- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.361
canım bebiş iyi olsunda gerisi halloluyor... 4e kadar normal dogum yaptırıyorlarmış ilk dogumda.. inşallah kolay bir doğum olur..
canım senin biraz zr geçiyor sanırım...aman nazar değmesin ben hiç sorun yaşamadım...ilk iki gün zaten uyusuklugu geçmedi dikiş yerlerimin ilk bir haftada agrı kesici aldım günde iki kez. hiç agrım sızım olmadı.. dogumdan itibaren daha hiç yatmadım herşeye aynı şekilde devam.. sadece bazen yanlışlıkla bi yerlere çarpıyorum o zaman acıyor oda dayanılmayacak bişey olmuyor.. ama her vücudun tepkisi ayrı olur derler.. heleki öksürük muhtemelen kabustur.. ilk gün ben iki kez hapşurdum coook canım yandı.. arada öksürme gelince cok canım yanıyordu ama allahtan hasta filan değildim suyla geçiştirdim öksürüğü filan.. cok zorlama sen kendini yanında surekli sana yardım edicek birilerini bulundur.. en kısa zamanda iyi olursun inşallahh
eliff benim bu arada en büyük derdim gögüs uclarımmmmmmmm ayyyy ciğerim sökülüyo emzirirken
kontrolden geldim haberler pek iyi değil çok şükür oğlum iyi ama benim tansiyon çok yüksek çıktı doktor ilaç verdi. günde 2 kere tansiyonunu ölç eğer 2 gün böyle yüksek olursa gel hemen doğurtalım dedi :S böyle bişi beklemiyodum ben ya. neyseki oğlum ii . ama doktor biraz kilolu dedi. 3 buçuğu geçmiş. böyle giderse 4 ü bulur buda seni ilk doğumda zorlar dedi offf. kafam allak bullak bakalım ne olacak.:18:
Geçmiş olsun canım korkutmak gibi olmasın ama biliyosundur sen de hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli biraz o yüzden dikkat et kendine...Benim bebğim de kilolu biraz bana da aynı şeyleri söyledi doktorum ama sezeryan da olsa bebişlerimiz iyi olsun da bence doğum şekline çok takılmamak lazım...
Hakkımızda hayırlısı artık...
kızlar biraz gecmişe göz gezdirdim.. herkezde ayrı bir telaş:))))))) şükür biz atlattık:))) darısı bkleyen herkezin başına..
belgüncüm her girdiğimde bu kız hala dogurmadımı diye düşünüyorum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım..
şirvancım cok yormuşsun belli kendini aman dikkat et kızınada enerjin kalsın:))) biz daha mevlüt telaşına girmedik ne zaman yapsak karar veremedik.. birkaç hafta daha bekleyelim bakalım:) tecrübeli olarak senden bilgileri alırız..
sarılıktan bahsetmişsiniz kızlar.. ben dogumdan sonra bebişe kaşıkla su verdim hergünde 2 kaşık veriyorum.. suyun sarılıktan korudugunu bircok yerde duymuştum doktorumuzda verebilirsin demişti.. bebişim cok uzun uyumasına ragmen sarılık olmadıbelkide suyun etkisi olabilir diye düşünüyorum...
bugun benimde gelen gidenim var.. bir posta misafirlerim yeni gitti, yarım saat sonra başka birileri gelicek aksamada eşimin ortagı gelicek eşiyle.. aksi gibi bugunde annem yok yanımda.. o burdayken kimse gelmez kadın ne zaman gitse ev boş kalmaz nasıl iştir bu anlamadım:)
bu arada uzun ugraslardan sonra kızıma doktor buldum artık ayda bir doktor kontrollerimiz başladı.. iki gün önce gittik.. herbişeyine baktı kuzuşumun hersey yolundahastanede dogum yaptıgımda kalca filmi cekmek ve işitme testi yapmak istemişlerdi kendi dogum doktorumda yaptırma şimdi ticari seyler bunlar daha sonra cocuk doktorun gerek görürse yaptırırsın demişti.. testlerde 500tl tutuyodu.. neyseki yaptırmadık cocuk doktoruna gittigimizde doktor kendi yaptı işitme testi ve kalça kontrolü hiç gerek yok iyiki yaptırmamışsın dedi... aklınızda bulunsun..
kızlar geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya cok fırsatım olmuyor.. ama aklım hep sizle:) herkezler kendine cok iyi baksın:))
oo maşallah 34 günlüksün ve temizlik mi yaptın? Eskisi gibi rahat hareket edebiliyo musun? Benim 18gün oldu ve halen zorlanıyorum hareket ederken ve ağrım oluyo. Normal mi bilmiyorum. Doktor normal olduğunu söyledi ama garip, sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyo. Eğilirken zorlanıyorum, fazla da eğilemiyorum zaten. Arabada çok sallanıp çukura fln girince canım yanıyo, sağıma ve soluma rahat yatamıyorum yerleşene kadar çok zorlanıyorum, yataktan kalkmak da öle. Kızımı uzun süre kucağımda yatay tutamıyorum içim ağrıyo, ağır kaldıramıyorum. Kanamam devam ediyo az az seninki de devam ediyo mu? Kusura bakma çok soru sordum ama iyileşme sürecim öksürüktü, hastaneydi derken çok uzadı gibi geliyo bana o nedenle merak ediyorum.
canım herbişeyi denedim.. lansinohuda sürekli kullanıyorum ama bende bi işe yaramadı.. doktor yeni bi krem verdi lansinohun yanı sıra bunuda kullan dedi.. deniyorum ama bi etki yok hala resmen sızlıyor ve emzirmek işkence haline geliyor
Benimde oğlum dünyaya geldi arkadaşlar. 5 ocak saat00 de bekleyen herkese sabır ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Nomal doğum sabır işi imiş onu anladım.
Ben ayva çekirdeklerini gül suyuna koydum kullanmaya başlıycam daha 21 günüm var ama ilaçlar bir ay öncesinden kullanılıyor ya belki bu da fayda eder diye düşündüm bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?