- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.421
Merhaba kızlar perşembe günü doğum yaptım akşam.
Normal yolla 3300 50cm pamuk gibi bi kız dünyaya getirmeyi nasip etti Rabbim
Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de
İşte bu da Zeynep kız
Kızlar facebookta grubumuz var mı ocak anneleri olarak?
benim çalıştığım yerde bir kadın var ikiz hamileymiş bebekleri tam 5 kilo doğmuş ve kadın 120 kiloolmuş çok şaşırmıştım hem de kadın normal doğurmuş mucize gibi bir şey
Ya ben bi de şeyi çok merak ediyorum :26: Bebeklerin ikiz ya şimdi ağırlığın daha fazla arttı senin.Bu bacak ağrıların bel ağrıların tek bebeğe göre iki kat fazla mı oluyor? :26:
canım tek gebeliği bilmiyorum ama yürümek çok zor geliyor bana bi de şeyim çok ağrıyor sağımdan soluma dönerken bacaklarımı zor kapatıyorum bel ağrım şimdi bile çok zor kalkıyorum yerimden
canım benim de ailemde de var annemin tarafından millet hep soruyor tüp bebek mi diye yok diyom ben deVay bee maaşallah.Benim eşim ikiz bebeğimiz olsun çok istiyordu :26: Bende çok korkuyordum ikiz olursa diye.(Ailede var çünkü.) İkiz hamilelikte böyle herşey iki kat artacak gibi geliyordu. İki kat fazla yerim,iki kat fazla ağrım olur falan diye korkuyordum :26: Allah sabrını kolaylığını veriyor demekki
doğrudur canımbu yazdıklarının hepsi bende de var canımm
canım yalnız düzenli kremlenmeme rağmen baldırlarımda bile çatlaklar oluştu bu da ağırlığın ne kadar fazla olduğuna işaret hani kiloları da az değil çok çok da abartılı kiloları yok ama ortalam değerlerde gidiyorO zaman bu ağrılar falan kişinin büyesine göre değişiyor demekki :26: Sayıya değil :26: Bende de tık yok :26: Bi tek geçen aydan önce magnezyum ilacım yokken çok kramplarım ve durmak bilmeyen bel ağrılarım vardı o da geçti kuş gibi hafififmGerçe ben hiç evden dışarı çıkmıyorum.Çıktığım zamanlar iki adımda bi kasıklarıma kramp giriyor sonra yavaşlıyoruz geçiyor. Ama şimdilik herşey yolunda allaha şükür
canım benim de ailemde de var annemin tarafından millet hep soruyor tüp bebek mi diye yok diyom ben de
her şey iki kat oluyor gerçekten zapzupcum gece taraken 6 yastıkla yatabiliyorum ona da yatmak denirse oturarak uyuyorum sağa yatsam sağdaki bebe tekmeliyo sola yatsam soldaki bebiş tekmeliyo özledim uykuyu her gün 3 ya da 4 saat anca uyuyabiliyorum uykusuz geceler benim için başladı bile benim için tek önemli olan şey 3 saatte olsa yatark rahat rahat uyumak
zapzup canım zaten doktor muayenemizde doktor ultrasonla bakarken bir tekme attı nasıl tekmelediğini gördük acayip güldük resmen tekmeleri kardeşine savuruyor garipim o da boş durur mu o da bir tekme içerde şimdiden başlamış maçlarAyy evet ya onların tekmeleri birbirine çarpıyor mudur ki biri uyurken diğeri uyansa diğerinide uyandırır Allahımm hiç uyumazlar bıdık bıdık iki tane Allah kolaylık versin zorluğu da mutluluğuda x2 oluyor desene Benim kızım bile fıkır fıkır yatağın üstünde hopluyor.İki tane olduğunu düşünüyorum .Biri sağa gitmeye çalışır biri sola fokur fokur olur karnın
kızlar benim sağ ayağım dobi gibi oldu şişti ya soldaki ayağım normal de sağ çokşişik doktora söyledim tuzlu yeme dedi bana tuzsuz yiyorum ama gitmiyor anlamadım düzelir dimi hamilelikten sonraAyy evet ya onların tekmeleri birbirine çarpıyor mudur ki biri uyurken diğeri uyansa diğerinide uyandırır Allahımm hiç uyumazlar bıdık bıdık iki tane Allah kolaylık versin zorluğu da mutluluğuda x2 oluyor desene Benim kızım bile fıkır fıkır yatağın üstünde hopluyor.İki tane olduğunu düşünüyorum .Biri sağa gitmeye çalışır biri sola fokur fokur olur karnın
zapzup canım zaten doktor muayenemizde doktor ultrasonla bakarken bir tekme attı nasıl tekmelediğini gördük acayip güldük resmen tekmeleri kardeşine savuruyor garipim o da boş durur mu o da bir tekme içerde şimdiden başlamış maçlar
bir de elini ağzına götürdü parmağını emmeye başladı o kadar şirin geldi ki
kızlar benim sağ ayağım dobi gibi oldu şişti ya soldaki ayağım normal de sağ çokşişik doktora söyledim tuzlu yeme dedi bana tuzsuz yiyorum ama gitmiyor anlamadım düzelir dimi hamilelikten sonra
Ayy yavrum yaa doğunca resimlerini ekle hemen olur mu inşallah çabucak toparlanırsın kolay bir doğum olurŞimdiden ikisinide nasıl merak ettim
Zeyl de kızının resmini koymuş eşime de gösterdim içimiz içimizi yiyor burada aynı böyle oldukBebek krizine girdim bugün bebek mıncıklamak istiyorum ya
ay inşallah ayakkabılarım bile çok sıkıyor artıkBu oluşan ödemler şişlikler falan doğumdan sonra düzeliyor diye duymuştum ben.Kan akışı normale dönüyormuş çünü.
tamam canım evet zeylin kızı da maşallah çok güzel çok da güzel giydirmiş annesi allah nazardan korusun
ben nazardan çok korkuyom böyle nette yayınlamak korkutuyo bazen
Bugün benimde aklıma geldi .Dedim hani biz gene maaşallah diyoruz dua ediyoruz ama kem gözlü insanlar görse falan allah korusun. İçi fena insan çok bu dünyada .Hele şu reklamlardaki çocuklar nazardan çatlatırlar inanki
canım ınşallah normal dogumla kavuşuruz bebeklerımıze...hayırlısı olsnn..Zeyl teşekkür ederim canım zapzup da söylemişti zaten Bugun baktım ama kalmamış daha bulurum belimi saglık olsun :) Kızın cok güzel gercekten görünce ben de zaman çabuk geçsin de Ela kızıma kavuşayım istedim .... Cok da güzel bilgiler verip cesaretlendirmissin inşallah kolay doğumlar yasarız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?