebek krizine girdim bugün bebek mıncıklamak istiyorum ya

kızlar benim sağ ayağım dobi gibi oldu şişti ya soldaki ayağım normal de sağ çokşişik doktora söyledim tuzlu yeme dedi bana tuzsuz yiyorum ama gitmiyor anlamadım düzelir dimi hamilelikten sonra

Bu oluşan ödemler şişlikler falan doğumdan sonra düzeliyor diye duymuştum ben.Kan akışı normale dönüyormuş çünü.

tamam canım evet zeylin kızı da maşallah çok güzel çok da güzel giydirmiş annesi allah nazardan korusun
ben nazardan çok korkuyom böyle nette yayınlamak korkutuyo bazen

tamam canım evet zeylin kızı da maşallah çok güzel çok da güzel giydirmiş annesi allah nazardan korusun
ben nazardan çok korkuyom böyle nette yayınlamak korkutuyo bazen

Bugün benimde aklıma geldi .Dedim hani biz gene maaşallah diyoruz dua ediyoruz ama kem gözlü insanlar görse falan allah korusun. İçi fena insan çok bu dünyada .Hele şu reklamlardaki çocuklar nazardan çatlatırlar inanki

canım bazı insanlar kötülük istemeseler bile nazar değdirebiliyormuş annem de çok söylüyor kızım hastaneden çıkmazsın diyor ,
bizim bir komşu var haziranda doğum yaptı kadının bebeğine nazar değdi galiba çünkü
bebek doğar doğmaz sarılığı yokken sarılık çıktı doktor anlayamadı çocuk komaya girdi sonra safra kesesi alındı daha bir aylık bile değildi ameliyattan 1 ay sonra bebek hastalandı enfeksiyon kapmış
geçenlerde de fıtık ameliyatı olackmış dedi inşallah başka sorun olmaz
kadın artık bebeğini evde karantinaya almıştı kimseye göstermiyordu
ama maşallah bebeği çok güzeldi

Zeyl teşekkür ederim canım zapzup da söylemişti zaten Bugun baktım ama kalmamış daha bulurum belimi saglık olsun :) Kızın cok güzel gercekten görünce ben de zaman çabuk geçsin de Ela kızıma kavuşayım istedim .... Cok da güzel bilgiler verip cesaretlendirmissin inşallah kolay doğumlar yasarız ...

kızlar tüm yazdklarınızı okudum...kayınvalıdem geldı..emırle oynuyor halen..hiç bıtmıyor emırın oyunlarııı...
belgunnn..senınde kayınvalıden gelmdı..ha bugun ha yarın..maşallh çok işi var galıba memlekette..
bende annen gıbı evı yaldım yuttum...camasır sepetınde kırlı 1 camasır yok..yıkandı ütülendı...
çunku annenın dedıgı gıbı laf olmasın..sonrası ona aitt...
yenı bebek gelmıs topıge..hayırlı ugurlu olsun...yıne bır kız..kızlar acelecı galıba....
ve yıne normal dogum.maşallah çatır çatır dogurmuslar..darısı basımıza inşallah....
gulşen doktorun açılmadan bahsetmemıs hıçç
..genelde 2 hafta kala 1 cm açılma olabılıyor..
inşallah hemen açılır saçılırsın dogumda..

zapzupppp....makına alırsın ınşallh ıstanbuldan..kızının fotograflarını bol bol cekersın canım...

başka da okudum ama alıntı yapmayınca unuttum bak şimdii :26:

elıf de gelmıs....kızını buyutmekle mesgul...allahım bızede o gunlerı nasıp ett

hayrancıgım 1 ocaktmı dogurcan gıbı hıssedıyorsun...
keske beımde ıçıme dogra soyleee dogurcagım gun...hiç fıkrım yok....:26:
dedıgınız gıbı aniden gelcek benım belırtıler sanırsamm..

Son düzenleme:
canım ınşallah normal dogumla kavuşuruz bebeklerımıze...hayırlısı olsnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…