2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
ıhlamur falan iç bi de ağzına maske tak bence faydası olur diye düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda iileşirsin
Maske kesinlikle oneririm.daha once cok siddetli grip olmustum.kizim 3. Aylkti.maske taktim ve ona bulasmadi cok sukur.emdigi icin zaten bagisikligi guclu oluyor.allah sifalat versin.bi de aktardan karisim aldirmistim esime 1 demlik iciyordum balli.cok terletiyordu.oneririm

canım dediğin gibi ben sagdıktan sonra emzireyimde.. hep cok istedim sadece anne sütüyle beslemeyi ama bu haftada bi gelişme olmazsa mecbur başlıyacagız memeye.. iki gindir her sagdıgımda 60 ml sabahlarıda 110ml cıkıyor biberonla verip emin oluyorum içtiğine.. bakalım inşallah kilo alır bu hafta..
seninde işin zor biz birini zor doyururken iki bebişi doyurmak cok daha zordur.. allah kolaylık versin canım sana:))

Kizlar daha oncede yazmistim belki kaciran olmustur .bebisin gaz problemi icin yarim cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon atip karistirip icin.cok ise yariyodu 2. Bebisimde baya uygulamistim.cok rahat etmistik.siz iceceksiniz.

hiç duymamıştım ben deneyim bu akşam.. kıyamıyorum kızımın aglamasına..

nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff

cook geçmiş olsun.. bencede maske iyi fikir.. geçenlerde bende sanki hasta olucak gibiydim internetten araştrdım hemen süt ile hastalık geçmiyormuş ama solunum yolu ile bulaşabilirimis.. bir an önce iyileşirsin umarım

sağol canım
bir de gece uyumuyo demişsin ya doymadığından uyumuyo olabilir
ben aptamilin conformil diye bi maması var ondan aldım sindirimi kolay gaz sancısı yapmıyomuş güya tabi hiçbişey anne sütü gibi olamaz da
akşamları yatmadan bi öğün mama verirsen belki gece uykunuz da düzene girer doyarsa belki daha ii uyur

geçenlerde doktora gittiğimizde oğlumun kilosunun düşük olduğunu ve mama takviyesi yapmamı söyledi.oğlum 3170 gr doğdu 2 gün sonrası 3050 ye düştü 1 aylıkkende 3450 grdı.her 3 saatte bir 15 dk emiyor bence doyuyor doymasa sürekli ağlar herhalde.mama vermeyi düşünmüyorum

sezeyanla doğum yapan arkadaşlar ne zaman kişisel temizlik yapacaksınız ya da yaptınız? ağda yapmak sakıncalı olabilir mi?

canım vallahi sormak istediğim soruyu sormuşsun.
ben 40ımın çıkmasını bekliyorum,10 günüm kaldı yani,ama rezalet haldeyim mikrop filan kapar mıyım ben de korkuyorum aslında..

Kızlar yaa bi sorum olacak yarın bir haftalık oluyoruz akşama eşimin akrabalarına gidicez .Lohusa kadın gece dışarı çıkmaz diyorlar korkutuyorlar doğrumudur ?
Bi de yarın dikişlerim alınacak cok korkuyorum yaa acır mi diye

Son düzenleme:
canım vallahi sormak istediğim soruyu sormuşsun.
ben 40ımın çıkmasını bekliyorum,10 günüm kaldı yani,ama rezalet haldeyim mikrop filan kapar mıyım ben de korkuyorum aslında..

temizlilk yapan deneyimli olan kimse yok mu? jilet falan kullanmak istemiyorum yardım :78::78:

Canim ben 10 gunlukken gece disari ciktik esimle basbasa kalalim die.ankaradayiz .marketten arabaya gidene kadar donacam sandim.dislerim birbirine girdi ttremekten.bizim biraz daha kendimizi kollamamiz lazim diey dusunuyorum. Suan 14 gunluk oldum .bacaklarim kollarim agriyor.adetmisim gibi.ortam sicaksa,uzanabileceksen yoruldugnda gidebilirsin.ama ben olsam bu kadar erken gitmezdim

bence bu şekilde doymasına imkan yok.ilk 10-15 dk anne sütünden sadece susuzluk giderici kısım geliyor( kitaplardan okuduğum kadarıyla)doyurucu yağlı olan kısım daha sonradan gelmeye başlıyor.yani bir seferde en az 20-25 dk emzirmelisin ki çocuk doysun.hadi çenesi çok kuvvetli olsun,çok güçlü çeksin,yine de 15 dk 3 saate çok az.hayret eğer ağlamıyorsa bebeğin?bence biraz daha fazla emzirmelisin.mama alanlara 3 saat diyorlar ayrıca,emdiğinde 2 saatte bir beslenmeli diye biliyorum ben.

Bebekler ağlamıyor demek ki karınları doyuyor die düşünmeyin sakın, her çocuk başka, mesela benimki açken kıyamet kopuyor evde, görümcmin 2 çocuğu ise geceleri sabaha kadar uyuyorlarmış eğer görümcem kaldırmazsa. Bazı çocuklar açlığa tepkisiz kalabiliyormuş.
Birde benim doktor 2 saatte bir min. 20 dk. emzir demişti bana.

slm kızlarr oh ne güsel herkes bebeklerden bahsedioo :89:
bizde kısmet olursa bu hafta sonu mevlidimizi yapıcas tam 37 günlük olucak pazar günü....

bişey sorucam Allah a şükür bizim beslenmede sorun yok ama kakamısı yaparken çok zorlanıyoruz gazımızı filan çıkarırken çok ağlıyo bağrıyo filan kendi kendine çıkıo ama bayağ bi ağlıyoruz... sizde de böylmi acaba?? :44:
gerçi salı günü doktora gidices kontrole ozaman da sorarımm... ama normal mi değil mi merak ediyorumm...
birde badem yağı dediler günde 1 çay kaşığı iyi gelirmiş... sizde veriyomusunuzz...

benim su mevlüt işi gözümde büyüyor.. 40 günlük oldu ama ben sürekli erteliyorum. haftaya yaparım sanırım:))) canım benimkide kaka yaparken zorlanıyo bazen .. yani yapmadan önce başlıyor aglamaya yapınca rahatlıyor susuyor... zatn öyle bir ses cıkıyorki kendisi bile korkuyo ben rezene veriyorum 15cc kadar genelde rahatlatıyor .. saf zeytinyagı verildiğini duydum ama badem yagını hiç duymamıştım:26:

benim kız 27 aralıkta dogmuştu 31 aralıkta kızımla yılbaşı partisine gittik:) ben hiç takmıyorum böyle şeyleri.. batıl inanç sıfır :)
ya bide sen normalmi yapmıştın? sezeryan değilmiydi?? bende dikiş filan alınmadı sezeryandan sonra?? doktor unutmuş olmasın? ay panikledim şimdi

temizlilk yapan deneyimli olan kimse yok mu? jilet falan kullanmak istemiyorum yardım :78::78:

canım ben ağda yaparım diye düşündüm 40 günlük olunca.. ama mümkün değil cesaret edemiyorum.. jiletle aldım ben bu seferlik...

kızlar slm nasılsınız sonunda ewimizdeyiz arada siteye giriyodum ama yazmaya fırsat bulamıyodum
bugüne kısmetmiş umarım sizlerde bebişlerde çok iidir sonra görüşmk üzre öptm hepinizi

selam kızlar,

takipteyim ama bende yazamıyorum durmadan emen bir oğlum var ilk 10 gün evimizde değildik artık evimizdeyiz sizleri öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…