- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.401
merhaba kızlar..ben gıremez oldum pek..kayınvaldem yanımda..onun yanında gıremıyorum..
ıyıyız..
dogum kolay degıl tabıı..
ıkıncıler daha kolay olur derlerdı..aynı oldu..ılk dogum kadar..
12 saat sancım oldu..sunı sancıya gerek kalmadı...
kendı sancılarımı 11 saat cektım..bagırmama gerek kalmadı..oflaya sızlaya atlatmayı basardım sancıları...
daha ılk baslarda sacım varken ebe gece 3-4 gıbı dogurursun dedı..saatıme baktım saat akşam olmak uzere 6..allahım dedım yandımmmmm....zaman nasıl gecer bu sancılarla
ve sancılar gıderek arttı..ama benı avaz avaz bagırtmadı..ofladım sızladım...atlatmayı basardım..allah dayanma gucu verıyor..zaman su gıbı akıp gıdıyor..anlamıyorsunn..
ama son 1 saat acılmam 7-8 cm.ıken dogumhaneye alındım..muayene sonrası kalkamadım..agrım arttı.kakmak ıstemedıgımı soyldımm.tamam yat dedı ebeler..ama basladılar karnıma masaja..kuşumada masajj..
ayyy dıyorum rahat bırakın benı..sancılarım arttı masajlarla ..nefes alamıyorum sancı arası yok..her an sancım var.....
sonra 1 saat dogumhanede boyle gectı.. zorlandım o 1 saat..ama ebelere çok guvendım..allah raz olsun sonunda dogdu..allah herkese nasıp etsın...
merhaba kızlar..ben gıremez oldum pek..kayınvaldem yanımda..onun yanında gıremıyorum..
ıyıyız..
dogum kolay degıl tabıı..
ıkıncıler daha kolay olur derlerdı..aynı oldu..ılk dogum kadar..
12 saat sancım oldu..sunı sancıya gerek kalmadı...
kendı sancılarımı 11 saat cektım..bagırmama gerek kalmadı..oflaya sızlaya atlatmayı basardım sancıları...
daha ılk baslarda sacım varken ebe gece 3-4 gıbı dogurursun dedı..saatıme baktım saat akşam olmak uzere 6..allahım dedım yandımmmmm....zaman nasıl gecer bu sancılarla
ve sancılar gıderek arttı..ama benı avaz avaz bagırtmadı..ofladım sızladım...atlatmayı basardım..allah dayanma gucu verıyor..zaman su gıbı akıp gıdıyor..anlamıyorsunn..
ama son 1 saat acılmam 7-8 cm.ıken dogumhaneye alındım..muayene sonrası kalkamadım..agrım arttı.kakmak ıstemedıgımı soyldımm.tamam yat dedı ebeler..ama basladılar karnıma masaja..kuşumada masajj..
ayyy dıyorum rahat bırakın benı..sancılarım arttı masajlarla ..nefes alamıyorum sancı arası yok..her an sancım var.....
sonra 1 saat dogumhanede boyle gectı.. zorlandım o 1 saat..ama ebelere çok guvendım..allah raz olsun sonunda dogdu..allah herkese nasıp etsın...
herkese merhaba
ben 5 ocak günü oğlum ardayı kucağıma aldım çok şükür.şuan ikimiz de iyiyiz,sezaryen olduğu için ameliyat yerleri biraz acıyor haliyle,onun dışında çok önemli problemlerimiz yok.
doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun,geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
merhabaaa hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyordum ama yeni kayıt oldum 3.hamileliğim diğerleri normal oldu şu an 36hafta 1 günlük ama yavrumun kafası 40 haftalık gözüküyor bu sebeplede sezaryan olmamı öneriyo dr. ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan varmı
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün arda bebeğimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?