- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.821
maşallah canım..tombışşşşş.....canım seninde kandilin mübarek olsun
biz bugün aşı olduk çok hafif ateşi oldu ateş düşürücü fitil koydum şimdi uyuyor çok şükür emzik konusunda bende muzdaribim ne yaptıysamda uzun süreli emmiyor hemen atıyor ağzından gülümsemeside çocuktan çocuğa değişir cnm biz daha bugün 2 aylık olduk ama gülümsemelerimiz 15 gün önce başladı önceleri meleklerine gülüyordu sadece şimdi konuşunca tepki veriyor agucuklar yapmaya başladı bile
anladım canım..ver mama ...bıraz toparlasn..sutlerde ıyce artar senın..mamayı bırakırsın..bol su da ıçççbebeğim 3170 gr doğdu 2 gün sonrası 3050ye düştü cnm günde 2 kere veriyorum artık mama ne yapayım
bebişleriniz neler yapabiliyor kafasını kaldırıyor mu mesela gülümsüyor mu ?...
bebişleriniz neler yapabiliyor kafasını kaldırıyor mu mesela gülümsüyor mu ?...
benimki bi acayip kucağımdayken mutlaka başı havada yüzüme bakıyo ama yüz üstü yatınca kafayı pek kaldırmıyo genelde koltuğu emmeye çalışıyo . fakattt ayaklarını bastırıp popoyu kaldırıyohatta dik tutunca ayaklarını öyle sağlam basıyoki nerdeyse yürüyecek çıplaklıktan nefret ediyo yaygarayı basıyo altını bile zor değiştiriyorum. ve her alt değiştirmede mutlaka üstüme işiyo gülümsemesi hafif hafif sanki bana gülümsüyo gibi ama daha net bişi olmadı ama uyurken öyle gülüyoki ağzını toplayamıyo
benimki bi acayip kucağımdayken mutlaka başı havada yüzüme bakıyo ama yüz üstü yatınca kafayı pek kaldırmıyo genelde koltuğu emmeye çalışıyo . fakattt ayaklarını bastırıp popoyu kaldırıyohatta dik tutunca ayaklarını öyle sağlam basıyoki nerdeyse yürüyecek çıplaklıktan nefret ediyo yaygarayı basıyo altını bile zor değiştiriyorum. ve her alt değiştirmede mutlaka üstüme işiyo gülümsemesi hafif hafif sanki bana gülümsüyo gibi ama daha net bişi olmadı ama uyurken öyle gülüyoki ağzını toplayamıyo
ayy benimki de öyle altı açılınca gülücükler çığlıklar çıldırıyo ama kapanırken başlıyo mıkırdanmaya yaz bebeği olcakmış yanlış zamanda yapmışız
25günlükten beri kaldırıyo kafasını aylık kontrolünde doktoru şaşırmıştı kaldırıp baya baya cin gibi bakınıyo ilk zamanlar daha kısa tutuyodu ayını geçince yorulmadan uzun süre tutabiliyo fotoğraf makinesine bakıyo kafasını nerelere kaldırıp babasını ve beni takip ediyo biz gülünce o da gülüyo agulanıyo keyfi yerindeyse nadiren sesli de gülüyo bide gülerken başını yana çevirip gözünü sabit tutuyo işveli bakışlar atıyo özellikle de dedelere çok cimcime bunlar yaa zamane bebekleri
bu alt değiştirme benimde korkulu rüyam .ben totosunu temizlerken o yukardan kıyafetlerini ıslatığı. günde bazen 3-4 kere kıyafet değiştiriryoruz....kafayı dik tutma bizimkinde de var gazını çıkarırken falan birde kafamız sağa sola dönüyor...
geçen gün ben uyurken eşim altını değiştirmeye kalkmış hem işemiş hem kaka yapmış değiştirirken sonuç 3 kirli bez çişli koltuk ve çişli koca aşkımmmm çabuk kalk bu çocuk evimize sıçtı şeklinde uyandırıldım
iyi de birde altını değiştirirken alt açma örtüsünü kullanmayı akıl edecek koca lazım
iyi de birde altını değiştirirken alt açma örtüsünü kullanmayı akıl edecek koca lazım
benimki akıl ediyo canım gerçi benim oğlan babayı pek işemez beni işiyo genelde hep yada kendi üstünü
kakaya gelince onu hiç yapmıyo zaten bırak altını açınca yapmayı biz uğraşmasak hiç yapmıcak sanırım..
bütün bebikler aynı altları açılınca gülücükler çığlıklar atıyo benimkide bi keyfi geliyo yaz gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bende altını açıp onu öyle bırakacam oynasın dursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?