- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.421
sezaryandan çok korkuyorum endişelerim var nasıl geçti zorlugu varmı
hayırlı olsun canım bebişinherkese merhaba
ben 5 ocak günü oğlum ardayı kucağıma aldım çok şükür.şuan ikimiz de iyiyiz,sezaryen olduğu için ameliyat yerleri biraz acıyor haliyle,onun dışında çok önemli problemlerimiz yok.
doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun,geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
Cok tesekkurler.bizim de 3.nun aileye katilmasinin heyecani var.2 yasina gelen kizimla bebegimi nasil birlikte buyutecegimin endiselerini yasiyoruz.hayirlisi insaallah.siz ne guzel aldiniz kucaginiza tatli bir kosusturma basladi.AllAh hayirli evlat ,hayirli insan olmayi nasip etsin tum bebslerimizn insaallahnurayaz ve papatya prenses gözünüz aydın canlar.Allah analı babalı büyütsün.
ece78 seninde maşaallah bebişine.sağlıkla alırsın inş kucağına
hayırlı olsun canım bebişin
kızlar ben de ikizlerimi 5 ocak 9.09 da 2540 gr ve 9.10 da 2520 gr olarak doğduepidural sezeryan oldum ben de ameliyat yerlerim acıyo karnımdan çok zor yürüyorum
bebişlerimden birisi küvözdeydi o da bugün çıkmış önlem olarak hastanede tutuyorlarmış
yarın ikinci bebişimi de kucağıma alacağım inşallah
Sağol canım gittikçe ağırlaşıyorum ınşallah atlatırim çabuk. Aaa tatlım benim kızın da yüzü bana dönüktü doktor birşey demedi eli ağzındaydi hatta ınşallah dönerler o zaman hic bilmiyordum.Benimde nstde hic sancım çıkmadı.kontrolüm bugündü ama daha 20 günüm var benim
bende eşimden ayrıyım bir haftadır babanemde kalıyorum annem istemedi .simdide buraya hergün geliyor beni görmeye garip biri
eşimi cok özlüyorum bi de burada hasta olunca daha cok aradım ondan başka kimse nazimi çekmiyor anlamıyor beni.Hasta olunca ben cok üzüldü.Ben burada soğuk evde hasta etmedim seni orada iki günde hasta ettiler diye kızıyor.Eşimi size şikayet edip duruyordum ama bebek gibi davranıyormus meğer bana ya ;-(
kızlarrrrr bı dogum haberı daha vereyımmm güldeniimm (hunny) canım arkadasım cennet kokulusunı kıcagına almıs gece 12 bucukta normal dogumla dogumu kolay gecmıs hepınıze selamı var ıyıymıs konustuk sımdı. Allah melegıne uzuuun saglıklı omurler versın analı babalı büyüsün böyle haberler vermek ne güzelmıs bursalı arkadaslarımın haberını vermek bana nasıp oldu hep=)
merhaba kızlar..ben gıremez oldum pek..kayınvaldem yanımda..onun yanında gıremıyorum..
ıyıyız..
Dogum kolay degıl tabıı..
ıkıncıler daha kolay olur derlerdı..aynı oldu..ılk dogum kadar..
12 saat sancım oldu..sunı sancıya gerek kalmadı...
Kendı sancılarımı 11 saat cektım..bagırmama gerek kalmadı..oflaya sızlaya atlatmayı basardım sancıları...
Daha ılk baslarda sacım varken ebe gece 3-4 gıbı dogurursun dedı..saatıme baktım saat akşam olmak uzere 6..allahım dedım yandımmmmm....zaman nasıl gecer bu sancılarla
ve sancılar gıderek arttı..ama benı avaz avaz bagırtmadı..ofladım sızladım...atlatmayı basardım..allah dayanma gucu verıyor..zaman su gıbı akıp gıdıyor..anlamıyorsunn..
Ama son 1 saat acılmam 7-8 cm.ıken dogumhaneye alındım..muayene sonrası kalkamadım..agrım arttı.kakmak ıstemedıgımı soyldımm.tamam yat dedı ebeler..ama basladılar karnıma masaja..kuşumada masajj..
Ayyy dıyorum rahat bırakın benı..sancılarım arttı masajlarla ..nefes alamıyorum sancı arası yok..her an sancım var.....
