- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.681
Allah allah yaşamadım bilmiyorum da kasılman falan var mi peki
Elifcim ne kadar güzel anlatmışsin benim bebeğim ne zaman gelecek acaba ben zaten devamlı yatıyorum bi iş yapmıyorum kızım gelse de birlikte mokurdayip uyusak yatsak
Basakcim Simdi gördüm yazdığını evet canım benim Kizim da basasagi ama kafası yan duruyo... Beni doktorum sürekli normal doguma teşvik ediyo sen yaparsın diyo ama Kizim bu ara cok hızlı kilo aliyo o yüzden artık doğsa iyi olur dedi :) Hiç belli olmaz konumu değişebilir bekleriz ama sancın yada suyun gelirse hiç zorlamaz alırız ama bekliycez dedi . Haftaya çatı muayenesi yapicak bakalım o zaman daha da belli olur heralde artık ben de cok takmış değilim normal doguma hayırlısı neyse o olsun diyorum ve bekliyorum :) Bence sen de doktoruna beklemek istediğini söyle tabii nst de bi sorun çıkmazsa ...
Sanırım bende kaldım
cnm benimmmm seni çooook iyi anlıyorum bende öğretmenim bizim de eş durumu açılmıştı eşimle birbirimizi yedikkk valla napsak ne etsek nasıl daha iyi olur diye düşünmektennn....hiçbirşeyi sorun haline getirme bebeğiniz eşin ve senin için en uygununu en hayırlısını yap bence....slm kızlar. ben bugün çok gerginim ya sabahtan beri herşeye sinir oluyorum. herkesi azarlıyorumsonra da kızıyorum kendime biz şehir değiştirdik şimdi de eş durumu özründen ben okul değiştirmeye çalışıyorum. bugün açık olan okullar listelendi ve ben çoookk gerildim. yazabileceğim iyi yerler var aslında ama bu aralar herşeyi sorun haline getirebildiğim için bu tercih olayı da beynimde büyüdü de büyüdü. bunun etkisimidir bilmem sancılarım akşamdan beri arttı. ne bitmez yalancı sancılarım varmış. her seferinde tamam düzene giriyo diyorum yine yok. zaten kocamda yanımda değil haftasonuna kadar doğarsa bebeğim babası uzaklarda olcak. cuma günü randevumuz var bakalım ne diycek doktorumuz. bugün içinde sancın çok olursa nstye gel demişti ama akşama doğru arttı bende gitmedim akşam akşam. birazdan uyumaya çalışcam. hala doğum yapmayan anne adayları sizde benim gibi herşeye sinir oluyomusunuz? doğumdan sonrada böyle olursa yandım ben :26:
11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldioğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
selam kızlar aranızda kaşınan varmı ben acaip derecede kaşınıyorum öyle böyle değil ya ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?