- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.541
selam kızlarrrr
bende rüyamda ılk kız gördüm. gönlümden de kız geçıyor. denızcım eklermısın benıde ela ıstıyorum adını... :))
bende senı göremeyınce 2 gundur merak etmıstım. geçmiş olsun canım.
evet canım benzıyoruz :)) alerjın oldugunu söyledın mı doktoruna? acaba bısı yapmak gerekıyor mu?
canım D&R da var oraya bakabilirsin
canım şuan nekadarlıksın?
benim de dr. bebek aşağıda dedi işte. çok ayakta durmak çok yürümek yasak.. bizede dr. kesin ilişki yasak dedi..
ama düşüklerin en büyük etkenlerinden birisi de stres.. Çok dikkat et kendine ve sürekli pozitif düşün.. mesela ben bebişimle konuşurken göbeğimi seviyorum ve bebişim herşey yolunda diyorum.. Bu benide rahatlatıyor :)))):asigim:
ya kızlar sizdede baş dönmesi oluyor mu?bende bu aralar birde bu başladı hadi akşamları düşük hapı alıyorum o yüzden oluyor ya gündüzleri bile sarhoş gibiyim.:içelim: canım hiç yemek istemiyor.çoğu zaman mutfağa bile giremiyorum.öğünlerimi ya krakerle yada domates ekmekle geçiştiriyorum.çok nadir yemek yiyorum.bilmiyorumkismile
İnş bir an önce geçer ama kahve ise bence çok takma kafana doktor demiş ya geçer sanırım o yerleşirken olan kanamalardandır atlatırsın. bugünler geçsin bak nasıl mutlu olmaya başlayacaksın göreceksin
ÇİZELGESİ OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN LİSTEMİZİN ALTINDA NASIL YAPILACAĞINI DA EKLEDİM ORADAN YAPABİLİRSİNİZ kaydirigubbakcemile5
kızlar size iyi günler ben çıkıyorum yemek yapmam lazım geç bile kaldım kendinize iyi bakın bir iki gğn sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba.. az önce doktordan geldik.. bebeğim 6+4 haftalıkmış kalp atışlarını falan gördük her şey yolunda ama sol tarafımda 3cmye 4cm boyunda bir kistim varmış... doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı kiste tekrar bakmak için.. off biraz endişelendim acaba kist zarar verir mi bebeğe bir fikriniz var mı
canım ilk önce bebişin için çok sevindim gözün aydın kalp atışını duymuşsunalkisalkisalkiskist olayına gelince benimde 2,5 mm kist varmış sol yumurtalığımda ama dktr korkulcek bişi yok 3 ay sonra kendiliğinden geçer dedi bebeğede en ufak bi zararı olmaz dedi sen yinede kontrolünü aksatma canım geçmiş olsun benneyaptımkiarkadaşlar merhaba.. az önce doktordan geldik.. bebeğim 6+4 haftalıkmış kalp atışlarını falan gördük her şey yolunda ama sol tarafımda 3cmye 4cm boyunda bir kistim varmış... doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı kiste tekrar bakmak için.. off biraz endişelendim acaba kist zarar verir mi bebeğe bir fikriniz var mı
arkadaşlar merhaba.. az önce doktordan geldik.. bebeğim 6+4 haftalıkmış kalp atışlarını falan gördük her şey yolunda ama sol tarafımda 3cmye 4cm boyunda bir kistim varmış... doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı kiste tekrar bakmak için.. off biraz endişelendim acaba kist zarar verir mi bebeğe bir fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?