2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sizdede baş dönmesi oluyor mu?bende bu aralar birde bu başladı hadi akşamları düşük hapı alıyorum o yüzden oluyor ya gündüzleri bile sarhoş gibiyim.:içelim: canım hiç yemek istemiyor.çoğu zaman mutfağa bile giremiyorum.öğünlerimi ya krakerle yada domates ekmekle geçiştiriyorum.çok nadir yemek yiyorum.bilmiyorumkismile

walla bnde sormadm cnm ama geçicek zatn artık bahar bitio..senn nasıl gidio kanaman warmı leken kahwerengi

cnm ben 6+4 üm..bnde genelde pozitif olmaya çalışıorum hayırlısı neyse o olsun dua etmek iisi

gebelik halsizlik yapabiliyor belki o yüzdendir birde hızlı hareket ediyorsan yerinden kalkarken yavaş yavaş kalk bir belki azalır bolbol dinlenmeye çalış iyi gelir bence bende de halsizlik çoktu bu hafta canlandım daha yeni

ÇİZELGESİ OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN LİSTEMİZİN ALTINDA NASIL YAPILACAĞINI DA EKLEDİM ORADAN YAPABİLİRSİNİZ kaydirigubbakcemile5

denizcim ya ben yapıyorum ama formata uygun değildir yazısı çıkıyor. işyerinde belki kısıtlama getirmişlerdir. Akşam birde evden deneyeceğim...boshayallersmile

arkadaşlar merhaba.. az önce doktordan geldik.. bebeğim 6+4 haftalıkmış kalp atışlarını falan gördük her şey yolunda ama sol tarafımda 3cmye 4cm boyunda bir kistim varmış... doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı kiste tekrar bakmak için.. off biraz endişelendim acaba kist zarar verir mi bebeğe bir fikriniz var mı

bnce endişelenme cnm zaten çok önmli olsa doktr hemen bişeyler yapardı.dert etme bak ne güzel duymuşsun pıt pıtıda bn daha duyamadm pzartesi bi gelmio

canım kistler su anda hormonların etkisiyle en büyük hallerini alıyor, 3. aydan sonra küçülmeye başlıyor. benim de vardı önceki hamileliğimden önce 4 cm. daha sonra kendiliğinden yok oldu. nerede oldugunu söyledi mi dr? benimki tüpün etrafındaydı, hatta doktor "bu kadar büyük bir kistle iyi hamile kalmışsın" demişti. takip ediyorlar sadece. umarım seninki de ciddi bir soruna yol açmadan küçülür gider.

sol tarafımda idi canım ama heyecandan tam da hatırlamıyorum ki :) inş. küçülür gider bakalım 3 hafta sonra belli olacak... bebişimin kalbi nasıl hızlı çarpıyoırdu ayy çok güzel bir sey... tugce benim karından 6+4 iken göründü... bence seninkide görülebilir artık.. ama doktor da pazartesi gel demiş sana inş sen de görürsün

dolunay canım benimde bi fikrim yok
ama aciliyeti olan bişey olsaydı sanırım
3 hafta sonra değil daha erken bi sürede çağırırdı seni

canım ilk önce bebişin için çok sevindim gözün aydın kalp atışını duymuşsunalkisalkisalkiskist olayına gelince benimde 2,5 mm kist varmış sol yumurtalığımda ama dktr korkulcek bişi yok 3 ay sonra kendiliğinden geçer dedi bebeğede en ufak bi zararı olmaz dedi sen yinede kontrolünü aksatma canım geçmiş olsun benneyaptımki

geçmiş olsun tatlım bişey olmaz merak etme kistin bebeğe bir zararı olmaz diye biliyorum doğumda temizlenirmiş hatta,içini ferah tut Allahın izniyle bişicik olmazz bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…