- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.801
bende 15 günlükken başladım, ben buzdolabında değilde soğuk olan odaya koyuyorum buz gibi oluyor zaten , buzdolabından çıkarınca direk veriyormusun yoksa biraz bekletiyormusun?
Hepiniz kandili mübarek
olsun.Allah ağız tadımizla sağlıkla mutlulukla ve sevdiklerimizle nice kandillere erdirsin ınşallah ..
Kızlar bugün benim eşim dönüyor evimize biz babanemde kalmaya devam edicez kızımlada .Kırkımiz çıkmadan dönsek mi eve acaba diye düşünmeye başladım. Lohusa tek bırakılmaz evde falan diyor babamen.Eğer öyleyse dönmem eve .eşim goruncemi getirir yine istemiyorum artik yardımı eksik kalsın yani.Bi de evde zorlanır miyiz kızımla tek ne yaparız bilmiyorum .Eşimle ayrı kalmak da ayrı zor karar veremedim
Valla eger gorumcen gelmıycekse evune gıt canım neden ayrı kalıcaksın esınden bu dönemde bırbırınıze ıhtıyacınız var ayrıca bal gıbıde bakarsın bebısıne hıc korkma ne olacak en fazla bıraz aglar alısıyosun zamanla esımden ayrı kalmaktansa evımde rahat ederım daha ıyı... Gece yanlız kalmadıgın surece sorun yok hem ıcını ferah tutar aklına kotu seyler getırmessen bısey olmas kokrma
Hepiniz kandili mübarek
olsun.Allah ağız tadımizla sağlıkla mutlulukla ve sevdiklerimizle nice kandillere erdirsin ınşallah ..
Kızlar bugün benim eşim dönüyor evimize biz babanemde kalmaya devam edicez kızımlada .Kırkımiz çıkmadan dönsek mi eve acaba diye düşünmeye başladım. Lohusa tek bırakılmaz evde falan diyor babamen.Eğer öyleyse dönmem eve .eşim goruncemi getirir yine istemiyorum artik yardımı eksik kalsın yani.Bi de evde zorlanır miyiz kızımla tek ne yaparız bilmiyorum .Eşimle ayrı kalmak da ayrı zor karar veremedim
canım kimseye uslu demiyorum zaten çok korkuyom nazardan dursada durmuyor diyorumbaharcımmm maşallah oğluşuna:)))insanın kendi nazarı bile değiyor dilini ısır:)))herkese uslu olduğunu da söylememek gerek ben soranlara hiç uyutmuyor durmuyor diyorum cnm:))
evet benimde geceleri sızlıyor gündüz sürekli emdiği için şişmiyor ama gece emme arası uzun olduğu için şişiyor hemde nasıl sızlıyorkızlarr göğüs uçlarınız sızlıyor mu sizin de??yara falan yok ama bazen sızım sızım sızlıyor göğüslerimm...davul giibi şişiyor sızlamasından duramıyorum kızı zorla uyandırıp emzirdiğim oluyor biraz öle rahatlıyor...ama sızlaması geçmiyor
kırkıncı gün hem sen hem bebişin yıkanıyor cnm40. gün mü gusül abdesti alınıyor 41. gün mü?
canım benim sende benim gibi çok kafana takıyorsun bazı şeyleriKızlar sezeryandan sonra normal doğum olabiliyor mu??
