2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hepimiz aynı dertten muzdaripmisiz.Daha önce neden anlatmadınız peki :-D Bende doğumdan beri tutuyorum kendimi simdi herkes bebeğiyle uğraşıyor iç karartmiyim diye ama dayanamadım patladim ;-D . Anlatınca rahatlıyor insan ya

Hepiniz kandili mübarek
olsun.Allah ağız tadımizla sağlıkla mutlulukla ve sevdiklerimizle nice kandillere erdirsin ınşallah ..
Kızlar bugün benim eşim dönüyor evimize biz babanemde kalmaya devam edicez kızımlada .Kırkımiz çıkmadan dönsek mi eve acaba diye düşünmeye başladım. Lohusa tek bırakılmaz evde falan diyor babamen.Eğer öyleyse dönmem eve .eşim goruncemi getirir yine istemiyorum artik yardımı eksik kalsın yani.Bi de evde zorlanır miyiz kızımla tek ne yaparız bilmiyorum .Eşimle ayrı kalmak da ayrı zor karar veremedim

Valla eger gorumcen gelmıycekse evune gıt canım neden ayrı kalıcaksın esınden bu dönemde bırbırınıze ıhtıyacınız var ayrıca bal gıbıde bakarsın bebısıne hıc korkma ne olacak en fazla bıraz aglar alısıyosun zamanla esımden ayrı kalmaktansa evımde rahat ederım daha ıyı... Gece yanlız kalmadıgın surece sorun yok hem ıcını ferah tutar aklına kotu seyler getırmessen bısey olmas kokrma

bende sana katılıyorm bende kırkım çıkana kadr memlekette kalacaktım ama hem eşimden ayrı kalamadım hemde kayınwalidem biraz sıktı beni gidip gelip gögsümü ellemesine dayanamaz olmuştum sinir we stresten süt olmuyodu kuzum doymuyodu orda allaha şükür ewimdeyim tekim biraz zorlanıyorum ama mutluym kızım we eşimle başkada kimseye ihtiyacım yok sanırım

zapzup canım sürekli okuyodum yazdıklarını ama yazmak nasip olmuyodu kendini sıkma benim kızımıda halalarına benzetiyolar önemli olan görünüş diil ahlakının benzememesi bence ki ben kızım halaları gibi olsun istemiyorum moralini yüksek tut bebğinden we kendinden beaşka kimseyi düşünme emin ol herkesi kafandan silip attğında bebeğinle daha mutlu olursun buarada bizler bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirdiysek onlara tek başımıza gayet güsel bakarız benden sana öneri ben 24 gün kaldım kayınwalidemde ewim gibisi yok

kızlar umarım sizlerde bebişlerinizde iyisinizdr allahın izniyle çarşamba günü kırkımızı çıkartcaz hmm 2 gündür kızım kakasını yapmakta zorlanıyor uyumuyor sürekli ıkınıyor benim yardımımla yapıyor kuzum içim gidiyo o ağlıyo ben ağlıyorum rabbim kızıma hiç bir hastalık sıkıntı wermesn ben çekeyim herşeyi onun yerine yorucu günler hızla geçiyo ama tüm strese uykusuzluğa rağmen rabbime şükrediyorum iyi ki kızımı bize hediye etti we ben farkettimki kızım dünyadaki en büyük aşk

selam kızlar,

herkeste eş ve kaynana derdi var.valla biz çok rahatız benim kaynanada bugün 27 günlük olduk daha 2 defa geldi torununu görmeye valla iikide gelmiyo keyfim çok yerinde.Allahtan annem yanımdada zorlanmıyorumm hiçbişeyde.

bu arada hepinizin kandilide mübarek olsun.

canım bende şuan tek kalıyorum annem 10 gün kaldı yanımda şimdi herşeyini halledebiliyorum çok zorlanırsam çağırıyorum annemi.geceleri tek kalma sadece ondada eşin zaten evde olur insanın kendi evi gibisi olmaz bence.bide bu dönemlerde insan eşinide yanında istiyo.

Cok teşekkür ederim burcum ve sheker_cat .Benimde gönlüm gitmekten yana ama her allahın günü gelipte kaynanamlarla gorumcem gelir kalır diye korkuyorum.Eşinden söz alabilirsem dönerim erkenden evime .Daha cesaretlendirdiniz beni.Bi de evimizi eşim taşıdıya hic görmedim evi .Eve gitmeye korkuyorum biraz ama eşime hasret hic olmuyor.Bu gece gidecek iste sonra daha iyi karar veririm belkide.

baharcımmm maşallah oğluşuna:)))insanın kendi nazarı bile değiyor dilini ısır:)))herkese uslu olduğunu da söylememek gerek ben soranlara hiç uyutmuyor durmuyor diyorum cnm:))
canım kimseye uslu demiyorum zaten çok korkuyom nazardan dursada durmuyor diyorum

evet benimde geceleri sızlıyor gündüz sürekli emdiği için şişmiyor ama gece emme arası uzun olduğu için şişiyor hemde nasıl sızlıyor

