2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

LOLİSS cim afedersin kusura bahkma da bişey sorccam.. Acaba sende de sümüksü gibi ama beyaz renkte ara ara da olsa akıntılar oluyor mu??

fikri olan herhangi bi arkadaş da olabilir tabiki :))

oluyo canim özellikle son 2-3haftadır baya arttı.nisan onun az da olsa pembesiymis

peki sende de alttan batmalar veya bebiş hareket edince aşagıdan sızlamalar oluyor mu. bide oturdugun yerden kalkınca agrılar biraz alttan gene..

Evet canım özellikle ayağa kalktığımda bi anda bıçak saplanıyo gibi oluyo... Gunlerimiz aynı belirtilerimiz de aynı :) Aynı günde de hayırlısıyla doğururuz inşallah...Nst de sancın çıkıyo mu senin açılman var mı?

herkese merhabalar kızlar 11.01.2011 saat 11:45 de sezeryan ile güzeller güzeli pamuk şekeri kızımı allahıma şükürler olsun sağlıkla sıhatle kucağımıza aldık..kilosu 3400 boyuda 51 cm sarı civcivimin.. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inanılmaz duygularmış...darısı gününü bekleyen diğer arkadaşlarıma inş tez zamanda sağlıkla sıhatle.. dün akşama doğru evimize döndük inanılmaz yorgunduk bugünde telaşla geçti ancak fırsat bulabildim yazmaya ayrıntılar için daha sonra uğrayacağım inş. hepinizi çok ama çok öptükkkk bizzzz teyzeleriii:)

Allah analı babalı büyütsün sarı civcivini:))ayrıca geçmiş olsun..neden normal doğum düşünmediğini merak ettim..belki sağlık problemi yüzünden de olabilir tabi..aydınlatabilirmisin çiçeği burnunda anne:))
ahh kısmet olursa bende bi civciv istiyoruuumm

Gözün aydın Belgüncüm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ömrü uzun olsun...Boyu kilosu da çok iyi maşallah :)
Artık darısı bizim başımıza...

belgün gözün aydın cnm bebeğini almışsın kucağına analı babalı büyüsün bebeğin

benim oğlum 12 günlük oldu göbeği düştü yarın tuzlaması var oğlumu tuzlayacağız. zaman su gibi geçiyor hiç vaktim yok başımı kaşımaya uykuları bir düzene girse ve gaz sancısı ne kadar gazını alsamda oluyor herhalde bir süre böyle devam edecek.

belgüüüüüüüünnn hayırlı olsun canım sonunda geldimi senin kuzucuk:)) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ayrıntıları bekliyoruzz

beyficey canım tuzlama demişsin ben hiç duymadım.. o nasıl oluyorki?

hayırlıısıyla cnm inş..nst de gecen sancı çıktı am bende hiçbişi yktu o gn..çok deil dedi ama doktor.. açılmam var mı bilmiorum..doktorum son ana akadar çatı muayenes yapmaacak zannımca.. çok güzel b benzetme yaptı.. basket potaı vr bi , bide basket topu var dedi.. top devamlı byüyor.. potayı ölçüp basket olur demek mantıklımı dedi

gözün aydın cnmm.. mşllah bebişine.. seninkide uzunlardan sanırsam

kızlar merhaba herkeseeee....ben bu aralar doğuracak gibi hissediyorumm....zaten nstde sancılar başladı dediydi dr um...gece de 10 dk kasıklarım ağrıdı doğurucam sandım valla...ara ara kasıklarıma sancılar gelip gidiyor...keşke doğuruversem artıkkk

Belguncum gözün aydın,geçmiş olsun tekrar.kızınin massallah boyu kilosu çok güzelmiş allah anali babalı büyütsün insallah
beycifey tuzlama ne canim,tuzlayim da kokma derler ya o gerçekmiymis yoksa???

kızlarrrr cok güzel ama üzülmeniz için göndermedim cok beğendim paylaşmak istedim

