- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.441
belgüncüm normaldir ilk 20 gün fln doğum kilosuna ulaşmaya çalışıyolar zaten çok takma kafana Rüyanın doktoru 16 günlükken tarttığında daha doğum kilosuna anca ulaşmıştı şişlikleri indiğinden kilo veriyomuş sonrada geri aldırmak bize düşüyo. bir aylıkken de gittiğimde 530 gr daha almıştı 14 günde doktor iyi buldu mama vermeye gerek görmedi geçen çarşamba 4500 gr.dı yani. bide tartılarım doğru deselerde her tartıda farklı oluyo ben iki farklı hastanede doktora götürdüm kilolar farklı çıktı. aynı gün hem doktora hem sağlık ocağına götürdüm aynı günde bile farklı çıktı. sağlık ocağı dedi zaten tattılar arasında oynamalar olur endişelenme diye.
biz artık düzene girdikgündüz çoğunlukla uyanık arada 1-2 saat kadar uyuyo, dalıp çıkıyo. gece 11-12 gibi emzirip altını temzileyip yatırıyorum 3-4 arası uyanıyo tekrar emziriyorum altını alıyorum bidaha 7-7buçuk arası kalkıyo yine aynı şeyler ve 11 e kadar uyuyoruz sonrada 3 e kadar dalıp çıkmalarını saymassak derin uyumuyo oyalanıyoruz 2 saat uyuyup tekrar uyanıyo bidaha da geceye kadar yine oyalama çabasındayım. aman buna şükrediyorum gece uyusun, belli bi rutini olsun da gündüz oyalarım. sende sabret elbet düzene giricektir.
bizim yarın kırkımız çıkıyoooo
maşallah kırkınız cıkıyor...belgüncüm normaldir ilk 20 gün fln doğum kilosuna ulaşmaya çalışıyolar zaten çok takma kafana Rüyanın doktoru 16 günlükken tarttığında daha doğum kilosuna anca ulaşmıştı şişlikleri indiğinden kilo veriyomuş sonrada geri aldırmak bize düşüyo. bir aylıkken de gittiğimde 530 gr daha almıştı 14 günde doktor iyi buldu mama vermeye gerek görmedi geçen çarşamba 4500 gr.dı yani. bide tartılarım doğru deselerde her tartıda farklı oluyo ben iki farklı hastanede doktora götürdüm kilolar farklı çıktı. aynı gün hem doktora hem sağlık ocağına götürdüm aynı günde bile farklı çıktı. sağlık ocağı dedi zaten tattılar arasında oynamalar olur endişelenme diye.
biz artık düzene girdikgündüz çoğunlukla uyanık arada 1-2 saat kadar uyuyo, dalıp çıkıyo. gece 11-12 gibi emzirip altını temzileyip yatırıyorum 3-4 arası uyanıyo tekrar emziriyorum altını alıyorum bidaha 7-7buçuk arası kalkıyo yine aynı şeyler ve 11 e kadar uyuyoruz sonrada 3 e kadar dalıp çıkmalarını saymassak derin uyumuyo oyalanıyoruz 2 saat uyuyup tekrar uyanıyo bidaha da geceye kadar yine oyalama çabasındayım. aman buna şükrediyorum gece uyusun, belli bi rutini olsun da gündüz oyalarım. sende sabret elbet düzene giricektir.
bizim yarın kırkımız çıkıyoooo
zap zup ve gulay yok bugun acep doğurdular mı ???
anladım canım ya nebilim 40 gr ile 110 gr arasında baya fark var baya farklıymış tartıları demekki. bende düzene gireceğini umuyorum yani geçen hafta zayıfladığında iki günde 200 gr alması süperdi ama hep aynı gitmeyebiliyor demekki bu sefer 3 günde 40 gr az dedi ona göre doğduğu kiloya ulaşamamış ama diğer doktora göre ulaşmış kafam karıştı hem bizde görüyoruz çocuğun yüzü gözü toparlandı maşallah kilo aldığını farkdiyoruz. neyse düzene girecektir sen çok güzel rutine oturtmuşsun inş bizde yapabiliriz. şimdi bizimki gündüz çok uyuyor gece daha geç yatıyor ama bu seferde bir uyusun gece sabah 11e kadar yatabiliyor:)) şimdi benim asıl taktığım ben sağmimmi yani fazlam oluyor işte sağıyorum ziyan olmasın diyede gece onu içiriyorum kötümü ediyorum anlamadımki sağmak kötümü iimi.?? ben her gece en son 12den sonra veriyorum göğsümden taş patlasın 1de veriyorum karın ağrısı falan yoksa zaten uyuyakalıyor en fazla bir saat sonra..sonra gece en geç 4de sağdığımı veriyoruz sonra sabah ben iyiysem 7-7.30 arası emziriyorum sonra uyuyor zaten ama ben ii değilsem annem yine sağdıklarımdan veriyor. ama eğer gazıı yada karın ağrısı falan varsa o gecemiz düzensiz..
gulşennnnnnnnnnnnnnn
nasılsınn
zapzup ve gulay yok mu....
