2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende normal istiyordum ama yavrum kemiklerimden geçemiyor.Cuma sezeryana alacaktı ama herşeyimiz normal olduğu icin biraz daha beklemek istedim ama gelemiyor bebeğim.Demekki hakkımızda hayırlısı buymuş.Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin ınşallah.Bi de iyi anestezi ekibine düşürsun ınşallah .Epidural sezeryan istiyorum ben.Etrafımda da felç tehlikesi var onda deyip korkutuyorlar sinir oluyorum. Iki gundur vakit hic geçmiyor ne yapacağımı bilemiyorum

canım kapuskamı
inaannmmmyyoruum yaa

caanıımm

Zap-zupcum valla seni şaşkınlıkla takip ediyorum.normal doğumdaki o ağrılardan acilardan korkmuyosun da sezaryen korkuyosun.hiç bişey anlamıycaksin ki uyuyup uyancaksin ve kızın seninle.sonrasında biraz ağrı o da dayanılmaz değil.iste bu kadar,korkacak bişey yok...
Kızlar bu arada bebisleri emzirmek için belli bi zaman koydunuz mu?iste 2saatte falan diye

Ayy hakkaten korkum azaldı iyice sağol canım .Bende sizin gibi kızımın gazından sütümden bahsetmek icin can atıyorum .Allah kolaylık versin sizlere

Zap-zupcum valla seni şaşkınlıkla takip ediyorum.normal doğumdaki o ağrılardan acilardan korkmuyosun da sezaryen korkuyosun.hiç bişey anlamıycaksin ki uyuyup uyancaksin ve kızın seninle.sonrasında biraz ağrı o da dayanılmaz değil.iste bu kadar,korkacak bişey yok...
Kızlar bu arada bebisleri emzirmek için belli bi zaman koydunuz mu?iste 2saatte falan diye

kızlar çok kötüyüm stresten sütüm azaldı. yok denecek kadar az dün akşamdan beri yavrum perişan. yardım edin ne yemeliyim yemeyle olcakmı bilmiyorum ama dayanamıcam ben ya((((

Canım ben daha doğurmadim ama helva hurma malta içeceği ayva arttırıyor diye duydum.Bol bol yiyorum.Milupanin still tee içiyorum.Bi de kuru incirde süt yapıyormuş .Bi de bol bol su ıçmeliymisiz

bende sezeryandan korkuyordum canım...
normal dogum daha az korkunç gelıyor bana...
ben bebegıme saat falan koymadım
ne zaman aglar acıkırsa emzırıyorum...

bırde benım oglanın saat 7-8 arası uykusu gelıyor..ne yaprsam yapayım uykuya dalmıyor..ne emzk tutuyor..ne gögsumu emıyor...nede pişpişlamaktan anlıyor...
anca bagırıyor..abısıyde boyleydı bızım..huylarınıda almıslar bırbırlerınden....
sızın beeklerınde boyle bagırma ve susturamama zamanları oluyormu..

Canım ben daha doğurmadim ama helva hurma malta içeceği ayva arttırıyor diye duydum.Bol bol yiyorum.Milupanin still tee içiyorum.Bi de kuru incirde süt yapıyormuş .Bi de bol bol su ıçmeliymisiz

canım bırkaç gune dogurursun herhalde...hayırlısı..

kızlar çok kötüyüm stresten sütüm azaldı. yok denecek kadar az dün akşamdan beri yavrum perişan. yardım edin ne yemeliyim yemeyle olcakmı bilmiyorum ama dayanamıcam ben ya((((

canım humana stıll tea
al çok arttırıyor...
bırde elma bende sut yapıyor..kabuklarını soyup yıyorum gunde 3-4 tane falan...
keçı boynuzu pekmezı ve muhallebıde bende sut yapanlar arasında..

Herkez bir şey söylüyor,boşver hiç canını sıkma..İlk oğlumuda ,şimdi ikinci oğlumuda inşallah epidural anestesi ile yapacağım..Olacaksa normal doğumda da sorunlar oluyor..Sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın..Bak ben normalde nisan annesi olmam lazım..Mart sonunda epidural sezeryan olacağım..Hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor..Kanama riskim var,eşim rahimiz ucunda,rahime yapışmış ve çok ağrılarım var..Doktorum bir sürü ilaç verdi erken doğum olmasın diye..Dinleniyorum ve iyi düşünüyorum ki iyi olsun..
İnsanlar her şeyi iyi biliyor ve kötümser bakıyor..Arkadaşım yeni doğum yaptı ve gayet iyi..Sadece bebeğini kucağına alacağını düşün..O ana odakla kendini..Gerisini boşver,,Göreceksin boşuna stres yapmışsın canım..Sizin topiği de takip ediyorum..Güzel haberlerini alacağız benim bundan şüphem yok:))

Cok teşekkürler varya sizler olmasanız korkularımı nasil yenerdim bilmiyorum .İnşallah sende hayırlısıyla yavrunu vaktinde kucağına alırsın.Allah bekleyen herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Güle güle kullansın minişimiz.Evet cnm güya ocak annesiyiz 7 aralıkta geldi kayra beyimiz:)Şükür sağlıklı herşey yolunda.Bende battaniye ile kullanıyorum.Hakikaten iyi ki yapmışlar ya az da olsa oyalanıyorda bende kendime vakit ayırabiliyorum.7/24 çalışan ağır işçiler olduk resmen

Cnm hiç normal doğuramıcam diye stres olma.Ben erken doğum yaptım 1,5 gün şiddeti zaman geçtikçe artan normal doğum sancısı çektim ve son anda sezeryan oldum iyi ki sezeryan olmuş.Oğlum yüz aşağı gelmiş ve normal diye diretseymişim bebeğimi kaybedebilirmişiz.Doğduğunda mosmordu yavrum resmen acı mor rengindeydi zamanla geçti çok şükür.Herşeyde vardır bi hayır rahat ol..

akşamları benimkide yapıyo kaç gündür hep aynı saatlerde dediğin gibi bağırıp duruyor. kucağımda sakinleştirmeye çalışıyorum. herkes yanıma gelip ne oldu nesi var diye başlıyo sanki ben biliyomuşum gibi. geçen akşam resmen bebeğim bağırıyo ağlıyo ben ne yapacağımı bilemez haldeyim eşim ve kaynanam dibime kadar gelmiş. ben duvara doğru kaçıyorum kaçacak yerim de kalmadı. kaynanam okuyup üfürüp duruyo nefesi beni daha da bunaltıı ayy yeter dedim yaa. uf bunaldım kaynanamdan yaaa. ben yakında bir derdim var bölümüne transfer olcam :)

zap zup cum hiç korkma ben sezeryan olmadım ama 2 ameliyat geçti başımdan korkulacak bişi yok normal doğurdum ameliyatlarım daha hafif geçmişti doğumum çok daha zor oldu endişelenme hiç

yarın geliyomuş meleğin emin ol kucağına alınca bütün acılarını unutacaksın
allah yardımcın olsun şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…