SOL YANIM ACIYOR ANNE....
Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktım da geldim. Anneler de b...abalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali, “Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder.” demişti de onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu. Şimdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldiğimde: Şuram acıyor işte, şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte, Sol yanım çok acıyor anne. Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe’nin saçlarını örmüştü. Elinden tutup okula getirdi. Yakası da danteldi. Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi. Ben de ağladım, Ağladım hiç de utanmadım. Öğretmen ne oldu dedi? Düştüm, dizim çok acıyor dedim. Yalan söyledim anne. Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün ben de saçım örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadı. Dantel yaka istedim. Babam; “Ben bilmem ki kızım.” dedi. Bari okula sen götür dedim. “Kızım, iş…” dedi. Ben de bana ne dedim, ağladım. “Kızım, ekmek” dedi babam. Sustum ama okula giderken yine ağladım anne. Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep, “Annem, beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş” dedi. Babam hepsini birlikte yıkıyor. Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uffff, babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne. Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi. Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor toprağını, Çiçeklerini kim koparıyor? İzin verme anne, Ne olur toprağına el sürdürme! Eve gidince aklıma geliyor bi de bunun için ağlıyorum anne. Bak, kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım. Biliyor musun anne? Her gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim. Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne Bazen de konuşuyorum onunla. Ne yapayım seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi. Ben babama yazdıracağım. Öğretmen anlarsa çok kızar ama bana ne kızarsa kızsın. Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım acıyor anne. Hiç bir şey yutamıyorum. Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. Kağıda da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. Sol yanım acıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne. Seni çok özledim anne, çooook

selam kızlar, ben hala bekliyorum doğurmayada niyetim yok gibi bakalım ne olacak,,,,,artık fazla giremiyorum,hem ailemin yanındayım diye hemde eşimde yanıma geldi çok şükür onları bırakıp girilmiyor.umarım herkes iyidir.doğum topiğinin linkini yazarmıaınız ben bir türlü bulamadım....

Ayyy ne güzel herkes doğurdu nerdeyse Allah hepinizin bebeğini bağışlasın belgün,müge,hunny Allah yardımcınız olsun.Hızlı bir maroton sizi bekliyor.umarım herkes iyidir.topiğe sürekli girmek istiyorum bir türlü olmuyor

belgün gözün aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün
benim oğlumun göbeğide tam haftasında düştü.tuzlama dedikleride ilk banyosunda suyuna çok az tuz atıyorlar ilerde teri kokmasın diye.biz son durulama suyuna bir çimçik attık.kokmasın oğluşum kızlar kaçmasın

Şirvan çok güzel bir yazı cnm yüreğine sağlık.annesizlik çok zor.ben annemle pek geçinemem sürekli didişip dururuz.eltim,kızı 8 aylıkken öldürüldü yavrum 1-0 yenik başladı hayata.beni çok sever geçenlerde kaynım bebişi görsün diye getirdi.çocuğu emzirirken yanıma geldi anne dedi kucağıma almamı istedi,bende aşkım bebiş ağlıyor deyince düttüm(küstüm)diyip gitti.içim acıdı kıskandı yavrum Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

Kıyamam ben ona yavrum benımmm.keske hayatta hersey hep guzel olsa ınsallah bundan sonra karsısına hep ıyı seyler cıkar evet bende cok begendım yazıyı cok sükür canım annem yanımda hep olsun benımde babam yok ıste hayatta herzaman herseyın tam olmuyor ıste =(

haklısın cnm Rabbim 2 iyiliği birarada vermiyor ne yazıkki.Allah hepimizin yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin,iyilerle karşılaştırsın.acılarını göstermesin

gulay85 canım smear testi rahim ağzı kanseri için yapılan bir test,vajinadan gelen akıntıdan dr örnek alıyor inceleniyor basit bişey bende hiç yaptırmadım ama basit olduğunu duydum.

kesinlikle çok kolay bi test ben alttan muayene olmadığım halde hiç smear testinde hiç canım yanmadıı6 ayda bi yaptırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…