- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.701
selam kızlar bizde 23 günlük olduk annemlerdeyim sanırım bu hafta sonu eve gidicezhiç gitmek istemiyorum keyfimiz yerinde çok şükür bebişimle yanlız bugün biraz bagırsaklarında gaz oldu çok kıvranıyo sırtını ovalıyorum rahatlıyo bide emerken genzine çok kaçıyo neden acaba bilgisini olan varmı ne yapmak gerekiyo
Allah yardım etsin canım. Hakkaten işin cok zor.
Bizde kızımın ilk banyosunu yaptırıcaz bugün ınşallah.Cok heyecanlı ve korku doluyum babanem var yanımda ama ona güvenemiyorum .Biliyorum biliyorum diyor ama unutmuş artik cok sarsıyor çocuğu. Allahtan eşim hala yanımda kızımın zor işleriyle hep o ilgileniyor ilk günden beri daha iyi bakıyor.İnşallah incitmeden hasta etmeden yıkarız kızımı.Benimde boğazlarım aciyor.Millet hasta hasta çocuğumun yanına geldiler hep bana bulaştı nefret ediyorum insanlardan ya
sağol canım beni sen anlarsın çünkü sen de benzerlerini zaman zaman yaşıyosun
banyo yaptırmaktan korkma banyo yapınca bikaç kez hapşuruyo bu da normal
malesef insanımız çok düşüncesiz gripmiş neymiş aramıyo milletin amacı merakını gidermek senin yada çocuğun sağlığını umursayan nerdeeee
eşinin de gideceğine üzülme sağlık olsun da kavuşursunuz yine
bebişe de şimdiden sıhhatler olsun banyo yapınca öp benim yerime
benim için de dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
ya bebişlere herkez mamamı veriyor? sadece meme veren yokmu? mamaya başlamaya nasıl karar verdiniz? benimkinin kırkıda cıktı hala ısrarla emziriyorum mama vermiyorum.. kilo alımı minimumda .. sadece daha fazla kilo alsın diye vermelimiyim mama bilemiyorum.. kızımda hiç aclık belirtiside yok.. kakası filanda düzenli.. tek sorun kilo alımı yavaş.. kafam cok karıstı.. merak ediyorum neden hemen mamaya baslamak gerekiyor.. hamilelikte bütün doktorlar sezeryan yanlısıydı sınır olurdum şimdide bütün doktorlar en ufak seyde mama yanlısı olmuşlar.. cuma tekrar gidicem doktora bakalım.. cok kararsız kaldım mama konusunda.. kızım bir an önce toparlansın istiyorum ama mamada vermek istemiyorum..(( sütüm yaramıyo galiba
sibelcim ii geceler canım.bende mama vermiyorum kızıma şimdilik sütüm yetiyo bayada yarıyo kilo alımı çok güzel inşallah böyle gideriz.
ya bu arada çocuk doktorunuz kim sizin?harıl harıl doktor arayışındayız biz.
herkese selam,bende sütüm olmasına rağmen bebeğime arada sırada mama veriyorum.öne emziriyorum,heme ardından bir kaç kaşık mama veriyorum.herzaman değil ama bunu yapıyorum..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var....
Ay çok acemiyim,kayınvalidem var ama bazen oda yetemiyor...
bebeğimin hala sümükleri genzinde duruyor,hergün bir operasyon yapıyoruz ama hala bebeğim net nefes alamıyor ve hala genzindeki birikinti gitmiyor.anne sütü,zeytinyağı,serum fizyolojik,otrivine bebe gibi herşeyi denedim ,aspiratörle çektim.çektikçe geliyor 2 saatte bir filan yapıyoruz ama hala tam geçiremedik.bir türlü o tabaka sökülmediiiiiiiiyastık dik filan sırtına pat pat ,sallama yan yatırma,sır üstü yatırma gibi denemedidiğim hiç birşey yok,başka hiçmi fikri olan yok meleğimi bu sıkıntısından kurtarabilecek bir çözüm....burununda akan hiç bir sümük yok,bütün derdi genzinde ,gırtlakta değil,tam o ara yerde işte bilmem anlatabildim mi?
bir hık yapsa düşecek ama bilmiyorki hınkırmayı kuzum.....
aynı sorun bizde de var ama doktorum bebeğimde reflü olduğun için buna bağladı,yemek borusu kusmaktan tahriş olduğu için genzinde bir balgam var bir türlü gitmeyen elimi sokup o balgamı alasım geliyor ama malesef benim bildiğim bir çözüm yok umarım bir bilen vardır bunun çaresini.
canım ohh ne güzel yarıyo sütün maşallah de:) benimki pek yarıyo denemez kilo alımımız minumumda..,
ben doktor olarakta ahmet altınok diye birine götürdüm şimdiye kadar ama son gittiğimizde pek memnun kalmadım.. bu hafta hayim baruh a götürecegim.. cok duydum ismini cevremde memnun olan cok kişi var.. izmirin en iyi doktorlarındanmış birde onu deneyecegim.. ama kötü tarafı hicbi hastaneyle anlaşması yok.. sadece özel muaynehanesi var onunda vizitesi 150tl. ama yinede gözüme gelmiyo ona gidicem..
hayırlı olsun bebişin cnm
ben milupanın still-tee çayını içiyorum bol bol yeşillik yiyorum birde içimin hazır salepi var ondan içiyorum helva da yiyorum sütümün maşallahı var
domates bulgur fasulye mercimek çikolata bunlar acaip gaz yapıyor ve bebişi rahatsız ediyor bunları yemiyorumgaz şikayeti olan arkadaşlar adaçayı yağına (elma yağı diğer adı)çok az zeytin yağı karıştırıp bebişin karnına ve topuklarına masaj yapınca gazını kolaylıkla çıkarıyor tecrübeyle sabittir
canım,biz sadece zeytinyağında çok ciddi rahatladığını gördük ve hatta neredeyse tamamen açıyor ama tekrardan oluyor.fakat yanında çok iyi bilen birinin olması şart Allah korusun tek başına başaramazsın.biraz zorlayıcı bir işlem,fakat benim doktorumda reflü dedi.yenidoğan bebeklerde reflü olması imkansızmış araştırırsan görürsün.sonra ben zaten kayınvalidemin alt katında ebe var ona sordum.öyle birşey yok,sadece yeni doğan bebeklerde bu birikinti genellikle oluyor.serum fizyolojik deneyin dedi.zaten bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor fakat hiç bir işe yaramıyor.tek çözüm aslında zeytinyağı şimdilik benim bulabildiğim ama zor bir işlem,başka bir fikri olan varsa bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?