2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar Bugun annem vardı yarım islerimizi tamamladık ütülerim birikmişti annem sagolsun toparlayiverdi bizi :)
Zapzup canım ben iyileştim sayılır artık sadece gece burnum tikaniyo gündüz cok i̇yiyim şükürler olsun ki ... Sen de iyilesmissin sanırım doğurmadan bu kadarla atlatmisizdir umarım ...Doğumdan sonra bebeğimin hasta olmasından cok korkuyorum Bugun arkadaşımla konuştum bebeği daha 2 aylık 15 gün hastanede yatmış bebeği okula giden ablası grip olunca bebekte zatürreye çevirmiş . Doğumdan sonra aman cok dikkat et isterse simariklik desinler ama lütfen kimseyi yaklaştırma bebeğe diyo ... Esim hastaneden bı kaç tane maske getirdi eve doğumdan sonra gerekirse diye ama umarım ihtiyacımız olmaz ...

herkes gripten yakınmış. ben de çok korkmaya başladım. kardeşim çok kötü grip oldu ve ben annemlerdeyim bikaç gündür. elini zor kaldırıyo. üzüldüm ama sakın bana da bulaştırma diye söylendim o da alındı. inşallah bulaşmaz ya ne yapayım kendimi düşündüğümden değil bebeğimi düşünüyorum tam da sona geldik. yarın akşama gidebilcem evime artık olan olmuştur zaten bekleyip görcez...

GÜLAYCIM agrılarn için geçmiş olsun öncelikle.bebis çok şükür tamamladı gününü uzatmaları oynuyoruz artık teyzesi:)
ağrılar böyle adet sancısı gibi belimden giriyo hafif hafif bacaklara doğru iniyo.15dk bi falan kasılma oldu ayrıca.bi de alttan vuruyo gibi sanki.doktor ve annem doğum sancısının bu olduğunu ama çok çok çok artması ve kapılmalarin sıklaşması gerektiğini söyledi

selam kızlar,

akşam nasıl kaşındım nasıl duş aldım kremlendim ama gene oldu ara sıra hamilelerin son aylarında bazen oluyormuş netten araştırdım oda geldi bana çattı ağlamak istiyorum son zamanların keyfini çıkaramayıcam sıcak ortamlarda acaip kaşınıyorum doğalgazı bile açtırmadım ev soğuk olsun diye çok kaşınıyorum bide sinirlenince üstüne mükemmel oluyor çok kötüüüüüüüü ancak doğumdan sonra gidiyormuş

rüyamdada bebeğimi gördüm doğum yapmışım almışlar benden emzirmeye bile vermiyorlar rüyamda bile sinir krizi geçirttiriyorlar yaaa bende hiç bir değişiklik yok normla normal dolaşıyorum herkes şaşırıyor bu kadar hareketli olmama belki nazar değdi o yüzden kaşınıyorumdur((

merhaba kızlar.doğum yapmayanların sayısı baya azaldı.Rabbim sizide biran önce bebişlerinize kavuştursun.doğum yapanlardan sürekli girebilen bir ben varım herhalde.annemde olmamın rahatlığı sanırsam eve geçince nasıl olacak bakalım

selam kızlar bende arada girip bakıyorum ama pek kimse olmuyo artık
aynı gün bisürü kişi doğum yapınca öyle oldu sanırım
inşallah yeni doğum yapan herkes iyidir mügenin fotoğraflarını gördüm face de çok şekerler

bende kızımla uğraşıyorum çok ilgi bekliyo kokumu istiyo sürekli artık gece uyuyup gündüz uyanık duruyo düzene giricek sanırım ama böyle de zor bütün gün beni yanında istiyo hiçbi işe bakamıyorum sürekli ana kız keyif çatıyoruz babamız bile kıskanmaya başladı geceleri de 1,5-2,5 saatte bir memeye kalkıyo yatıp onuda koluma koyup emziriyorum çok rahat öylece uyuyakalıyoruz bazen saatlerin pek farkında olamıyorum

selam kızlar nasılsınız kımseler yok artık dogumlar arttı herkes bebıslerle ızdemevlutu atlattık ıkı gundur kızımlaevde yanlızız annemler döndüler eve mınnosum dun butun gun mızmızlandı kcuak ıstıyorhep sımdı uyuyor mısıl mısıl gecelerıde 2saatte bır ayaktayız.dun bebısımınde benımde kontrolum vardı herseyyolunda cok sukur doktrorum dun rutın yapılan smear testı ıcın rahımden ornek aldı cok canım yandı yahu kıçımızı basımızıgörmeyen kalmadı nezormus kadın olmak.kızlar hanı su kendınden sallanan anakucakları varya onlardan almaya karar verdım ne dersınız??bebısım butun gun kucagımdadurmak ıstıycekgıbı evı afedersınız bok goturuyo yemek yapamıyorum ayrılamıyoruzkı hanfendının yanından arastırıyorum sımdılık haftasonu alırız belkı hepınızı cok optumdogurmayan az arkadasım kaldı hadı bakalım ıyıhaberlerınızı beklıyorummmmm

doğum yapan arkadaşlar kanguru kullanıyormusunuz?ben şimdilik pusette taşıyorum ama evin içinde falan kanguru kullanmak istiyorum.erkenmi sizce?:44:

