2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sol taraftaydı, rahimde değilse zaten bebekten uzaktadır, korkma birşey olmaz. çok fazla büyüyüp tüpü boğarsa zaten dayanılmaz bir acı veriyormuş. onu da minik bir operasyonla, bebişe dokunmadan alıyorlarmış. bu en kötü senaryo. o yüzden içini ferah tut, bebişinin kalbi pıt pıt mı dersin, güm güm mü atmaya devam eder, kistten önce büyür ve o kistin de üstesinden gelir....

evet cnm artık pazartesi çağırdı ozman gidicem bakalm çok heycanlyımmkaydirigubbakcemile2

dolunay canım benimde bi fikrim yok
ama aciliyeti olan bişey olsaydı sanırım
3 hafta sonra değil daha erken bi sürede çağırırdı seni

zaten 5 cm üstü patlama riski olduğundan birazcık riskli imiş. 10 cm üstü ameliyat gerekiyormuş.. inş daha büyümez

çok sağol arkadaşım inş. herkes duyar kalp atışlarını umarım küçülğr kistler
geçmiş olsun tatlım bişey olmaz merak etme kistin bebeğe bir zararı olmaz diye biliyorum doğumda temizlenirmiş hatta,içini ferah tut Allahın izniyle bişicik olmazz bebişine

inş. canım valla içimi ferahlattınız çok tesekkürler

bnmde çatlamayan bir yumurtan war demişti doktr kızlar sizinde başınıza böle bişi geldimi bilgisi olan warmı

canım ben daha önce duymuştum bunu.. hatta ikiz bile olabiliryormuş döllenirse ama tam detay bilmiyorum tatlım

evet bebekten biraz uzakta idi canım.. inşallah büyürde kistin üstesinden gelir mnik kuzum benm ya nasıl küçüktü daha.. annesi kıyamaz ona

aaa denizcimm cinsiyet tahmin kısmını mı eklediniz ayy çok ii olmuş.. benim eşim kız dyor ama ben ısrarla erkek hissediyorum nedense :))))

ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmiyor:)
oğluşumu uyuttum size bi bakayım dedim.
çatlak kremi konusunda naçizane görüşüm hiçbir işe yaramıyor. bünye meselesi sanırım sürekli kullandım ama göbeğim harita gibi.
ağrılar bende de çok var dr'um normal olduğunu söylüyor.
yeğeniyle dışarı çıkacak bir arkadaş vardı sanırım eğer düşük tehliken yoksa hiçbi şey olmaz oğlum 1 yaşında ve çoookkk yaramaz okuldan arta kalan tüm zamanlarım onun peşinde koşmakla geçiyor. hopluyoruz zıplıyoruz :)
kisti olan arkadaşlarım geçmiş olsun genelde problem olmuyormuş diye duydum
tuğcekbr şu yumurta olayı nasıl anlaşıldı dr ultrasonda mı gördü

ya maşallah sabahtan beri ne çok yazmışsınız valla okumaktan gözlerim ağrıdı

bebişinin iyi olmasına sevindim canım
ağrılar bendede oluyor canım bazen iyiyim bazen çok kötü sancı geliyo hayırlısı

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı falan yok ? bulantı hangi haftalarda oluyor acaba?
herkeste farklı oluyor canım bende bulantı yok
düşük tehlikesi nasıl geçio.bide geçince herşey normale dönüomu.cinsel ilişki falan ne biliym günlük hayat normale dönüomu.bndede warda tehlike
düşük tehlikesi olduğunda yasak canım doktorunla görüşmen lazım
baş dönmesi arada bir bende de oluyor normaldir herhalde canım hani türk filmlerinde olurya baş dönünce hemen hamile olunurkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım bebeğinin kalp atışını duymuşsun eğer kist zararlı olsaydı doktorun bu konuda seni bilgilendirirdi canım meraklanma

evet cnm sol tarafımda ulrasonda gördüü

kızlar bilmem izlediniz mi ama tavsiye ederim "Anne Karnında Yaşam" diye bir belgesel var int.'ten de indirilebiliyor. süper insan mucizenin ne olduğunu bi kez daha anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…