2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

buarada herkese günaydın.geçmiş kandiliniz mübarek,sevgililer gününüz kutlu olsun.
cuma günü akşam oğlum çok huysuzlandı gazınıda çıkartmıştı ama anlayamadık.tanıdığımız bir eczacı abla var eşi çocuk doktoru onları arayıp durumu anlattık oğlum ağlarken ayaklarını çırpıp duruyordu.bize bir fitil tavsiye etti spasmo-panalgine diye eşim hemen gitti aldı yarım olarak verdim bebeğime ve çok rahatladı sıksık vermemek kaydıyla kullanmamda sakınca olmadığınıda söyledi içim rahatladı.aranızda kullanan varmı bu fitili?

maşallah canım..tombışşşşş.....
bebeğim 3170 gr doğdu 2 gün sonrası 3050ye düştü cnm günde 2 kere veriyorum artık mama ne yapayım
anladım canım..ver mama ...bıraz toparlasn..sutlerde ıyce artar senın..mamayı bırakırsın..bol su da ıççç

bebişleriniz neler yapabiliyor kafasını kaldırıyor mu mesela gülümsüyor mu ?...

canım benımkı 15-20 gunlukken gulumsuyordu....ama kuzuuuuuummm..canımmmmmm...dıye uzata uzata soylersem bu kelımelerı gulumsuyor...
sımdı daha sık gulumsemeye basadı..genelde uykusunda gulumsuyor ama...
basını yuz ustu yatırıncada kaldırıyor..yat koy kafanı dınlen dıyoum am nerdeee....ıllakı kafa kalkacak..sallaya sallaya bakınıyor kafayıı :))

senın kı nasıl..
sen nasılsın canımm..

bebişleriniz neler yapabiliyor kafasını kaldırıyor mu mesela gülümsüyor mu ?...

biz bugün 42 günlük olduk ..buüne kadar kendi kendine gülerken bugün ilk defa sabah 5-6 gibi babamıza gülümsedik.ÇIplaklığı çok seviyoruz.altımızı değiştirirken 5 dakika gibi çıplak kaldığında dünyalr onunmuş gibi davranıyor. fakat bezimizi bağlamaya başladığımız anda yaygara başlıyor...

benimki bi acayip kucağımdayken mutlaka başı havada yüzüme bakıyo ama yüz üstü yatınca kafayı pek kaldırmıyo genelde koltuğu emmeye çalışıyo . fakattt ayaklarını bastırıp popoyu kaldırıyo hatta dik tutunca ayaklarını öyle sağlam basıyoki nerdeyse yürüyecek çıplaklıktan nefret ediyo yaygarayı basıyo altını bile zor değiştiriyorum. ve her alt değiştirmede mutlaka üstüme işiyo gülümsemesi hafif hafif sanki bana gülümsüyo gibi ama daha net bişi olmadı ama uyurken öyle gülüyoki ağzını toplayamıyo

canım maşallahhh....
benımkıde altını açınca uyuya kalıyor..yada aglıyosa suıusuyor..
bede aglarken cıkarıyorum tulumunu..susturuyorum...
üstune mı ısıyor :)))
bende temız bez koyuyorum pıpısının ustune..yoksa heryer çışşş....

bu alt değiştirme benimde korkulu rüyam .ben totosunu temizlerken o yukardan kıyafetlerini ıslatığı. günde bazen 3-4 kere kıyafet değiştiriryoruz....kafayı dik tutma bizimkinde de var gazını çıkarırken falan birde kafamız sağa sola dönüyor...

