- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.521
kızlar yarın eltimin kızınıda alıp gezmeye gideceğim.1 yaşında henüz onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum annesi olmadığı için hep gözümün önünde olsun istiyorum.ama oynarkende çok yoruluyorum bir zararı olur mu acaba bana CADIARZU
kızlar yarın eltimin kızınıda alıp gezmeye gideceğim.1 yaşında henüz onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum annesi olmadığı için hep gözümün önünde olsun istiyorum.ama oynarkende çok yoruluyorum bir zararı olur mu acaba bana CADIARZU
eveett... allahın izniyle alırsam kucağıma ilk bebeğim olacak..
düşük tehlikesi nasıl geçio.bide geçince herşey normale dönüomu.cinsel ilişki falan ne biliym günlük hayat normale dönüomu.bndede warda tehlike
selam kızlarrr,
bugün nöbetçi olmama rağmen, öğrenci olmadığı için 2 saat kadar erken kaçabildim.
cinsiyet tahmini için de bir bölüm açmışsınız, emeğine sağlık deniz.
ben rüyalarımda falan hep erkek gördüm şimdiye kadar ve oğlum olacağını düşünüyorum. tuzlu ve ekşi yiyorum genelde ama normal tercihim de böyleydi zaten. ilginç bir şekilde iki gündür kızım olacak gibi geliyor. hiiiç farketmez ama sonuç olarak tahminim:erkek.
10 haftalık olmuşuz ama şu 28 haziranı da bir atlatsam iyice rahatlayacağım. 2li test, ense kalınlığı falan. geçen hamileliğim 13. haftada sonlandırılınca, onun öncesi ister istemez biraz tedirgin ediyor.
bu arada bebişimizin kalp atışlarını gördüğümüz gün dinleyebildik de. ama minnacık şeyin kalbi nasıl da güm güm atıyor, ben anlayamıyorum. bu gerçek bir mucize!
opuyorumnanaktandenizcim benim cinsiyet tahminimi de hemen yazmışsın ellerine sağlık
denizcim liste harika olmuş,ellerine sağlık.umarım yakında cinsiyetlerini öğrenebiliriz.artık bebeğim için alışveriş yapmak istiyorum :hulya:
o alışveriş konusu beni de delirtecek zor dayanıyorum 3 ay bitmeden alamayacağım hiç birşey dedim zaman geçmiyo öyle güzel şeyler var ki günlük alınabilir ama şimdiden hamilelikten itibaren yazmaya başlarsın
canım ben üstüne görme oldum adet oldum yani bebek 3 haftalık felan çıktı bebek beta hcg de 60 dı düşüktü çok adetim 5 gün süreredi benim bu sefer 5 gün az az geldi 5 günden sonra 5 günde baya artarak devam etti doktorda yatmamı söyledi 10 günden sonra kanama azaldı hatta kahve olmaya başladı kahve olunca tehlike azalıyo dediler beta hormonumda yükselmeye başladı ölelikle geçti gibi şu an 2 haftam kaldı doktor 2 hafta daha çok dikka et dedi ama artık yatmıyorum geziyorum ayrıca doktor 15 günde bir kontrol ediyor beni hala cinsel ilişki yasak 12. haftadan sonra tekrar değerlendiririz dedi cinsel ilişki düşük riski varken genelde yasak oluyor zaten bana doktorun dediği sen uyarıldığın zaman rahim kasılır dedi bebeklte bu kasılmadan dolayı tutanamayabilirmiş tabi normal gebelerde değil bana böyle dedi 3 ay bitince herşey normale döner dedi. İnşallah senini tehlikende geçer.
kızlar bnde yoktm kaç gündr mide bulantılarndan gelemedm işe ewdede net yok yattm hep..bugun biraz daha iiimm,geçmişide okudum.neler olmuş neler:ecrin_bebek:
ayy allahım sennle herşeyimiz ne kadr uyuo cnm ya bnmde alerjim war herkez bnmlede dalga geçiooo yawaş hapşur die kaydirigubbakcemile3
aynn bnmde ilk bebişim olucak.allahın izniyle.düşük tehlikem war biraz tedirginim o yüzdenboshayallersmile
günlük dediğim çok farklı renkli resimli ve resim koyma yeri var işte doğum bilgileri ilk fotoğrafı ilk hediyeleri ilk sözcüğü gibi genelde ilklerin yazıldığı şirin bişi
cnm bende kanama olmadı.bnm sadece kahwerengi akıntılarm war inş oda geçicek doktr içte kanama war dedi gördü oda.bakalm ne oluocak böle de hayat zor gerçektn
ay ben hiç öyle bişey görmedim ne güzelmiş bende ilk fırsatta arıyayaım vardır mutlaka herşeyde çok güzel al bence karar verde bir an önce :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?