- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.461
canım merhaba sanırım sezeryan olcakmıssın pazartesi günü ben aslında şubat anneleri topigindeyim ama ocakta dogum yapcam diye burayıda takip ediyordum arasıra bende pazartesi günü sezeryan olcam inşallah normal yapcaktım ama olmadı dr sezeryan dedi ocak annesi olucam yani sağsalim kurtul inşallah sende
canım kapuskamıdilekçim rutine oturtmama, gece uyumasına rağmen çok yoruluyorum sen bide emirle uğraşıyosun Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin. gündüz bende uyuyamıyorum ki zaten kızım da artık gündüz hep uyanık gece uyur olduğundan pek gerek de kalmıyo
inşallah kaka sorununu çabuk çözersiniz Rüya günde 3-4 kez yapıyo kakasını o konuda sıkıntısı, sancısı olmuyo bitek ben gazlı bişey yediğimde hemen farkediliyo şimdiye kadar 2kere oldu öyle kıvranarak çok ağlaması çok kötü bişey yaa çaresizlik ağlamasına alıştım ama acısı olduğunu, kıvrandığını görmek çok canını yakıyo insanın ne yesem şaşırdım önceki gün bi kaşık kapuska koydum biras da suyundan yedim kaynanam şeker attım gaz yapmaz yiyebilirsin demişti bikaç saat sonra çok kıvrandı yavrum pişman oldum kendimi suçlu hissettim
caanıımmiyim canım çok şükür bide şu süt ve kaka sorununu halletseydik çok daha iyi olacam
bu süt işini çok kafama takıyorum akşamdan 1 kez mama veriyorum yoksa doymuyo kuzum napim ağlıyo açlıktan içim gidiyo..öyle işte sende baya yoğumsun okudum gece uyumamışsın yine inş. 40 ından sonra girer düzene ediz bebek..
elifcim maşallah kızın çok akıllı annesine hiç sıkıntı vermiyo
gelişimide çok güzelmiş ohh ne güzel böyle devam etsin inşallah hep
bizimde haftaya dr kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş kuzum çok merak ediyorum bende
kızlar çok kötüyüm stresten sütüm azaldı. yok denecek kadar az dün akşamdan beri yavrum perişan. yardım edin ne yemeliyimyemeyle olcakmı bilmiyorum ama dayanamıcam ben ya ((((
Süt gelmiyor diye kızışıp emmiyor mu kızın yağmur?
Zap-zupcum valla seni şaşkınlıkla takip ediyorum.normal doğumdaki o ağrılardan acilardan korkmuyosun da sezaryen korkuyosun.hiç bişey anlamıycaksin ki uyuyup uyancaksin ve kızın seninle.sonrasında biraz ağrı o da dayanılmaz değil.iste bu kadar,korkacak bişey yok...
Kızlar bu arada bebisleri emzirmek için belli bi zaman koydunuz mu?iste 2saatte falan diye
Canım ben daha doğurmadim ama helva hurma malta içeceği ayva arttırıyor diye duydum.Bol bol yiyorum.Milupanin still tee içiyorum.Bi de kuru incirde süt yapıyormuş .Bi de bol bol su ıçmeliymisiz
kızlar çok kötüyüm stresten sütüm azaldı. yok denecek kadar az dün akşamdan beri yavrum perişan. yardım edin ne yemeliyimyemeyle olcakmı bilmiyorum ama dayanamıcam ben ya ((((
canım bırkaç gune dogurursun herhalde...hayırlısı..
bende normal istiyordum ama yavrum kemiklerimden geçemiyor.Cuma sezeryana alacaktı ama herşeyimiz normal olduğu icin biraz daha beklemek istedim ama gelemiyor bebeğim.Demekki hakkımızda hayırlısı buymuş.Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin ınşallah.Bi de iyi anestezi ekibine düşürsun ınşallah .Epidural sezeryan istiyorum ben.Etrafımda da felç tehlikesi var onda deyip korkutuyorlar sinir oluyorum. Iki gundur vakit hic geçmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
Canım merhaba demek senın mınıkte erken geldı saglıklıdır ınsallah ben koltuguna yınede ınce bı yastık vw battanıye koydum kuyruk sokumu acımasın dıye buarada ben sallanan ve kendı kendıne sallanan bısey ıstemıstım o yuzden bu model cok ısıme yaradı ustundekı ışıklarıda kızım cok sevdi=)ustelık ıkı yone sallanıyo hem besık gıbı hemde salıncak gıbı neyse ıykı yapmıslar bızde rahat edelım azcık dımı ama
Ah sorma . Bugün kontrolüm var erkenden kalktım erkenden gidelim diye.Meraktan çatlıyorum acaba aşağı indi mi bebek diye ama galiba hala yukarıda .
Allah sizlerede kolaylık versin .O bebek masajini esimle ezberledik .Bi küçük kitapta anlatmış . Bi dogsa hayırlısıyla :-D Burada okuduklarımı tembihleyıp duruyorum
bende sezeryandan korkuyordum canım...
normal dogum daha az korkunç gelıyor bana...
ben bebegıme saat falan koymadım
ne zaman aglar acıkırsa emzırıyorum...
bırde benım oglanın saat 7-8 arası uykusu gelıyor..ne yaprsam yapayım uykuya dalmıyor..ne emzk tutuyor..ne gögsumu emıyor...nede pişpişlamaktan anlıyor...
anca bagırıyor..abısıyde boyleydı bızım..huylarınıda almıslar bırbırlerınden....
sızın beeklerınde boyle bagırma ve susturamama zamanları oluyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?