- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.681
herkese meraba bilgisayar başına oturmaya vaktim olmuyo oysa yazmak istediğim çok şey var. zap-zup doğum yapmışsın geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin bebeğine.
bizim çok gaz sorunumuz var sürekli mızmız haldeyiz. birde sütüm yetmiyor galibamama vermek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum ama aç kalmasına da gönlüm razı olmuyor. 1 saat emiyor hala meme arıyor. mecburen veriyorum mamayı. sizlerden de mama veren var mı? gaz için de yapmadığımız şey kalmadı yediklerime o kadar dikkat ediyorum. dikkat ediyorum derken gaz yapacaklardan uzak duruyorum ama hiç iştahım yok unutuyorum yemek yemeyi eşim zorla yediriyo.
malt içeceği aldık süt olsun diye ama o da gazlı bişey gibi sanki? süt yapalım derken kıvrandırmayayım bebeği? kafamın ne kadar karışık olduğu yazdıklarımdan da belli oluyodur. bi ordan bi burdan yazıyorum:) bir de bazen kendimi o kadar mutsuz ve gergin hissediyorum ki korkuyorum lohusa depresyonu yaşamaktan. bende durumlar böyle. şimdi geçmişe bakayım biraz küçük hanım uyanmazsa. kucaktan başka yerde de uyumuyor irkiliyor sürekli uykusunda ağlıyor bacaklarını karnına çekerek. gazdan diye düşünüyorum ama varmı önerileriniz...
bebegim 3 gundur kakasini yapmiyor .. ne yapmam lazim ;(( Bide arkadaslar sutun doyurup doyurmadini nasil anliyorsunuz..
Gülaycım çok geçmiş olsun . Öyle gıcık yaptı boğazım geçen gün ölüyordum öksürücem diye alllah hakkaten şifa versin.
O ağlama hali bende de çok var.Bir ton ailevi problem de oldu üstüne .Gece olunca özellikle ağlamak basıyor.Eşimde gidecek zaten nasıl içleniyorum anlatamam.İlk günler de de dedim eyvah giriyorum depresyona.Kızıma baktıkça Allahım ben ne yaptım.Nasıl bakıcam bu bebeğe diyip başına gelebilecek her türlü kötülük aklımdan geçip duruyordu.Çok şükür daha iyiyim o bi kaç gün sürdü.Sanki ben hiç hamile değilmişim başkasının çocuğunu vermişler gibi geldi bi ara ama artık daha çok alıştık birbirimize
canım merhaba öncelıklesakın olmaya calıs bunalman sıkılman coknormal cunku asırı sorumluluk almıs durumdayız.uzulmemeye calıs sütü üzülmekte etkılıyo malesef benım bebegım 34 haftalık dogdu ve ılk gunden berı hem anne sutu hemde mama alıyor napalım kendını suclama bızelımızden gelenı yapalımda.ben emzırıyorum arkasından hemen takvıyey mama verıyorum öle bır saat sonra falanda verme gazsorununu dahada arttırıyo.sındırılmıs sutle sındırılmemıs sut karısıyormus emdıktensonra ver mamasını ben aptamıl 1 kullanıyorum bebegım kucuk dgodu suan68 gunluk hastaneden cıktıgımızda 2300 garmdı sımdı 4200 cok sukur buyuyor.uzulmemeye calıs olurmu
sorma cnm lohusalığın ilk günleri morelim bozuldukça yedim bende yediğim gün bebişim çok huzursuz oluyordu :44:Ah citoscum kızıma ne sıkıntı yaptı diyorum kocaman iki çikolata yedim olduk çıkarasiya nar suyu sıktı eşim içtim de o biraz aldı sütümun gazını
sirinem çok teşekkürler. siz 68 günlük olmuşsunuz bazı şeyler yoluna girmiştir artık. herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor bana 40 a gün sayıyorum ama daha yarıya bile gelemedik:)bebeğin güzel kilo almış maşallah. sana mama takviyesi yapmanı doktor mu söyledi? bana sadece emzir dedi ama çocuk aç belli. yeni bi doktor bulmam lazım zaten pek memnun kalmadım. bir de mamayı her emzirmeden sonra veriyormusun? ben dikkat ediyorum sabahları sütüm daha çok oluyo. akşam artık iyice azalıyo yetmiyo.bir de biberonlamı veriyosun kaşıklamı? biberona alışırsa memeyi bırakır diyolar? ne çok soru sordum:)
bebegim 3 gundur kakasini yapmiyor .. ne yapmam lazim ;(( Bide arkadaslar sutun doyurup doyurmadini nasil anliyorsunuz..
