2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr

doğuranlar hayırlı olsun bebekleriniz

nevacım çokk geçmiş olsun inş. iyileşir bebeğin bian önce hast bırakmak çok zor gerçekten..alla şifasını versin çabucak..

çok geçmişe gidemedim kızlar bebiş olunca böyle oluyo bizde geceleri ayakta gündüz uyuyoruz
doğurmayan arkadaşlar bol bol uyku depolayın..

bu aralar favori parçam uykusuz hergece oldu :))

bana gelince normal doğurdum ama hala oturamıyorum dikişlerim düzelmedi henüz bide üstüne grip öksürük eklenince siz düşünün halimi neyseki bunada şükür..

offf kızlarr offf dr ye gideli 10 gün oldu 10 günde 2 kilo almışım anlamadım geçen ay dikkat et aynı kilonla gel demişti ölede oldu ama 10 günde 2 kilo normalmi nasıl aldım anlamadımki öle çokda yemedim nasıl gidicek bu kilolar moralim bozuldu yaa kilomu görünce.

hiç morelini bozma bence gider nie gitmesin emzirdikçe gider 82 dim 80 kilo olmuşum 12 kilo sadece ii bir rakam bence 5 kilo doğumda giderse 7 kilo kalcak sonrada dikkatle veririm herhalde

hiç morelini bozma bence gider nie gitmesin emzirdikçe gider 82 dim 80 kilo olmuşum 12 kilo sadece ii bir rakam bence 5 kilo doğumda giderse 7 kilo kalcak sonrada dikkatle veririm herhalde

inşallah gider bende biraz kilolu hamiş kaldım 72 ile şimdi 90 oldum 2 kiloda almışım 92 oldu çevremdekiler veremezsinz doğum kiloları zor gider diyolar iyice moralim bozuldu inşallah dediğin gibi emzirerek gider .

Son düzenleme:
Off offf bugün 40haftam doldu ama doktor en az 10gün daha bekleriz müdahele için dedi.ama son 3gündür ağrılarım var kızım gelsin istiyorum artık,babamız haftaya dönüyo istanbula hem artık kuzuma sarılmak istiyorum:84:

bence hiç takma bebek zaten vücudundaki tüm yağı çekio artı yeşil çay ısırgan çayı acaip yağ yaktırıyor ve süt yapıyormnuş onlardan içersin sebze hamur işi yemzsin yürüyüşle verirsin ben hamile kalmadan önce tam 72 kiloydum 7 kilo verdim kendi başıma diyet yaparak ama şişlikle fean ilk doktora gittiğimde 68 dim şimdi tekrar 80 im ama verdim ben başardıktan sonra herkes başarır bence hiç kimsenin canını sıkmasına izin verme canım verirsin verirsin çıtır anneler olurus yeterki bebişler sağlıklı olsun zaten 9 ayda alınan kilolar 9 ayda veriliyormuş

sen uzatmalara girmişsin hadi hayırlısı kızlar geç gelirmiş

yeşil çayı biliyordum zayıflatmaya yardımcı ama ısırganı öğrendiğim iyi oldu zaten fazla hamur işi yapmıyorum inşallah veririm valla bol bol sebze yiyerek zayıflamayı düşünüyorum tabiki önemli olanda bebeklerimizin sağlığı şimdiye kadar fazla takmadım kilomu veririm diye ama bugün kilomu görünce baya kaçtı tadım valla doğumdan sonra bi 5 kilo gitse gerisini veririm yavaş yavaş hantal bir anne olmak istemiyorum

Canlarim bizde dışarı çıktık kızıma kırmızı kıyafet aldım sonunda cok mutluyum.Yıkama leğenini filesinide aldım.Ne zamandır evdeyim hava almak iyi geldi ya

verirsin canım bence hiç sıkma canını inş. bebişler emerde bütün yağı çekerler vücudumuzdan hem onlar için harika hem bizim için havalar ısınıncada başlarız yürüyüşlere onlar hava alır biz yürürüz sen takma insanlar kıskanç

Canlarim bizde dışarı çıktık kızıma kırmızı kıyafet aldım sonunda cok mutluyum.Yıkama leğenini filesinide aldım.Ne zamandır evdeyim hava almak iyi geldi ya

kırmızı tüm bebeklere yakışıyor benim bebeğiminde hastane çıktısı kırmızı ve benim pijamalarımda kırmızı hemde beyaz çizgili ikside takım olcaz oluşumla

İlgilenen herkese teşekkür ederim ama bahsettiğim gaz sancısı bebeğe değil bana aitti arkadaşlar özür dilerim sanırım yanlış anlattım olayı :) sezeryan doğum yaptım bu sebeple yaşanılan bir sancıydı çok şükür geçti ama olduğu zaman ne denediysem fayda etmedi. bunlar için hazırlıklı olmanızı öneririm.

sağolun kızlar,bugün oğlumu gördüm maşallah iyi görünüyordu,antibiyotik tedavisine başlamışlar ara ara da mama ve benim sütümle besliyorlarmış,bazen kusuyormuş bazen kusmuyormuş,5-6 dk gördüm eşimle ama onu iyi görmek moralimi düzeltti,inşallah bir an önce iyileşir,evimize gelir,geçen hafta bugün doğum yapmıştı,kollarımdaydı inşallah gelecek hafta bugün kollarımda olur,mis gibi kokusunu çekerim içime...
doğuma girmeden önce 74 kiloydum bugün tartıldım 65 kiloya düşmüşüm 9 kiloyu nasıl verdiysem bir anda şaşırdım sanırım sütüm olsun diye çok su içiyorum onun etkisi olsa gerek,keşke tek düşüncem kilom olsaydı....

evet canım inşallah emerler valla bebişler yaza kadar baya büyümüş olurlar inşallahsağol canım valla içimi rahatlattın .
11.01.2011 saat 11:12'de oğlum Ege dünyaya geldi oğlumun boyu 50cm kilosu da 3800 gr :)
Bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah

iyi günlerde kullanın canım bende yıkama küveti almadım daha eksik var aslında artık annem gelince inşallah çıkarız beraber tek başıma çıkmaya korkuyorum artık.

doğum yapan arkadaşlar kanguru kullanıyormusunuz?ben şimdilik pusette taşıyorum ama evin içinde falan kanguru kullanmak istiyorum.erkenmi sizce?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…