Cancer tabi erken kanguru için.Sling kullanabilirsin ama.Ben kızım 15 günlükken koydum slinge hastaneye gittim:) Evde de kullanıyorum bazen.Emdikten sonra gazını çıkarmamışsa ve de benim işim varsa bağlıyorum slinge hem gazını çıkarıyor benim sıcaklığmıı hissettiği için hemde uyuyor mışıl mışıl.

15 günde 650 gr almış kızım maşallah
Ama hala gece gündüz ayrımımız yok.Geceleri ayaktayız.Gündüz ayakta tutmaaya çalışıyorum.İnşallah bu böyle devam etmez.Herkes 40ı çıkınca düzelir diyor inşallah düzelir...

Herkese merhabaa,,,

gercektene doğum yaptıktan sonra internete gırmekk cok zor oluyorr,,, bebeğimın uykusu hala duzene gırmedı bugun 14.gunumuz. sabaha kadar uyumadı sımdı dah ayenı uyuduu bende sıteye bakayım dedımm

cogunluk dogum yapmıs anlasılan, Allah bagıslasın bebıslerıı

Bende pazartesi doğuma gireceğim..Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.Şimdiden tebrikler.

bel agrım çok olmasa da arada var.. digerleri bende de var.. ama dk tutacak kadar düzenli degil.. sanırım bende yaklaştım yavaş yavaşş..

smear testi ne cnm?? Herkes mi yapılmalı.. şu kurcalatmalar bitemicek m daha ?

canım yaa demek smear testinde bu kadar canın yanıyo ben kolay olduğunu duymuştum.Ne güzel bebişinle evinde yalnızsın artık keyfinize diyecek yok .
artık yavaş yavaş düzene girer bebişlerin uykuları tahmin edebiliyorum zordur evi işi yapmak banada diyolar doğsun görürsün temizlik yapmayı yemek yapmayı bakalım hayırlısı.
amin canım amin.
canım benim rüyan hayır olsun inşalllah tabi artık günler yakın rüyalarımıza giriyor bende her gece değişik rüyalar görüyorum.Benimde karnım ve yüzüm kaşınıyor .
artik herseyimiz hazır bu hafta son temizligimizide yapıcaz doktor doğum yakın falan desin diye can atıyorum

canım hadi bakalım sen bu gidişle doğurcan benden önce öle geliyo en son ben kalcam doğurmayan sankim:26:

gulay85 canım smear testi rahim ağzı kanseri için yapılan bir test,vajinadan gelen akıntıdan dr örnek alıyor inceleniyor basit bişey bende hiç yaptırmadım ama basit olduğunu duydum.

Tebrikler cacım.İnşallah tez zamanda sütün fazlalaşırda yavrunu emzirirsin.Tv.da Ender saraç,Ayva kompostosu,ebegümeci çayı,malt içeceğinin sütü çoğalttığını söylemişti.Bol bol yeşillik roka,tere,yeşil salata falan yemek lazımmış aklında bulunsun.Su meselesine gelince dam.la su normal suyun arıtılmış olarak şişelenmesi sonucu satılıyor bildiği kadarı ile.Hatta kuzenim suyun kalitesini ölçen bir alet almıştı onla test etmişler en iyi su Erik.li ve Nes.tle su çıkmış en kötüsü de Ham.idiye.Ben ve annemler hep E.rikli kullanıyoruz.Bilgin olsun...

Aman arkadaşlar dikkat edin kendinize bende feci grip oldum bebişim bugün gelecekti pazartesiye kaldı.Ortalıkta salgın varmış herkes hasta.Uzak durmak lazım.Son zamanda grip olmak kadar kötü bişiy yok.

kızlar smear testı rahım agzı kanserı ıcın yapılıyormus valla arkadasım kolay yazmıs ama benım baya canım yandı baya ılerıden alınıyormus. kızlar sallanan besık ıcın yorumlarınızı beklıyorummmmm.buarada ben sımdıden bır defter alıpbebek mamalarının tarıflerını yazmaya basladım sımdıen fıkrım olsun ıstıyorum cunkuhıc bı bılgım yok mılupanın sıtesınde bırkactane tarıf varbakalım basladımm

tam bilgim olmamasına ragmen salanan beşigin pek iyi olduguu düşünmüyrum cnm aslında.. Daha dogrusu bebegi sallanmasını uygun bulmuyorum.. sonradan hep sorun cıkarabilir gbi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…