2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zapzupcum eşinden ayrı olduğun için ve hamileliğin son zamanları
olduğu için herşey seni huzursuz ediyordur.
bende yaşıyorum onu son günler inan eşimin her hareketi bana
batıyor.herşyde alınganlaşıyorum.

senin için tabi daha zordur eşinden kendi düzeninden uzak kalmak
Allahım yardım etsin.

maşallahh oğluşuna ececim
anne baba uzun olunca bebişte uzun oluyor.

hakkında hayırlısı canım.

Maşallah canım bebeğine benim de kızımın boyu 3 hafta öndeymis ben cok uzun değilim ama esim 185 babasına benzemiş heralde bizimki de :)

Maaşallah bebeğine canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin ben kısayim babasıda kısa kızımın kızımda minicik

maşallahh oğluşuna ececim
anne baba uzun olunca bebişte uzun oluyor.

hakkında hayırlısı canım.
Tesekkurler.kizim 49'cm dogmustu ama simdi 2 yasinda.tum yasitlarini gecti.genetik bisi.ben benim kadr uzun olmalarini istemem .gerci saglikli olsunlarda insallah.uzun olunca kiyafet ayakkabi hersey zor bulunuyor.

Masallah sizinkine de artk zaman daha cabuk gecsin istiyorum.esimde kizimla ayni tarih olsun 26 ocak diyor.bakkalim ne olacak

Ben normal doğum istiyorum ama kızım 26sında doğar belki diyorum çünkü biz 26 sında tanıştık tesadufen 26sında nişanlandik 26sında evlendik eşim 26 yaşındaydı evlendiğimizde falan eşimin numarasi bile 26liydi ev numaramıza kadar belki kızımda 26sında doğar diyorum oyüzden

İyi akşamlar, ben uhanın ablasıyım.4 ocakta kızımız Tanem Su dünyaya geldi.Normal doğum diye gittik ama acil sezeryan oldu.İkisi de sağlıklı şu anda.
Uhan da yazar sanırım size.

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. darısı başımıza.

başım çok ağrıyor uyuyamıyorum bende..kızımın cicilerinin resimlerini çekebildim sonunda cici topiğine ekledim kızlar.. yarın kontrolümüz var dua edin. öptüm herkesi.

kızlarrrrr bı dogum haberı daha vereyımmm güldeniimm (hunny) canım arkadasım cennet kokulusunı kıcagına almıs gece 12 bucukta normal dogumla dogumu kolay gecmıs hepınıze selamı var ıyıymıs konustuk sımdı. Allah melegıne uzuuun saglıklı omurler versın analı babalı büyüsün böyle haberler vermek ne güzelmıs bursalı arkadaslarımın haberını vermek bana nasıp oldu hep=)

Aaaa Gülden de doğurmuş daha Dun konuşmuştuk Bursadanbi biz kaldık aynı gün doğursak diye ama o benden ondeydi zaten :) Ne güzel kavuşmuş yavrusuna cok tebrik ediyorum Allah anali babali büyütsün ...Bursa'dan bi ben kaldım sanırım darısı basıma artık :)

Ayy cok sevindim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ınşallah Bugün benimde kontrolüm var bakalım nasilmis kızım.Burnumun akıntısı da iyice arttı yutkunamiyorum bile bütün bitkisel şeyleri deniyorum çokta halsizim

Ayy cok sevindim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ınşallah Bugün benimde kontrolüm var bakalım nasilmis kızım.Burnumun akıntısı da iyice arttı yutkunamiyorum bile bütün bitkisel şeyleri deniyorum çokta halsizim

Ayy cok sevindim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ınşallah Bugün benimde kontrolüm var bakalım nasilmis kızım.Burnumun akıntısı da iyice arttı yutkunamiyorum bile bütün bitkisel şeyleri deniyorum çokta halsizım. Cok canım sıkılıyor öksürürken dışarı fırlayacakmis kızım gibi geliyor

Ayy inanmıyorum kızlar telefondan girdiğime hata veriyor göndermiyor sayfayı kapıyor yeniden açıp gönderdim bu seferde hepsini göndermiş .Kusura bakmayın mesaj göndermek bi dert telefondan

merhaba kızlar..ben gıremez oldum pek..kayınvaldem yanımda..onun yanında gıremıyorum..
ıyıyız..
dogum kolay degıl tabıı..

ıkıncıler daha kolay olur derlerdı..aynı oldu..ılk dogum kadar..
12 saat sancım oldu..sunı sancıya gerek kalmadı...
kendı sancılarımı 11 saat cektım..bagırmama gerek kalmadı..oflaya sızlaya atlatmayı basardım sancıları...
daha ılk baslarda sacım varken ebe gece 3-4 gıbı dogurursun dedı..saatıme baktım saat akşam olmak uzere 6..allahım dedım yandımmmmm....zaman nasıl gecer bu sancılarla
ve sancılar gıderek arttı..ama benı avaz avaz bagırtmadı..ofladım sızladım...atlatmayı basardım..allah dayanma gucu verıyor..zaman su gıbı akıp gıdıyor..anlamıyorsunn..
ama son 1 saat acılmam 7-8 cm.ıken dogumhaneye alındım..muayene sonrası kalkamadım..agrım arttı.kakmak ıstemedıgımı soyldımm.tamam yat dedı ebeler..ama basladılar karnıma masaja..kuşumada masajj..
ayyy dıyorum rahat bırakın benı..sancılarım arttı masajlarla ..nefes alamıyorum sancı arası yok..her an sancım var.....
sonra 1 saat dogumhanede boyle gectı.. zorlandım o 1 saat..ama ebelere çok guvendım..allah raz olsun sonunda dogdu..allah herkese nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…