- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.841
YAĞMURRRR
ınanmıyorum kocana...
benım kocıste ılk dogumumda bana ıyıydı ama anasnı cok tutuyord...bebegı soyl tut boyle yap..anası tecrubelı ya..hep karısıyordu..annsı oyle dermış mişş..
st..tir et..bılmem mı yasadklarını...kafmı çok karıstırıyorlardı..yok soyle oldu yok boyle oldu..""nazarlıgı nerde ööff dılek yıne takmayı unutmussun..koş getır..""elım ayagım bırbırne gırerdı..sımdıkı aklım olsa..kalk sen getır adam derdm..
bu bebekte ıse kımseyı karıstırmıyorum..kocamı bıle..çok bılıyosun sen dıyorum..burnumuda dikiyorum..karısmıyor..
snrada benım çok karısan kocam"aman aşkım sen bılırsın.nasıl bılıyorsa oyle yap..aşkımsın vs..."
"tabıı dıyorum ben bılırım.sen mı bılcen.."""
sende guçlu ol canım...moralın çok bozuk olsada gücünü yıtırme..kımse benım canımı sıkamz de içinden ..geç gitt...emi kuşummm
saol canım. dün eşimle baya uzun bi konuşma yaptık özür diledi. ama tabi bi özürle olacak şey kendisine de söyledim. bundan sonraki davranışları önemli benim için. umarım sözünü tutar ve yeniden eskisi gibi oluruz...
gaz problemi olan arkadaşlara om-x isminde bi şurup kullanmaya başladık tavsiye ederim çok rahatlattı bizi. tabi yüzde yüz etkili olmuyor ama bu kadar rahatlatması bile benim için mucize oldu.
ay ne güzel ya benimki ne suyu seviyo ne de çıplaklığı kıyameti koparıyo zorla yıkıyoruz.
saol canım. dün eşimle baya uzun bi konuşma yaptık özür diledi. ama tabi bi özürle olacak şey kendisine de söyledim. bundan sonraki davranışları önemli benim için. umarım sözünü tutar ve yeniden eskisi gibi oluruz...
ben daha hiç gaz ilacı kullanmadım doktorum çok gazlı bibebek olmadığından gerek görmedi rezene çayı veriyorum sadece sürekli gazımız olmuyo zaten emzirdikten sonra gazını çıkarıyorum rahatlıyo haftada 2-3 kere tutabiliyo gaz sancısı o da bağırsaklardan elleyince gurultuyu hissediyorum çünkü. tv de bi masaj yöntemi gördüm papatya yağıyla bazen de sebamed bebe yağıyla masaj yapıyorum aralarda da bacaklarını karnına doğru kaldırıyorum pırtlayıp rahatlıyo bide bacağıma ters yatırıp sırtına vurduğumda rahatlıyo sancı zamanlarında öyle yatmayı da çok seviyo bide titreşimli oyuncakla da rahatlayabiliyo
çok sağol böyle sonradan artan sütleri duyunca biraz olsun rahatlıyorum. biberonla mama verirken oğlumun gözünün içine bakmaya bile utanır oldum. inşallah seninki gibi olur benimde. bu söylediklerinin hepsini deniyicem.
ayynı benim kız.Ilk günler altını açtığımda katılıyordu aglamaktan hemen emzirmeye başlıyordum sussun diye.Şimdide ağlıyoruz da cok değil.
Ah ah ah kızlar alt açarken eşim benden daha iyi açtı iki haftadır.Ben açıyorum kızımın babası kızımı gaza etiriyor yardır kızım anneye doğru fışkırt diyor falan.Kızım kaşla göz arası nasil isabet ettiriyorsa üstüme başıma duvara kadar sıçratıyor.Hele bi kere eşim bacaklarından tutmuş kaldırıyordu ben altına bezi koyayim diye o sıra kızım bir ise eşim elinde taramali tüfek tutuyor sanki.Eşime indir şunu indir diye bağıriyorum eşim daha fazla neyi neyi diyerek kızımı iki bacağını tutmuş sağa sola çeviriyor.Bende alt açma bezini kaldırıp kendime siper ettim ama hayatım boyunca unutamam yani .Ne zamandır bu kadar gülmemistık
selam bende ocak annesiyim sizlere birşey sorcam sezeryan la dogum yapan arkadaşlar kaç gün kanamanız oldu acaba benim ara ara halen oluyor merak ettim sizlerde durum neydi ??
kızlarda okadar attırabiliyomu ben sadece erkekler sanıyodum
selam bende ocak annesiyim sizlere birşey sorcam sezeryan la dogum yapan arkadaşlar kaç gün kanamanız oldu acaba benim ara ara halen oluyor merak ettim sizlerde durum neydi ??
iyi dileklerin için teşekkür ederim. rezene çayı olurmuki benimki daha 25 günlük? sen ne zaman kullanmaya başladın?
kızlar bide kıyafetler ne durumda? Rüya 3haftadır 0-3aylık tulumlarına sığmıyo 3-6ları giydiriyodum onlar da artık tam oluyo germeye başladı bi iki haftaya kadar onları da giyemeyecek ve şuan 56 günlük daha 2ayı bile dolmadı boyu çabuk uzuyo sanırım neyseki alt-üst takım daha fazla almışım onların bi kısmının 0-3leri oluyo şimdiden koca bi koli küçülen giysi ayırdım
bide bez olarak da ilk doğduğunda 2-5 kullandık bi paket, sonra 3 paket 3-6 kullandık bunları stoklamıştım haftasonu bittiler 3-6 artık küçük gelmeye başlamıştıu boydan 4-9 aldım çok rahat oldu bide realde primanın kampanyası vardı 2li büyük paketler yapmışlar 35 tl. normalde 22,50 olduğunu düşünürsek 10 tl kar oluyo. gittiğim kipada 4-9 kampanyalı paket kalmamıştı 7-18kg kampanyalı aldık
elifcim rüya kaç kilo peki?benimki 4kilo daha ama 2 numara primalar bacağını sıkıyor galiba hep iz iz oluyor kuzumun bacaklarıı.3 numarayı denedim geçen gün o da aşırı büyükkk.......bir de prima hep belden kakayı taşırıyor bizim sen de öle bi sorun var mı??acaba başka bez mi denesemm??biz yarın 1 aylık olucaz:)))
elifcim birde bebeğin gazını nasıl çıkartıyorsun??biz nurse harveys şurup kullanmamıza rağmen çok gazımız oluyor bacakalrını cekip çekip kızarıp bozarıo yavrumm...üstten çıkartamıyor alttan bırt bırt yapıo ama zorla...bizmi beceremiyoruz acaba üstten çıkarttırmayı az mı uğraşıyoruz ya da??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?