Sonra 1 saat dogumhanede boyle gectı.. Zorlandım o 1 saat..ama ebelere çok guvendım..allah raz olsun sonunda dogdu..allah herkese nasıp etsın...
slm kızlar
kızım defne buğlem 7 ocak 00.20 de normal doğumla 3380 gr 48 cm olarak 39+3 te dünyaya geldi
misafir var pek giremiyorum
allah hepinize yardım etsin olmayanlara bu duyguyu tattırsın
çok mutluyum
herkeslere selamlar,
bizimde kontrolümüz vardı benim tembel kızımın başı hala yukarda sanırım sezeryan olucam bnde mecburen.perşembeye kadar dönmezseki bu çok zor bi ihtimalmış 38. Haftadan sonra çok nadir dönermiş,sezeryanla doğum yapıcam.başından beri hep normal istemiştim ama napalım kızım iyi olsun yeterki.
herkese merhaba
ben 5 ocak günü oğlum ardayı kucağıma aldım çok şükür.şuan ikimiz de iyiyiz,sezaryen olduğu için ameliyat yerleri biraz acıyor haliyle,onun dışında çok önemli problemlerimiz yok.
Doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun,geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum.28 ocak 2010 saat 16.20de bebeğim dünyaya gözlerini açtı sağ salim şükürler olsun:)38+2de sezeryanla alındı.doktorum 4 kilonun üstünde die die saolsun sezeryan yaptı ben 4.5 kilo beklerken bebişim 3.700 dogdu.neyse sağlıklıya başka bişi istemem:)dünyanın en güzel varlığı bnm gözümde.vaktin nasıl geçtigi anlaşılmıyor bile:)rabbim isteyen herkese nasip etsin.hayatım çok farklı bi anlam kazandı yaaa.anlatamam mutlulugumuuuuuu:)
hayırlı olsun canım bebişin
kızlar ben de ikizlerimi 5 ocak 9.09 da 2540 gr ve 9.10 da 2520 gr olarak doğduepidural sezeryan oldum ben de ameliyat yerlerim acıyo karnımdan çok zor yürüyorum
bebişlerimden birisi küvözdeydi o da bugün çıkmış önlem olarak hastanede tutuyorlarmış
yarın ikinci bebişimi de kucağıma alacağım inşallah
kızlar herkese merhabalar.........
hayrancımbebişlerin hayırlı olsun cnm inşallh diğeride çıkar küvezden onuda alırsın kucağına cnm...
güldenimmmdoğum yapmışşş gözün aydın bidenem....
diğer doğum yapan arkadaşlarımmm hepinizin gözü aydın.allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.darısı bizim başımıza...
zapzupcumcnm geçmiş olsun gitgide dahada hasta oluyosun sanırım cnm çokkkkk dikkat et.inş.benim gibi antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın cnm....
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama azcık canım sıkıldı bebişimin kafası aşağıda ama yüzü bize dönük yüzünü ters dönmesi gerekiyormuş yoksa normal doğum olmaz dedi dr um.nst yapıldı normal çıktı.daha gelmeye niyeti yok sanırsam gerçi daha 14 günümüz var ama bu haftalarda yüzünü çevirmezse bidaha çevirmezmiş....çarşamba bidaha bakacak....lütfen dua edin bana...normal doğum istiyorumm.inşallh gönlüme göre olur...3 kilo 100 gr olmuş kızım ne az ne fazla...inşallh sağlıkla gelir....
Artık annemlerde kalıcam yarın eşim geri dönecek ayrı kalmak şimdiden çok koyuyor...
burcucumbu arada senin bebişin kafası yukarıdamı yoksa benim durum gibi mi cnm?aramızda 1 gün var inşallh istediğimiz gibi olur doğumumuz cnm inşallh döner bebiler...
canım benim kızın kafası yukarda daha ayakları aşağıda,dr.m perşembeye kadar bekleyelim dedi artık bu haftalarda dönmesi çok nadir olurmuş ama işte bi umut cadı kızım bnm inşallah dönerde normal doğururum dönmezse sezeryan olucam.kızlar herkese merhabalar.........
hayrancımbebişlerin hayırlı olsun cnm inşallh diğeride çıkar küvezden onuda alırsın kucağına cnm...
güldenimmmdoğum yapmışşş gözün aydın bidenem....
diğer doğum yapan arkadaşlarımmm hepinizin gözü aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.darısı bizim başımıza...
zapzupcumcnm geçmiş olsun gitgide dahada hasta oluyosun sanırım cnm çokkkkk dikkat et.inş.benim gibi antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın cnm....
