2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 38 de isteyenler dendim ki taşınma işi çıkasiya kadar.Eşim işi bitmeden gelemez çünkü.Sancım var falan diye konuştuğumda ya da bekleyeceğini sanmıyorum dediğimde bana gevşek gevşek daha doğmaz doğmaz diye sırıtıyorlar ya varya boyle nevrim dönüyor

canım evet dogum sancıları bunlar...
belkıde dogum sacıların sıklasmyı bklıyordur cunku bellı bır duzend ve sıklıla olması gerk..bırde gıderek sacının artması gerk kı acılma olsn..hayırlısı..belkıdedogudun...

bu arada dogum yapan arkdaslrım olmus..hayılı olsun.gule gule buyutsunlr...ömurlu olsun bebişlerii...

sezeryan taıhlerde bellı olanlar var..allah alıkl kucaklarınalmayı nasıp etsın ınşallah....

belgunum...hiç uzulme..allatan hayırlısını ıstedık..hayırlısı ne ıse oyle olsun kuşummm....

bırde sabeg arkadasımın dı gaıba bebegı sezeryan olabılırmıs...
asında çogu doktor beklemyı onerıyor..bende bekledım bılıyorsun..ama doktorlar guvenmekte gerek..iiyice konus canım doktorunla...için rahat etsn..

kendınıze ıyı bakın kızlar...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
yeni doğum yapmış arkadaşlarım hayırlı olsun
bizi soracak olursanız 2 gündr gaz sancısıyla uğraşıyoruz
tam göğüslerim iyileşti diye sevinirken birde bu çıktı başımıza oğluşum 2 gündür helak oldu sancıdan gaz için damla kullanıyorum banamısın demiyor yavrum uykuda bile ıkınıyor mosmor oldu kuzum cuma günü dktr kontrolümüz var ama ben o güne kadar bekleyemiycem yarın gidecem inşallah geçer onun ağlamasına dayanamıyorum oturup bende ağlıyorum

Sağol canım bol bol yiyorum ama kaç gundur gittikce artıyor yapmadığım şey kalmadı.Ateşim yükselirse hastaneye gidicem artik ama yukselmedı allahtan içten var cok

sanırım benim sancılarım çok düzensiz. bugün sabahtan beri 1 kere hissettim sadece. doktorum da yarın için nstye gel dedi. böyle olursa sancı falan çıkmayacak yarın:)
neyse bu haftayı da atlatalım da bakalım artık :)

citoscum kimyon anne sutunun gazını alıyormuş diye okudum gazete cok kötü koyuyor ama yiyeceklerinde kullansan sutunle bebeğininde gazını alir belki

kızlar akıl danışmak istiyorum, ben şu an 40+5 günlük oldum oğlum olacak inşallah sancı mda çok 100 lerde çıkıyor fakat 1 aydır çoğalmadı erken doğum riski vardı o da geçti ama sıklaşmıyor düzene girmiyor bebeğin kilosu 1 hafta önce 3700 felandı doktor perşmebe ultrasona göre 41 hafta doluyor dedi suni sancı vermek istemedi kilosu 4 ü geçebilir dedi. o yüzden 13 ocak perşembe sezeryan dedi. kendi sancımla gelmezse o gün doğum olacak benim durumumda olsanız ne yapardınız normal doğumu çok istedim ama olmadı zaman doktor haklı mı aklım çok karıştı ne yapmam lazım ??????

citoscum kimyon anne sutunun gazını alıyormuş diye okudum gazete cok kötü koyuyor ama yiyeceklerinde kullansan sutunle bebeğininde gazını alir belki
yiyorum cnm hemde çayını bile içtim ancakmı tesir edecek bilmiyorum şaştım napıcamı birde milupanın rezene çayını aldık hem kendim hemde bir iki kaşık oğluma verdim inşallh faydası olur o bağırdıkça benim içim gidiyor

sağol canım duaların için allahımda senin gönlüne göre versin. hakkımızda hayırlısı

sağol canım allah razı olsun dularınızı eksik etmeyin dediğin gibi hayırlısı allahtan...evet tarihide çok güzel denk geldi:) seninde ne kaldıki bişi kalmadı galiba hadi hayırlısı birden gelir bakarsın sancılarrrrr...güzel haberlerini bekliyorum

evet dilekçim allahtan hayırlısını istedik hayırlısı ne ise o olsun inş. dualarını eksik etme canım. bu arada sen napıyorsun iki paşa ile evde kalabalık galiba.. herşey güzeldir inş. çok öpüyorum 3ünüzüde:)

ah canım yaaa kıyamam kuzuma sen git doktora hemen cumayı niye bekliyorsun canım gaz sancısı kötü derler ya..allah yardımcınız olsun inş en kısa zamanda geçer..

