- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.741
Allah yardımcın olsun cnm..inş ii sonular alırsın,yarın..
doğum yapan arkadaşlar kanguru kullanıyormusunuz?ben şimdilik pusette taşıyorum ama evin içinde falan kanguru kullanmak istiyorum.erkenmi sizce?:44:
slm kızlar bende dün doktora gittim kzım 3025 gr olmuş ve uzun uğraşlardan sonra 10. yılımda inş. p.tasi günü sabah 8 de kızıma kavuşacağım.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş. ve bende çabuk iyileşirim çok korkuyorum banada dua edin nolurr öptüm hepinizi...
bel agrım çok olmasa da arada var.. digerleri bende de var.. ama dk tutacak kadar düzenli degil.. sanırım bende yaklaştım yavaş yavaşş..GÜLAYCIM agrılarn için geçmiş olsun öncelikle.bebis çok şükür tamamladı gününü uzatmaları oynuyoruz artık teyzesi:)
ağrılar böyle adet sancısı gibi belimden giriyo hafif hafif bacaklara doğru iniyo.15dk bi falan kasılma oldu ayrıca.bi de alttan vuruyo gibi sanki.doktor ve annem doğum sancısının bu olduğunu ama çok çok çok artması ve kapılmalarin sıklaşması gerektiğini söyledi
selam kızlar nasılsınız kımseler yok artık dogumlar arttı herkes bebıslerle ızdemevlutu atlattık ıkı gundur kızımlaevde yanlızız annemler döndüler eve mınnosum dun butun gun mızmızlandı kcuak ıstıyorhep sımdı uyuyor mısıl mısıl gecelerıde 2saatte bır ayaktayız.dun bebısımınde benımde kontrolum vardı herseyyolunda cok sukur doktrorum dun rutın yapılan smear testı ıcın rahımden ornek aldı cok canım yandı yahu kıçımızı basımızıgörmeyen kalmadı nezormus kadın olmak.kızlar hanı su kendınden sallanan anakucakları varya onlardan almaya karar verdım ne dersınız??bebısım butun gun kucagımdadurmak ıstıycekgıbı evı afedersınız bok goturuyoyemek yapamıyorum ayrılamıyoruzkı hanfendının yanından arastırıyorum sımdılık haftasonu alırız belkı hepınızı cok optumdogurmayan az arkadasım kaldı hadı bakalım ıyıhaberlerınızı beklıyorummmmm
canım yaa demek smear testinde bu kadar canın yanıyo ben kolay olduğunu duymuştum.Ne güzel bebişinle evinde yalnızsın artık keyfinize diyecek yok .selam kızlar nasılsınız kımseler yok artık dogumlar arttı herkes bebıslerle ızdemevlutu atlattık ıkı gundur kızımlaevde yanlızız annemler döndüler eve mınnosum dun butun gun mızmızlandı kcuak ıstıyorhep sımdı uyuyor mısıl mısıl gecelerıde 2saatte bır ayaktayız.dun bebısımınde benımde kontrolum vardı herseyyolunda cok sukur doktrorum dun rutın yapılan smear testı ıcın rahımden ornek aldı cok canım yandı yahu kıçımızı basımızıgörmeyen kalmadı nezormus kadın olmak.kızlar hanı su kendınden sallanan anakucakları varya onlardan almaya karar verdım ne dersınız??bebısım butun gun kucagımdadurmak ıstıycekgıbı evı afedersınız bok goturuyoyemek yapamıyorum ayrılamıyoruzkı hanfendının yanından arastırıyorum sımdılık haftasonu alırız belkı hepınızı cok optumdogurmayan az arkadasım kaldı hadı bakalım ıyıhaberlerınızı beklıyorummmmm
artık yavaş yavaş düzene girer bebişlerin uykuları tahmin edebiliyorum zordur evi işi yapmak banada diyolar doğsun görürsün temizlik yapmayı yemek yapmayı bakalım hayırlısı.selam kızlar bende arada girip bakıyorum ama pek kimse olmuyo artık
aynı gün bisürü kişi doğum yapınca öyle oldu sanırım
inşallah yeni doğum yapan herkes iyidir mügenin fotoğraflarını gördüm face de çok şekerler
