- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.641
Maske kesinlikle oneririm.daha once cok siddetli grip olmustum.kizim 3. Aylkti.maske taktim ve ona bulasmadi cok sukur.emdigi icin zaten bagisikligi guclu oluyor.allah sifalat versin.bi de aktardan karisim aldirmistim esime 1 demlik iciyordum balli.cok terletiyordu.oneririmgeçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
ıhlamur falan iç bi de ağzına maske tak bence faydası olur diye düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda iileşirsin
bence sütünü sağ ama hersağmanın ardından az da olsa emzir çünkü süt emdikçe geliyor
inşallah sütün artar da mamaya falan gerek kalmaz ben de elimden gelse hiç mama vermek istemezdim ama iki bebek olunca yetmiyo
bir de dr bana hatftada 150-250 gram almaları normal demişti yani buna göre düşünürsek senin sütün yetmiyo gibi
ama umutsuzluğa kapılma inşallah artar
Kizlar daha oncede yazmistim belki kaciran olmustur .bebisin gaz problemi icin yarim cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon atip karistirip icin.cok ise yariyodu 2. Bebisimde baya uygulamistim.cok rahat etmistik.siz iceceksiniz.
nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff
canım dediğin gibi ben sagdıktan sonra emzireyimde.. hep cok istedim sadece anne sütüyle beslemeyi ama bu haftada bi gelişme olmazsa mecbur başlıyacagız memeye.. iki gindir her sagdıgımda 60 ml sabahlarıda 110ml cıkıyor biberonla verip emin oluyorum içtiğine.. bakalım inşallah kilo alır bu hafta..
seninde işin zor biz birini zor doyururken iki bebişi doyurmak cok daha zordur.. allah kolaylık versin canım sana:))
canım nar asitli olduğu için midesine zarar verebilir sen yine de dikkat et çok verme istersen
nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff
sezeyanla doğum yapan arkadaşlar ne zaman kişisel temizlik yapacaksınız ya da yaptınız? ağda yapmak sakıncalı olabilir mi?
benimkinde çok var. doktor nora dedi yağ bezleri tam çalışıyormuş ilk zamanlar o yüzdenkızlar benim ikizlerimin tekinde yüzünde sivilceler çıktı
sizin bebeklerde de var mı
canım vallahi sormak istediğim soruyu sormuşsun.
ben 40ımın çıkmasını bekliyorum,10 günüm kaldı yani,ama rezalet haldeyimmikrop filan kapar mıyım ben de korkuyorum aslında..
Canim ben 10 gunlukken gece disari ciktik esimle basbasa kalalim die.ankaradayiz .marketten arabaya gidene kadar donacam sandim.dislerim birbirine girdi ttremekten.bizim biraz daha kendimizi kollamamiz lazim diey dusunuyorum. Suan 14 gunluk oldum .bacaklarim kollarim agriyor.adetmisim gibi.ortam sicaksa,uzanabileceksen yoruldugnda gidebilirsin.ama ben olsam bu kadar erken gitmezdimKızlar yaa bi sorum olacak yarın bir haftalık oluyoruz akşama eşimin akrabalarına gidicez .Lohusa kadın gece dışarı çıkmaz diyorlar korkutuyorlar doğrumudur ?
Bi de yarın dikişlerim alınacak cok korkuyorum yaa acır mi diye
temizlilk yapan deneyimli olan kimse yok mu? jilet falan kullanmak istemiyorum yardım :78::78:
geçenlerde doktora gittiğimizde oğlumun kilosunun düşük olduğunu ve mama takviyesi yapmamı söyledi.oğlum 3170 gr doğdu 2 gün sonrası 3050 ye düştü 1 aylıkkende 3450 grdı.her 3 saatte bir 15 dk emiyor bence doyuyor doymasa sürekli ağlar herhalde.mama vermeyi düşünmüyorum
slm kızlarr oh ne güsel herkes bebeklerden bahsedioo :89:
bizde kısmet olursa bu hafta sonu mevlidimizi yapıcas tam 37 günlük olucak pazar günü....
bişey sorucam Allah a şükür bizim beslenmede sorun yok ama kakamısı yaparken çok zorlanıyoruz gazımızı filan çıkarırken çok ağlıyo bağrıyo filan kendi kendine çıkıo ama bayağ bi ağlıyoruz... sizde de böylmi acaba?? :44:
gerçi salı günü doktora gidices kontrole ozaman da sorarımm... ama normal mi değil mi merak ediyorumm...
birde badem yağı dediler günde 1 çay kaşığı iyi gelirmiş... sizde veriyomusunuzz...
Kızlar yaa bi sorum olacak yarın bir haftalık oluyoruz akşama eşimin akrabalarına gidicez .Lohusa kadın gece dışarı çıkmaz diyorlar korkutuyorlar doğrumudur ?
Bi de yarın dikişlerim alınacak cok korkuyorum yaa acır mi diye
temizlilk yapan deneyimli olan kimse yok mu? jilet falan kullanmak istemiyorum yardım :78::78:
kızlar slm nasılsınız sonunda ewimizdeyiz arada siteye giriyodum ama yazmaya fırsat bulamıyodum
bugüne kısmetmiş umarım sizlerde bebişlerde çok iidir sonra görüşmk üzre öptm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?