2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar Dun aksam üzeri evimize geldik pazar gunü iki kisi çıkmıştık cok sukur artık uç kişilik bi çekirdek aileyiz :) Kizim an önce emdi Simdi yatağında pamuk pamuk yatıyor gercekten tarifi olmayan bi duyguymus bu hala bakıp bakıp inanamıyorum benim olduguna :)

Ayy kızlar bende hala beklemedeyim.Dün 2 saatten fazla yürüdüm ama tık yok bizde.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor sezeryan der diye korkuyorum.
dersede hayırlısı cnm..bunu düşünüp dert etme..
bende gunu gecip bekleyen tek ben varim zannediyordum.. pazar gunu doldu bizim de gunumuz ama doktor bekletiyor bakalim hayirlisi artik
anaaamm..4 kişi olduki kalan
bizim günümüze vardı ama ebeler de doktor da iice yerleşmiş bu heran bekle diye 2 haftadır bekletince insan geriliyor :18:

gözün aydın cnm..meleginle güzel günlere inş..

bu arada kalanlardan zapzup hariç hep erkek mi??

canım daha önce hiç yaşamadığım bi sancıydı kasıklarıma vurup geçti 10 dk bekledim tekrar aynı sancı bi 10 dk sonra tekrar olunca anladım doğum sancısı diye daha uyuyamadım kalktım oturdum beklemeye başladım..daha önce sancılarım olmuştu ama böyle değil onlar adet sancısı gibi gelmişti bu daha farklı bi sancı mutlaka sende anlarsın..
hastaneye gitmedim çünkü gitseydim orda çekecektim sancıyı evde canıma çekip beklemeyi tercih ettim ben gitgide dakika araları ve sancıların şiddeti artmaya başladı..sabah 9 da randevum vardı zaten dr umda hastanede olsun diye bilerek bekledim sabahı gittiğimdede 6 cm di açılmam..iyikide gitmemiş evde çekmişim çünkü suni sancı verdiler gidince doğum hızlansın diye o zaman çok daha şiddetli geliyo sancılar ama bende doğumu hızlandırmadı..yanımda bi kıza verdiler 2 cm açıklığı vardı 2 saat sonra doğurdu maşallah herkeste farklı oluyo işte ..benimki uzun sürdü..
birde sancım geldiği gecenin akşamında sankı kabız olmuşum gibi bi his vardı bende wc ye gidiyorum bişey yok gidiyorum yok meğer oda doğum belirtisiymiş..inş kolay bi doğum olur seninki..

Kızlar ben sezeryan oldum ama sızın kadar dıkıs acım uzun surmedı normal daha zorlamıs sankı ılk 3gun kalkamadım sonra ıyıydı acıdı ama okadar degıl yanı

canım benimki çok zor bi doğum oldu dışardan 6 dikişim vardı içerden saymamışlar bile baya bi diktiler beni anlayacağın..normal doğumun en güzel yönü emzirirken kucağıma almada bi sıkıntı yaşamadım..ama oturmak eziyet oldu hep yan yan oturup emzirdim bebeğimi..öyle böyle atlattık çok şükür :))

canımcım yapmıyo 2 buçuk gün oldu bugün yine yapmadı beklemedeyim yapsın diye ıkınıp lızarıp kendini sıkıp duruyo..dün akşam sancıdan çığlık ata ata ağladı kuzum zor sakinleştirdik..nasıl düzelecek bilmiyorum..bende sen gibi çok üzülüyorum ama napacaz bilmiyorum..
ben de iyim canım gribe çevirmedi şükür iyi bi terlettim kendimi o gece atlattım neyseki

Son düzenleme:
Ay ya gözün aydın canım burada birlikte bekliyorduk daha dün gün sayıyorduk simdi yavrun kucağında.Allah bizlerede nasip etsin ınşallah . Cok duygulandım zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında.

Ya kızlar doktor bir ara erkek olabilir demişti.Sonra tekrar kız demişti .Acaba benim bebeğim kız değil erkek de 9 ay 10 gün olmasını mi bekliyor diye geldi aklıma .2 günüm kaldı günümün dolmasına bizde tık yok

geçmişi okuyamadım ama bizde minik kızımıza 17 Ocak'ta kavuştuk. Bebeğini kucağına alan herkesin gözü aydıntebrik ediyorum.. Hala doğumu bekleyenler varsa da umarım kısa zamanda alırsınız bebişlerinizi kucağınıza. Tarif edilemez bir duygu

canım ben rezene cayını aldım ama ıçırmeye korkuyorum...genzıne kaçırdım..dık tutarak bıberonu verdıgım halde...
bırdahada denemedım....
zeytınyagı ıçırıyorum..nursey verıyorum...ama kaka yok...zeytınyagıyla kulak çubugunu denedık yapmadı..derece denedık yapmadı..dun komsu hemsıre abla geldı oda kendı çocugunda yaparmıs eskıden..oda denedı yapamadı..
anlamadım gıttı...noluyor bılmıyorum..dun fıtıl yaptı komsu..oyle yaptı..ama hep ıkınma halınde..
bugun hıççç uyumadıı..hep bagırdı..ıkındı...offfffffffffffffff ya..anlamadım gıttı..