Ben senin yerinde olsam sezeryan olurdum .Madem kendi gelmiyor.Normal doğum diye ısrarcı olmak sezeryandan daha zor olabilir belki diye çekinirdim

geçmişi tam okuyamadım amaöncelikle sana geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın.Haklısın geliba sabah konrtole gideceğim doktora tamam demeden önce sormak istedim teşekkür ederim.

herkese selamlar. bir bakim dedim ne var ne yok. bende duygusallaık söz konusu. böle tarihte belli olunca heyecan korku mutluluk karmaşa herşey birbirine karışıyormuş belki 3 kere ağladım bugün baya sulugöz oldum ben ya:) yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz güzeller güzeli minik kızım kollarımda olacak inş allahın izniyle.. insan öle tuhaf oluyorki bir anda herşey değişecek hayatımızda. tabi ozamana kadar süprizzz yapmazsaaa kızım:)) evde bugün bir sakinlik sessizlik hakimdi sabah herkes erkenden dikildi kahvaltı ettik sorna herkes bir yanda akşama kadar mayıştı uyudu bir tuhaftık ancak toparlanıp kendimize geldikte eşim annem ve kayınvalidemi markete götürdü biraz bende kafamı dinledim biraz kendimle ve kızımla başbaşa kalma fırsatım oldu uzun zamandan sonra.. şimdi evde bir telaş hazırlıklar oooo ben oturuyorum aşçılar çalışıyor şimdiden..yarında son bir temizlik yapacağız sabah erken kalkıcaz sonrada dinlenmeye geçeriz veeeee ertesi sabah bana olurmuuuu bilmiyorummmm...

hayılrısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah bebeşlerindünyaya geldiği gün hepimiz için yepyeni bir hayat başlayacak. herşey yolunda gider inşallah çok az kalınca zaman duruyo sanki geçmek bilmiyo aynı duygualrı bende yaşıyorum.

ben bebeğimi 02,01,2011 tarihinde kucağıma aldım. o günden bu yana giremiyorum çok yoğun geçiyor günlerim. bebeğimin daha uyku düzeni olmadığı için bir düzene giremedim durumumuz iyi siteyi geçmişi okuyamadım vaktim olmuyor bebeğim şu anda uyudu bende fırsat bilip siteye girdim umarım herkeste bebekleri iyidir.ben çok mutluyum yavruma kavuştum bütün anneler bebeklerine sağsalim kavuşur inşllh.

selamlar erkek çocuk geç gelir derler o yüzden 41.hafta normal diye düşünüyorum. dilek var topikte adilemir arakdaşımız oda 40 haftayı doldurdu 41 oldu bekledi hep sancıları hep az hatta yok yada düzensizdi en sonunda normal doğumla kavuştu oğluna. burda olsaydı şu anda seni güzel rahatlatırdı yaşayan biri olarak. ama bence bekle bakalım perşembeye kadar. yani kilo etkileyebilir dediği gibi ama etkilemeyedebilir. biz senin yerinde olsak ne yapardık sorusuna cevap vermek biraz zor çünkü biraz bünye çatı falan bunlarlada alakalı oldunu düşünüyorum mesela deniz var arkadaşımız 4 kilo yada 4 küsürmü ne normal doğum yaptı oda.yani bu kişiye göre değişebiliyor benim kuzenimde normal doğum diye gitmişti mesela ama 4 kilo olduğundan doğuramadı ve sezeryanla doğum yaptı. ama bekle bakalım düzenli yürüyüş yap günde bir kere 20 dk yarım saat falan perşembe günü zaten sancı durumuna bakılcakmış yine çok mecbur kalırsan sağlığıyla ilgili sezeryan ol ama sağlığını etkileyecek bir durum olursa oğlunun... allah hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden

teşekkür ederim.bende içim rahat etsin istiyorum nedense rahat değilim. bir de bende devamlı kist çıkıyo ameliyat oldum bebekten önce 2 defa normal doğumu bir de o yüzden istiyorum yani kulaktan dolmada olsa takrarlayan kistlerden kurtulabilmek umudu gibi ama bebeğimin sağlığı daha önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…