2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah
bize ne şurup ne damla fayda etmiyo ıkınıp ıkınıp duruyo yavrum bişeyde yapamıyorum..
dr a götürmüştüm cuma kontrol için kendini hiçbişeyden kısma seninle alakası yok 4 ay çekeceksin bu gaz sorununu dedi ama ben yinede dikkat ediyorum yediklerime

eee canım hep siz de mikalacak peki kayınvaliden ay canım benim senin bir de kızın var küçük
hiç o yaşta çocuğa bu şekilde söylenir mi yaşlı insanlar çocukların enerjisine yetişemiyolar halbuki çocuk normal tam enerjik zamanları
annen de rahat edemez ki onlar yanındayken allah sabır versin canım
neyse işe başladığında uzak kalmış olursun işe gitmenin böyle bir yararı var sana sürekli seni rahatsız etmezler kafan rahat olur

canım bebeğin iri ve çatın dar ise normali deneme bence sancı çekip sezeryan olmak çok zor olur senin için çünkü gerçekten doğum sancısı kolay bişi değil bide üstüne okadar çekip sezeryan olmak dahada zor olur dr una güven bence o ne derse sende öyle hareket et..
normal doğurmuş biri olarak benim nacizane fikrim bu

hakkında hayırlısı olur inş.

teşekkür ederim cnm cevabın için hafta içi kontrolde iice bi detaylı konuaşalım bakallım eğer bebişim kilosu artmışsa ve çatı darlığı zorlarsa sezeryana gün versin napalım sağlıkla kavuşalım yeterki
sizlerde sağlıkla büyütün kuzucuklarınızı

canım doktorunun dediğinden şaşma benim arkadaşım da senin gibi düşündü normal olması için ısrar etti ama keşke doktorumu dinleseydim dedi hem doğum sancısını çek üstüne de sezeryan ol çok zordu dedi arkadaşımın sancılardan gözü o kadar korkmuştu ki genel anestezi istedi epidural tavsiye edilmesine rağmen kabul etmedi bir an önce ağrılarımdan kurtulayım diye genel anestezi istedi
canım işitme testini ben doğumdan 1 hafta sonra yaptırdım bizimkiler ikiz canım ilk oğluma yaptı normal çıktı sonra hemşire ikinci bebeğe geçince sıfırlamyı unutmuş bir türlü olumlu çıkmıyor işitme testi biz de çıt yok bir ümit bekliyoruz sonra doktora söyledi doktor baktı allahtan sorun yokmuş korktuk doktor bey dedik doktor da heşireye bak aileyi korkuttun dedi dikkatli ol bir daha diye uyardı hemşireyi
mrb güzel anneler
umarım herkes iyidir.
ben hiç giremiyorum nasıl yetiştiriyorsunuz ya.
bebegimin çok gazı oluyor yazık çok aglıyor
geçmişi okuyamadım okuyayım bir.
canım gaz için biz rezene çayı veriyoruz bebişlere çok iyi geliyor bir de emzirir emzirmez gazı alındığı zamn çok iyi oluyor yediklerime de çok dikkat ediyorum ben

cevaplayan arkadşalarımın hepsine çok teşekkür ediyorum sanırım sezeryana karar vericem sonuçta sağlıkla kurtulmak öenmli kızlar haklısnız doktor biraz zorlanırsın derse riske atmiim gün versin artık
aeolun siz ve güzel melekleriniz

yaa işe başlamam benim için ii olcak ama bebişlere zor olcak mecburen mama ağırlıklı beslenecekler
kaynanamlar güya yılbaşından sonra gideriz diyolardı ama bizden kalın dememizi beklerlermiş gidecem diyene güle güle diyemiyoz formaliteden de olsa kalın dedik demez olaydım yılbaşı geçti şubat geldi hala burdalar güya evdeydim bi elimi ayağımı uzatıp yatamadım onlar olmasa çocuklar uydukça uyurum kafama göre takılırım bi de 5yaşındaki kızım da sayelerinde iice huysuzlaştı
yine gidelim deseler kalın da demiycem ama gitme lafı tamamen ortadan kalktı offff offff