geçmiş olsun canım..dıkkat t kndın..slm annişler. gaz sorunu herkeste var anlaşılan.. bizde durum farklı. annem alınca kucagına melegim gazını çıkarıo,biz alınca tık yok :)) annem haftasonu gitcek.kayınvalidem gelcek ama o da ben bu kdar küçük çocuga bakamam falan diyor napcam bilmiorum.. aslında ben ve eşim yeteriz ama acaip derecede hasta oldum:nezle,grip,öksürük,ateş hepsi var..acile gittik dr lar bişi yapamadı emziriyrum diye..ateşim 39.7 oldu.annem ılık kompleks yaptı artk.. ondan sanırım dikişlerimi üşüttük..öksürdükce dikişlerim acaip agrıo,acılcak diye korkuyorum bide. inş haftasonuna kadar toplarımm..dua edin..
canım ya..bend hıç yemıyorum gaz yapan seyler...bu arada kızlar bende mama veriyorum bebeğime sütüm yetmiyo,üzülmeyin çünkü elimizden geleni yapıyoruz meleklerimiz için ama yetmiyo yinede hiç vermemekten daha iyidir diye düşünüyorum
aptamil 1 veriyorum bende
süt içinde bulgur pilavını banada söylediler çok severim ayrıca ama bulgur aynı zamnda çok gaz yapıyo dikkat edin bence o yüzden hiç yapmadım
ben ayva kompostosuu,still tea,rezene ve bol su içmeye çalışıyorum ilk zamanlardan daha iyi gibi sütüm..
canım b mam almııstımmm..ya bebişlere herkez mamamı veriyor? sadece meme veren yokmu? mamaya başlamaya nasıl karar verdiniz? benimkinin kırkıda cıktı hala ısrarla emziriyorum mama vermiyorum.. kilo alımı minimumda .. sadece daha fazla kilo alsın diye vermelimiyim mama bilemiyorum.. kızımda hiç aclık belirtiside yok.. kakası filanda düzenli.. tek sorun kilo alımı yavaş.. kafam cok karıstı.. merak ediyorum neden hemen mamaya baslamak gerekiyor.. hamilelikte bütün doktorlar sezeryan yanlısıydı sınır olurdum şimdide bütün doktorlar en ufak seyde mama yanlısı olmuşlar.. cuma tekrar gidicem doktora bakalım.. cok kararsız kaldım mama konusunda.. kızım bir an önce toparlansın istiyorum ama mamada vermek istemiyorum..(( sütüm yaramıyo galiba
bende henüz mamaya başlamadım cnm sütüm yeterli geliyor bayağıda yaradığını söyledi dktr 5.250 kg oğluşumya bebişlere herkez mamamı veriyor? sadece meme veren yokmu? mamaya başlamaya nasıl karar verdiniz? benimkinin kırkıda cıktı hala ısrarla emziriyorum mama vermiyorum.. kilo alımı minimumda .. sadece daha fazla kilo alsın diye vermelimiyim mama bilemiyorum.. kızımda hiç aclık belirtiside yok.. kakası filanda düzenli.. tek sorun kilo alımı yavaş.. kafam cok karıstı.. merak ediyorum neden hemen mamaya baslamak gerekiyor.. hamilelikte bütün doktorlar sezeryan yanlısıydı sınır olurdum şimdide bütün doktorlar en ufak seyde mama yanlısı olmuşlar.. cuma tekrar gidicem doktora bakalım.. cok kararsız kaldım mama konusunda.. kızım bir an önce toparlansın istiyorum ama mamada vermek istemiyorum..(( sütüm yaramıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?