- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.561
bnmde çatlamayan bir yumurtan war demişti doktr kızlar sizinde başınıza böle bişi geldimi bilgisi olan warmı
bnmde çatlamayan bir yumurtan war demişti doktr kızlar sizinde başınıza böle bişi geldimi bilgisi olan warmı
sol tarafımda idi canım ama heyecandan tam da hatırlamıyorum ki :) inş. küçülür gider bakalım 3 hafta sonra belli olacak... bebişimin kalbi nasıl hızlı çarpıyoırdu ayy çok güzel bir sey... tugce benim karından 6+4 iken göründü... bence seninkide görülebilir artık.. ama doktor da pazartesi gel demiş sana inş sen de görürsün
sol tarafımda idi canım ama heyecandan tam da hatırlamıyorum ki :) inş. küçülür gider bakalım 3 hafta sonra belli olacak... bebişimin kalbi nasıl hızlı çarpıyoırdu ayy çok güzel bir sey... tugce benim karından 6+4 iken göründü... bence seninkide görülebilir artık.. ama doktor da pazartesi gel demiş sana inş sen de görürsün
bunu ilk defa duydumm ee nezaman yumurtlamışsın ki hamileyken mii çatlamış bide spermle buluşuyomuş ikiz oluyomuş bebişler kaydirigubbakcemile2
bi tanesi sadece çatlamamış cnm..aaaa bu bnm hiç aklıma gelmemişti ama biz zaten bişey yapamıoruz düşük tehlikesinden dolayı
ekledim canım
dolunay canım benimde bi fikrim yok
ama aciliyeti olan bişey olsaydı sanırım
3 hafta sonra değil daha erken bi sürede çağırırdı seni
canım ilk önce bebişin için çok sevindim gözün aydın kalp atışını duymuşsunalkisalkisalkiskist olayına gelince benimde 2,5 mm kist varmış sol yumurtalığımda ama dktr korkulcek bişi yok 3 ay sonra kendiliğinden geçer dedi bebeğede en ufak bi zararı olmaz dedi sen yinede kontrolünü aksatma canım geçmiş olsun benneyaptımki
geçmiş olsun tatlım bişey olmaz merak etme kistin bebeğe bir zararı olmaz diye biliyorum doğumda temizlenirmiş hatta,içini ferah tut Allahın izniyle bişicik olmazz bebişine
benim de sol taraftaydı, rahimde değilse zaten bebekten uzaktadır, korkma birşey olmaz. çok fazla büyüyüp tüpü boğarsa zaten dayanılmaz bir acı veriyormuş. onu da minik bir operasyonla, bebişe dokunmadan alıyorlarmış. bu en kötü senaryo. o yüzden içini ferah tut, bebişinin kalbi pıt pıt mı dersin, güm güm mü atmaya devam eder, kistten önce büyür ve o kistin de üstesinden gelir....
aaa denizcimm cinsiyet tahmin kısmını mı eklediniz ayy çok ii olmuş.. benim eşim kız dyor ama ben ısrarla erkek hissediyorum nedense :))))
bebişinin iyi olmasına sevindim canımkızlar hastaneden geldim
tahlil sonuçlarımı alacaktım
doktor ultrasonla baktı yine bebeğime
geçen hafta doktorumun dediğine göre hesapladığımda
bugün 7+1 olması gerekirken
7+5 sin dedi:)
anlamadım ne çok değişiyor bu
1 haftada kocaman olmuş sanki kızlar ya
geçen hafta minicikti,yuvarlaktı
şimdi salatalığa benziyor:)
denizciğim ne güzel bir fikir
benimde kızım olacak gibi ama
canım hiç ekşi istemiyor,daha doğrusu hiç birşey çekmiyor:)
afiyet olsun canım
çitos ne zaman çıkacakmış sonuçların peki canım?
gerçekten sinir bozucu ama moralini bozma lütfen
dilerim bir daha böyle sıkıntılar olmaz
ağrılar bendede oluyor canım bazen iyiyim bazen çok kötü sancı geliyo hayırlısımeraba kızlar oku oku bitmedi gün aşırı girince böyle oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerde iyi olsun inş tabi. bugün 10+3 deyim mide bulantısı ve halsizlik azaldı biraz daha dirençli hissediyorum. onun dışında da kanrımın içinde hergün bi yerler illaki acıyor. doktor normal dedi ama ben başka kimsede ndek gelmedi ilginç çok mu dar içim bilmiyorum içimde bişeyler batıyor hissi oluyor hep...
herkeste farklı oluyor canım bende bulantı yokarkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı falan yok ? bulantı hangi haftalarda oluyor acaba?
düşük tehlikesi olduğunda yasak canım doktorunla görüşmen lazımdüşük tehlikesi nasıl geçio.bide geçince herşey normale dönüomu.cinsel ilişki falan ne biliym günlük hayat normale dönüomu.bndede warda tehlike
baş dönmesi arada bir bende de oluyor normaldir herhalde canım hani türk filmlerinde olurya baş dönünce hemen hamile olunurkaydirigubbakcemile3ya kızlar sizdede baş dönmesi oluyor mu?bende bu aralar birde bu başladı hadi akşamları düşük hapı alıyorum o yüzden oluyor ya gündüzleri bile sarhoş gibiyim.:içelim: canım hiç yemek istemiyor.çoğu zaman mutfağa bile giremiyorum.öğünlerimi ya krakerle yada domates ekmekle geçiştiriyorum.çok nadir yemek yiyorum.bilmiyorumkismile
arkadaşlar merhaba.. az önce doktordan geldik.. bebeğim 6+4 haftalıkmış kalp atışlarını falan gördük her şey yolunda ama sol tarafımda 3cmye 4cm boyunda bir kistim varmış... doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı kiste tekrar bakmak için.. off biraz endişelendim acaba kist zarar verir mi bebeğe bir fikriniz var mı
ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmiyor:)
oğluşumu uyuttum size bi bakayım dedim.
çatlak kremi konusunda naçizane görüşüm hiçbir işe yaramıyor. bünye meselesi sanırım sürekli kullandım ama göbeğim harita gibi.
ağrılar bende de çok var dr'um normal olduğunu söylüyor.
yeğeniyle dışarı çıkacak bir arkadaş vardı sanırım eğer düşük tehliken yoksa hiçbi şey olmaz oğlum 1 yaşında ve çoookkk yaramaz okuldan arta kalan tüm zamanlarım onun peşinde koşmakla geçiyor. hopluyoruz zıplıyoruz :)
kisti olan arkadaşlarım geçmiş olsun genelde problem olmuyormuş diye duydum
tuğcekbr şu yumurta olayı nasıl anlaşıldı dr ultrasonda mı gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?