2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah sorma canım ya yorum falanda yapamıyorum iki üç gundur siteye girip girip ooyle izliyorum .Gülay biz seninle aynı gün doğurucaz galiba öyle hissediyorum :-D Yarın kontrolden sonra haber veririm gelişmeleri gene

Nette sorun vardı uzun zamandır giremiyordum bugün sorunu giderdik ve seni çok merak ediyordum arkadaşım doğuramadığını görünce çok şaşırdım.Kaçıncı haftandasın?Sanırım tek sen kaldın formda assolistler sonra çıkar mı diyosun acaba:)Hadi kolay gele..

Bende aldım fisher price'n ev tipi anakucağını.Benim aldığım zürafalı.Fisher ürünlerinin dizaynları çok güzel.Ana kucağı konusunda aslanlı bir model var sonradan sallanan sandalye oluyor,bu ürün ve benim aldığım ürün arasında çok fazla muallakta kalmıştım.Sonunda benim aldığım modelin daha şirin olduğuna karar verdim ama almayı düşünen arkadaşlara aslanlı olanı tavsiye ederim.18 kg kadar taşıyabiliyor.Sonradan sallanan sandalye ve sabitlenen sandalye oluyor.Benim aldığım ve senin kullandığın modellerde çok şirin ama en kullanışlısı bence bu modeli düşünenlere fikir olsun..

Bir de seninle yakın tarihlerde erken doğum yapmışız cnm ana kucağı düz değil eğimli acaba bi zararı olur mu ki bebeklerimizin omur gelişimine?Bende sürekli kullanıyorum ama düşünmeden de edemiyorum bir de titreşiminin bi zararı olur mu acaba?Eşim olabileceğini söylüyor titreşimi açtırmıyor yanımızdayken..

hayırlısı cnm bakalım.. bizim kontorl cuma daha.. bahkalım senin doktor nedicek??

Sende doğurmamışın hala cnm yeni gördüm:)Hiç stres olmayın gelişimlerini iyice tamamlasınlar.Bebek bakımı gerçekten çok meşakkatliymiş arkadaşlar tabi zevkide tartışılmaz ama 50 gündür ne kitap okuyabiliyorum ne nete girebiliyorum doğru düzgün ne dışarıya çıkabiliyorum bikaç kez çıktım süt sağıp özgürlüğünüzün tadını çıkarın biraz daha keza bu patron ve patroniçeler çoookkk nazlı oluyor:)

Canım merhaba demek senın mınıkte erken geldı saglıklıdır ınsallah ben koltuguna yınede ınce bı yastık vw battanıye koydum kuyruk sokumu acımasın dıye buarada ben sallanan ve kendı kendıne sallanan bısey ıstemıstım o yuzden bu model cok ısıme yaradı ustundekı ışıklarıda kızım cok sevdi=)ustelık ıkı yone sallanıyo hem besık gıbı hemde salıncak gıbı neyse ıykı yapmıslar bızde rahat edelım azcık dımı ama

Son düzenleme:

Bebeği kaka yapamayan ve gazı olan arkadaşlar internette bebek masajı diye girip baktınız mı?Hafif masajlar rahatlatıyor ve bağırsaklarını çalıştırıyormuş..Arkadaşım aralıkta doğum yaptı,bana geldiklerinde Nidamız ıkınıp duruyordu,uykuyada dalamıyordu..Bacaklarını yavaşça karnına itip kendime doğru çektim..Daha sonra iki bacağını hafif hafif daireler çizdirdim..Hafif de karnının yanlarına masaj yaptım..Sonra kucağıma aldım, bizimki o an ses verdi zaten..O gece çok rahat uyudu anneside çok şaşırdı...Denemenizi tavsiye ederim..

Ah sorma . Bugün kontrolüm var erkenden kalktım erkenden gidelim diye.Meraktan çatlıyorum acaba aşağı indi mi bebek diye ama galiba hala yukarıda .
Allah sizlerede kolaylık versin .O bebek masajini esimle ezberledik .Bi küçük kitapta anlatmış . Bi dogsa hayırlısıyla :-D Burada okuduklarımı tembihleyıp duruyorum

ay zap zup vallaha seni merak edip giriyorum foruma sen doğurana kadar bize dokuz doğurttun :) hayırlısıyla bugün yarın doğuyo galiba.

arkadaşlar hepinize merhaba cok yogun oldugumdan dolayı forumu takıp edemıyorum mallum benım bebişler ıkıtane.kızım bıze kök söktürüyo azıcık acıkmaya gorsun elımızı ayagımıza dolastırıyo oğluşum ömerım pek mulayim aclıktan bayılmayana kadar acım demıyo:))kızım 4 kılo 400 oglum 4 kılo 440 gr olmus..forumda dogum yapmayan kaldımı merak edıyorum cogumuz aldık bebıslerımızı kucagımıza cok sukur.darısı almayanların başına..bu arada vuslat yaren senın nasıl gıdıyor merak edıyorum ıkızlerle maraton...hepınıze sevgıler ara ara gırıp takıp etmeye calsııyorum..

