- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.421
Hayırlısı olsun diyorum artik kızım icin de benim içinde sezeryan daha iyi olacak galiba.
Özge de doğumunu yaptı.
Gülay da galiba doğuma gitti
acaba sabeg doğumunu yapmışmiydi bi ikimiz kaldık herhalde .
Sezeryandan sonra süt hemen gelmiyor diyorlar doğru mu
Hayırlısı olsun diyorum artik kızım icin de benim içinde sezeryan daha iyi olacak galiba.
Özge de doğumunu yaptı.
Gülay da galiba doğuma gitti
acaba sabeg doğumunu yapmışmiydi bi ikimiz kaldık herhalde .
Sezeryandan sonra süt hemen gelmiyor diyorlar doğru mu
Bskozberk canım sen mi demiştin epidural olupta ölümden döndüm aksilikler oldu diye ne olmuştu acaba müsaitken yazabilir misin ?Bende epiduralle sezeryan olucam ınşallah pazartesi nelere dikkat edeyim
Cok sağol canım .Normal doğum diye beklerken doktor sezeryan deyince bayağ korkmuştum ama buradaki çoğu kişi hep sezeryan olunca bende cesaretlendim
cnm benim fikrim normal şansın varsa bekle benceama tabi sen ve bebeğin durumuna göre siz iyi olun nasıl doğum olduğu önemli diil
selam kızlar ;
nasılsınız ben 23 ocakta doğum yaptım 12 saat sancı çektikten sonra sezeyana girdim çok olaylı bir doğum hikayem oldu yakına sizinle paylaşacağım
bebişimde bende şuanda çok iyiyiz annemde kalıyoruz iyiki annelerimiz var binlerce şükür Allaha yoksa ne yaparmışım
kızlar lütfen bana özelden mesaj attın anne sütünü arttırmak için neler yapılmalı bebişime sanırım süt yetmiyor arasıra biberon arasıra anne sütü veriyorum ikisinide alıyor fakat sanırım süt kanallarım kapalı açmak için lanshon un manuel pompasını aldım 1 saatte 50 ml sağdım sizce nasıl pes etmeyeceğim sağmaya devam edeceğim şuan bebişim uyuyor bir kaç saate kalkar karnı anne sütüyle ve mamayla doydu çok üzüldüm ağladım bu gün gelen giden hep morelimi bozuyor yarında doktorumuza gideceğiz bakalım durumumuz nasıl yarın yazarım
normal doğurmayı beceremedimsüt bile vermeyi beceremiyorum çok beceriksiz bir anne oldum
selam kızlar ;
nasılsınız ben 23 ocakta doğum yaptım 12 saat sancı çektikten sonra sezeyana girdim çok olaylı bir doğum hikayem oldu yakına sizinle paylaşacağım
bebişimde bende şuanda çok iyiyiz annemde kalıyoruz iyiki annelerimiz var binlerce şükür Allaha yoksa ne yaparmışım
kızlar lütfen bana özelden mesaj attın anne sütünü arttırmak için neler yapılmalı bebişime sanırım süt yetmiyor arasıra biberon arasıra anne sütü veriyorum ikisinide alıyor fakat sanırım süt kanallarım kapalı açmak için lanshon un manuel pompasını aldım 1 saatte 50 ml sağdım sizce nasıl pes etmeyeceğim sağmaya devam edeceğim şuan bebişim uyuyor bir kaç saate kalkar karnı anne sütüyle ve mamayla doydu çok üzüldüm ağladım bu gün gelen giden hep morelimi bozuyor yarında doktorumuza gideceğiz bakalım durumumuz nasıl yarın yazarım
normal doğurmayı beceremedimsüt bile vermeyi beceremiyorum çok beceriksiz bir anne oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?