2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh hunny de doğurmuş.çok şükür,allah anali babalı büyütsün minik keremi.diğer bütün arkadaşlara da geçmiş olsun,bebisleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah DARİSİ BAŞİMA ARTİK:)

Adilemir Tebrik ederim.. Dilekti zannedersem ismin canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Benim ikinci daha kolay oldu birinciye göre.Belki de ilki çok zor olduğu için bana öyle gelmiştir.

Selam kızlar,

doğuran herkese hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benide canım sıkkın doktoruma gittim bu gün almanyaya gitmiş bizde eşine gideris dedik pazartesi eşim tutturdu bu gün git doktora bu gün doktorun eşi yok ve ben bilmediğim doktora gitmek istemiyorum sinir etti çok canım sıkıldı şimdi doktora gitmezsem bebeğe bişiy olcakmış hissi kapladı içimi hep bunu yapmayı başarıyor kendimi suçlu hissettiriyor bana

canım doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürler versin. darısı başımıza artık:) sen tecrübelisin bu doğum sancılarını tarif edebilirmiisn. ben geceden beri çok ağrı çekiyorum karnım sürekli sertleşip duruyo 5 dk da. bi de adet olcam gibi kasıklarım ağrıyo belime vuruyo. doktordan geldim şimdi nst de 2 kere maksimum 70 e çıktı. bikaç kere de 60 lara. ama yeterli değil galiba. sancı bumudur? buna mı benzer? benim gibi ilk defa hamilelik yaşayanlara biraz anlatabilirmisin:) ne çok soru sordum senin işin başından aşkındır şimdi. uygun olduğun bi ara cevaplarsan çok sevinirim.

slm kızlar

KIZIM DEFNE BUĞLEM 7 OCAK 00.20 DE NORMAL DOĞUMLA 3380 GR 48 CM OLARAK 39+3 TE DÜNYAYA GELDİ

MİSAFİR VAR PEK GİREMİYORUM
ALLAH HEPİNİZE YARDIM ETSİN OLMAYANLARA BU DUYGUYU TATTIRSIN
ÇOK MUTLUYUM

Canım hadi gözün aydın kavuşmuşsun meleğine.Çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hadi bakem,özlenen2010 ve asy_ doğum tarihleriniz belli olmuş.Hayırlısı olsun.Ben de aynı gün doğum yapıcam.5 kişi olduk.Salı günü çok bereketli olacak,topiğimiz bebiş dolacak:)

Ay ben de 13 ocak perşembe günü kısmet olursa doğum yapacağım.sezeryan olacak mecbur bebek iri dedi doktor.Aman sağlıklı olsunda kızım hayırlısı artık. Nil'e kavuşacağız inş.:87:

herkeslere selamlar,

bizimde kontrolümüz vardı benim tembel kızımın başı hala yukarda sanırım sezeryan olucam bnde mecburen.perşembeye kadar dönmezseki bu çok zor bi ihtimalmış 38. haftadan sonra çok nadir dönermiş,sezeryanla doğum yapıcam.başından beri hep normal istemiştim ama napalım kızım iyi olsun yeterki.

herkese merhaba
ben 5 ocak günü oğlum ardayı kucağıma aldım çok şükür.şuan ikimiz de iyiyiz,sezaryen olduğu için ameliyat yerleri biraz acıyor haliyle,onun dışında çok önemli problemlerimiz yok.
doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun,geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün arda bebeğimizi.

merhabaaa hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyordum ama yeni kayıt oldum 3.hamileliğim diğerleri normal oldu şu an 36hafta 1 günlük ama yavrumun kafası 40 haftalık gözüküyor bu sebeplede sezaryan olmamı öneriyo dr. ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan varmı

canım öncelikle hoşgeldin aramıza..

hiçbir fikrim yok ama istersen bide başka bi doktora danış.

pazartesi kontrolum var kesinleşirse bende başka bir dr.ultrasona girmek istiyorum ölçümlerde bi yanlışlık olabilirmi diye ayrıcA TEŞEKKÜRLER ENDİŞELİ GÜNLER YAŞIYORUM SONLARA YAKLAŞTIKCA GÜNLER GEÇMİYOR ARTIK GELSE NE İYİ OLUR

merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum.28 ocak 2010 saat 16.20de bebeğim dünyaya gözlerini açtı sağ salim şükürler olsun:)38+2de sezeryanla alındı.doktorum 4 kilonun üstünde die die saolsun sezeryan yaptı ben 4.5 kilo beklerken bebişim 3.700 dogdu.neyse sağlıklıya başka bişi istemem:)dünyanın en güzel varlığı bnm gözümde.vaktin nasıl geçtigi anlaşılmıyor bile:)Rabbim isteyen herkese nasip etsin.hayatım çok farklı bi anlam kazandı yaaa.anlatamam mutlulugumuuuuuu:)

nurayaz ve papatya prenses gözünüz aydın canlar.Allah analı babalı büyütsün.
ece78 seninde maşaallah bebişine.sağlıkla alırsın inş kucağına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…