2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ninnilerin merdanesi ninniiiii... annesinin birtanesiiii mini mini kızım ninniiii benim güzel yavrum ninnii...ninni desem nihal olur ninniiiii...açar güller bahar olurr ninniiii...kızım uyumassa ne hal olur adı güzel yavrum ninniiiii

nerdesın kız sennnn hadıbakalım mevlut zamanınızdagelmıs hayırlısı ıle atlatın ınsallahbenım kızın gaz sorunu olmadıgından bısey dıyemıyorum amabazen kaka yaparkenaglıyo ama oda 2dakıka aglama huyumuz yok bızım hastayken bıle sesı cıkmadı bır hafta yavrumunn massallahhhhhh

cnm güzel söylüyorsun ama bende doymuyor diye yarım saat falan emsin istiyorum tamam emiyor sıkıntı yok ama emdikten sonra hepsini kusuyor.ama 15 dk emdiğinde ne kusması oluyor ne başka sıkıntısı.ben yinede yavaş yavaş uzatayım süreyi en iyisi.bilmiyorum kafam karıştı.geçenlerde milupadan numune geldi içinde bir kitapçık var ordada yazıyor 3 saatte bir emzirmek normal diye.zaten oğluşum saati geldimi yıkıyor ortalığı tam 3 saati dolduruyoruz bazen geceleri bu süre uzayabiliyor.gazı falan olmazsa 5 saat bile uyuyabiliyor

Canim bu geçe ruyamda seni gorup durdum)) biz kizimi 5 gunlukken kontrole goturdugumuzde 3320 gr dan 3060 gr a kadar dusmustu.ve kizim ilk gunden itibaren cok guzel emiyor.dr normal oldugunu ama bundan sonra artik almasi gerketigini soyledi.yani sizde 5. Gun bi daha tartilsaydiniz belki 2900 lere fln dusecekti.dolayisiyla 25 gunde 500 gr almis olacakti.yani bilmiyorsunuz.bu da gunluk 20 gr almis oldugu ve sutunuzun yettigi anlamina geliyor gibi geldi bana.bi de benim ilk oglumu ne yaparsam yapayim memede 10 dk dan faxla tutamiyordum ama ayda 1 kilo aliyordu.sizinkide 15 dk da aliyor olabilir yani uzulmeyin.

ahh cnm çok rahatlattın vallahi beni.oğlum doymasa sürekli ağlar diye düşünüyorum çünkü acıktığında yıkıyor ortalığı.ben yinede süreyi yavaş yavaş uzatayım.sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun diyorum ama yinede kafama takılmıyor değil

cnm benim oğlum bıraksam 25-30 dk da emer ama o zaman emdiğini hep çıkarıyor.o yüzden 15dk da bırakıyoruz biz.aile hekimimiz kilo alımının iyi olduğunu söyledi çocuk doktoru ise az olduğunu söyledi hangisi doğru söylüyor anlamadım:44:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..nasılsınız..
ben gıremıyorum pek...yorgun gecıyor gunlerım...bebek bırgun uyuyor.bırgun uyumuyor..bellı olmuyor...
gecelerı 5-6 saat uyursam çok ıyı..genelde 4 saatlık uykuylayım...
bugun aşımız car...33 gunluk olduk...
ınşallah ates yapmaz aşı bızde..
baalım kaç kılo almıs bebegım...
bbegı cok emen anneler.benım ılk bebegımde oyle emerdı..15 dakkada bır ısterdı..2 aylık olduklarında emme saatlerı uzuyor ..yanı ben 2 saat sonra bıle emzrmek ıstesem emmezdı..ılk ıkı ay 15 daakkada bır emen bebek..
ikinci oglum ıse abısıne cekmemıs..
1-2 saatte bı ıstıyor emmeyı..gecelerı ıkl yatınca 2 saatte bır emıyor..sabaha karsı 3 den sonra saat bası emmek ıçın uyanıyor..herkes ıyııdır ınşallah..öpüyorum bebeklerınızı ve sızıı..

uykusuzluk çok zor cnm ya Allah yardımcımız olsun hepimizin.valla aşıdan bende korkuyordum ateş yapacak diye ama sıkıntısız atlattık.sizde sıkıntısız geçirirsiniz umarım

Merhaba kızlar burası ne kadar sakin böyle ya ocak anneleri topike geri dönemedi bi türlü:)

Gaz için ağlayan çocukları sıcak tutmak çok önemlidir.Altına battaniye serip yüz üstü yatırmak,sıcak su torbasını karnına ve ayaklarına koymak çok faydalı olur kızlar.Gazını muhtemelen çıkarır, çıkaramasa bile gaz sancısını ortadan kaldırır bebik rahatlar.

