- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.621
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.teşekkür ederim ayrıca Rabbim sanada yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim oğlumunda gazı oluyor cnm ama şurup kullanıyorum rahat oluyor ama dün akşam hiç durmadı acile gittik röntgen istedi ve çok gazı var dedi.lavman yaptırdılar ondan sonra rahatladı yavrum.bamya çorbası yemiştim sanırım o gaz yaptı bilemedim valla.birde emzirdikten hemen sonra gazını çıkarırsan çok kolay oluyor ama 5 dk beklemen bile gazın çıkmasını geciktiriyor.
adıyla yaşasınlar inşallah.
benim bebekler de ahsen-sümeyye
kayınvalidemler bebekler doğduğundan beri bizde yani 21kasımdan bu yana bizdeler.
ama tabi anne gibi olmuyor olamaz da
gece sadece eşim ve ben bakıyoruz 1 hafta sonra ben de işe başlayacağım daha da zor olacak
kayınvalidemler akşam 9 yada 9.30 da yatıyolar yani bebeklere pek faydaları olmuyo gündüz zaten çocukların bi zararı yok
geçen çok uykusuzdum çocuklar uyumuşken ben de biraz yatayım dedim onları emzirip yattım yarım saat sonra birini aldı geldi annesi bu acıkmış diye neyse onu emzirdim yattım yarım saat geçti geçmedii ötekini getirdi bu durmuyo acıkmış diye.
ne yattığımdan ne uyuduğumdan bişey anladım kafam daha beter oldu
ama kendi annem olsa mamayla falan avutur benim uyumamı sağlardı
annemlerle aramızda bi cadde var ama bunlar varken o da fazla gelemiyor ki
bi de 5yaşındaki kzımı yetişkin yerine koyuyolar onunla tartışıyo kayınbabam bazen çok yaramazsın ömrümde senin gibisdini görmedim falan
çok sıkıldım yani
kızlar tecrübelerinize dayanarak bişi sormak istiyorum sizlere
bir hafta önce çatı muayenesi oldum ve doktorum çatımın dar olduğunu söledi gereçktende okadar zorlandımki muayenede anlatamam çok fenaydı
herneyse illa sezeryan olmalısın demedi ama bebk iri olursa biraz zor olur dedi bebğimde 3200grdı 4gün önceki ölçümde sizce normali denemelimiyim hem normal sancısını çekip sonrasında da sezeryana grimekte zor olur gibi geliyo ama sizin önerileriniz ne olur
canım bebeğin iri ve çatın dar ise normali deneme bence sancı çekip sezeryan olmak çok zor olur senin için çünkü gerçekten doğum sancısı kolay bişi değil bide üstüne okadar çekip sezeryan olmak dahada zor olur dr una güven bence o ne derse sende öyle hareket et..
normal doğurmuş biri olarak benim nacizane fikrim bu
hakkında hayırlısı olur inş.
canım doktorunun dediğinden şaşma benim arkadaşım da senin gibi düşündü normal olması için ısrar etti ama keşke doktorumu dinleseydim dedi hem doğum sancısını çek üstüne de sezeryan ol çok zordu dedi arkadaşımın sancılardan gözü o kadar korkmuştu ki genel anestezi istedi epidural tavsiye edilmesine rağmen kabul etmedi bir an önce ağrılarımdan kurtulayım diye genel anestezi istedikızlar tecrübelerinize dayanarak bişi sormak istiyorum sizlere
bir hafta önce çatı muayenesi oldum ve doktorum çatımın dar olduğunu söledi gereçktende okadar zorlandımki muayenede anlatamam çok fenaydı
herneyse illa sezeryan olmalısın demedi ama bebk iri olursa biraz zor olur dedi bebğimde 3200grdı 4gün önceki ölçümde sizce normali denemelimiyim hem normal sancısını çekip sonrasında da sezeryana grimekte zor olur gibi geliyo ama sizin önerileriniz ne olur
