- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.761
bence doktora görünsen iyi olur. iltihap kapmış gibikızlar 32 gün oldu doğum yapalı sezeryanla dikiş ağrım hiç kalmamıştı ama son 3 gündür sağ dan sonuncu dikişlerde su gibi bişi akıyo ve deri soyulurda biyerinizin sızlar ya öyle sızlıyo neden acaba yara gibi olmuş açılmışmı acaba.var mı aranızda böyle bir sorun yaşayan.
bu arada yoğunnnmu yoğun günler geçiriyorum vede ev çok kalabalık :)))arada bunalımlar var gerginlik hat safada evde kızlar okadar çok olay olduki şu lohusa halimle herkesi idare eden ben olmak zorunda kaldım. bu yüzden çok giremiyorum arada girip bakıp çıkıyorum vakit hiç olmuyor herkesi özledim inş en kısa zmaanda eski sohbetlerimize döneriz. anne bebek dergisinin şubat sayısını alanınız varsa röportajımız var doğum öncesi. birdahaki ayda yetiştirebilirsek kızım olacak:))))şimdilik herkesi öptüm
baharcımmm maşallah oğluşuna:)))insanın kendi nazarı bile değiyor dilini ısır:)))herkese uslu olduğunu da söylememek gerek ben soranlara hiç uyutmuyor durmuyor diyorum cnm:))slm kızlar bugün benim oğlanın huysuzluğu üstündeydi sürekli kucakta durmak istedi uyuyunca yatırıyorum basıyor çığlığı nazarmı değdi ne
kızlarr göğüs uçlarınız sızlıyor mu sizin de??yara falan yok ama bazen sızım sızım sızlıyor göğüslerimm...davul giibi şişiyor sızlamasından duramıyorum kızı zorla uyandırıp emzirdiğim oluyor biraz öle rahatlıyor...ama sızlaması geçmiyor
Kızlar sezeryandan sonra normal doğum olabiliyor mu??
Bu gece eşimle tartıştım biraz.Doğumda hastaneye herkesi topladı diye falan kızdım ışte.Dediki normal doğum mu yaptın sanki insanlar olsa ne olur ki diye ama insanlar car car birbirlerine laf sokmaya çalışıyorlardı hep sinir olmamak elden değildi.O kadar ağrıma gittiki anlatamam.Normal doğumu o kadar cok istiyordumki şöyle bi sancı tutsun bi artçı ağrı falan olsun en azından eşimin panik olduğunu göreyim televizyondaki gibi bağıra bağıra götürsünler falan hayal ediyordum öyle kendi kendime.Aksine benim hic sancım olmadı belkide yaşım küçük olduğu icin de dayanamazdı bedenim ağrıları hakkımızda hayırlısı buydu belki ama cok gucendim.Normal doğumu hakkaten cok istiyordum.Günü geçti gene sancım kasılmam hic birşeyim yoktu.Doğumda da birşey hissetmedim sanki ben doğurmamisim gibi geldi yine de.Cok kötü burkuldu icim simdi .Kusura bakmayın bayağ uzun yazdım.Icim zaten cok buruktu normal doğum yapamadığım icin bi de eşimin boyle demesi cok koydu.Hamile olmadan önce bile normal doğum vardı benim hayallerimde icim acıdı bu akşam cok
kızlarr göğüs uçlarınız sızlıyor mu sizin de??yara falan yok ama bazen sızım sızım sızlıyor göğüslerimm...davul giibi şişiyor sızlamasından duramıyorum kızı zorla uyandırıp emzirdiğim oluyor biraz öle rahatlıyor...ama sızlaması geçmiyor
aa bu arada benim arkadasım gecen yıl dogum yaptı. ilk bebişi sezeryandı ikinci normal dogum oldu.. dogumu biraz zor oldu ama yinede normalde ısrar etti ve dogurdu:)
canım oku bol bol..bızım nazaırmız bıle degıyor baharcımmmslm kızlar bugün benim oğlanın huysuzluğu üstündeydi sürekli kucakta durmak istedi uyuyunca yatırıyorum basıyor çığlığı nazarmı değdi ne
benım çok sızlamıyor canım..arada oyl oluyor..ama cok kuvvetlı emınce yanıyor goguslerım....kızlarr göğüs uçlarınız sızlıyor mu sizin de??yara falan yok ama bazen sızım sızım sızlıyor göğüslerimm...davul giibi şişiyor sızlamasından duramıyorum kızı zorla uyandırıp emzirdiğim oluyor biraz öle rahatlıyor...ama sızlaması geçmiyor
canım herseyden kendıne kötu bır mesaj cıkarma...bırak kım ne derse desın...yargılama kendını...hayat akıp gıdıyo tadını çıkar..bebegın buyuyor bakkk...Kızlar sezeryandan sonra normal doğum olabiliyor mu??