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama azcık canım sıkıldı bebişimin kafası aşağıda ama yüzü bize dönük yüzünü ters dönmesi gerekiyormuş yoksa normal doğum olmaz dedi dr um.nst yapıldı normal çıktı.daha gelmeye niyeti yok sanırsam gerçi daha 14 günümüz var ama bu haftalarda yüzünü çevirmezse bidaha çevirmezmiş....çarşamba bidaha bakacak....lütfen dua edin bana...normal doğum istiyorumm.inşallh gönlüme göre olur...3 kilo 100 gr olmuş kızım ne az ne fazla...inşallh sağlıkla gelir....
artık annemlerde kalıcam yarın eşim geri dönecek ayrı kalmak şimdiden çok koyuyor...
burcucumbu arada senin bebişin kafası yukarıdamı yoksa benim durum gibi mi cnm?aramızda 1 gün var inşallh istediğimiz gibi olur doğumumuz cnm inşallh döner bebiler...
selamlar herkese kimsecikler yok galiba.
doktora gittik bugün ve kızımın hala boynunda kordon var ama çok sıkmıyor aynı gevşeklikte devam. Ama nstde yine kalp atışlarında taşikardilik çıktı dengesiz hareketleriyle. Başka bir doktor daha baktı yine ve bunun yanında suyum normalinden çok fazla olmasıda risk oluşturabiliyormuş. Kısa geçicem bu 3 gün içinde normal doğumla gelmezse pamuk şekerim mis kokulum 11.01.2011 salı günü allahın izniyle sezeryanla kollarımda olacak.. çok ağladım ama tabiki hayırlısı allahtan ve rabbim bilir. Normal doğuma kendimi çok şartlandırmışım galiba bir anda duyunca üzüldüm baya. Ama dedim ya hayırlısı rabbimden dua edin bizler için kızlar belkide salı gününe kadar çıkmak ister kızım normal doğum olur.
canım benim kızın kafası yukarda daha ayakları aşağıda,dr.m perşembeye kadar bekleyelim dedi artık bu haftalarda dönmesi çok nadir olurmuş ama işte bi umut cadı kızım bnm inşallah dönerde normal doğururum dönmezse sezeryan olucam.
Canım hakkımızda hayırlısı olsun napalım bizim kızlar biraz inatçı olucak galiba.
Belgüncüm seninde tarihin belli olmuş artık bu tarihte baya doğcak bbişlerimiz var topikte.
Bnde aynı senin gibi bi anda hayal kırıklığına uğradım normal doğuma şartlandırmışız hep kendimizi,bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeterki ama napalım.
cnm benimmm hayırlısı ikimiz içinde kesinlikle normal istiyorum ama nasip artık...aman bebeklerimiz iyi olsunda....sen de üzme kendini cnm belki de normal gelir kendiliğinden dua edicem senin ve kızın için...öpüyorum cnm benim..selamlar herkese kimsecikler yok galiba.
doktora gittik bugün ve kızımın hala boynunda kordon var ama çok sıkmıyor aynı gevşeklikte devam. Ama nstde yine kalp atışlarında taşikardilik çıktı dengesiz hareketleriyle. Başka bir doktor daha baktı yine ve bunun yanında suyum normalinden çok fazla olmasıda risk oluşturabiliyormuş. Kısa geçicem bu 3 gün içinde normal doğumla gelmezse pamuk şekerim mis kokulum 11.01.2011 salı günü allahın izniyle sezeryanla kollarımda olacak.. çok ağladım ama tabiki hayırlısı allahtan ve rabbim bilir. Normal doğuma kendimi çok şartlandırmışım galiba bir anda duyunca üzüldüm baya. Ama dedim ya hayırlısı rabbimden dua edin bizler için kızlar belkide salı gününe kadar çıkmak ister kızım normal doğum olur.
canım benim kızın kafası yukarda daha ayakları aşağıda,dr.m perşembeye kadar bekleyelim dedi artık bu haftalarda dönmesi çok nadir olurmuş ama işte bi umut cadı kızım bnm inşallah dönerde normal doğururum dönmezse sezeryan olucam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun napalım bizim kızlar biraz inatçı olucak galiba.
anladım cnm...dediğn gibi bu hafta döndü döndü sonra dönmezmiş...hakkımızda hayırlısı...bizim kızlar yaramazz anlaşılan
belgüncüm seninde tarihin belli olmuş artık bu tarihte baya doğcak bbişlerimiz var topikte.
bnde aynı senin gibi bi anda hayal kırıklığına uğradım normal doğuma şartlandırmışız hep kendimizi,bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeterki ama napalım.
Canlarım bence sezeryan olacaksiniz diye üzülmeyin.Ne normal doğumlar var sezeryandan kat kat daha zorlu oluyor.Yeterki sizler iyi olun bebisleriniz iyi olsun .Bende sezeryandan korkuyorum biraz o yüzden şaşırirdim sizi gibi haklısınız ama çoğu kişide sancılara dayanamayacağı için isteyerek sezeryan da yaptırıyor.
Hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa hangisi daha kolay olacaksa o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?