2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.benim oğluşumda başını kaldırıyor etrafı süzüyor sonrada birden vuruveriyor omzuma kafasını.banyo yaparken ilk suda biraz mıkırdanıyor sonra başlıyor debelenmeye.erkek bebeklerin altları açıldığında güdümlü füze gibi attırdıklarını duymuştumda inanmamıştım.geçenlerde popusunu silerken suratına kadar işedi yüz ifadesini görmeliydinizaltını temizledikten sonra biraz bırakıyorum kendi haline başlıyor gülücükler saçmaya birşeyler anlatmaya çalışıyor.bazen uykusunda kahkaha atar gibi gülüyor.dedesini(babamı)çok seviyor ''hanimişş benim oğlumun dedesi''deyince başlıyor aranmaya gülüyor falan.tabii bizi öldürüyorr cnm oğlum
Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin.evimizin altın topları

senın oglunun uykusu nasılll
oyyoyyoyyy maallahhhhh....
benım oglan ıkı gundur uyumuyor gunduzlerıı..

Son düzenleme:
slm kızlar
bugün 40. günümüzdü
kırkımız çıktı yani
kızım iyi ama yüzündeki sivilceler geçmedi
dr yenidoğan aknesi demişti
onlarda gitse çok mutlu olcam
slm benimde bebişin yüzünde vardı. hergün temiz bir havlu şampuanıyla köpürtüp sildim duruladım.bir de sadece birkere yüzüne çok az olmak kaydıyla sebamed in pişik kremini sürdüm hiç bişeyi kalmadı. (krem hemen geçirdi diyebilirim)onlar sıcaktan oluyor.terbezleri beyaz olur bu ise kırmızı yani sivilce gibi oluyor.bir dene istersen.

Kızlar ya kızımın altını değiştirirken bile harpusuruyor ev sıcak ama çıplak hic bırakamadim şimdiye kadar.Boyle bebe yağıyla falan masaj yapmak istiyorum kızımla oynamak istiyorum.Kaç dakka çıplak kalabilir ?Hemen ayakları buz kesiyor. Altını acar açmaz kapamaya çalışıyorum hemen

kızlar sinirden ölecemmm..acayip gerildimm.. ilk 15 gün annem vardı yanımda..eşimle dalaşmasınlar diye diken üstündeydim..annem adetleri uygulamak istiyor,eşim gıcık oluyo adet olayına.. neyse annem gitti rahatladım dedim..şimdi kayınvalidem nöbeti aldı..eşim ona da aynı..diyorum kırma,he de geç..ama bana tak etcek az kaldı.. paşamın 2 gündür gaz sorunu hat safhada.. o aglıyor,zaten içim gidiyor..kayınvalidem diger yandan gündüz aglayan bebek annesini sevmezmiş, babası olmasa sen napcakmışsın,şükret babası anlıyor da bakıyor,bunun istegi babası..babasını çok seviyo bu diye diye gına getirdi.. ilk zamanlar aman takma diyodum kendime..ama çocuk rahatsızlandıkça iice geriliyorum bi de böyle deyince iyice alınmaya başladım delircem.......... şimdi de aglıyo,bi sakinleşiyo ben de o sırada gaz sorunu ile ilgili yazılara bakim diye bilgisayarı acıyom..bizim paşa geri aglıyo..kayınvalidem seni oynatmayacak kusura bahkma diyo bu seferde.. sanki oyun oynuyom...acaip sinirli hissediyorum kızlar..cahilliğine vermek istiyorum ama bebegimin rahatsızlgı sabır sınırlarımı zorladı sanırım

ay bu insanlar lohusalık depresyonundan bir haberler galiba.kendi zamanlarında kayınvalideden fırsat kalmamış çocuk büyütmeye şimdi çocuğunu büyütmeye çalışanada sıkıntılar.Allah yardımcın olsun cnm.Allahtan kayınvalidem karışmaz bana zaten akıl vermeye kalktıklarında hemen diyorum ben internetten herşeyi öğreniyorum siz yormayın kendinizi.

maşallah canım rüyaya günden güne büyüyo artık onlarla birlikte sevgileride büyüyo,benimki daha bırakmıyo memeyi babası konuşunca ssdece emmeyi kesiyo dinliyo sonra tekrar devam ediyo :)) ama bu sabah konuşurken onunla gülücükler saçmaya başladı artık anlıyo bişiler sanırım

ben 45 günlük oldum bugün kanamam kesilmişti 40 günden sonra ama dün çok hafifi geldi yine olabiliyo böyle durumlar ancak bende akıntı çok fazla hala hamilelikten önceki halime dönemedim kanama olmasada koyu kahve yada sarı akıntım oluyo şimdilik bakalım nezaman düzelir..