40. gün mü gusül abdesti alınıyor 41. gün mü?
kırkıncı gün hem sen hem bebişin yıkanıyor cnm

canım benim sende benim gibi çok kafana takıyorsun bazı şeyleri boşver üzülme bu kadar sen bebeğinle uğraş geride kalanlara kulak tıka kocana bilebugünler çok hassas oluyoruz en ufak lafları bile batıyor hele ben sinirden çok ağladığım oldu hoş halada öyleyim daha iyice toparlanamadım iyiki burası var terapi gibi geliyor sizlerle konuşmak

dktrunun sözünü dinlesen iyi olur cnm allah korusun bu seferde bünyesi zayıf düşebilir bebişinin mama vermekte dünyanın sonu değil seni emdikten sonra az bişey mamada verebilirsin

okumammı dilekcim hergün okuyorum ayetel kürsi felak nas hepsini okuyom allaha emanetler
HERKESİN MEVLİT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
bugün 2 aylık olduk
sabah anasağlığa götürdüm serdarı 3. aşımız yapıldı verem aşısı olduk üçtane iğne yapıldı kuzuma çok ağladı yavrum içim gitti olurken
kilomuz tartıldı 6.100 gram olmuş boyumuzda 57cm baş çevreside 39.3cm olmuş
hemşire kilosu bayağı önden gidiyor mama veriyormusun dedi hayır dedim aman sakın verme dedi temelli şişer dedi :90:sürekli beni emmek istiyor bende emziriyorum dedim her istediğinde verme dedi 2 saat ara koy öyle emzir dedi nasıl olucaksapaşam açıyor ağzını yumuyor gözünü memeye ulaşıncaya kadar bağırıyor birde sinirleniyor vermekte gecikince nasıl başarıcaz bilmiyomemzikte almıyor evde emzik koleksiyonumuz var gördüğümü alıyorum biraz emiyor sonra fırlatıyor diliyle beni birazda emzik niyetine kullanıyor yürüyen emzik

ii akşamlar annişer... hepimizin kandili mübarek olsun.. bu kandil günü ogluşumun gaz sancısıyla ugraşıyoruz sabahtan beri..en son akşam saglık ocagına gittik o kadr aglıyor ki, sanarsınız birisi dövmüş :) Doktor tahmin ettigimiz gibi gaz sancısı dedi.. komşum (hemşire bi anne kendisi) ayvadana diye bi bitkiyi kaynatıp içirmemi önerdi..kullananınız ya da duyanınız var mı??

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar..Ve tabi sevgililer gününüzü de kutluyorum.Şu aşı olayı beni çok geriyor 2gün kaldı şimdiden çok tedirgin oluyorum düşündükçe.Aşı yaptıran arkadaşlar ateş oldu mu?Eşim seni götürmücem annenler yaptırır getiririz orda sen fenalaşırsın diyor ama ben gitcem yanında olcam kuzumun.Kızlar bi de bişi sorcam sizlere emziğe bi türlü alışmıyor bizim afacan nası alıştırcam ben fikri olan var mı?multi-tabs vitamine değdiriyorum emziği o şekilde alıyor ancak biraz emip atıyor emzik olarakta nukun gece ve gündüz emziğini kullanıyoruz acaba değiştirsem mi?

Ben multi-tabsı 1ml olarak veriyorum önce yarımdı şimdi 1 doktor öyle söyledi bize.1ml'den biraz az veriyorum şu sıralar emziğe batırdığım için.Kızlar oğlum 2ay 1haftalık oldu ne zaman gülmeye başlar çok sabırsızlanıyoruz

cnm bebişin 2 ayı geçmiş dimi senin?peki yarım ölçek ne kadar zaman verdin?ne zamandan beri 1 ml veriosun

canım seninde kandilin mübarek olsun
biz bugün aşı olduk çok hafif ateşi oldu ateş düşürücü fitil koydum şimdi uyuyor çok şükür emzik konusunda bende muzdaribim ne yaptıysamda uzun süreli emmiyor hemen atıyor ağzındangülümsemeside çocuktan çocuğa değişir cnm biz daha bugün 2 aylık olduk ama gülümsemelerimiz 15 gün önce başladı önceleri meleklerine gülüyordu sadece şimdi konuşunca tepki veriyor agucuklar yapmaya başladı bile

Sırayla hepinize dua ediyorum canlarım allah dualarimizi kabul etsin ınşallah

kızlar bir de bir sorum olacak maden suyu gaz yapar mi içim çok yanıyor

bebeğim 3170 gr doğdu 2 gün sonrası 3050ye düştü cnm günde 2 kere veriyorum artık mama ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…