- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.441
canım sAOL dua et bize belki döndürüverir kafayı yaramaz kızımmm
iyi cnm ev için uğraşıyor eşin bak yeniliyeyim diye...inşallah eşyalarını da düzgün koliliyorlardır...yerleştirmesini sen yaparsın zaten yavaş yavaş dimi?takma kafanı bişeye...öpüyorum
Günaydın kızlar.belguncüm sıkma canını hayırlısı buymuş demek.hem çok güzel bi tarihde dogcak inşallah kızın,esim de o gün dogşun diye dua ediyo:)burcum,başak inşallah sizin bebisler de döner,olmazsa da üzülmeyin,hayırlısı.benim herşey normal görünüyo ama tık yok hala:)
Ayy ben cok kötüyüm kızlar yaa yapılack bildiğim herseyi yaptım ateşim de çıktı zencefilli bal ihlamur nanelimon gittikçe daha kötü oldum doğuma az kaldı kimse de anlamıyor halimden ne yapıcam bilmiyorum :84:
selam kızlar...
ben bugün yine doktora gittim.bende hala hiiiçççç bir gelişme yok,doktor ayın 17 sine tekrardan çağırdı.normalde doğum tarihi 20 ocak ama bakalım,eğer açılmazsan bebek içine kaka yapabilir sezeryan olman lazım filan dedi ama bana çoookkk saçma geldi.sonuçta erkek bebek olduğu için 42 haftalıkta doğabilir dimi?fakat doktor dediki hayır en fazla ayın 23 üne kadar bekleriz yoksa sezeryan yapmak zorundayız......bu doktorlar neden ya kesme biçme peşinde yada suni sancı vermek istiyorlar bir türlü anlamadım...suni sancı alan bütün tanıdıklarım annemde dahil ölüm gibi birşey dediler...
çok geçmiş olsun. bi doktora gitsene ateşin varsa belki ilaç verir.
içtenmis ateşim babaneme diyorum ölüyorum diye bende dökülüyorum bende dün yorulduk ya diyor.Ya ben hastayım babane hapsururken bebek çıkacak gibi oluyor bebek doğduktan sonra onada geçer diye korkuyorum diyorum birşey olmaz o zamana kadar geçer geçer diyor yani bir rahatlık bir şey bulaştırdı bana kendi iyileşti sinirlerimi hoplatıyor
bizde öyle dedik erkek çocuk 9 ay 10 günü tamalar dedik oda bana biz 40 haftayı bekliyoruz dedi....sanki yukardakiyle anlaşma yapmış,böyle şeymi var yaaaa...bütün tanıdıklarım diyor ki eskiden doktorlar kızım sancıların 5 dk da bire düşünce hemen hastaneye gel derlerdi.şimdi tarih veriyorlar,bu nasıl bir saçmalık anlamadım diyorlar....Ay Sabegcim erkek bebek geç doğar benim de bildiğim allah yardımcın olsun doktorun niye öyle acele etmiş anlamadım yani
daha ayın 20 sine çok var bebek kakasını yapabilir falan demiş ama bence bunları konuşmak için erken. ben hep doktoruma kızıyodum bana hala nasıl doğum yapacağımı söylemiyo diye ama böyle erkenden olasılıklar üzerine konuşmak da saçma geldi. canını sıkma açılman olcaksa ayın 20sine kadar olur ama tabiki bebeklerimizi riske atmamak adına szeryan derse doktorları dinlemek zorundayız. sancın, kasılman falan yok mu?