canım ..oyyyy..benım oglanda bugun hıç uyumadıç..bagıra bagıra bır hal oldu ...
nasıl kotuyum anlatamam...
bende uykusuzum....
çok moralım bozuluyor...
bırde yıne genzıne kaçırdı sütümü....
çok korkuyorum oyle yapınca...
senın doktor nasıl yaptırdı kakayı....
gecen yapmayınca kendı yapabıldımı yoksa..
benım oglan ılk 10 gun çok rahat yaptı..10 gunden sonra ne oldu anlamadım ben...
10 gun sonramı kaslarını çalıstıramayacagı tuttu kı....
hep ıkınıyor benım kı de gulşenn..
nolur ya sen bır çozum bulursan banada yaz olurmuu...

gozun aydın canım..

benimde evde canım sıkıldı bunaldım resmen.kızlar siz bebek olduktan ne kadar sonra çıktınız dışarı.

canım ben bi haftalıkken doktor kontrolüne gitmiştik sonra da 15 günlükken araba kullanmaya başladım annemle kaynanam da bende kalıyodu kızımı onlara bırakıp çıktım arada avm ye alışverişe fln gittim kızıma oyuncak aldım ew alışwerişini kendim yapmaya başladım eczaneden bile bişey lazım olsa ben gittim akşamları da eşimle bikaç kere dışarı çıkıp oturup bişeyler yedik içtik yürüdük onlar bile çok rahatlatıyo kendini hazır hissediyosan çık bence

dilek yazık kuzuna yaa benimki de bazen zorlanıyo nasıl ıkınıyo yavrum içim acıyo ama günde bikaç kez rahat yapıyo benimki kakasını ama arada da zorlanıyo o zaman bende bacaklarını dizlerinden kırıp karnına doğru bastırıyorum ben öyle yapınca daha güçlü ıkınıyo bazen gazı varsa pıtlayıp rahatlıyo doktor göstermişti bana çok işime yaradı öyle hareket yaptırmayı denedin mi canım

canımm rezeneyı elifte ılk aldıgında zorlandı dık ıcırıyorum bende bıberonun delıgı kucukmu onadabak ondada zorlanıyorlar bazen

Son düzenleme:
çayları ben çay kaşığıyla veriyorum çok gözümü korkuttular biberona alışırsa memeyi bırakır diye cesaret edemedim biberon vermeye
şirvan bide bişey sorcam sana salıncak almışsın ya face de resimlerini gördüm nasıl baya oyalanıyomu? bende yalnız kaldım artık kaynanam da gitti bugün canıma okudu uyutamıyorum dönencesini açıyorum bekliyorum 20dk da bitiyo şarkılar 4 kere çalıştırdım uyumadı düşün ki emzirip yatırdım uyutana kadar ikinciye acıktı yine emzirdim daldı bizim yatakta bırakıp usullacık kalktım yanından arada yine mıkırdanıyo nasıl olcak bilmem
bende almayı düşünbüyorum o tarz bişiy o odel çok hoşuma gitti ama aklıma takılan çok büyük olması, çok yer kaplaması bide oda oda gezidrme durumu zor olur sanırım sabit biyerde tutmak lazım gibi gözüküyo

bizde dün gittik doktor kontrolüne.annemlere diyorum bnde biraz çıkalım diye ama tutturmuşlar bebek 20 günlük falan olsun,daha ameliyatlısın diyip duruyolar. neyse bende bi iki gün daha sabredeyim acısını çıkartırım.

canımm benım kız 55 gulkuk oldu dogudugundan berıhem bıberon hem meme alıyo ıkısınıde bırakmadı akıllı benım kuzum evet salıncak cok ısımıze yaradı bızım özellıkle kendınen sallanan donencelı bırtane aldık bıraz pahalı ama elifcok sevdıuyumadıgı zamanlarda cok oyalanıyo bendeevın ısıne bakıyorum bugun hem temızlık yaptım hem camasır yıkadım hemde yemek yaptım dusun uykusu gelınce bazen onda uyuya kalıyo sonra alıyorum yatagına sabıt bıyerde tutmak daha kolay ama zordurumda kalırsan tasıyabılırsınde ben bıle kaldırabılıyorum okadar agır degıl ayrıca sallanmaya alısacak dıye korkmustum ama masallah kuzum gece besıgıne koydugum gıbı karnı toksa uyuyo cok nadır pışpışlanmak ıstıyo.ozamanda salıncakta uyutuyorum.fisher price akvaryum benim aldıgım incelersin bende almadan baya arastırdım hem ınternetten hemde sıtelerden umarım yeterlı bılgı verebılmısımdır

Son düzenleme:

inş cnm.. her gecen gün daha cok istiorum bebişimi saglıkla kucagıma almayı..siz burda gazdıi mamaydı dedikçe içim kıpır kıpır oluyor

inş cnm.. her gecen gün daha cok istiorum bebişimi saglıkla kucagıma almayı..siz burda gazdıi mamaydı dedikçe içim kıpır kıpır oluyor

ah sorma canım ya yorum falanda yapamıyorum iki üç gundur siteye girip girip ooyle izliyorum .Gülay biz seninle aynı gün doğurucaz galiba öyle hissediyorum :-D Yarın kontrolden sonra haber veririm gelişmeleri gene

Son düzenleme:
ah sorma canım ya yorum falanda yapamıyorum iki üç gundur siteye girip girip ooyle izliyorum .Gülay biz seninle aynı gün doğurucaz galiba öyle hissediyorum :-D Yarın kontrolden sonra haber veririm gelişmeleri gene

hayırlısı cnm bakalım.. bizim kontorl cuma daha.. bahkalım senin doktor nedicek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…