- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.721
verirsin canım bence hiç sıkma canını inş. bebişler emerde bütün yağı çekerler vücudumuzdan hem onlar için harika hem bizim için havalar ısınıncada başlarız yürüyüşlere onlar hava alır biz yürürüz sen takma insanlar kıskanç
11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldioğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
slm hepinize,
çoğunuz doğum yapmışsınız ne güzel bende doğum yaptım geçen hafta 6 ocak perşembe günü sabah 8.38 de epidural sezeryanla oğlum doğdu,epidural sezeryan gerçekten tavsiye edeceğim bir doğum şekli,oğlumun doğuşunu gördüm ağlamalarını duydum sabırsızlıkla yüzünü görmeyi bekledim ve nihayet o güzel an oğlumun yüzünü gördüm ne kadar da tatlıydı maşallah ,buraya kadar herşey çok güzeldi ancak sonra oğlumu emzirdikten sonra gazını almamıza rağmen hep kustu,4 gün hastanede kaldık,son 2 gün oğlum yenidoğan servisinde damardan serumla beslend ve kusmasının bittiğini artık taburcu olabileceğimizi söylediler,pazar günü taburcu olduk,emzirdim hatta doğru düzgün göğüs ucum olmadığı için göğüs ucu aldım yine de ememedi bende süt sağma makinasıyla sağdım hatta kuzenimin eşide takviye yaptı sağolsun sütünü sağıp gönderdi ama oğlum yine kusmaya devam etti hemde fışkırtarak kusuyordu,pazartesi tüm gün böyle devam etti akşam doktora götürdük orda da besledim ve doktorda bu kusmanın normal olmadığını söyledi sıvı kaybı yüzünden şekeri düşer ve bebeğiniz sabaha çıkamaz dedi o yüzden bizi hastaneye sevk etti apar topar hastaneye gittik,oğlumu küveze koydular ve yine serumla beslenmeye başladı,sanki canımı orda bıraktım,onsuz eve dönmek bir ölümdü ama iyi ki dedim götürmüşüz belki istemediğimiz şeyler olacaktı hem dedim emin ellerde doktorlar ilgileniyor bu arada mide ve bağırsak filmleri çekildi temiz çıktı kan tahlilleri yapıldı normal çıktı belki dediler anne karnında aminio sıvısını yutmuş olabilir çünkü doğduğunda ağzında köpükler vardı midesi yıkandı ama gitmdi bir türlü sürekli boğazında bir şeyler olduğunu hissediyorum yutkunma zorluğu yaşıyor yavrum,bugün gittik röntgen ve ultrasona girdi ben götürdüm kucağımda mis gibi kokladım bebeğimi sonra yine bıraktık orda oğlumu,yarın kesin sonuçları söyleyecekler,çok zor eve birlikte geldikten sonra tekrar bırakmak boş odasında ağlamak,giysileri koklamak,çorabını alıp uyumak...
hiçbirinizin moralini bozmak istemezdim heleki böyle bir durumda ama sizlerden oğlum için dua etmenizi istiyorum inanıyorum ki sizlerin duaları kabul olacak inşallah ...
yarın sonuçlar çıkınca yazarım ve inşallah oğlum iyileşirde bende burda gaz probleminden bahsederim,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,doğum yapanlar hem evlatlarınıza hem size sağlık versin...
sağolun kızlar,bugün oğlumu gördüm maşallah iyi görünüyordu,antibiyotik tedavisine başlamışlar ara ara da mama ve benim sütümle besliyorlarmış,bazen kusuyormuş bazen kusmuyormuş,5-6 dk gördüm eşimle ama onu iyi görmek moralimi düzeltti,inşallah bir an önce iyileşir,evimize gelir,geçen hafta bugün doğum yapmıştı,kollarımdaydı inşallah gelecek hafta bugün kollarımda olur,mis gibi kokusunu çekerim içime...
doğuma girmeden önce 74 kiloydum bugün tartıldım 65 kiloya düşmüşüm 9 kiloyu nasıl verdiysem bir anda şaşırdım sanırım sütüm olsun diye çok su içiyorum onun etkisi olsa gerek,keşke tek düşüncem kilom olsaydı....
sağolun kızlar,bugün oğlumu gördüm maşallah iyi görünüyordu,antibiyotik tedavisine başlamışlar ara ara da mama ve benim sütümle besliyorlarmış,bazen kusuyormuş bazen kusmuyormuş,5-6 dk gördüm eşimle ama onu iyi görmek moralimi düzeltti,inşallah bir an önce iyileşir,evimize gelir,geçen hafta bugün doğum yapmıştı,kollarımdaydı inşallah gelecek hafta bugün kollarımda olur,mis gibi kokusunu çekerim içime...
doğuma girmeden önce 74 kiloydum bugün tartıldım 65 kiloya düşmüşüm 9 kiloyu nasıl verdiysem bir anda şaşırdım sanırım sütüm olsun diye çok su içiyorum onun etkisi olsa gerek,keşke tek düşüncem kilom olsaydı....