Bu gece eşimle tartıştım biraz.Doğumda hastaneye herkesi topladı diye falan kızdım ışte.Dediki normal doğum mu yaptın sanki insanlar olsa ne olur ki diye ama insanlar car car birbirlerine laf sokmaya çalışıyorlardı hep sinir olmamak elden değildi.O kadar ağrıma gittiki anlatamam.Normal doğumu o kadar cok istiyordumki şöyle bi sancı tutsun bi artçı ağrı falan olsun en azından eşimin panik olduğunu göreyim televizyondaki gibi bağıra bağıra götürsünler falan hayal ediyordum öyle kendi kendime.Aksine benim hic sancım olmadı belkide yaşım küçük olduğu icin de dayanamazdı bedenim ağrıları hakkımızda hayırlısı buydu belki ama cok gucendim.Normal doğumu hakkaten cok istiyordum.Günü geçti gene sancım kasılmam hic birşeyim yoktu.Doğumda da birşey hissetmedim sanki ben doğurmamisim gibi geldi yine de.Cok kötü burkuldu icim simdi .Kusura bakmayın bayağ uzun yazdım.Icim zaten cok buruktu normal doğum yapamadığım icin bi de eşimin boyle demesi cok koydu.Hamile olmadan önce bile normal doğum vardı benim hayallerimde icim acıdı bu akşam cok
dktrunun sözünü dinlesen iyi olur cnm allah korusun bu seferde bünyesi zayıf düşebilir bebişinin mama vermekte dünyanın sonu değil seni emdikten sonra az bişey mamada verebilirsinslm kızlar.bikaç gündür giremiyorum.çocuk doktoru bizede kilonuz sınırda mama takviyesi yap dedi ama ben ısrarla vermiyorum.pazartesi sağlık ocağına götürüp tarttıracağım eğer kilo alımı yine azsa mama vereceğim.46 günlük olduk oğlumun kilosu 1 hafta önce 3620 gramdı evet az ama ben mama vermek istemiyorum.
okumammı dilekcim hergün okuyorum ayetel kürsi felak nas hepsini okuyom allaha emanetlercanım oku bol bol..bızım nazaırmız bıle degıyor baharcımmm
benım çok sızlamıyor canım..arada oyl oluyor..ama cok kuvvetlı emınce yanıyor goguslerım....
canım herseyden kendıne kötu bır mesaj cıkarma...bırak kım ne derse desın...yargılama kendını...hayat akıp gıdıyo tadını çıkar..bebegın buyuyor bakkk...
canım kaç kılo dogdu beegın..önemlı olan o...kendıne sıkıntı yapma canım...
ama doktorun mama takvıyes yap dedıyse bence gunde 1-2 kez mama varebılırsın....
kardesım de verıyor gunde 1 kez..kılo alması normal bebegının ama çocuk yınede doymuyor...mecbur verıyor...
Ben multi-tabsı 1ml olarak veriyorum önce yarımdı şimdi 1 doktor öyle söyledi bize.1ml'den biraz az veriyorum şu sıralar emziğe batırdığım için.Kızlar oğlum 2ay 1haftalık oldu ne zaman gülmeye başlar çok sabırsızlanıyoruz
canım seninde kandilin mübarek olsunBen multi-tabsı 1ml olarak veriyorum önce yarımdı şimdi 1 doktor öyle söyledi bize.1ml'den biraz az veriyorum şu sıralar emziğe batırdığım için.Kızlar oğlum 2ay 1haftalık oldu ne zaman gülmeye başlar çok sabırsızlanıyoruz
cnm bebişin 2 ayı geçmiş dimi senin?peki yarım ölçek ne kadar zaman verdin?ne zamandan beri 1 ml veriosun
canım oku bol bol..bızım nazaırmız bıle degıyor baharcımmm
benım çok sızlamıyor canım..arada oyl oluyor..ama cok kuvvetlı emınce yanıyor goguslerım....
canım herseyden kendıne kötu bır mesaj cıkarma...bırak kım ne derse desın...yargılama kendını...hayat akıp gıdıyo tadını çıkar..bebegın buyuyor bakkk...
canım kaç kılo dogdu beegın..önemlı olan o...kendıne sıkıntı yapma canım...
ama doktorun mama takvıyes yap dedıyse bence gunde 1-2 kez mama varebılırsın....
kardesım de verıyor gunde 1 kez..kılo alması normal bebegının ama çocuk yınede doymuyor...mecbur verıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?