canım bnım ıkıncı..oncekı cok gazlıydı..o masajları çok yap0ıyorum ıkıncı bebgıme..işe yarmıyor canım..offf.....

canım bugun dktordydık..sarılıgımız dh gecmemiş..
K vıtamını yapalım deDı..ama o ara bska seylerkonustuk..dktorda unuttu bızde..ılk dogdugunda olmustu k vıtamını...
Sonra genzınE kAçmasını soyledım..gogsumu bırz boşaltıp emzırcem...sut fazla gelıyor...
Kakasını yapammasına ıse anüs kasları sıkı dedı...
Bırkaç ay sonra duzelır dedı..
Kulak cubuguyla deneyın dedI...denedık yaptıramdık dedı hemsıresı...hemsıresı alt komsum...
Doktor hergun fıtıl yap dedı..rahatlasın dedı..
Bu geCE hıç uyumadık
gecE 2 dE uydANDI 4 e kadAr ıkındı..sonra az daldı .yıne uyAndı...saat 5 de daldı bıraz 15 dakka da bır cıyakladı...
Emzık verdım..emzık düştü cıyakladı..besıgını salldım mecburen...
Sallayınca uyudu..ama 15 daakkada bır uyandı..yanı gecE 2 dEn snra hıç uyumadımm...
Ediz ise sabah 8 de uyudE...10:30 a kadAr..bugun yıne yıkıycaz..rahatlıyor galıba bAnyodan sonra...
Eger rahatlarda uyursa hergun yıkıyacagız edızı..

Son düzenleme:

eft cnm sorma.. forum bekçisiz kalmasın diye bekliyoz zapzupla :)) pek nalı bizimkiler..hadi onunki kız normalde benimkine noluyosa

kızlar bu arada sizde böle tamamen şeffaf renkte ama epey bi akıntı oluyor muydu.. bi kaç ündür ara ara oluyodu da bende i bugün resmen daha şimdiden 2 kere günlük ped deiştirdim.. böyle afedersiniz salya gibi.. normal mi?? bu suyum olabilir mi?? öle bi anda boşalmıyor ama parça parça da olsa sanki adet görürken az az ama sık olur ya öle işte..

Son düzenleme:
Ayy dugutucum benim kızın geleceği yok inanki pazartesiye kadar gelmezse sezaryan olucam.Kızlar bebek kemiklerden inemiyormus .Hala üç kilo .Geçebilmesi lazım ama kemiklerin cok dar galiba dedi doktor.Nst de hic sancı çıkmadı.Bebek gelmeye çalışmazsa pazartesi tekrar muayene edip yatısimi yapacak .
Kızlar bu saatten sonra bebeğin kafası kemiklerden geçer mi sizce ? Pazartesi sezeryan icin erken mi sizce yoksa daha beklesem mi ki ? Ben de sezeryandan o kadar cok korkuyordumki anlatamam epidural sezeryan olmayı düşünüyorum olmadı .Ay cok panik oldum.Gülay senin bebis aşağı inmişmiydi

Gülaycim benim de akıntım cok fazla .Senin anlattığın gibi bazen sümükumsu bile geliyor .Doktorum bugün normal olduğunu söyledi

Gülaycim benim de akıntım cok fazla .Senin anlattığın gibi bazen sümükumsu bile geliyor .Doktorum bugün normal olduğunu söyledi

cnm galiba benimki normL degil.. 11den beridir var bu böyle.. az önce ebeyi aradım telle.. suyun gelmişe benzio dedi.. bide bi baktım camaşırım ıslanmıştı iice.. bide pijamamda da ıslanma var.. sanırım suyum bu..

ooo canım pijamana kadar çıkıyorsa hakkaten suyundur allah allah bi git bari doktora acaba doğurur musun ki bugün Bebeğin hareketleri normal mi

ooo canım pijamana kadar çıkıyorsa hakkaten suyundur allah allah bi git bari doktora acaba doğurur musun ki bugün Bebeğin hareketleri normal mi

doktoru aradım ameliyattsymış.. 45 dk sonra ara dediler.. brkliorum bende.. bebişin hareketlerini yatınca hissediom genelde.. yatmadım daha.. öyle evde ne yapsam diyipi boş boş dolanıom..

epidural sezeryanı tavsiye ederim eğer kesin sezeryan olman gerekirse.ama inşallah normal gelir bebiş ya amma inatçı çıktı :)

benim suyum gelmeden bikaç saat önce olmuştu böyle. belki de doğurmuşsundur ama yazayım dedim:))

Ayy gülay bugün doğum yapican galiba hadi hayırlısı allah kolaylık versin.
Bende epidural sezeryan istiyorum .Bu saatten sonra kemiklerden geçebilir mi ki beklesem mi bilmiyorum ama gün geçtikçede daha da büyüyo hic geçemez gibi geliyor bana

mrb güzel anne ve anne adayları.tüm gün evdeydim cnm çok sıkıldı neyse artık yarın hava iyi olursa anneme gideriz.eskiden doğum yapanlar kırkı çıkana kadar dışarı adım atmazlarmış biz ohooooo habire geziyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…