kızlar merhabaaaa ayyy doğurdum giremedimm
ama oğluşum çok tatlıııı
bırakıp gelemedimmmm
şimdi annem yanımda bi bakayım dedimm, uyuyo oğluşumda
haftaya kayınvaldem gelicek hiç girememm...
en kısa zamanda da doğum hikayemi yazarımm...
sizler nasılsınız doğuranlar vardır Allah analı babalı büyütsün
eşim bakmış bi ara ben geçmişe gidemedim ama tebrik edenler varmış, hepinizden Allah razı olsunn, hamişler en kısa zamanda doğurmanızıdilerim Allah ım çok büyük bi mutlulukk
neyse canlarım yine görüşmek üzere bu hafta uğramaya çalışırım yine..
hepinisi öptüm, görüşürüz kızlarrr
buarada göğüslerim acayip yara oldu hiç bişey kar etmioooo
ama oğluşum çok tatlıııı
bırakıp gelemedimmmm
eşim bakmış bi ara ben geçmişe gidemedim ama tebrik edenler varmış, hepinizden Allah razı olsunn, hamişler en kısa zamanda doğurmanızıdilerim Allah ım çok büyük bi mutlulukk
kızlar yokmu cevap yazannnnn
kızlar meraba. size bir şey sormak istiyorum. bende gebelik şekeri var ve şu an 38 haftadayız. ve kilosu geçen hafta 3200 idi kızımın. doktor belki bu hafta çatı muayenesinden sonra doğumu erken suni sancıyla başlatabiliriz dedi ben epidural istediğim için epidural ve suni sancı olabilir yani. aranızda böyle durumda olan varmı. ve kilosu sizce 37 haftaya göre 3200 olması fazlamı
canım ben daha başlamadım htta almadım bile alıp almamak konusunda kararsızım doğrusudoğum yapan arkadaşlar kanguru kullanıyormusunuz?ben şimdilik pusette taşıyorum ama evin içinde falan kanguru kullanmak istiyorum.erkenmi sizce?:44:
ama oğluşum çok tatlıııı
bırakıp gelemedimmmm
kızlar meraba. size bir şey sormak istiyorum. bende gebelik şekeri var ve şu an 38 haftadayız. ve kilosu geçen hafta 3200 idi kızımın. doktor belki bu hafta çatı muayenesinden sonra doğumu erken suni sancıyla başlatabiliriz dedi ben epidural istediğim için epidural ve suni sancı olabilir yani. aranızda böyle durumda olan varmı. ve kilosu sizce 37 haftaya göre 3200 olması fazlamı
Tatlı cadı ınşallah iyileşirsin canım çabucak allah şifa versin
patruska gözün aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
gülay sen ne durumdasın
Acaba o bıçak gibi saplanmalar dogum agrılarından olabilir mi ki?? Bide mllh bebişineee..kocaman bi yumurcak olcak anlaşılanGünaydın kizlar herkes doğurunca topikte bi biz kaldık sanırım :)
Gülay senin anlattığın şikayetler ben de de var arada bi bıçak saplaniyo sanki Kizim zorluyo galiba artık gelicek diyorum ama bi anda geciyo ... Aksam esim herkes dogurmaktan korkar sen dört gözle sancıları bekliyosun diyor :) Artık gelişimini de tamamlamış doktor teyzemiz de gelsin artık diyo ama bizim tosbaga giderek buyuyo annem beni nasıl çıkarcak diye düşündüğü yok hiç :)
cnm ben senden kötüyüm.. 78 ile hamile kaldım..bugün 93ü gördüm :)) ama verecegimi düşünüorum, rahatım o yüzden..sen de öle ol bence.. hamişliin tadını cıkar..inşallah gider bende biraz kilolu hamiş kaldım 72 ile şimdi 90 oldum2 kiloda almışım 92 oldu çevremdekiler veremezsinz doğum kiloları zor gider diyolar iyice moralim bozuldu inşallah dediğin gibi emzirerek gider .
Anamm,, mşllh günün tamam artık..Allah saglıkl dünyaya getirtsin inş.. bu arada 3 gündür olan agrıların nasıl agrılar??Off offf bugün 40haftam doldu ama doktor en az 10gün daha bekleriz müdahele için dedi.ama son 3gündür ağrılarım var kızım gelsin istiyorum artık,babamız haftaya dönüyo istanbula hem artık kuzuma sarılmak istiyorum:84:
ama oğluşum çok tatlıııı
bırakıp gelemedimmmm
Ayyh kızlar icimde de bi sıkıntı var hayırdır ınşallah
gülay senin sancılar ne vaziyette
Göğüslerimde bi sancı var bugün benim ya ara ara geliyor neden anlamadım yarın da muayenemiz var nstye giricem ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?