ayy benimki de öyle altı açılınca gülücükler çığlıklar çıldırıyo ama kapanırken başlıyo mıkırdanmaya yaz bebeği olcakmış yanlış zamanda yapmışız
25günlükten beri kaldırıyo kafasını aylık kontrolünde doktoru şaşırmıştı kaldırıp baya baya cin gibi bakınıyo ilk zamanlar daha kısa tutuyodu ayını geçince yorulmadan uzun süre tutabiliyo fotoğraf makinesine bakıyo kafasını nerelere kaldırıp babasını ve beni takip ediyo biz gülünce o da gülüyo agulanıyo keyfi yerindeyse nadiren sesli de gülüyo bide gülerken başını yana çevirip gözünü sabit tutuyo işveli bakışlar atıyo özellikle de dedelere çok cimcime bunlar yaa zamane bebekleri

huysuzlandığında ana kucağında sallanmayı ve bebek arabasında gezmeyi çok seviyo sallarken suratıma bi bakışı var ki kaşları çatıyo sanki patronummuş gibi ''heh salla evet evet ritmi bozma akıllı ol bi basarsam çığlığı görürsün'' fln der gibi bakıyo zaten yavaşlayınca da bağırıyo cadı sallarken dalıyo diye yavaş yavaş bırakıyorum sallamayı durunca yine cin gibi açığ gözünü bakıyo sallamazsam bağırıyo keyif yapıyoruz yani çok düşkünüz keyfimize
gezmeye gittiğimizde de sürekli gezicek bebek arabasında geziyo ve bakınıyo gülüyo çok seviyo gezmeyi nereye bakacağını şaşırıyo araba durunca ama kızıyo yemek zor yiyoruz ileri geri sallıyo babası sürekli o da kesmezse kucağımıza alıyoruz o zaman da mutlu

maşallah ruyaya eliff...
bızımkıde guluyor...
bazen kendı aramızda da konusurken guluyor...

""sana soylemedım "dıyorum bende..o halen guluyor...

maşallah..bebgıne...
3-4 kez kıyafetmı degıstırıyorsunuz.

geçen gün ben uyurken eşim altını değiştirmeye kalkmış hem işemiş hem kaka yapmış değiştirirken sonuç 3 kirli bez çişli koltuk ve çişli koca aşkımmmm çabuk kalk bu çocuk evimize sıçtı şeklinde uyandırıldım

bütün hepsi aynı sanırım.her bezini açışımda mutlaka ya çiş yada kaka yapıo korkuyorum artık altını açmaya.çişini yapınca sorun yokta yalnız kakasını yaptığında fışkırtıyo bazen daha bu sabah üzerime fışkırttı.

canım canbebe ve dalinin alt değiştirme örtüleri çok pratik oluyo işesede sıçsa da alta geçmiyo

iyi de birde altını değiştirirken alt açma örtüsünü kullanmayı akıl edecek koca lazım

benimki akıl ediyo canım gerçi benim oğlan babayı pek işemez beni işiyo genelde hep yada kendi üstünü
kakaya gelince onu hiç yapmıyo zaten bırak altını açınca yapmayı biz uğraşmasak hiç yapmıcak sanırım..
bütün bebikler aynı altları açılınca gülücükler çığlıklar atıyo benimkide bi keyfi geliyo yaz gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bende altını açıp onu öyle bırakacam oynasın dursun..

aynen bende sabırsızlıkla yazı bekliyorum bide Rüya suyu da çok seviyo yıkanırken değmeyin keyfine geçen gün odayı yaptım 30derece altını açtım bıraktım nasıl sevindi nasıl oynadı yavrum yavaş yavaş dönmeye de başladı sağına soluna dönmeye çalışıyo altı açıkken daha bi rahat ve hevesle dönüyo artık yalnız bırakmaya korkuyorum zaten çok hareketli memede bile rahat durmuyo artık bide yandım memeyle de oynamaya başladı o emerken arkadan biri ona dokununca ağzında memeyle beraber dönmeye çalışıyo dönüp homurdanıyo tepiniyo tekrar devam ediyo çok komik oldu yaa elleme beni der gibi söyleniyo kaç kere denedik tesadüfmü diye hep tepki veriyo akşam o emerken eşimle kardeşim tepemizde konuşuyolar gülüşüyolar bizimkide döndü onlara ağzında memeyle babasına gülücük attı memeyi kaçırdı bu sefer de döndü bana arıyo çok eğlenceli olmaya başladı yaa gün günden hareketleri farklılaşıyo ilerliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…