evet sen deyince dikkatimi çekti ahsen-ihsan
ben de bi kız bi oğlan olsaydı ahsen-eymen düşünmüştüm nasip...
ALLAHIM bebişlerimize sağlık versin hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin

hayran canım benim de oğlumun yüzünde sivilceler çıktı.
dün bir dermatolog doktor arkadaşımız gelmişti yanımıza ona gösterdik,önemli değil bu hemen her bebekde olabilir dedi.hergün ılık suyla pamukla sil dedi,günde 2-3 kez silersen geçer dedi.annenin hormonlarıyla filan alakalıymış,ben siliyorum hergün.bazen azalıyor bazen yine çoğalıyor..ama normalmiş yani korkma

kızlar benim ikizlerimin tekinde yüzünde sivilceler çıktı
sizin bebeklerde de var mı

benimkinde de oldu normal normal diyorlar etraftakiler ama ben tedirgin olmuştum sağol cambaz
kızlar bebeğim doğduğunda nar damlattık ağzına galiba faydası oldu.Bir tek kızımın kaka yapması problem oluyor 1 saat huysuzlanıyor.Emmek istiyo bırakıyo ağlıyo sonra ikinmaya başlıyor. Bi de hergün nar sıkıp içiyorum kızım da rahatlıyorn zaman

Son düzenleme:

canım nar asitli olduğu için midesine zarar verebilir sen yine de dikkat et çok verme istersen

sezeyanla doğum yapan arkadaşlar ne zaman kişisel temizlik yapacaksınız ya da yaptınız? ağda yapmak sakıncalı olabilir mi?

selam kızlar... sürekli takipteyim ama bi türlü yazamadım:))

bu aralar tek derdim kızıma kilo aldırmaya çalışmak.. gidiyoruz geliyoruz azıcık azıcık kilo alıyor.. 1 ay içinde yaklaşık 400 gr alabilmiş kuzum doktor cok az dedi.. sütünün yeterli geldiğine emin olmalısın dedi... bende manuel bi pompa vardı arada sırada sağmak için hemen gittim elektirikli aldım içim rahat olsun diye.. eve bir heyecan geldim 3 saat emzirmemiştim sagdım veeeeee ikisinden toplam 60 cc süt çıktı.. işin tuhafı birinden 40cc digerinden 20cc... doktor 60 cc yeterli dedi ama ben bugune kadar hep tek meme verdim kızıma ve şimdi farkediyorumki bir gögsümden daha az süt geliyor.. kızıma o memeyi emzirdigimde demekki doymuyormuş.. günde yaklaşık 500gr süt alması gerekliymiş o yüzden bi elimde pompa sürekli sagıyorum sütü sonra biberonla veriyorum ne içtiğine emin olmak için.. aradada emziriyorum.. 1 hafta böyle deneyecegiz inşallah bu sefer kızım kilo alır..

bunun dısında akşamları gazı oluyor rezeneyle halletmeye çalışıyoruz.. geceleri uyku asla yok:) bende zombi oldum:)))

inşallah herkezin bebişleri cok iyi saglıklıdır..

nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff

Kizlar daha oncede yazmistim belki kaciran olmustur .bebisin gaz problemi icin yarim cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon atip karistirip icin.cok ise yariyodu 2. Bebisimde baya uygulamistim.cok rahat etmistik.siz iceceksiniz.

nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff

geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
ıhlamur falan iç bi de ağzına maske tak bence faydası olur diye düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda iileşirsin

bence sütünü sağ ama hersağmanın ardından az da olsa emzir çünkü süt emdikçe geliyor
inşallah sütün artar da mamaya falan gerek kalmaz ben de elimden gelse hiç mama vermek istemezdim ama iki bebek olunca yetmiyo
bir de dr bana hatftada 150-250 gram almaları normal demişti yani buna göre düşünürsek senin sütün yetmiyo gibi
ama umutsuzluğa kapılma inşallah artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…