- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.401
denizcim aynen ben de penguen gibi yürüyorum eşim bile dalga geçiyor artık bozuluyorum bazen ya kızlar ben 20 kilodan fazla aldım 44ten 65e çıktımZeyl bilgiler için sağol normalde bende sabırla bekliyordum ocak da olur diye ama doktorum heran olabilir yılbaşını bile beklemez diyince heyacanla bekler oldum eşim bile saat başı arıyor kendini nasıl hissediyorsun diye kaynanamda geleyim istersen diyor oda evinde haber bekliyor annem 5 dk bile yalnız bırakmıyor bir aşağı iniyoruz bir yukarı çıkıyoruz beraber tatlı heyacanlar ama hoşuma gidiyor bu ilgide
belgüüüün evet canım resmen penguşşşş olduk eşim çok gülüyor öyle yürüdüğüm zaman
canım senin ikiz gebelik normaldir ben 8 kilo aldımdenizcim aynen ben de penguen gibi yürüyorum eşim bile dalga geçiyor artık bozuluyorum bazen ya kızlar ben 20 kilodan fazla aldım 44ten 65e çıktım
canım bende yazmıştım ama yine yazayım :) tekrar gözünüz aydın uzun ömürlü hayırlı evlat oslun kızınMerhaba Kizlar ,
gerci öbür topige yazdim ama buraya da yazayim insan avaz avaz bagirmak istioKizim Azra Ilsu´m dünyaya geldi. Pazar günü normal dogumla 2,5 hafta erkenden hayatimza katildi güzel kizim.
Sakin hic korkmayin nomal dogumdan !!!! Allah herseyin sabrini gücünü verio. Kizimin dogusuna sahit olmak onun ilk sicakligini gögsumde hissetmek herseye deger. Hani derler ya dogunca bütün acilar unutuluo die aynen öyle valla. Kizim dogdu yatrdilar gögsüme ve agrilar bi anda kesildi sanki saatlerce agri ceken ben degildim de baskasiydi. En güzelide aglayan melegim sesimi duyunca hemen susup yüzünü bana cevirip yüzüme bakmasi hic bitmeyecek bi askin basladigi saniyeydi. En yakin zamanda dogum hikayemi de yazicam insallah . Suan internet olmadigindan ancak anneme geldigimde yazabiliroum.
Kizlar allah herkese nasip etsin tez zamanada yavrularina kavusturun.
Öpüldünüz
biraz yürüdük geldik başta iyiydi ama sonradan altan ağrım olmaya başladı penguen gibi yürüyorum :))
Merhaba Kizlar ,
gerci öbür topige yazdim ama buraya da yazayim insan avaz avaz bagirmak istioKizim Azra Ilsu´m dünyaya geldi. Pazar günü normal dogumla 2,5 hafta erkenden hayatimza katildi güzel kizim.
Sakin hic korkmayin nomal dogumdan !!!! Allah herseyin sabrini gücünü verio. Kizimin dogusuna sahit olmak onun ilk sicakligini gögsumde hissetmek herseye deger. Hani derler ya dogunca bütün acilar unutuluo die aynen öyle valla. Kizim dogdu yatrdilar gögsüme ve agrilar bi anda kesildi sanki saatlerce agri ceken ben degildim de baskasiydi. En güzelide aglayan melegim sesimi duyunca hemen susup yüzünü bana cevirip yüzüme bakmasi hic bitmeyecek bi askin basladigi saniyeydi. En yakin zamanda dogum hikayemi de yazicam insallah . Suan internet olmadigindan ancak anneme geldigimde yazabiliroum.
Öpüldünüz
Merhaba Kizlar ,
Öpüldünüz
benim kayınvalidem hayatta olsaydı böyle bir şikayetim olmazdı
kayınvalidem ben 5 aylık hamileyken vefat etti
hamileliğimde bile canı çıkacaktı nerdeyse eşime tembihliyolardı sakın iş yaptırma eşine diye
eşim elimi değdirmiyor kayınpederim şimdi aynı tembihi yapıyor eşime bir de sen yap spor olur sana diyor
maşallah eşim de beceriklidir bu konuda erkeklerin ev işleri konusunda becerikli olmaları gerçekten çok öneml,ymiş normalde ben eşime yaptırmam elimden geldiği kadar kendim yapmak isterim ama bebeişlere zarar gelse tüm ailesi beni suçlayacak diye kendi annemler de öyle bu sebeple bir çok işimi yapamıyorum
ne kdar süre yürüyosun denizcim, bi de sen baştan beri hep yrüyodun degil mi??
evet canım başlarda hep yürüyordum sonra kanamam olmuştu ya o ara bıraktık genelde dinlendim buraya taşındığımızdan beride her öğlen eşimin iş yerine doğru yürüyorum çok uzak değil ama o bile yetiyor sanırım bazende annemle çıkıyoruz yolu uzatıyoruz dönüşte ama çok uzak mesafe yürümüyorum eskisi gibi
yürüyüş çok ii ama dediğin gibi kısacık bir mesafe bile yoruyor artık:)
bebişin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünMerhaba Kizlar ,
Öpüldünüz
ay 8kilo mu maşallah ne güzel ben de tekil gebelik olsaydım acaba ne kadar alırdımcanım senin ikiz gebelik normaldir ben 8 kilo aldım
canım bende yazmıştım ama yine yazayım :) tekrar gözünüz aydın uzun ömürlü hayırlı evlat oslun kızın
bir normal doğum daha...öle güzel yazmışsın ki gözlerim doldu...gözün aydın bahtı güzel olsun inş maşallah süpanallah..allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza...
başınız sağolsun..eşinede maşallah allah razı olsun yapıyormuş sana yardım ediyor ne güzel..
Merhaba Kizlar ,
Öpüldünüz
kızlar benim bebişler sanki ocak 1de doğacakmış gibi geliyor bana içimden bir ses hep bunu söylüyor
zaten amcaları da ocak 1 doğumlu
Olabilir belki canım seninkiler ikiz ya zaten normalden erken doğar herhalde büyük ihtimal dimi :26: Kasılmaların falanda başladıysa olabilir ama ben 10 ocakta doğum yapacakmışsın sen gibi hissediyorum .
zap zup canım benim normalde doğum tarihim 31 ocak ya da 1 şubat ama doktor sen 36. haftada doğum yaparsın demişti 36. haftanın bitişi 2 ocağı buluyor eğer açılmam olmamışsa en geç 10 ocakta olur demişti doktor bakalım artık
Olabilir belki canım seninkiler ikiz ya zaten normalden erken doğar herhalde büyük ihtimal dimi :26: Kasılmaların falanda başladıysa olabilir ama ben 10 ocakta doğum yapacakmışsın sen gibi hissediyorum .Mugecanın kızı olacağını tahmin etmiştim belki bu sefer de doğru çıkar hislerim :26:
HHayırlısıyla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etisn canım.Hayırlı zamanda gelsin bebişlerin.
amin canım kasılmalarım başlamadı benim henüz sancım falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?