- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.781
cnm hepsi de normal bunların ilk süt renksiz su gibi olur zaten sonra birden dolar göğüslerin beyaza döner renk...sütün iyi geliyor ki bebek boğulacak gibi oluyor benim de öyle...boğazına kaçarsa panikleme hemen düz çevir yada yüzüstü bebeğini...kusması da gayet normal...bizimki de emdikten sonra hep hıçkırıyor hıçkırığı geçiren şey zaten emzirmek ben hıçkırırken emziriyorum hep...
kakası da normal ilk başalrda koyu renk oluyor sonra sarıya dönüyor renk anne sütü alanlarda...bazen ishal şeklinde bazen katı....ama mamada alıyorsa rengi kahverengi oluyormuş...
kızlarr göğüs uçlarınız sızlıyor mu sizin de??yara falan yok ama bazen sızım sızım sızlıyor göğüslerimm...davul giibi şişiyor sızlamasından duramıyorum kızı zorla uyandırıp emzirdiğim oluyor biraz öle rahatlıyor...ama sızlaması geçmiyor
40. gün mü gusül abdesti alınıyor 41. gün mü?
40. gün alınıyor ben öyle yaptım
merak etme canım normal doğum yapınca daha kıymetli falan olmuyosun. bunlar erkeklerin bahanesi işte. ben normal doğurdum da ne oldu. doktor çok kolay olcak dedi son anda sorunlar çıktı. çok zor bi doğum oldu ölümlerden döndüm bi sürüde dikişim oldu. sözde bana kıyamayıp doğuma girmek istemediğini söyleyen eşim doğumdan sonra anasıyla ilgilenmekten benim neler yaşadığımı bile merak etmedi. aman anneme şöle dedin şöle baktın bebeği şöle tut böle yap....bişeylere kızdığımda sen çok değiştin dedi. evet değiştim içimde bişeyler koptu nasıl toparlarız bilmiyorum
Arkadaşlar size bir sualim var:)Doktor bize multi-tabs isminde bir vitamin verdi sizlerede verdi mi?
Arkadaşlar size bir sualim var:)Doktor bize multi-tabs isminde bir vitamin verdi sizlerede verdi mi?
multi tabs ı bizede verdi doktorumuz, günde 14 damla kullanıyoruz.
ya ben 40.günden çnce alınması gerekiyor diye biliyorumm napcaz???????????
arkadaşlar bilenlerrr cvp larsa aydınlatırsa bizi seviniriz
zap-zupcum artık takma kafana hiçbirşeyi sen kızını düşün napıo kızın iyimi??
canım önce değil 40. gün doğum yaptığın saatte alman yeterli
oh be bir kullanan daha çıktııııcnm bize 10 günlükken verdi hemen kullanmaya başladık günde 1 ml veriyorum ben...ama geçen sağlık ocağına gittik ebe çokkk erken başlanmış ve çok fazla 4 te 1 e düşürün dediiii ksfsm çok karıştı yine....ha bir de buzdolabında saklıyorum ben ama başta odada duruyordu 28 derecede inş.bozulmamaıştır....siz ne kadar kullanıyorsunuz?
canım hıçkırırken korkuyordum bende emzırmeye..am emzırınce geçıyor...korka korka emzırıyorum bende..hıçkııgı sevmıyor..tutuncada 30 -40 dakka geçmıyor hıçkırıkkKızlar hepinize selam benden daha tecrübeli olduğunuz için sizlere bundan sonra bol bol sorum olacak :) Benim sütüm ilk 3 gün gelmedi sonra birden gelmeye başladı fazlaca bebeğim içerken sık sık boğulacak gibi oluyor ve kusuyor bu durumda beni korkutuyor.Birde sık sık hıçkırık tutuyor hıçkırıken emizrmiyorum emzirebilirmiyim? Birde sütüm sarıdan beyaza dönmeye başladı ondan beri ishal gibi cıvık koyu sarı şeklinde yapıyor kakasını normal mi? Üşütmüş olabilceğinide düşündüm ama ateşi fillan yok...
canım bugun 40..ımız çıkıyor..ben sabaha karsı 04:00 de dogurdum..ben gunduz yapıcam napemmm....canım önce değil 40. gün doğum yaptığın saatte alman yeterli
canım çıkma sen bırdaha dısarı...evde dınlen..isteyen gelsın senın yanına..Çoğumuzda aynı problemler var sanırım .Benimde canımı sıkan cok olaylar oldu.Lohusa lohusa daha 2. Haftam bitmeden eşimin akrabasına (kaynanamlar onda kalıyor) iki kere gittik. Ikincisinde de kadın yer yok bilmem ne diye mırın kırın etmiş gece yarısı eve geri döndük.Eşime o kadar kızdımki hic affetmiycem yani gece gece lohusa dışarı çıkar mi hic
Bunun gibi bir cok problem geçirdik .Allah yardımcımız olsun hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?