- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.781
LOLİSS cim afedersin kusura bahkma da bişey sorccam.. Acaba sende de sümüksü gibi ama beyaz renkte ara ara da olsa akıntılar oluyor mu??
fikri olan herhangi bi arkadaş da olabilir tabiki :))
peki sende de alttan batmalar veya bebiş hareket edince aşagıdan sızlamalar oluyor mu. bide oturdugun yerden kalkınca agrılar biraz alttan gene..
herkese merhabalar kızlar 11.01.2011 saat 11:45 de sezeryan ile güzeller güzeli pamuk şekeri kızımı allahıma şükürler olsun sağlıkla sıhatle kucağımıza aldık..kilosu 3400 boyuda 51 cm sarı civcivimin.. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inanılmaz duygularmış...darısı gününü bekleyen diğer arkadaşlarıma inş tez zamanda sağlıkla sıhatle.. dün akşama doğru evimize döndük inanılmaz yorgunduk bugünde telaşla geçti ancak fırsat bulabildim yazmaya ayrıntılar için daha sonra uğrayacağım inş. hepinizi çok ama çok öptükkkk bizzzz teyzeleriii:)
herkese merhabalar kızlar 11.01.2011 saat 11:45 de sezeryan ile güzeller güzeli pamuk şekeri kızımı allahıma şükürler olsun sağlıkla sıhatle kucağımıza aldık..kilosu 3400 boyuda 51 cm sarı civcivimin.. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inanılmaz duygularmış...darısı gününü bekleyen diğer arkadaşlarıma inş tez zamanda sağlıkla sıhatle.. dün akşama doğru evimize döndük inanılmaz yorgunduk bugünde telaşla geçti ancak fırsat bulabildim yazmaya ayrıntılar için daha sonra uğrayacağım inş. hepinizi çok ama çok öptükkkk bizzzz teyzeleriii:)
Evet canım özellikle ayağa kalktığımda bi anda bıçak saplanıyo gibi oluyo... Gunlerimiz aynı belirtilerimiz de aynı :) Aynı günde de hayırlısıyla doğururuz inşallah...Nst de sancın çıkıyo mu senin açılman var mı?
Şirvan çok güzel bir yazı cnm yüreğine sağlık.annesizlik çok zor.ben annemle pek geçinemem sürekli didişip dururuz.eltim,kızı 8 aylıkken öldürüldü yavrum 1-0 yenik başladı hayata.beni çok sever geçenlerde kaynım bebişi görsün diye getirdi.çocuğu emzirirken yanıma geldi anne dedi kucağıma almamı istedi,bende aşkım bebiş ağlıyor deyince düttüm(küstüm)diyip gitti.içim acıdı kıskandı yavrum Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Kıyamam ben ona yavrum benımmm.keske hayatta hersey hep guzel olsa ınsallah bundan sonra karsısına hep ıyı seyler cıkar evet bende cok begendım yazıyı cok sükür canım annem yanımda hep olsun benımde babam yok ıste hayatta herzaman herseyın tam olmuyor ıste =(
haklısın cnm Rabbim 2 iyiliği birarada vermiyor ne yazıkki.Allah hepimizin yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin,iyilerle karşılaştırsın.acılarını göstermesin
gulay85 canım smear testi rahim ağzı kanseri için yapılan bir test,vajinadan gelen akıntıdan dr örnek alıyor inceleniyor basit bişey bende hiç yaptırmadım ama basit olduğunu duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?