- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.381
Gribimde iyice arttı kızlar doğum öncesi ateşim çıkıyor boğazım yanıyor babanem bana bulaştırdı hastalığı iyileşti sinirden kuduruyorum .Halsizim diyorum boğazım aciyor yarın doktora gidince ilaç verir birşey olmaz diyor rahat rahat doğum zamanım gelmiş hasta etti beni ayy ne sinir oluyorum anlatamam
Dr dan geldik bizde.36 hafta 1gunluk olduk.kizim 36hafta5gunluk gorundu ultrasonda.2950 gr olmusboyu da 3 hafta onden gidiyor.39 hafta gorunuyor boy olarak ama ben de180cm boyundayim.nst ye girdik.adet sancim vardi yine girdgimde ama nst de hic sanci cikmadi.demek yalanci sancilarmis cektigim.dr um sezaryan olmasina ragmen 39 haftayibekleyelim cigerleri iyice gelissin diyor.ama bne 38 de alin ne olur ddim.bakalim ne olacak?????
Dr dan geldik bizde.36 hafta 1gunluk olduk.kizim 36hafta5gunluk gorundu ultrasonda.2950 gr olmusboyu da 3 hafta onden gidiyor.39 hafta gorunuyor boy olarak ama ben de180cm boyundayim.nst ye girdik.adet sancim vardi yine girdgimde ama nst de hic sanci cikmadi.demek yalanci sancilarmis cektigim.dr um sezaryan olmasina ragmen 39 haftayibekleyelim cigerleri iyice gelissin diyor.ama bne 38 de alin ne olur ddim.bakalim ne olacak?????
Merhabalar kızlar... Ben de 5 Ocak saat 14.38 de acil sezeryanla doğum yaptım.. doğum hikayemi paylaşırım..
Masallah sizinkine deMaşallah canım bebeğine benim de kızımın boyu 3 hafta öndeymis ben cok uzun değilim ama esim 185 babasına benzemiş heralde bizimki de :)
Tesekkurler.kizim 49'cm dogmustu ama simdi 2 yasinda.tum yasitlarini gecti.genetik bisi.ben benim kadr uzun olmalarini istemem .gerci saglikli olsunlarda insallah.uzun olunca kiyafet ayakkabi hersey zor bulunuyor.maşallahh oğluşuna ececim
anne baba uzun olunca bebişte uzun oluyor.
hakkında hayırlısı canım.
Merhabalar kızlar... Ben de 5 Ocak saat 14.38 de acil sezeryanla doğum yaptım.. doğum hikayemi paylaşırım..
Masallah sizinkine deartk zaman daha cabuk gecsin istiyorum.esimde kizimla ayni tarih olsun 26 ocak diyor.bakkalim ne olacak
kızlarrrrr bı dogum haberı daha vereyımmm güldeniimm (hunny) canım arkadasım cennet kokulusunı kıcagına almıs gece 12 bucukta normal dogumla dogumu kolay gecmıs hepınıze selamı var ıyıymıs konustuk sımdı. Allah melegıne uzuuun saglıklı omurler versın analı babalı büyüsün böyle haberler vermek ne güzelmıs bursalı arkadaslarımın haberını vermek bana nasıp oldu hep=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?