2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elifcim ne kadar güzel anlatmışsin benim bebeğim ne zaman gelecek acaba ben zaten devamlı yatıyorum bi iş yapmıyorum kızım gelse de birlikte mokurdayip uyusak yatsak

şimdi iyi anneler burda da onlar da kırkım çıkınca gidicek ozaman da böyle olursa yandım tuvalete zor gidiyorum yemek zor yiyiyorum bide iyi bi huy değil çocuk sürekli tedirgin hastaneden önce emzirip altını değiştirip gazını çıkarıp yatırıyodum dönencesinin müziğini açıyodum kendiliğinden uyuyodu şimdi memesiz bensiz uyumuyo bakalım inşallah uzun sürmez yatırdım şimdi nezaman farkedicek olmadığımı çok yoruldu bütün gün belki derin uyur artık

Basakcim Simdi gördüm yazdığını evet canım benim Kizim da basasagi ama kafası yan duruyo... Beni doktorum sürekli normal doguma teşvik ediyo sen yaparsın diyo ama Kizim bu ara cok hızlı kilo aliyo o yüzden artık doğsa iyi olur dedi :) Hiç belli olmaz konumu değişebilir bekleriz ama sancın yada suyun gelirse hiç zorlamaz alırız ama bekliycez dedi . Haftaya çatı muayenesi yapicak bakalım o zaman daha da belli olur heralde artık ben de cok takmış değilim normal doguma hayırlısı neyse o olsun diyorum ve bekliyorum :) Bence sen de doktoruna beklemek istediğini söyle tabii nst de bi sorun çıkmazsa ...

cnmmm teşekkür ederimmm cvbın için...yani kafanın yan durması illa sezeryanlık bi durum diil o zaman...ben beklemek istiyorum o bekletmek istemiyorrr...moralim çok bozuk valla...hayırlısı diyorum artıkkk...sancılarım başlamış benim nstde ole çıktı...inşallh bebeğim haftaya çarşambaya kadar normal gelirrr

Sanırım bende kaldım

Doğumu bekleyenler azınlıkta kaldı sanırım.Güya bende cuma doğuracaktım ama olmadı Şu hastalık bütün planları alt üst etti.Bugün kontrolüm vardı doktor artık pazartesi gel yatışını yapalım dedi dahiliye ve anestezi uzmanıyla görüşürsün eğer hastalığın geçmişse seni 13.00 de alırız dedi. Hayırlısıyla bir iyileşsem başka birşey istemiyorum..Doğumu bekleyen arkadaşlar Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişleri...

11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldi oğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...

Tatlı cadı ınşallah iyileşirsin canım çabucak allah şifa versin
patruska gözün aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
gülay sen ne durumdasın

slm kızlar. ben bugün çok gerginim ya sabahtan beri herşeye sinir oluyorum. herkesi azarlıyorum sonra da kızıyorum kendime biz şehir değiştirdik şimdi de eş durumu özründen ben okul değiştirmeye çalışıyorum. bugün açık olan okullar listelendi ve ben çoookk gerildim. yazabileceğim iyi yerler var aslında ama bu aralar herşeyi sorun haline getirebildiğim için bu tercih olayı da beynimde büyüdü de büyüdü. bunun etkisimidir bilmem sancılarım akşamdan beri arttı. ne bitmez yalancı sancılarım varmış. her seferinde tamam düzene giriyo diyorum yine yok. zaten kocamda yanımda değil haftasonuna kadar doğarsa bebeğim babası uzaklarda olcak. cuma günü randevumuz var bakalım ne diycek doktorumuz. bugün içinde sancın çok olursa nstye gel demişti ama akşama doğru arttı bende gitmedim akşam akşam. birazdan uyumaya çalışcam. hala doğum yapmayan anne adayları sizde benim gibi herşeye sinir oluyomusunuz? doğumdan sonrada böyle olursa yandım ben :26:

cnm benimmmm seni çooook iyi anlıyorum bende öğretmenim bizim de eş durumu açılmıştı eşimle birbirimizi yedikkk valla napsak ne etsek nasıl daha iyi olur diye düşünmektennn....hiçbirşeyi sorun haline getirme bebeğiniz eşin ve senin için en uygununu en hayırlısını yap bence....
son zamanlar doğum stresinden hepimiz böleyiz cnm bende aynıyımm eşim yanımda deill tlf.nda birbirimizi yiyoruz beni, hiç anlamadığını düşünmeye başladımm....doğum yapıp bebeğimizi kokladığımızda hepsi bitecek içini ferah tut...

patruskacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin bebişinizi hayırlı olsun cnm....
tatlıcadı çokkkk geçmiş olsun bitanem dikkat et kendiine...
topik artıkım çooooooooooooooooook boşşşş biz de doğursak artıkk

Son düzenleme:
Günaydın kizlar herkes doğurunca topikte bi biz kaldık sanırım :)
Gülay senin anlattığın şikayetler ben de de var arada bi bıçak saplaniyo sanki Kizim zorluyo galiba artık gelicek diyorum ama bi anda geciyo ... Aksam esim herkes dogurmaktan korkar sen dört gözle sancıları bekliyosun diyor :) Artık gelişimini de tamamlamış doktor teyzemiz de gelsin artık diyo ama bizim tosbaga giderek buyuyo annem beni nasıl çıkarcak diye düşündüğü yok hiç :)

Son düzenleme:
Yağmur o gerginlik bende de var hepimizin sıkıntısı farklı tabi.Bende eşimden iki haftadır ayrıyım doğumda gelecek yanıma.Bide orada evi taşıdılar annesi babası görümcem falan yerleştiriyor eşyaları ben burada strese girdim neyi nereye koyarlar temiz mi olur allah bilir diye ama dün birşey düşünmüyordum mesela canım birşeyler istedi ne istediğimi bulamadım sinir cok kötü bozuldu sinirden ağladım.Herhalde bu zamanlarda sinirlerimiz ve duygularimiz daha hassas

en son ben doğum yapıcam herhalde hic bir ağrı yoklamiyor beni . Manolya senin gribin geçti mi nasil oldun

Son düzenleme:
bskozberk, zap_zup saolun kızlar. bu gün biraz daha sakinim şimdi okulların tercih listesini yapmaya çalışcam yine gerilebilirim her an gece de huzursuzdum çok hep kabuslar gördüm. zaten saat başı tuvalete kalkıyorum. alıştım uykusuz gecelere bebeğim doğunca nasıl olcak bakalım. bir an önce gelsin istiyorum artık.
zap_zup benimde evim ben başında yokken taşındı. daha önce yaşadığım şehirden eşyalarımızı evden eve taşıma şirketi taşıdı. burda da annemle eşim yerleştirdiler. o telaşenin arasında bulunmaman daha iyi bence. ben her ne kadar iş yapmadım desemde duramadım yine çok yoruldum. hala da istediğim düzeni kuramadım evimde. ama olduğu kadar olsun zaten şimdi doğuma kayınvalidemler falan da gelecek annemle ikisi benim düzenin altını üstüne getirirler. kendilerine göre düzenlerler. artık herkes gidince ben de kendimi toplamış olurum evimi de istediğim gibi değişitiririm. sen de sıkma canını yavaş yavaş olur herşey.

patruşka gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.
kızlar herşeyi kafanıza takıp stres yapmayın.gerçi bu pek elinde olmuyor insanın hormonlar tüm dengeleri bozuyor.ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsi unutuluyor.Rabbim kısa zamanda sizede yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar aranızda kaşınan varmı ben acaip derecede kaşınıyorum öyle böyle değil ya ne yapcam bilmiyorum

Yağmurcum allah kolaylık versin sana sabır versin .
Cancer sen kucağınıza alınca deyince rüyami hatırladım kızım doğmuş emzirmeye çalışıyorum agzina alamıyorum göğsümü aranıp duruyordu boyle minicik allahım rüyası bile ne güzel hemen dogsun istedim bi an
özge benim kaşıntım göbeğim cok gerildiğinde göbeğimde oluyor hemen krem sürüyorum

QUOTE=zap_zup;17116093]Yağmurcum allah kolaylık versin sana sabır versin .
Cancer sen kucağınıza alınca deyince rüyami hatırladım kızım doğmuş emzirmeye çalışıyorum agzina alamıyorum göğsümü aranıp duruyordu boyle minicik allahım rüyası bile ne güzel hemen dogsun istedim bi an
özge benim kaşıntım göbeğim cok gerildiğinde göbeğimde oluyor hemen krem sürüyorum[/QUOTE]

cnm Allah hayırlara getirsin rüyanı.onun hayaliyle yatıp kalkıyorsun tabi.ama gerçektende bu şekilde oluyor.benim oğlan memeyi yakalayamayınca başlıyor kafayı sallamaya ölüyorum bu hareketine.hele geceleri sıpa dalga geçiyor benle uyku sersemi tam emmiyor dk başı uyanıyor ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…