- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.381
dersede hayırlısı cnm..bunu düşünüp dert etme..Ayy kızlar bende hala beklemedeyim.Dün 2 saatten fazla yürüdüm ama tık yok bizde.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor sezeryan der diye korkuyorum.
anaaamm..4 kişi olduki kalanbende gunu gecip bekleyen tek ben varim zannediyordum.. pazar gunu doldu bizim de gunumuz ama doktor bekletiyor bakalim hayirlisi artik
bizim günümüze vardı ama ebeler de doktor da iice yerleşmiş bu heran bekle diye 2 haftadır bekletince insan geriliyor :18:bencede yok canım ben çok sabırsızım....doktorum sat tarihim 14 nisan olmasına rağmen daha günüm olduğunu bebeği erken almanın sakıncalı olabileceğini söylüyor..ne yapayım bende kaderime razı oldum kös kös bekliyorum
senin bebiş nasıl face de gördüm.Maşallah çok tatlıydı
sağol canım amin inşallah....
evet bende varım beklemedeyim.herkes doğum yaptı bebişlerini kucaklarına aldı.sizin daha gününüzde var benim geçmesine rağmen bekletiyor doktor,10 gün yanılma payı hep vardır.bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz sen sadece bebeğinin hareketlerini kontrol et dedi.....
Selam kizlar Dun aksam üzeri evimize geldik pazar gunü iki kisi çıkmıştık cok sukur artık uç kişilik bi çekirdek aileyiz :) Kizim an önce emdi Simdi yatağında pamuk pamuk yatıyor gercekten tarifi olmayan bi duyguymus bu hala bakıp bakıp inanamıyorum benim olduguna :)
canım daha önce hiç yaşamadığım bi sancıydı kasıklarıma vurup geçti 10 dk bekledim tekrar aynı sancı bi 10 dk sonra tekrar olunca anladım doğum sancısı diye daha uyuyamadım kalktım oturdum beklemeye başladım..daha önce sancılarım olmuştu ama böyle değil onlar adet sancısı gibi gelmişti bu daha farklı bi sancı mutlaka sende anlarsın..boşver otursun..sen sıkma canını.. sütün kesilir bak.. kulak arkası et çogu şeyi.. işte benim öle bariz agrım olmadıgı için tırsıyorum aslında :)
hadi ya epey umutlandım bahk şimdi.. gece 2 deki sancın nasıl bişiydi cnm.. nası anladın dogum sancısı oldugunu?? sabahı bekleyecek kadar şiddetli degildi sanırım.. bende de kanama da su da yohk işte.. aynı sen gi.biyim yane...:97:
Kızlar ben sezeryan oldum ama sızın kadar dıkıs acım uzun surmedı normal daha zorlamıs sankı ılk 3gun kalkamadım sonra ıyıydı acıdı ama okadar degıl yanı
gulşenn bebegın kakaısnı yapıyormu artık...tahlıllerınızde bırsey yok demııı......
sen nasıl oldun..grıpe cevırmedı demı uşumen..nasılsın..yaz bana kuşum yaa..kaasını yapamamasına çok uzluyorum...çare bulamıyorum..:26:
Ay ya gözün aydın canım burada birlikte bekliyorduk daha dün gün sayıyorduk simdi yavrun kucağında.Allah bizlerede nasip etsin ınşallah . Cok duygulandım zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında.Selam kizlar Dun aksam üzeri evimize geldik pazar gunü iki kisi çıkmıştık cok sukur artık uç kişilik bi çekirdek aileyiz :) Kizim an önce emdi Simdi yatağında pamuk pamuk yatıyor gercekten tarifi olmayan bi duyguymus bu hala bakıp bakıp inanamıyorum benim olduguna :)
canım ben rezene cayını aldım ama ıçırmeye korkuyorum...genzıne kaçırdım..dık tutarak bıberonu verdıgım halde...canımm benımkız bırgun yapıyo bırgun yapmıyo ablamız dronada sormustum 4 5 gunden once ılaclı mudahale etmeye gerek yokmus.bende zeytın yagı verıyorum rezene ve gece cayı kakamızı rahat yapıyoruz ozamanzeytınyagını bır cay kasıgı verıyorummesela benım cocuk doktoruna somustum kakasını yapmıyor dıye olabılır gelısme donemınde dedı kaka yesıl degılse kanlı degılse köpukludegılse ıshal degılse sorun yokmus.bana kulak cubugunu zeytın yagına batırıp poposunu uyar dedı bır kere yaptım öle bırkaka yaptıkı aklın durur.hıssetmıyorlarmıs dr öle dedı.eskıelrde sabunu ıncecık kesıp onunla uyarıyormus.ben artık poposuna dokunmuyorum rezene zeytınyagı gece cayı nurse harvey cözdu bızım işi bır gün yapmıyorsa ikinci gün mutlaka yardımsız yapıyor
canım ..oyyyy..benım oglanda bugun hıç uyumadıç..bagıra bagıra bır hal oldu ...canımcım yapmıyo 2 buçuk gün oldu bugün yine yapmadı beklemedeyim yapsın diye ıkınıp lızarıp kendini sıkıp duruyo..dün akşam sancıdan çığlık ata ata ağladı kuzum zor sakinleştirdik..nasıl düzelecek bilmiyorum..bende sen gibi çok üzülüyorum ama napacaz bilmiyorum..
