2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım ya içimi rahatlattın ben hıçkırırken emzirirsem hıçkırık anında boğazına kaçabilir diye düşünmüştüm.Cevabın için çok teşekkür...

cnm bu normalmiş.hatta annem çocugun emme zamanı gediginde,uykusundan uyanmasının yakın olduunda daha çok sızlar demişti.hakkaten öyle oluyor..

zapzup cnm sende takma artık herşei..hamileliğin zehir gibi geçti,bari umursamaz olda lohusalıgın iyi geçsin..kuak arkası et bazı şeyleri..geçmişe de takılma artık, boşver

Cok haklısın .Yarın eşim gidiyor zaten .Birlikte hic vakit geçiremiyoruz.Evdekiler hic rahat bırakmıyorlar.Yemekti bilmem neydi .Her iş eşimle bizim üzerimizde.Yarında gidiyor.Birbirimize zaten uzak kalmıştık.Araya mesafede girince ne olacak bilmiyorum

şinanamıyorum.... 44 gündğr ne yaşadığımı bi ben bide Allah bilir kızlar... eşimden boşanmanın eşiğine geldim, dedğin gibi ben doğum yapmadım sanki eşimin annesi yaptı, küslükler, laf sokalar, çoookkk zor bi ameliyat geçirdim inanılmaz ağrıarım oldu, ama ianın bu dönem bu olaylar daha çok yaktı acıttı içimi, eşimden boşanmayı düşüyorum,

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..Bu kdr hassas bir dönemde bu tarz üzücü olayların yaşanması çok kötü olmuş.Maalesef bizim toplumumuzda bunlar yaşanıyor.Bizler yeni jenerasyon olarak çocuklarımızı dikkatli yetiştirelim eşinde, anneninde önemini bilsinler ve ikisini birbirine karıştırmasınlar.Herkesin yeri ayrı ve tabi ki özel..Ben ailemin yanına ziyarete gelmiştim ve erken doğum olunca kaldım burada kayınvalidemler 1hafta yanımda durup gittiler.Annemle sessiz sedasız büyütüyoruz bebişi çok şükür.Eşimde hergün gidip geliyor.İş nedeniyle konyaya taşıncaktık zaten isabet oldu doğumda.Streslisiniz ve zor bi dönemden geçiyosunuz ama lütfen bebişlerinize konsantre olarak mutlu olmaya çalışın ve sabredin herşey yoluna giricektir muhakkak nacizane fikrim..

Arkadaşlar size bir sualim var:)Doktor bize multi-tabs isminde bir vitamin verdi sizlerede verdi mi?

oh be bir kullanan daha çıktııııcnm bize 10 günlükken verdi hemen kullanmaya başladık günde 1 ml veriyorum ben...ama geçen sağlık ocağına gittik ebe çokkk erken başlanmış ve çok fazla 4 te 1 e düşürün dediiii ksfsm çok karıştı yine....ha bir de buzdolabında saklıyorum ben ama başta odada duruyordu 28 derecede inş.bozulmamaıştır....siz ne kadar kullanıyorsunuz?

iyi aksamlar ocak anneleri.Benim kizimda dünyaya geldi tam 3 hafta oldu normal istiyorduk sezaryanla oldu kizim dönmedigi icin.Simdilik iyiyiz gaz problemimiz oluyor arada ve benim sütüm biraz az onun stresini yasiyoruz bunada sukur.Tüm annelerimize allah kolaylik versin.

evet doğumu yaptık en zor şey bu diyorduk ama en zoru herkesin bizden çok lohusa olması
çevremdekiler ve eşim beni çok yordu

normal doğum yamak bile kolay bu yaşananlardan

bende 15 günlükken başladım, ben buzdolabında değilde soğuk olan odaya koyuyorum buz gibi oluyor zaten , buzdolabından çıkarınca direk veriyormusun yoksa biraz bekletiyormusun?

bizim bugün kırkımız çıktı çok şükür..Banyomuzu yaptık,oğlum mışıl mışıl uyuyor.Kızlar yazdıklarınızı okuyunca demek ki bir tek benim eşim böyle değilmiş dedim,kaynanam yüzünden çook sıkıntılı bir hamilelik sonrası süreci geçirdim.Annem duruma el koydu bir akşam,kaynanama resmen çemkirdi,ben çocuğumun bir damla göz yaşına dünyaları yıkarım yeter artık onu ağlattığınız dedi,daha neler neler..Kaynanam da daha fazla dayanamadı ve gitti,onu bana en güzel günlerimde bana yaşattıkları için asla affetmicem evet ama,onun yüzünden çocuğumu da heba etmicem,sakın siz de üzülmeyin ve sabrınızı koruyun..