bende kızımla uğraşıyorum çok ilgi bekliyo kokumu istiyo sürekli artık gece uyuyup gündüz uyanık duruyo düzene giricek sanırım ama böyle de zor bütün gün beni yanında istiyo hiçbi işe bakamıyorum sürekli ana kız keyif çatıyoruz babamız bile kıskanmaya başladıgeceleri de 1,5-2,5 saatte bir memeye kalkıyo yatıp onuda koluma koyup emziriyorum çok rahat öylece uyuyakalıyoruz bazen saatlerin pek farkında olamıyorum
amin canım amin.merhaba kızlar.doğum yapmayanların sayısı baya azaldı.Rabbim sizide biran önce bebişlerinize kavuştursun.doğum yapanlardan sürekli girebilen bir ben varım herhalde.annemde olmamın rahatlığı sanırsam eve geçince nasıl olacak bakalım
canım benim rüyan hayır olsun inşalllah tabi artık günler yakın rüyalarımıza giriyor bende her gece değişik rüyalar görüyorum.Benimde karnım ve yüzüm kaşınıyor .selam kızlar,
akşam nasıl kaşındım nasıl duş aldım kremlendim ama gene oldu ara sıra hamilelerin son aylarında bazen oluyormuş netten araştırdım oda geldi bana çattı ağlamak istiyorum son zamanların keyfini çıkaramayıcam sıcak ortamlarda acaip kaşınıyorum doğalgazı bile açtırmadım ev soğuk olsun diye çok kaşınıyorum bide sinirlenince üstüne mükemmel oluyor çok kötüüüüüüüü ancak doğumdan sonra gidiyormuş
rüyamdada bebeğimi gördüm doğum yapmışım almışlar benden emzirmeye bile vermiyorlar rüyamda bile sinir krizi geçirttiriyorlar yaaa bende hiç bir değişiklik yok normla normal dolaşıyorum herkes şaşırıyor bu kadar hareketli olmama belki nazar değdi o yüzden kaşınıyorumdur((
artik herseyimiz hazır bu hafta son temizligimizide yapıcaz doktor doğum yakın falan desin diye can atıyorum
iyi akşamlar kızlar bende yeni doğum yapmış bir anne olarak emzirmek için sütümün çoğalmasını sağlamaya çalışıyorum. besinlerin yanında içilen suyunda ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum . bol bol su içmenin hem sütü çoğaltacağını ve vücuttan toksinlerin kolayca atılacağını vurgulamak isterim. ve ileridede bebeklerimize yeterince su vermemiz gerektiği konusuda çok önemli olduğu için bundandan bahsetmek istedim kullandığımız suyun kalitesi çok önemli ben dam...la suyu kullanıyorum ve kullanan arkadaşlar varsa bu su hakkında yorumlarınıda bekliyorum.
Bende pazartesi doğuma gireceğim..Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.Şimdiden tebrikler.
herkes gripten yakınmış. ben de çok korkmaya başladım. kardeşim çok kötü grip oldu ve ben annemlerdeyim bikaç gündür. elini zor kaldırıyo. üzüldüm ama sakın bana da bulaştırma diye söylendim o da alındı. inşallah bulaşmaz yane yapayım kendimi düşündüğümden değil bebeğimi düşünüyorum tam da sona geldik. yarın akşama gidebilcem evime artık olan olmuştur zaten bekleyip görcez...
canım Allah kolay bir doğum nasip etsin bir nefeste kurtulursun ve bebeğine kavuşursun canım inşallah.
kızlar smear testı rahım agzı kanserı ıcın yapılıyormus valla arkadasım kolay yazmıs ama benım baya canım yandı baya ılerıden alınıyormus. kızlar sallanan besık ıcın yorumlarınızı beklıyorummmmm.buarada ben sımdıden bır defter alıpbebek mamalarının tarıflerını yazmaya basladım sımdıen fıkrım olsun ıstıyorum cunkuhıc bı bılgım yok mılupanın sıtesınde bırkactane tarıf varbakalım basladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?