2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok hoşuma gitti hemen kaydediyorum.kısmet olursa seneye bizde babamıza böyle bir hediye veririz bebeğimle birlikte :asigim:

hoşgeldin aramıza. sevindim bebeğinin iyi olmasına.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşaallah:Saruboceq:

günaydın kızlar,
dün gördük bebişimizi çok tatlı olmuş maşallah,eli ayağı durmuyor pek bir hareketli hatta göbek bile atıyor kaydirigubbakcemile3 oynak olcak galiba kaydirigubbakcemile3
her şey normal çok şükür,3 temmuzda testlerimiz var ve cinsiyeti belli olacak,gördükçe daha da bir bağlandık,Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah :Saruboceq:

canım inşallah ilaçla trioidi azaltırsın
bebişlerinde büyümüş maşallah

canım dediğin doğru
ben iki kere gittim doktora
ikisindede alttan baktı,o yüzden dinleyemedim sanırım
sadece kalbinin attığını gördüm
daha küçük olduğu için üstten bakmıyor galiba

kızlar bebeğin kalbi neden yavaş atar bılgısı olan varmı??? duydunuz mu daha önce böyle bir şey???
canım ben hiç duymadım öyle bişey
benim doktorum sadece kalbi atıyor,gayet sağlıklı diyor
az yada çok diye bişey demiyor :bbo:

canım maşallah gözün aydın:)

günaydın kızlar a.s.

günaydın cnm a.s.

ayy cnm ne mutlu sana maşallah bebişine sonuna kadar herşey güzel gitsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. :Saruboceq:

sağol canım dr agidene kadar kafam karmakarışıktı tiroidden dolayı ama şimdi çok şükür rahatladım.sen ve bebişin nasılsınız?

Canım benim artık dikkat etmen gerek bebişlerin için olaylara karşı çok sıkıntı yapma stres bizim düşmanımız biliyosun Alalhın izniyle kullan ilaçlarını hherşey yoluna girecek ve öyle devam edecek. Biz de bebişimle iyiyiz sanırım bi şikayetimiz yok bende doktora gidicem bugün tahlil sonucu almaya bendede idrarda enfeksiyon vardı ilaç kullandım şimdi kültür vs yapıld sonucumuza bakcaz :1hug:

burdaki doktorlar bana hep karından baktılar alttan bakmıyorlar nedense o yüzden ilk gittiğimde daha bebişimi görememiştim neyseki 2.sinde gördüm muhteşem bi duyguydu onun kal atışlarına bakarken benim kalbim durcaktı nerdeyse heyecandan alkisalkisalkis

cennetkokulu

günaydın canım
inşallah seninde sonuçların güzel çıkar
kızlar bendede akıntı arttı
doktora sordum
hamilelikte artarmış

günaydınnn kızlar... Nasılsınız bugün? ve tabiki bebişleriniz? ben sabah kahvaltı yapamadım işe geldiğimde bir bogaca alayım dedim. ve şuan midem isyanlarda... keşke cambazın yazısını okusaydımm.. neyse daha dikkatli olayım ...:bbo:

günaydın güzel anneler
bebişlerini görüp iyi haberler alan arkadaşlar çok sevindim
yeni gelen bir arkadaşımız olmuş bilgilerini de yazarsan ekleyeyim listemize
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…