Çoğumuzda aynı problemler var sanırım .Benimde canımı sıkan cok olaylar oldu.Lohusa lohusa daha 2. Haftam bitmeden eşimin akrabasına (kaynanamlar onda kalıyor) iki kere gittik. Ikincisinde de kadın yer yok bilmem ne diye mırın kırın etmiş gece yarısı eve geri döndük.Eşime o kadar kızdımki hic affetmiycem yani gece gece lohusa dışarı çıkar mi hic
Bunun gibi bir cok problem geçirdik .Allah yardımcımız olsun hepimize.

canım hıçkırırken korkuyordum bende emzırmeye..am emzırınce geçıyor...korka korka emzırıyorum bende..hıçkııgı sevmıyor..tutuncada 30 -40 dakka geçmıyor hıçkırıkk

canım önce değil 40. gün doğum yaptığın saatte alman yeterli
canım bugun 40..ımız çıkıyor..ben sabaha karsı 04:00 de dogurdum..ben gunduz yapıcam napemmm....

canım çıkma sen bırdaha dısarı...evde dınlen..isteyen gelsın senın yanına..

YAĞMURRRR

ınanmıyorum kocana...
benım kocıste ılk dogumumda bana ıyıydı ama anasnı cok tutuyord...bebegı soyl tut boyle yap..anası tecrubelı ya..hep karısıyordu..annsı oyle dermış mişş..
st..tir et..bılmem mı yasadklarını...kafmı çok karıstırıyorlardı..yok soyle oldu yok boyle oldu..""nazarlıgı nerde ööff dılek yıne takmayı unutmussun..koş getır..""elım ayagım bırbırne gırerdı..sımdıkı aklım olsa..kalk sen getır adam derdm..
bu bebekte ıse kımseyı karıstırmıyorum..kocamı bıle..çok bılıyosun sen dıyorum..burnumuda dikiyorum..karısmıyor..
snrada benım çok karısan kocam"aman aşkım sen bılırsın.nasıl bılıyorsa oyle yap..aşkımsın vs..."

"tabıı dıyorum ben bılırım.sen mı bılcen.."""
sende guçlu ol canım...moralın çok bozuk olsada gücünü yıtırme..kımse benım canımı sıkamz de içinden ..geç gitt...emi kuşummm

Son düzenleme:
Herkeste yaşanıyor demek ki bu sıkıntılar bizim esimle aramız iyi şükürler olsun ama benim de kayınvalidem canımı sıkıyor . Bugun 21 günlük olduk daha 3 kere geldi bizi görmeye annem sagolsun doğumdan bu yana hep yanimdaydi su 3 gün önce gitti evine o da babam hastalandı diye gitti ama gündüzleri geliyo yine sagolsun. Esimin anneleri bize o kadar yakın ki 2 km bile yoktur annem hergun 40 km yol gidip geliyo bi kere olsun sormadı bile yardıma ihtiyacınız var mı diye Annemin eve döndüğü günün akşamında kalabalık misafir gelicekti üstelik da esimin akrabalarında annesini aradı yardıma gel yalniziz diye gelmedi biliyo musunuz o aksam Kizim da huysuzlandi hep meme istedi iki ayağım bi pabuca girdi Ertesi aksam hiç bi şey olmamış gibi pişkin pişkin geldi bi de gelirken örgüsünü getirmiş oturdu ordu sınır oldum ya ben lohusa halimle hizmet ettim millete bi yandan Kizim ağlarımda kostum falan Kendi kızının bebeği oldugunda kendini paraladi ben de anladım ki torunlar sadece anneannelerin torunu oluyo babaanneler cekiyo kendini kenara ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…