Ağrın falanda mı yohk cnm???
bizde öyle dedik erkek çocuk 9 ay 10 günü tamalar dedik oda bana biz 40 haftayı bekliyoruz dedi....sanki yukardakiyle anlaşma yapmış,böyle şeymi var yaaaa...bütün tanıdıklarım diyor ki eskiden doktorlar kızım sancıların 5 dk da bire düşünce hemen hastaneye gel derlerdi.şimdi tarih veriyorlar,bu nasıl bir saçmalık anlamadım diyorlar....
canım kasılmalarım oluyor ama sancım yok....biz inatla normal doğum istiyoruz beklemek istiyorz diyoruz oda bize sürekli bir bahane sunuyor ama ben bu kaygıyıda anlıyorum.Normal doğumda eğer suni sancı vermezlerse hastanede keç saat annenin açılmasını bekleyecek bazen bu saatler sürebiliyormuş,işine gelmiyor veriyor suni sancıyı 5 dk da doğurtturuyor,eğer hastanede sabahalrsa ertesi gün hastalarına bakamaz para kaybeder.yada sezeryane yönlendiriyor ki yine bekleme olmasın alsın sezeyana hemen bitsin...herşey ticari artık inanılır gibi değil....baksana koskoca topikte herkes sezeyan sadce 1 tane normal doğum oldu...herkesin mi bebeği garipti,herkesin mi duurmu kötüydü.....
canım ben zaten 40 hafta dolduktn sonra 1 ay daha beklemeleyim demiyorum ama zaten ultrasonlarda 10 gün yanılma payı varmış,hem nerden bilebilirlerki bebeğin tam olarak hangi gün ana rahmine düştüklerini en azından 1 hafta beklenmeli ama onların 3 gün beklemeye tahamülü yok.....Haklısın canım ticari amaç güdülüyor cok.Ben Aralık annelerinde de boyle günü gelipte bekleyen vardı diye hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın canım ama gününün geçmesi bebeğe zarar verecekse sezeryan olman daha iyi tabi.Benim doktorumada haftalardır çatı muayenesi diyorum yapmıyor daha erken diyor ne zaman yapacak bilmiyorum
canım 40 hafta 9 aya tekabül ediyor,hep derler ya erkek bebek 9 ay 10 gün ,kız bebek 9 ay diye ama dediğim gibi en kötü 1 hafta yanılma payı olabilir.önceden kadınlar ne yapıyormuş...dediğim gibi herkes mi sezeryanlık durumda :)))) ama dikkat et doktorlar hep sezeryana yönlendiriyor...bu arada çatı muayenesine bende yeni başladım40 haftayı doldurduktan sonra beklemeyi şahsen göze alamam. ama tabiki kişisel tercih meselesi. bana kalsa ben 37+2 deyim haftaya alsınlar istiyorum szeryanla:) ama doktorum bekle diyo. şimdiye kadar erken doğum tehididim vardı şimdide gelmeyecek senin kız diye kızdırıyo beni. sezeryan olsa bile bebeğin durumu iyi olduğu sürece 40 a kadar almam diyo. hem bunları konuşmak için erken daha diyo çatı muayenesi bile yapmadı. galiba bizimki normal doğum taraftarı çünkü geçen gittiğimde gece 3 te normal doğuma giren hastayı sabah 11 e kadar beklemişler artık son noktada mecburen sezeryan olmuş. ordan çıkıp beni muayene etmişti.
ama ben normal doğum konusunda senin kadar net illaki olsun diyemiyorumkorkuyorum galiba onun da etkisi var.
Merhaba kızlar muhabbetinizi okudum son haftaları beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum ben bile şimdiden sabırsızlanmaya başladım.37. haftam bittiğinde eve temizlikçi alıcam annem erken dedi ona bile sinirim bozuldu.Daha doğmaz kelimesi nedense içimi burkuyor biran önce olsun bitsin istiyorum.Gerçi daha doğum iznimin başlamasına bile bir buçuk hafta var ama olsun kızım inş beni fazla bekletmeden 38. haftada gelir diyorum.
Günaydın kızlar.belguncüm sıkma canını hayırlısı buymuş demek.hem çok güzel bi tarihde dogcak inşallah kızın,esim de o gün dogşun diye dua ediyo:)burcum,başak inşallah sizin bebisler de döner,olmazsa da üzülmeyin,hayırlısı.benim herşey normal görünüyo ama tık yok hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?