canım işitme testini ben doğumdan 1 hafta sonra yaptırdım bizimkiler ikiz canım ilk oğluma yaptı normal çıktı sonra hemşire ikinci bebeğe geçince sıfırlamyı unutmuş bir türlü olumlu çıkmıyor işitme testi biz de çıt yok bir ümit bekliyoruz sonra doktora söyledi doktor baktı allahtan sorun yokmuş korktuk doktor bey dedik doktor da heşireye bak aileyi korkuttun dedi dikkatli ol bir daha diye uyardı hemşireyiSlm kizlar .bizim 4. Gunumuzde dustu gobegimiz.cocuk dr umuz hic bisi surmeyin demisti.baticon fln besliyomus ve bu nedenle daha gec dusuyormus.bundan onceki 2 bebegimizde de baticon kullandik ve 10gunluk civari dustu.bunda hicbisi kullanmadik.bi de hemsire gobek disarda kalacak bicimde bez baglamayi gosterdi.biliyoduk ama unutmusuz:)))
Benim kizim da 14 gunluk oldu bile.iyi kilo alamiyor gibi geliyr bana ama gunde 5-6 kez kaka yapiyor sari renkli.bol da cisi oluyor.insallah kilo alimi iyidir.3320 dogmustu.5. Gununde 3060 a dusmustu.bu arada isitme testini ne zaman yaptirdiniz???kac gundur randevu almaya calisiyorum ama teli acmiyolar.devlet hastanesinde de cok uzun suruyor bekleme olayi.esim de duyuyor iste ne gerke var diyor.sizler ne yaptiniz???2 bebegimde de yaptirmistim.simdi icim rahata degil
canım gaz için biz rezene çayı veriyoruz bebişlere çok iyi geliyor bir de emzirir emzirmez gazı alındığı zamn çok iyi oluyor yediklerime de çok dikkat ediyorum benmrb güzel anneler
umarım herkes iyidir.
ben hiç giremiyorum nasıl yetiştiriyorsunuz ya.
bebegimin çok gazı oluyor yazık çok aglıyor
geçmişi okuyamadım okuyayım bir.
eee canım hep siz de mikalacak peki kayınvaliden ay canım benim senin bir de kızın var küçük
hiç o yaşta çocuğa bu şekilde söylenir mi yaşlı insanlar çocukların enerjisine yetişemiyolar halbuki çocuk normal tam enerjik zamanları
annen de rahat edemez ki onlar yanındayken allah sabır versin canım
neyse işe başladığında uzak kalmış olursun işe gitmenin böyle bir yararı var sana sürekli seni rahatsız etmezler kafan rahat olur
kızlar benim ikizlerimin tekinde yüzünde sivilceler çıktı
sizin bebeklerde de var mı
benimkinde de oldu normal normal diyorlar etraftakiler ama ben tedirgin olmuştum sağol cambaz
kızlar bebeğim doğduğunda nar damlattık ağzına galiba faydası oldu.Bir tek kızımın kaka yapması problem oluyor 1 saat huysuzlanıyor.Emmek istiyo bırakıyo ağlıyo sonra ikinmaya başlıyor. Bi de hergün nar sıkıp içiyorum kızım da rahatlıyorn zaman
nezle oldum ölüyorum yaaa off. oğluma bulaşacak diye ödüm kopuyo. napıcam ben ilaçda kullanamıyorum emzirmeye bile korkuyorum offfffffffff
selam kızlar... sürekli takipteyim ama bi türlü yazamadım:))
bu aralar tek derdim kızıma kilo aldırmaya çalışmak.. gidiyoruz geliyoruz azıcık azıcık kilo alıyor.. 1 ay içinde yaklaşık 400 gr alabilmiş kuzum doktor cok az dedi.. sütünün yeterli geldiğine emin olmalısın dedi... bende manuel bi pompa vardı arada sırada sağmak için hemen gittim elektirikli aldım içim rahat olsun diye.. eve bir heyecan geldim 3 saat emzirmemiştim sagdım veeeeee ikisinden toplam 60 cc süt çıktı.. işin tuhafı birinden 40cc digerinden 20cc... doktor 60 cc yeterli dedi ama ben bugune kadar hep tek meme verdim kızıma ve şimdi farkediyorumki bir gögsümden daha az süt geliyor.. kızıma o memeyi emzirdigimde demekki doymuyormuş.. günde yaklaşık 500gr süt alması gerekliymiş o yüzden bi elimde pompa sürekli sagıyorum sütü sonra biberonla veriyorum ne içtiğine emin olmak için.. aradada emziriyorum.. 1 hafta böyle deneyecegiz inşallah bu sefer kızım kilo alır..
bunun dısında akşamları gazı oluyor rezeneyle halletmeye çalışıyoruz.. geceleri uyku asla yok:) bende zombi oldum:)))
inşallah herkezin bebişleri cok iyi saglıklıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?