Allah kolaylık versin canlarim ya ınşallah bebekleriniz çabucak düzene girer .
Özgecim allah sana da sabır versin yardımcın olsun .Sen sancı çekip mücadele verdin normal doğum icin ya ben hic sancım birşeyim yok direk sezeryana giricem.Olmayınca olmuyor ışte.Yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun .Sütün az gelmesi falan da hep normal şeyler burada kaç kişinin başına geldi. Bugünlerde geçecek ınşallah.
Kızlar galiba gülay dün doğum yaptı.Çünkü suyu gelmeye başlamıştı.
Ben de pazartesi sezeryan olucam artık çünkü bebek kemiklerimden geçemiyor.
Ben sezeryandan cok korkuyordum.Bayağ bir strese girdim o yüzden midemi falan bozmuşum dün geceden beri stresten karın ağrısından öldüm bugün iyiyim cok şükür ama pazartesi günü hic gelmeyecek gibi . Cok korkuyorum yaa
En sona ben kalınca korkum arttı yani .
zapzup canım hiç korkma bende çok korkmuştum ama hiçte korkulcak bişey değilmiş rahat ol.10 tane daha doğururum diyorum ben
süt konusunada gelince sütüm olmıcakmı falan diyede düşünme onlarda etkiler.sezeryan doğumlarda genelde ilk iki gün olurmuş süt sorunu ama devamlı emzirmeye çalışınca geliyo hiç merak etme,moralinide yüksek tut.
canım benim hiç korkma allahın izniyle inşallah sende kavuş yavrunaCok sağol canım boyle bi ben kaldım doğuramayan ya nasil korkuyorum nasil .Evde ne yapacağımı bilemiyorum kendimi ise vermeye çalışıyorum kek bilmem ne yapıp duruyorum stresten .Kan aldırırken bile fena oluyordum nasil doğum yapıcam bilmiyorum
Citoscum cok sağol ınşallah bende hayırlısıyla kavuşurum yavruma cok cesaretlendirdiniz beni
zap-zup merhaba ben şubat annelerindenim ama doğum şubat başı gözüktüğü için belki ocakta doğururum diye buaraya da bakıyorum sık sık belki hatırlarsın.Sona kalmak gerçekten kötü bizim topikte bile doğumlar başladıda ben bile kendimi tuhaf hissetmeye başladım seni çok iyi anlıyorum.Ama hiç korkma hatta arada gel bizim topiğede takıl.Hem bellimi olur bakarsın pazartesiye kadar kendiliğinden gelmeye kalkar minişin.
Allah kolaylık versin canlarim ya ınşallah bebekleriniz çabucak düzene girer .
Özgecim allah sana da sabır versin yardımcın olsun .Sen sancı çekip mücadele verdin normal doğum icin ya ben hic sancım birşeyim yok direk sezeryana giricem.Olmayınca olmuyor ışte.Yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun .Sütün az gelmesi falan da hep normal şeyler burada kaç kişinin başına geldi. Bugünlerde geçecek ınşallah.
Kızlar galiba gülay dün doğum yaptı.Çünkü suyu gelmeye başlamıştı.
Ben de pazartesi sezeryan olucam artık çünkü bebek kemiklerimden geçemiyor.
Ben sezeryandan cok korkuyordum.Bayağ bir strese girdim o yüzden midemi falan bozmuşum dün geceden beri stresten karın ağrısından öldüm bugün iyiyim cok şükür ama pazartesi günü hic gelmeyecek gibi . Cok korkuyorum yaa
En sona ben kalınca korkum arttı yani .
Ayy cok rahatladım kızlar allah razı olsun.Sütüm olsun diye bugün milupa still tee den içmeye başladım.Bugün de dışarı falan çıkıp sakin olmaya çalışıcam ınşallah .Birşey değil stresten sütüm gelmez diye korkuyorum .Çantama silikon göğüs başlığıda koydum.Pompa almadım hastanede lazım olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?