- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.701
Tatlı cadı ınşallah iyileşirsin canım çabucak allah şifa versin
patruska gözün aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
gülay sen ne durumdasın
Karından mı yoksa aşağıdan mı?
karnım kollarım bacaklarım alt tarafta yok :)
Saol canım hızla iyileşmeye çalışıyorum.Oğluşumda uslu uslu annesinin iyileşmesini bekliyor :)
Sen nasılsın canım ?
Canım o cildinin gerilmesinden dolayı ara ara bende de oluyor kan dolaşımı yavaşladığı için..Vücut nemlendiricisi sürüp hafif hafif masaj yapsan belki biraz rahatlatır..
offf kızlarr offf dr ye gideli 10 gün oldu 10 günde 2 kilo almışım anlamadım geçen ay dikkat et aynı kilonla gel demişti ölede oldu ama 10 günde 2 kilo normalmi nasıl aldım anlamadımki öle çokda yemedimnasıl gidicek bu kilolar moralim bozuldu yaa kilomu görünce.
hiç morelini bozma bence gider nie gitmesin emzirdikçe gider 82 dim 80 kilo olmuşum 12 kilo sadece ii bir rakam bence 5 kilo doğumda giderse 7 kilo kalcak sonrada dikkatle veririm herhalde
inşallah gider bende biraz kilolu hamiş kaldım 72 ile şimdi 90 oldum2 kiloda almışım 92 oldu çevremdekiler veremezsinz doğum kiloları zor gider diyolar iyice moralim bozuldu inşallah dediğin gibi emzirerek gider .
Off offf bugün 40haftam doldu ama doktor en az 10gün daha bekleriz müdahele için dedi.ama son 3gündür ağrılarım var kızım gelsin istiyorum artık,babamız haftaya dönüyo istanbula hem artık kuzuma sarılmak istiyorum:84:
bence hiç takma bebek zaten vücudundaki tüm yağı çekio artı yeşil çay ısırgan çayı acaip yağ yaktırıyor ve süt yapıyormnuş onlardan içersin sebze hamur işi yemzsin yürüyüşle verirsin ben hamile kalmadan önce tam 72 kiloydum 7 kilo verdim kendi başıma diyet yaparak ama şişlikle fean ilk doktora gittiğimde 68 dim şimdi tekrar 80 im ama verdim ben başardıktan sonra herkes başarır bence hiç kimsenin canını sıkmasına izin verme canım verirsin verirsin çıtır anneler olurus yeterki bebişler sağlıklı olsun zaten 9 ayda alınan kilolar 9 ayda veriliyormuş
yeşil çayı biliyordum zayıflatmaya yardımcı ama ısırganı öğrendiğim iyi oldu zaten fazla hamur işi yapmıyorum inşallah veririm valla bol bol sebze yiyerek zayıflamayı düşünüyorum tabiki önemli olanda bebeklerimizin sağlığı şimdiye kadar fazla takmadım kilomu veririm diye ama bugün kilomu görünce baya kaçtı tadım valla doğumdan sonra bi 5 kilo gitse gerisini veririm yavaş yavaş hantal bir anne olmak istemiyorum
Canlarim bizde dışarı çıktık kızıma kırmızı kıyafet aldım sonunda cok mutluyum.Yıkama leğenini filesinide aldım.Ne zamandır evdeyim hava almak iyi geldi ya
6 ocak 2011 de bebeğim Emir dünyaya geldi. ben mutlu sona ulaştım darısı bekleyen herkesin başına..
Çektiğim en büyük sıkıntılar 2. gün başlayan ve 4. güne kadar devam eden ve de ne yaparsam geçmeyen gaz sancısı ayrıca halen devam eden göğsümde oluşan emzirirken beni ağlatan yaralar... Üzgünüm ama ne kadar mutluluk verici olsada doğum olayı, bunlar gibi sıkıntıları da yaşıyoruz bir süre. Umarım en büyük acımız sadece bunlar olur... Ama yinede önerisi olan varsa beni yönlendirirse sevinirim. (bu konuya ait değil biliyorum özelden de yazabilirsiniz.) Herkeste aynı olmadığından eminim ama forumlardan okuyup ve çok güvenerek aldığım lansinoh kremi 15 gün öncesinden sürmeye başladım doğumda devam ettim fakat hiç ama hiçbir faydasını görmedim. Garmastan pomad da aynı şekilde. Marka belirtiyorum özellikle ama ne yapayım çok güvenmiştim, hepsi boş çıktı. Sizde aynı şeyle karşılaşabilirsiniz.
Bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
neva şimdi okudum cok üzüldüm cok gecmiş olsun... allah kimseye yasatmasın yasadıklarını eminimki cok zordur.. ama bebişin herkezden cok sana ihtiyacı var turp gibi cıkınca hastaneden süt diye aglıcak o zaman için bol bol sütün olsun diye güçlü olmalısın.. dua edicem canım.. tekrar geçmiş olsun..
benim bebişimide dün doktora götürdüm kontrol için.. 16 günde hiç kilo almamış.. sütümde bol kakası filanda normal yani doyuyor ama niye kilo almadıgını anlayamadık.. bir hafta daha izliyecegiz bakalım.. her 2 saatte bir emzirmemi istedi doktor.. inşallah kilo alır kızım bu hafta.. ben dogum yaptıktan 1 hafta sonra bütün kiloyu verdim ama hep sebze yedim et tatlı filan hiç yemedim.. canım istemedi.. herhalde bu yüzden sütüm beslemedi kuzumu.. şimdiyse her gelen agzıma bişey tıkıyo :) bunuda ye sunuda ye:)) bakalım verdiğim kiloları muhtemelen ışık hızıyla alırım bu gidişle:)
ayyyy dün doguranlar ne oldu???? hiç haber yokmu?? bende kimsenin numarası yoktu arıyamadım meraktan catlıyorum.. birtek mügeyi aradım onunda teli kapalıydı...
slm kızlarrr
doğuranlar hayırlı olsun bebekleriniz
nevacım çokk geçmiş olsun inş. iyileşir bebeğin bian önce hast bırakmak çok zor gerçekten..alla şifasını versin çabucak..
çok geçmişe gidemedim kızlar bebiş olunca böyle oluyo bizde geceleri ayakta gündüz uyuyoruz
doğurmayan arkadaşlar bol bol uyku depolayın..
bu aralar favori parçam uykusuz hergece oldu :))
bana gelince normal doğurdum ama hala oturamıyorum dikişlerim düzelmedi henüz bide üstüne grip öksürük eklenince siz düşünün halimi neyseki bunada şükür..
evet canım inşallah emerler valla bebişler yaza kadar baya büyümüş olurlar inşallahverirsin canım bence hiç sıkma canını inş. bebişler emerde bütün yağı çekerler vücudumuzdan hem onlar için harika hem bizim için havalar ısınıncada başlarız yürüyüşlere onlar hava alır biz yürürüz sen takma insanlar kıskanç
canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldioğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
Canlarim bizde dışarı çıktık kızıma kırmızı kıyafet aldım sonunda cok mutluyum.Yıkama leğenini filesinide aldım.Ne zamandır evdeyim hava almak iyi geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?