- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.481
kızlar selam,
artık çok canım sıkıldı hareket etmekte çok zorlanıyorum eğilemiyorum kalkamıyorum yoruldummmmmmmmmmmm
Selam canım benimde şiddetli kaburga ve sırt ağrım var bide gribim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum etrafımda da hamile olmadığı halde bende bende diyen insanlar yok mu deliriyorum
Cok sağol canım.Çekyatta yatıyorum zaten allahtan rahatta tam 5 yastıkla anca ağrılarim azalıyor benim.Allah yardımcımiz olsun.Bazen canım okadar aciyorki hemen gidip sezeryanla doğurasim geliyor .Daha da cok günüm var ınşallah hastaligimi atlatırim
Zapzup ben de senin gibiyim nerden de kaptın şifayı anlamadım ki diyo esim Bugun çünkü cok da dışarı çıkmıyorum artık gündüzleri hep evdeyim ama oluyo iste... İnşallah doguma kadar gecer de rahat ederiz ...
selam arkadaşlar ben 20 ocakta doğum yapacakken 4 ocakta normal doğum yaptım.hastaneye sancısız gittim kontrol amaçlı ama bebeğimi kucağıma almak nasip oldu o gün.Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın...
kızlar selam,
artık çok canım sıkıldı hareket etmekte çok zorlanıyorum eğilemiyorum kalkamıyorum yoruldummmmmmmmmmmm
selam arkadaşlar ben 20 ocakta doğum yapacakken 4 ocakta normal doğum yaptım.hastaneye sancısız gittim kontrol amaçlı ama bebeğimi kucağıma almak nasip oldu o gün.Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın...
yok canim,bana da garip geliyo bu durum,hiç bi ağrı sancı yok.ara ara kasılma oluyo,gün içinde 2-3kez o da anında geçiyo.bilmiyorum nolcak sonum.sen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?