citoscum konak sormuşsun bizdede var biraz ben akşam yıkamadan bikaç saat önce bebeyağı sürdüm
sonrada yıkadım baya döküldüler yinede kaldı bidahaki banyosunda yine yapıcam ozaman bişi kalmaz sanırım

o ne saçma şey öyle yaa hepsi bi garip moral bozacaklar ya saçma sapan deyimleri bitmiyo cahilliğe birazda fesatlık ekleniyo bence böyle durumlarda. madem öyle bırak eşin bağırırsa bağırsın bence araya girmenin sakinleştirmenin lüzumu yok takma diycem ama olmuyo biliyorum Allah sabır versin

cnm akıl verme degil..öle caktırmadan laf sokma gibi oluyor..akıl verme konusunda fazla ısrarcı olmaıyo..çok kızarsam doktor böyle dedi diyorum..akıl verme olayları komedi zaten..çocugu sarıp sarmalamaya calışıyolar iice..çocuk sıcaktan havale geçircek nerdeyse.. ben de diyorum sıcak sevmio bizimkii,o koyuyo ben atıyom :))

canım benimkide hapşuruyo altını açınca masaj yapacağım zaman elektrik sobam var yanında onu yakıyorum ozaman üşümüyo

ahhh canımmm şu kaynanalarrrsinir oluyorum yaa dediği lafa bak banada bi akraba sütüm olmadı diye doğum yaptıgımın 3 günü sen bebeğini sevmiyomusun o yüzden sütün olmuyo demişti ay boğasım gelmişti kadını telefondan..boşver canım takmaa herşey batar şimdi ona allahım sana sabır versin..

hey allahım bu milletin lohusa kadınla zoru nedir bilmiyorumzaten insanın kafası allak bullak ettiği lafmı şimdi bunun uyuz oldum kaynanana bırak eşin azarladığında seslenme haddini bildirsin biraz bebişine çaylar var onlardan içirmiyormusun cnm rezene falan :26:

yarın banyo günümüz cnm bu akşamdan sürecem bebe yağıyla karbonatı inşllah geçer gördükçe içim gidiyor :18:

Şu ailevi meselelerden yavrularımıza doyamiyoruz ya deli oluyorum . Allah sabır versin gülay.Allahtan ben babanemde olduğum icin kayınvaldemlerle görümcem kendi akrabalarında kalıyorlar ama ilk 15 gün eşim buradayken annem babanem eşime bayağ eziyet etti ben gerildim bi ton eşim gitti pazartesi akşamı.Rahat rahat adama çocuğunu sevdirmediler yani.Bu zamanlarda hep bi tatsızlık çıkaracak bi karakter oluyor herhalde

walla az önce eşim aradı, dayanamadım agladım,anlattım..dedim zaten uyuyo biliyosun bana faydası yok,yalnız kalmayım diye burda.. ama çocugun gerginligi yetmiyor gibi bi de bu lafları diyor sende akşam görüyosun dedim.. o da akşam görüşürüm ben sen hakkını helal et ,cahilliğine ver dedi saolsun..ben de birazdaha rahatladım..

ya cahillikten demek istiyorum ama bu kadar ısrarlı oluncada diyemiyorum işte..
hey allahım bu milletin lohusa kadınla zoru nedir bilmiyorumzaten insanın kafası allak bullak ettiği lafmı şimdi bunun uyuz oldum kaynanana bırak eşin azarladığında seslenme haddini bildirsin biraz :

sanrıım seslenmicem bu akşam konuşsun walla..faydası yohk,bari zararı olmasın.. çaya gelince cnm: rezene içirmiyorum ishal olmasın diye..çünkü kakasını falan yapıyor.. ama üst komşum hemşire kendisi ayvadana diye bi ot verdi iki gün onu kullandım..hakkaten faydasını gördüm.ama sık kullanmak istemiyorum sonucta bitkiselde olsa alışkanlık yapabilir.. bugün kendi haline bıraktım bahkalım aglaya aglaya uyudu.. emme istegi oluyor canı acıyınca..ama en fazla 3-4 dk..memede uyuyo..yerine yatırıorum ya da gazını çıkarırken daha tekrar uyanıyo ve yine meme istiyor cnm..veriyorum ama yine azcık..

Merhaba kizlar nihayet internetim baglandi 2 ayin sonunda

herhalde herkes dogurmustur ve günler dolu dolu geciodur

Biz kizimla cok mutluyuz hergün yeni yeni seyler ögrenio babsiyla beni cok sasirtio masallah.

ilk gecmisi okuyayim bakalim neler olmus sonrada ilk is dogum hikayemi yazicam.

bende çok uzun tutmuyorum..açıyorum..bıraz oyalanıyor...hapsurunca apar topar kapatıyorum..gıydırıyorumm
cahıllıgıne ver..eşin konussun..degısmezse sende bıraz bıraz bellı et kızdıgını bence...
çok biliyorlar herseyı kaynanalar...
ben bazen çok bunalınca kaynanama ...ööffff dıyorum..o anlıyorr... :2:

hoşgeldın yaz beklıyoruzcanımm..

Kizlar ne ettiniz siz oku oku bitmez ki gecmis , artik kizim yasina bastiginda anca yazarim hikayemi

Masallah diorum iyi zaman bulmussunuz yazmaya

Hadi bakalim gözlerim bozulmasa bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…