2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldi oğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...

canım çok çok geçmiş olsun bebeğine duarım seninle inşallah bebeğin en kısa zamanda ileşir ve kucağına alırsın oğlunun iyi olmasına sevindim canım üzülme canım bebeğin ileşicek ve alıcaksın kollarına Allah bebeklerimze sağlık versin canım.

kızlar merhabaaaa ayyy doğurdum giremedimm
ama oğluşum çok tatlıııı
bırakıp gelemedimmmm
şimdi annem yanımda bi bakayım dedimm, uyuyo oğluşumda
haftaya kayınvaldem gelicek hiç girememm...
en kısa zamanda da doğum hikayemi yazarımm...
sizler nasılsınız doğuranlar vardır Allah analı babalı büyütsün
eşim bakmış bi ara ben geçmişe gidemedim ama tebrik edenler varmış, hepinizden Allah razı olsunn, hamişler en kısa zamanda doğurmanızıdilerim Allah ım çok büyük bi mutlulukk
neyse canlarım yine görüşmek üzere bu hafta uğramaya çalışırım yine..
hepinisi öptüm, görüşürüz kızlarrr
buarada göğüslerim acayip yara oldu hiç bişey kar etmioooo

canım çoooooooook geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar kucağına alırsın kilon süper gitmiş çok su içmek süt yapıyor demekki gerçekten bol bol sütün olsun oluşunda hemencecik ileşsin inşallah

canım hayırlı olsun bebeişin resimlerini ve hikayeni bekliyor olacağız

canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin .

kızlar meraba. size bir şey sormak istiyorum. bende gebelik şekeri var ve şu an 38 haftadayız. ve kilosu geçen hafta 3200 idi kızımın. doktor belki bu hafta çatı muayenesinden sonra doğumu erken suni sancıyla başlatabiliriz dedi ben epidural istediğim için epidural ve suni sancı olabilir yani. aranızda böyle durumda olan varmı. ve kilosu sizce 37 haftaya göre 3200 olması fazlamı

slm kızlar bende dün doktora gittim kzım 3025 gr olmuş ve uzun uğraşlardan sonra 10. yılımda inş. p.tasi günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş. ve bende çabuk iyileşirim çok korkuyorum banada dua edin nolurr öptüm hepinizi...

3200 çok normal bir kilo değilmi ben doktora gittim 38 haftadayım doktor normal doğum için gayet iyi dedi bence kilo gayet normal normal doğum için

doğum yapan arkadaşlar kanguru kullanıyormusunuz?ben şimdilik pusette taşıyorum ama evin içinde falan kanguru kullanmak istiyorum.erkenmi sizce?:44:
canım ben daha başlamadım htta almadım bile alıp almamak konusunda kararsızım doğrusu

ah canıımm doğurdun demek sende gözün aydın hayırlı evlat olsun inş.
bi toparlansakta kaynatmaya başlasak yeniden..

bekleyen arkadaşlarımda inş. kolay doğumlar nasip olur sizlere doğum zor ama anne olmak harika bi duygu

ayy ne güzell herkes teker teker doğuruyoo Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşalllaahhh 21 gün oldu benim göğüslerim geçmedi emzirmek işkencee

iyi akşamlar kızlar bende yeni doğum yapmış bir anne olarak emzirmek için sütümün çoğalmasını sağlamaya çalışıyorum. besinlerin yanında içilen suyunda ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum . bol bol su içmenin hem sütü çoğaltacağını ve vücuttan toksinlerin kolayca atılacağını vurgulamak isterim. ve ileridede bebeklerimize yeterince su vermemiz gerektiği konusuda çok önemli olduğu için bundandan bahsetmek istedim kullandığımız suyun kalitesi çok önemli ben dam...la suyu kullanıyorum ve kullanan arkadaşlar varsa bu su hakkında yorumlarınıda bekliyorum.

Hayır gayet normal bi kilo bence doktorun abatmış

slm kızlar dra gittim bacak ağrım için kalp ve damar uzmanına görünmemi söyledi

süt için ben rezene çayı ve humana çayı kullanıyorum
göğüs yarası için gaviston çok iyi

kanguru çocuğun bacak gelişimini bozuyormuş daha çok küçükler

doğum yapacaklara ALLAH yardımcı olsun

ben hamilelikte 3 kilo almıştım yarın bir hafta olacak 6 kilo verdim
normal doğumun ve emzirmenin faydası sanırım

sevgiler

Tatlı cadı ınşallah iyileşirsin canım çabucak allah şifa versin
patruska gözün aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
gülay sen ne durumdasın

cnm hala dogrmadım şaka bi yana bugün evde temizlik vardı.. vala 2 temizlikçi çağırdım dünkü kontrol ve agrılardan snra.. Akşama kadar aklınıza gelen her temizliği yaptırdımm.
Ama sanki ben yapmışım gibi alttan agrılarım ve bacak sızlamalarım var..bide ben yapsam nolurdu ki
Acaba o bıçak gibi saplanmalar dogum agrılarından olabilir mi ki?? Bide mllh bebişineee..kocaman bi yumurcak olcak anlaşılan

cnm ben senden kötüyüm.. 78 ile hamile kaldım..bugün 93ü gördüm :)) ama verecegimi düşünüorum, rahatım o yüzden..sen de öle ol bence.. hamişliin tadını cıkar..

Anamm,, mşllh günün tamam artık..Allah saglıkl dünyaya getirtsin inş.. bu arada 3 gündür olan agrıların nasıl agrılar??

Cnm Allah analı babalı büyütsün.. Valla formu okuyana kadar sanki emzirmekten hiç gögsüm acımayacak gibi hisediyordum, içime kurt ve acı dşürdünüz yaw

Ayyh kızlar icimde de bi sıkıntı var hayırdır ınşallah
gülay allah hayırlı vakitte gelmeyi nasip etsin insaallah
lolis adaçayı içmek ve ananas yemek doğumu tetikliyormus diye duymuştum.Burada herkese tavsiye ediyorum ama ise yarıyor diyen olmadı hic

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…