- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.621
benımde keseye çok yakın bı yerde öyle bırseyler göruyor ama emın olamıyor doktorum. anlayamadı ne oldugunu. kistte olabilir, önceki kurtajından parça kalmıs da olabilir diyor. senın bebegın kalp atımlarının hızlı yada yavas oldugunu söyledı mı canım?
tugcekbr canım ben ıyıyım. eşim artık bana iş yaptırmıyor. bardağını bıle yerınden almazdı çok sasırıyorum ona :) sadece bebege endıselenıyorum arada. kahverengı akıntım devam edıyor. senın durumun nasıl? bırde bebegın kalp atıslarıyla ılgılı bıse söyledımı doktorun? bana geçen gıttgımde bıraz yavas dedı. ama ne demek ıstedıgını anlayamadım. bugun geldı aklıma. kötü birşey mı acaba?
dün dr a gittim 8 hafta 3 günlük dedi
ancak bugüne kadar bana kalp atışını dinletmedi
bebeğe zarar verebilir diye
size böyle hiç dendi mi?
ama ekranda attığını gösterdi
canım benimde 7+5 te ilk kez duymak için gitmiştik o zaman bizede çok yavaş atıyor demişti tekrar 9+1 de gittik bu seferde hızlanmıştı gümbür gümbür atıyordu daha küçük oldukları için olabilir üzülme bizde çok telaş yapmıştık ama şimdi normal allaha şükür:Saruboceq:kızlar bebeğin kalbi neden yavaş atar bılgısı olan varmı??? duydunuz mu daha önce böyle bir şey???
canım geçmiş olsun bendede aynı sorun var ne yesem ağzıma geliyor geçicek inşallah:teselli:midem çok kötü mafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun hilalbebika.s.slm kızlar bugün giremedim çünkü başım çok ağrıyo
göz kapaklarım kapanıyo inanın
yarın görüşmek üzere...
benimde var akıntım bazen beyaz bazende sarımtırak oluyor birde kaşıntım vardı krem verdi dktr onu kullanıyorum arada kaşıntı oluyor yinede:kedi:bu arada herkese günaydın vede hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebişine sağlık versin sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah:Saruboceqcennetkokulu
günaydın canım
inşallah seninde sonuçların güzel çıkar
kızlar bendede akıntı arttı
doktora sordum
hamilelikte artarmış
ben böyle bişi duymadım hiç:uhm:dün dr a gittim 8 hafta 3 günlük dedi
size böyle hiç dendi mi?
canım bende 7+6 yım doktor ikisindede alttan baktıdün dr a gittim 8 hafta 3 günlük dedi
size böyle hiç dendi mi?
hayırlı cumalar canım benimcanım benimde 7+5 te ilk kez duymak için gitmiştik o zaman bizede çok yavaş atıyor demişti tekrar 9+1 de gittik bu seferde hızlanmıştı gümbür gümbür atıyordu daha küçük oldukları için olabilir üzülme bizde çok telaş yapmıştık ama şimdi normal allaha şükür:Saruboceq:
canım geçmiş olsun bendede aynı sorun var ne yesem ağzıma geliyor geçicek inşallah:teselli:
geçmiş olsun hilalbebika.s.
benimde var akıntım bazen beyaz bazende sarımtırak oluyor birde kaşıntım vardı krem verdi dktr onu kullanıyorum arada kaşıntı oluyor yinede:kedi:bu arada herkese günaydın vede hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebişine sağlık versin sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam ama genel sorayım ayrıntısız
hamile iken korunmaya gerek yok değil mi?
canım maşallah gözün aydın:)
günaydın cnm a.s.
ayy cnm ne mutlu sana maşallah bebişinesonuna kadar herşey güzel gitsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. :Saruboceq:
Canım benim artık dikkat etmen gerek bebişlerin için olaylara karşı çok sıkıntı yapma stres bizim düşmanımız biliyosun Alalhın izniyle kullan ilaçlarını hherşey yoluna girecek ve öyle devam edecek. Biz de bebişimle iyiyiz sanırım bi şikayetimiz yok bende doktora gidicem bugün tahlil sonucu almaya bendede idrarda enfeksiyon vardı ilaç kullandım şimdi kültür vs yapıld sonucumuza bakcaz :1hug:
günaydın güzel anneler
bebişlerini görüp iyi haberler alan arkadaşlar çok sevindim
yeni gelen bir arkadaşımız olmuş bilgilerini de yazarsan ekleyeyim listemize
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam ama genel sorayım ayrıntısız
hamile iken korunmaya gerek yok değil mi?
canım doktor öyle birsey demedi ama baya hızlı atıyordu..
teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde geçer ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza opuyorumnanaktan
doktorum bana cinsel ilişki serbest ama eşin içine boşalmasın dedi,spermler bebeğe zarar veriyormuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?