Bu gece eşimle tartıştım biraz.Doğumda hastaneye herkesi topladı diye falan kızdım ışte.Dediki normal doğum mu yaptın sanki insanlar olsa ne olur ki diye ama insanlar car car birbirlerine laf sokmaya çalışıyorlardı hep sinir olmamak elden değildi.O kadar ağrıma gittiki anlatamam.Normal doğumu o kadar cok istiyordumki şöyle bi sancı tutsun bi artçı ağrı falan olsun en azından eşimin panik olduğunu göreyim televizyondaki gibi bağıra bağıra götürsünler falan hayal ediyordum öyle kendi kendime.Aksine benim hic sancım olmadı belkide yaşım küçük olduğu icin de dayanamazdı bedenim ağrıları hakkımızda hayırlısı buydu belki ama cok gucendim.Normal doğumu hakkaten cok istiyordum.Günü geçti gene sancım kasılmam hic birşeyim yoktu.Doğumda da birşey hissetmedim sanki ben doğurmamisim gibi geldi yine de.Cok kötü burkuldu icim simdi .Kusura bakmayın bayağ uzun yazdım.Icim zaten cok buruktu normal doğum yapamadığım icin bi de eşimin boyle demesi cok koydu.Hamile olmadan önce bile normal doğum vardı benim hayallerimde icim acıdı bu akşam cok
canım kaç kılo dogdu beegın..önemlı olan o...kendıne sıkıntı yapma canım...slm kızlar.bikaç gündür giremiyorum.çocuk doktoru bizede kilonuz sınırda mama takviyesi yap dedi ama ben ısrarla vermiyorum.pazartesi sağlık ocağına götürüp tarttıracağım eğer kilo alımı yine azsa mama vereceğim.46 günlük olduk oğlumun kilosu 1 hafta önce 3620 gramdı evet az ama ben mama vermek istemiyorum.
Kızlar sezeryandan sonra normal doğum olabiliyor mu??
Kızlar hepinize selam benden daha tecrübeli olduğunuz için sizlere bundan sonra bol bol sorum olacak :) Benim sütüm ilk 3 gün gelmedi sonra birden gelmeye başladı fazlaca bebeğim içerken sık sık boğulacak gibi oluyor ve kusuyor bu durumda beni korkutuyor.Birde sık sık hıçkırık tutuyor hıçkırıken emizrmiyorum emzirebilirmiyim? Birde sütüm sarıdan beyaza dönmeye başladı ondan beri ishal gibi cıvık koyu sarı şeklinde yapıyor kakasını normal mi? Üşütmüş olabilceğinide düşündüm ama ateşi fillan yok...
merak etme canım normal doğum yapınca daha kıymetli falan olmuyosun. bunlar erkeklerin bahanesi işte. ben normal doğurdum da ne oldu. doktor çok kolay olcak dedi son anda sorunlar çıktı. çok zor bi doğum oldu ölümlerden döndüm bi sürüde dikişim oldu. sözde bana kıyamayıp doğuma girmek istemediğini söyleyen eşim doğumdan sonra anasıyla ilgilenmekten benim neler yaşadığımı bile merak etmedi. aman anneme şöle dedin şöle baktın bebeği şöle tut böle yap....bişeylere kızdığımda sen çok değiştin dedi. evet değiştim içimde bişeyler koptu nasıl toparlarız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?