mrblar kızlar nasılsınız?
bebişler nasıl?
ben bu ara çörekotu kaynatıp az bi şekerle bebişlere veriyorum sanırım gaza faydası oluyor bi raz daha sakinler
denizden haber var mı gerçi ben pek giremiyorum ama hiç karşılaşmadık
belgün sen nerelerdesin kız?

slm kızlarr
gaz için denemediğim kalmadı bide çörek otunumu denesem :26:
gerçi dr um ne yaparsan yap 4 aya kadar böyle gider sonra düzelir
hatta canın fasulye istiyosa onu bile ye kendini bişeyden kısma dedi
ama ben yinede dikkat ediyorum tabiki dr ne derse desin

denizde facede görüyorum ben telefondan bağlandığı için buraya yazamıyomuş o yüzden gelmiyo vuslatcım
senin kaynanatör hala gitmedi sanırım gitsede sende rahatlasan bian önce kaç ay oldu

yok ya kaynanatör ve kayınbaba yerleşti
kaç aydır o nlar bişe diycek diye evi de temizletemiyodum para konusuna kıyamazlar da
eşim de onların nasıl karşılayacağını biliyosun onlar gidince temizlet falan diyo
ama 21kasımdan beri bizdeler ve sürekli gelen giden oluyo camlar falan pis
tartışmayı da göze aldım çarşamba ev temizlencek bakalım
zaten onlardan ziyade eşimin bu tavırları bunaltıyo beni
benim evime gelen benim düzenime uyacak ama demi neden ben onlara uyacam ki
uycaksam bile 2,5 aydır yeter uydum ama dimi
bi de zaman belirtmiyolar ki ne zamana kadar ev pis beklicek

kasım aralık ocak subattt ne kadar uzun bır zaman artık gıtmelerının vaktı çoktannnnn gelmıs bırısı onlara soylemelı bence sonucta herkesın kendı duzenı var yanı

mrb kızlar
gaz sorununu bizde yaşıyoruz.
benimde denemediğim şey kalmadı.
birde sıcak tutmaya dikkat ediyorum
birde buna dikkat edeyim.
daha yeni uyudu eşimde işe gitti
hemen nete bir bakayım dedim
süt artırmak içinde bol bol bulgur pilavı yemeye özen gözteriyorum
tavsiye ederim.

kasım aralık ocak subattt ne kadar uzun bır zaman artık gıtmelerının vaktı çoktannnnn gelmıs bırısı onlara soylemelı bence sonucta herkesın kendı duzenı var yanı

keşke bunu anlasalar
kim ne diyecek ki bi kaynım var eltimle tartıştılar eşiğine atlamıyolar
2de görümcem var onların da ne çağırdığı ne de bunların gittiği var halbuki biri çalışıyo ve kocası görevli yurtdışında millet kafa dinlemek için anasını babasını istemiyo hiç demiyolar ki bu da gelin bu ne kadar ister diyen yok herkes benim yanımda kalmalarıyla iilik etmiş oluyo
halbuki ben 4ekimden beri evdeyim ve annemle aramda bi cadde var ama annem de pek gelemiyo bunlar varken amannnn ne bileyim dua edin işte başka elimden gelen bişey yok
bunaldım sıkıldım

Vuslatyaren allah sabır versin ben eğer annemin yanına gelmesem bende aynı eziyeti yaşayacaktım .İnşallah sende tez zamanda rahatlarsin.
Bugün kontrolüm vardı bandajim açıldı pansuman yapıldı.O bant bir an da çekilecek ve ağda etkisi yapacak diye cok korkuyordum.Yavaş yavaş açtılar.Pansuman yapıldı .Hakkaten dikiş alınmıyormuş aklım çıkmıştı. Akşama doğru dikiş yerim sancımaya başladi sisti biraz

merhaba kızlar,doğum yaptığımdan beri bir türlü bilgisayarın başına geçemiyorum,umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.biz doğumdan sonra ilk hafta sarılık problemi yaşadık ve çok üzüldük.düşen kilosunu artırmak için uğraş verdik.sütüm az,mama da veriyoruz mecburen.sütümü artırmak için bana verebileceğiniz önerileriniz var mı?

hayırlı olsun bebişin cnm
ben milupanın still-tee çayını içiyorum bol bol yeşillik yiyorum birde içimin hazır salepi var ondan içiyorum helva da yiyorum sütümün maşallahı var
domates bulgur fasulye mercimek çikolata bunlar acaip gaz yapıyor ve bebişi rahatsız ediyor bunları yemiyorumgaz şikayeti olan arkadaşlar adaçayı yağına (elma yağı diğer adı)çok az zeytin yağı karıştırıp bebişin karnına ve topuklarına masaj yapınca gazını kolaylıkla çıkarıyor tecrübeyle sabittir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…