ben de iyim canım gribe çevirmedi şükür iyi bi terlettim kendimi o gece atlattım neyseki
geçmişi okuyamadım ama bizde minik kızımıza 17 Ocak'ta kavuştuk. Bebeğini kucağına alan herkesin gözü aydıntebrik ediyorum.. Hala doğumu bekleyenler varsa da umarım kısa zamanda alırsınız bebişlerinizi kucağınıza. Tarif edilemez bir duygu
benimde evde canım sıkıldı bunaldım resmen.kızlar siz bebek olduktan ne kadar sonra çıktınız dışarı.
canım ben rezene cayını aldım ama ıçırmeye korkuyorum...genzıne kaçırdım..dık tutarak bıberonu verdıgım halde...
bırdahada denemedım....
zeytınyagı ıçırıyorum..nursey verıyorum...ama kaka yok...zeytınyagıyla kulak çubugunu denedık yapmadı..derece denedık yapmadı..dun komsu hemsıre abla geldı oda kendı çocugunda yaparmıs eskıden..oda denedı yapamadı..
anlamadım gıttı...noluyor bılmıyorum..dun fıtıl yaptı komsu..oyle yaptı..ama hep ıkınma halınde..
bugun hıççç uyumadıı..hep bagırdı..ıkındı...offfffffffffffffff ya..anlamadım gıttı..
canım ..oyyyy..benım oglanda bugun hıç uyumadıç..bagıra bagıra bır hal oldu ...
nasıl kotuyum anlatamam...
bende uykusuzum....
çok moralım bozuluyor...
bırde yıne genzıne kaçırdı sütümü....
çok korkuyorum oyle yapınca...
senın doktor nasıl yaptırdı kakayı....
gecen yapmayınca kendı yapabıldımı yoksa..
benım oglan ılk 10 gun çok rahat yaptı..10 gunden sonra ne oldu anlamadım ben...
10 gun sonramı kaslarını çalıstıramayacagı tuttu kı....
hep ıkınıyor benım kı de gulşenn..
nolur ya sen bır çozum bulursan banada yaz olurmuu...
canım ben bi haftalıkken doktor kontrolüne gitmiştik sonra da 15 günlükken araba kullanmaya başladım annemle kaynanam da bende kalıyodu kızımı onlara bırakıp çıktım arada avm ye alışverişe fln gittim kızıma oyuncak aldım ew alışwerişini kendim yapmaya başladım eczaneden bile bişey lazım olsa ben gittim akşamları da eşimle bikaç kere dışarı çıkıp oturup bişeyler yedik içtik yürüdük onlar bile çok rahatlatıyo kendini hazır hissediyosan çık bence
çayları ben çay kaşığıyla veriyorum çok gözümü korkuttular biberona alışırsa memeyi bırakır diye cesaret edemedim biberon vermeye
şirvan bide bişey sorcam sana salıncak almışsın ya face de resimlerini gördüm nasıl baya oyalanıyomu? bende yalnız kaldım artık kaynanam da gitti bugün canıma okudu uyutamıyorum dönencesini açıyorum bekliyorum 20dk da bitiyo şarkılar 4 kere çalıştırdım uyumadı düşün ki emzirip yatırdım uyutana kadar ikinciye acıktı yine emzirdim daldı bizim yatakta bırakıp usullacık kalktım yanından arada yine mıkırdanıyo nasıl olcak bilmem
bende almayı düşünbüyorum o tarz bişiy o odel çok hoşuma gitti ama aklıma takılan çok büyük olması, çok yer kaplaması bide oda oda gezidrme durumu zor olur sanırım sabit biyerde tutmak lazım gibi gözüküyo
canım daha önce hiç yaşamadığım bi sancıydı kasıklarıma vurup geçti 10 dk bekledim tekrar aynı sancı bi 10 dk sonra tekrar olunca anladım doğum sancısı diye daha uyuyamadım kalktım oturdum beklemeye başladım..daha önce sancılarım olmuştu ama böyle değil onlar adet sancısı gibi gelmişti bu daha farklı bi sancı mutlaka sende anlarsın..
hastaneye gitmedim çünkü gitseydim orda çekecektim sancıyı evde canıma çekip beklemeyi tercih ettim ben gitgide dakika araları ve sancıların şiddeti artmaya başladı..sabah 9 da randevum vardı zaten dr umda hastanede olsun diye bilerek bekledim sabahı gittiğimdede 6 cm di açılmam..iyikide gitmemiş evde çekmişim çünkü suni sancı verdiler gidince doğum hızlansın diye o zaman çok daha şiddetli geliyo sancılar ama bende doğumu hızlandırmadı..yanımda bi kıza verdiler 2 cm açıklığı vardı 2 saat sonra doğurdu maşallah herkeste farklı oluyo işte ..benimki uzun sürdü..
birde sancım geldiği gecenin akşamında sankı kabız olmuşum gibi bi his vardı bende wc ye gidiyorum bişey yok gidiyorum yok meğer oda doğum belirtisiymiş..inş kolay bi doğum olur seninki..
inş cnm.. her gecen gün daha cok istiorum bebişimi saglıkla kucagıma almayı..siz burda gazdıi mamaydı dedikçe içim kıpır kıpır oluyor
ah sorma canım ya yorum falanda yapamıyorum iki üç gundur siteye girip girip ooyle izliyorum .Gülay biz seninle aynı gün doğurucaz galiba öyle hissediyorum :-D Yarın kontrolden sonra haber veririm gelişmeleri gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?